Malalties pulmonars prèvies relacionades amb la SIDA s'associen amb el risc de càncer de pulmó en persones amb VIH

La malaltia pulmonar relacionada amb la sida és un factor important en l'augment del risc de càncer de pulmó en persones amb VIH, Estats Units SIDA. cigar ditL'estudi va comparar les taxes d'incidència del càncer de pulmó i el temps de supervivència entre els pacients amb VIH i els individus VIH negatius.

"Hem trobat que la infecció pel VIH per si sola no era un factor independent de risc per al càncer de pulmó, però la quantitat de cigarrets amb el temps i la SIDA, més episodis de pneumònia en els adults infectats pel VIH van ser els principals contribuents al desenvolupament de càncer de pulmó ", van comentar els autors.

La incidència dels càncers associats amb la SIDA (especialment el sarcoma de Kaposi, limfoma no Hodgkin) va disminuir notablement des de la introducció de la teràpia antiretroviral eficaç (HAART). No obstant això, diversos estudis han reportat un augment de la incidència del càncer de pulmó entre les persones amb VIH des de l'aparició d'ART. No està clar si aquest augment es deu únicament a les altes taxes de tabaquisme que es veuen en persones amb VIH. Hi ha algunes proves que la supressió immunològica associada amb la infecció per VIH i el dany pulmonar causada per infeccions relacionades amb la SIDA com la pneumònia PCP i la pneumònia bacteriana recurrent també poden ser importants factors de risc de càncer de pulmó.

Donada aquesta incertesa, els investigadors van dissenyar un estudi per determinar la incidència dels riscos i el temps de supervivència dels factors de càncer de pulmó entre les persones inscrites en dos estudis de cohorts longitudinals de la infecció per VIH, amb la participació de les dones (les dones VIH Estudi interdepartamentals [ WIHS]) (n = 2549), altres homes (Estudi de cohort multicèntric de la sida [MACS]) (n = 4274)). Ambdues cohorts inclouen una població de comparació de VIH negatiu en individus en risc.

Els pacients van ser seguits fins al setembre de 2012. Un incident 60 total de càncer de pulmó (46 en persones ambFumador empedreït VIH, 14 en els participants sense VIH) es van registrar entre els participants coorte.r- L'edat mitjana al diagnòstic de càncer de pulmó va ser 52 anys entre les dones amb VIH anys i 51 entre les dones VIH-negatives. Per als homes, l'edat mitjana del diagnòstic va ser de 50 anys per a aquells amb VIH i 54 anys per als pacients amb VIH negatius. Tots eren fumadors.

En general, la incidència de càncer de pulmó va ser significativament més gran entre les dones (= TIR per 151,8 100.000) que els homes (= TIR per 50,7 100.000) (p <0,001). La incidència també era més gran entre els pacients amb VIH (= IRR per 119 100.000) en comparació amb els individus VIH negatius (= IRR per 45 100.000) (p = 0,001).

Tots els casos de càncer de pulmó es van produir en els fumadors. Es van produir trenta-un casos 60 en persones que havien acumulat almenys trenta anys d'història prèvia de fumar. (Un any de paquet equival a fumar cigarrets 20 per dia durant un any). Un paquet de deu o més anys de fumar es va associar significativament amb la incidència de càncer de pulmó en una anàlisi multivariant.

La infecció per VIH no es va associar amb un risc significativament major de càncer de pulmó quan les dues cohorts es van analitzar per separat. Només quan les dues cohorts es combinaven, el VIH es va associar significativament amb el risc de càncer de pulmó (IRR = 2,64; 95% IC, 1.43-5.21).

Després de controlar possibles confusors, l'anàlisi de cohort combinada mostrava que factors associats de forma independent amb el càncer de pulmó eren l'edat, la menor educació, la intensitat del consum de tabac i un diagnòstic previ de pneumònia relacionada amb la SIDA.

"Vam trobar que aproximadament dos terços de l'efecte de la infecció per VIH es va explicar mitjançant un diagnòstic previ de pneumònia", comenta els autors. "Les malalties pulmonars inflamatòries i les infeccions es van mostrar com un factor de rendiment en el desenvolupament del càncer de pulmó en la població general, i això també es va observar entre els individus infectats pel VIH, especialment en associació amb pneumònia recurrent".

Dels pulmons de 31cancer entre dones diagnosticades de VIH, 20 tenia un diagnòstic previ de la sida, 14 del qual implicava pneumònia relacionada amb la SIDA. Dels casos de càncer de pulmó 15 entre homes amb VIH, sis persones estaven involucrades amb el diagnòstic previ de la sida, de les quals tres van tractar pneumònia.

Les dades de supervivència van estar disponibles per als pacients de 56 i durant el seguiment de 45 d'aquests individus van morir. El temps de supervivència mitjana de les dones va ser de 9,5 mesos, mentre que els homes van sobreviure durant sis mesos. L'anàlisi de tots els pacients de 56 va mostrar que l'únic factor associat amb una supervivència més prolongada era el diagnòstic després de 2001. Una història d'ús de drogues injectades es va associar amb una disminució de la supervivència.

Els investigadors, després de l'anàlisi restringida per als pacients amb càncer de pulmó 42 amb VIH. L’únic factor relacionat amb el VIH associat independentment a la supervivència del càncer de pulmó va ser un índex del nombre de CD4 per sota de les cèl·lules 200 / mm3 (HR = 2,55; 95% IC, 1,09 5,0.95).

"Les nostres dades suggereixen que el dany pulmonar i la inflamació associada a la infecció pel VIH poden tenir un major risc de càncer de pulmó, conclouen els investigadors. Però també van assenyalar: "Encoratjar i ajudar els joves fumadors infectats pel VIH a deixar de fumar i mantenir el consum de tabac és imprescindible per reduir la càrrega del càncer de pulmó en aquesta població".

Michael Carter

Publicat a: 22 desembre 2015 Traduït per Cláudio Souza de l'original a Malaltia pulmonar relacionada amb la SIDA anterior associat amb el risc de càncer de pulmó en persones amb VIH Revisar Mara Macedo

Referència

Hessol NA et al. Incidència del càncer de pulmó i supervivència entre pacients infectats pel VIH i no infectats entre homes i dones. La SIDA 29: 1183-93, 2015.

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: