El VIH INTR Gener 2016 2016 Primer Trimestre

Els règims de rescat per al VIH VIH poden ometre amb seguretat INTI

Mostra de sang VIH positiuEls inhibidors nucleosídics de la transcriptasa inversa (NRTI) es poden ometre amb seguretat de la teràpia de rescat del VIH, afirmen investigadors d'Estats Units Anals de Medicina Interna. Els resultats provenen d'un estudi aleatoritzat realitzat entre 2008 i 2011.

La població estudiada va consistir en pacients amb replicació vírica malgrat la segona o tercera línia de tractament antiretroviral. Tots els pacients es van canviar a un règim optimitzat que incloïa almenys dos medicaments actius. La meitat es va assignar a l'atzar per rebre NRTI, l'altra meitat a la combinació NNRTI. Els resultats a la setmana 48 eren similars en ambdós braços de l'estudi i els règims de protector de biaix dels NRTI no eren inferiors als règims terapèutics que contenien NRTI.

"Aquest estudi va demostrar que l'addició de NRTIs, la pedra angular de règim antiretroviral inicial es pot ometre si un nou esquema amb seguretat optimitzada que conté diversos medicaments antiretrovirals total o parcialment activa", va ser el comentari dels autors. "Aquest estudi contribueix substancialment al nostre coneixement sobre la teràpia òptima per al tractament de pacients amb experiència".

Les directrius de tractament recomanen que els pacients amb replicació viral en curs tot i la teràpia antiretroviral s'han de canviar a un nou sistema que inclou almenys dos i preferiblement tres medicaments completament actius. L'estàndard de la cura inclou les NRTI. Tanmateix, és probable que els pacients tinguin resistència a medicaments d'aquesta classe i, per tant, és discutible si la seva incorporació té beneficis.

Un equip d'investigadors en l'evolució de la hipòtesi formulada pel tractament del VIH - especialment la introducció de noves classes de fàrmacs i agents que treballen contra virus resistents - significa que els NRTI pot ometre de rescatar de forma segura esquemes. Per tant, les opcions (tractament optimitzat que inclou o omet les NRTI) de l'estudi per provar la seva teoria.

Els pacients van ser reclutats entre 2008 i 2011 de les consultes externes de 62 especialitzades en proporcionar atenció a persones amb VIH als Estats Units. Per ser elegibles, es requeria que els subjectes que tenen experiència amb la teràpia basada en esquema amb inhibidor de la proteasa i l'experiència prèvia, o resistència a inhibidors de transcriptasa inversa i inhibidors de la transcriptasa, no nucleòsid (NRTI i NNRTI) revertir. Cada pacient va rebre un règim de rescat optimitzat que inclou almenys dos fàrmacs actius a partir de les següents classes: inhibidors de la proteasa NNRTI accionats, inhibidors de la integrasa, inhibidors de l'entrada (de fusió).

Els règims individuals es van seleccionar després d'una història de tractament, considerant perfil de resistència i perfil de tropisme. Els pacients es van assignar a l'atzar per rebre NRTI a més de la seva combinació optimitzada o omissió de NRTI.

L'objectiu primari de l'estudi va ser la proporció de pacients que no van rebre tractament a la 48 Week (interrupció del tractament continu o de la replicació viral). També es van recollir dades en els canvis del recompte de CD4, l'aparició de noves mutacions, la resistència i la seguretat.

Es va reclutar un total de pacients 360 i 337 (94%) va completar les setmanes de seguiment 48. En ambdós braços, el règim més freqüentment atribuït va ser raltegravirIsentress () més ritonavir millorat, Darunavir Prezista () I Etravirina Intelence () (56%). En el braç d'estudi on es va afegir ITRN 85% dels participants van afegir tenofovir i emtricitabina o lamivudina.

Hi va haver fallades 53 en l'esquema ITRN limitat en comparació amb el grup 48 al braç on s'afegeix ITRN. La probabilitat acumulada de fracàs del tractament en la setmana era 48 29,8% per al braç omès NRTIs comparació amb 25,9% NRTIs proporciona per als pacients. La diferència de 3,2% entre els dos grups va significar que l'estalvi de regis- tes NRTI era menor que les combinacions no-add-NRTI.

"La troballa no inferioritària va ser robusta i consistent en l'anàlisi de sensibilitat, escriu els autors.

Nombrosos pacients van experimentar una insuficiència viral (41 vs. 42) en omitir o afegir esquemes NRTI. Una càrrega viral per sota de còpies 50 / ml es va assolir per 64% que en el grup de pacients s'omet NRTI i 66% dels subjectes en el NRTI proporciona braço.que

L'augment dels recomptes de CD4 era comparable entre les dues estratègies i no hi havia diferències en la seguretat.

No es van observar morts en el braç del tret de la NRTI, però set pacients en el braç add-NRTI van morir. Tanmateix, cap d'aquestes morts semblava estar relacionada amb el tractament.

"Les causes de mort eren similars a les descrites en estudis de cohorts de gran envergadura del VIH i no podien atribuir-se clarament a les NRTI", assenyalen els investigadors. "La petita quantitat d'esdeveniments limitats a la nostra capacitat per concloure que ometre NRTI condueix a una mortalitat reduïda".

Els pacients van participar en l'experiment amb un esquema obert amb teràpia i els autors ho reconeixen com una limitació de les seves troballes. També reconeixen que l'estudi pot no ser aplicable a recursos limitats a causa de l'alt cost de les proves de resistència i les proves de tropisme.

"En els pacients que han rebut prèviament fàrmacs antiretrovirals, NRTI pot ometre de la nova seguretat activa amb els règims de tractament ja que el règim de l'activitat acumulada excedeix agents actius totalment el 2, els autors conclouen. "Els possibles beneficis d'omitir NRTI inclouen la reducció de càrregues per píndoles; cost reduït "i probablement una disminució de la toxicitat per NRTI a llarg termini".

Claudia feliçTraducció d'originals de Claudio Souza Règims de rescat VIH poden ometre amb seguretat NRTI, diu EUA espàrreci Comentat per Mara Macedo

Michael Carter

Publicat el: 04 de gener de 2016

Referència

Tashima KT et al. La teràpia de salvament de VIH no requereix inhibidors analògics de la transcriptasa inversa.. Ann Intern Med, 163: 908-17, 2015.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: