Els règims de rescat per al VIH VIH poden ometre amb seguretat INTI

El VIH INTR Gener 2016 2016 Primer Trimestre

Mostra de sang VIH positiuEls analògics de nucleòsids (INNRTIs) poden inhibir-se amb seguretat de la teràpia de rescat. El VIH, diuen els investigadors dels Estats Units als Estats Units Anals de Medicina Interna. Els resultats provenen d'un estudi aleatoritzat realitzat entre 2008 i 2011.

La població estudiada va consistir en pacients amb replicació vírica malgrat la segona o tercera línia de tractament antiretroviral. Tots els pacients es van canviar a un règim optimitzat que incloïa almenys dos medicaments actius. La meitat es va assignar a l'atzar per rebre NRTI, l'altra meitat a la combinació NNRTI. Els resultats a la setmana 48 eren similars en ambdós braços de l'estudi i els règims de protector de biaix dels NRTI no eren inferiors als règims terapèutics que contenien NRTI.

"Aquest estudi va demostrar que l'addició de NRTI, la pedra angular del règim antiretroviral inicial, es pot ometre si un nou règim optimitzat per a la seguretat que conté diversos medicaments antiretrovirals totalment o parcialment actius", va ser el comentari dels autors. "Aquest estudi contribueix substancialment al nostre coneixement de la teràpia ideal per al tractament de pacients amb experiència".

Les directrius de tractament recomanen que els pacients amb replicació viral en curs tot i la teràpia antiretroviral s'han de canviar a un nou sistema que inclou almenys dos i preferiblement tres medicaments completament actius. L'estàndard de la cura inclou les NRTI. Tanmateix, és probable que els pacients tinguin resistència a medicaments d'aquesta classe i, per tant, és discutible si la seva incorporació té beneficis.

Un equip d’investigadors en què els desenvolupaments de la hipòtesi formulada per al tractament del VIH, especialment la introducció de noves classes de fàrmacs i agents que treballen contra virus resistents, suposarien que l’INNTI es pot ometre amb seguretat dels esquemes de rescat. Per tant, les opcions de l'estudi (tractament optimitzat que inclogui o ometi NRTI) es van dissenyar per provar la seva teoria.

Els pacients van ser reclutats entre 2008 i 2011 de les consultes externes de 62 especialitzades en proporcionar atenció a persones amb VIH als Estats Units. Per ser elegibles, es requeria que els subjectes que tenen experiència amb la teràpia basada en esquema amb inhibidor de la proteasa i l'experiència prèvia, o resistència a inhibidors de transcriptasa inversa i inhibidors de la transcriptasa, no nucleòsid (NRTI i NNRTI) revertir. Cada pacient va rebre un règim de rescat optimitzat que inclou almenys dos fàrmacs actius a partir de les següents classes: inhibidors de la proteasa NNRTI accionats, inhibidors de la integrasa, inhibidors de l'entrada (de fusió).

Els règims individuals es van seleccionar després d'una història de tractament, considerant perfil de resistència i perfil de tropisme. Els pacients es van assignar a l'atzar per rebre NRTI a més de la seva combinació optimitzada o omissió de NRTI.

L’objectiu primordial de l’estudi va ser la proporció de pacients amb fallida del tractament a la setmana 48 (interrupció del tractament continuat o replicació viral). Les dades també es van recollir en les alteracions dels recomptes de CD4, l’aparició de noves mutacions, resistència i seguretat.

Es va reclutar un total de pacients 360 i 337 (94%) va completar les setmanes de seguiment 48. En ambdós braços, el règim més freqüentment atribuït va ser raltegravirIsentress () més ritonavir millorat, Darunavir Prezista () I Etravirina Intelence () (56%). En el braç d'estudi on es va afegir ITRN 85% dels participants van afegir tenofovir i emtricitabina o lamivudina.

Hi va haver fallades 53 en l'esquema ITRN limitat en comparació amb el grup 48 al braç on s'afegeix ITRN. La probabilitat acumulada de fracàs del tractament en la setmana era 48 29,8% per al braç omès NRTIs comparació amb 25,9% NRTIs proporciona per als pacients. La diferència de 3,2% entre els dos grups va significar que l'estalvi de regis- tes NRTI era menor que les combinacions no-add-NRTI.

"La conclusió de la no-inferioritat va ser forta i consistent en les anàlisis de sensibilitat, escriuen els autors.

Nombres similars de pacients van patir una fallida viral (41 vers 42) en els esquemes d’ometre o afegir NRTI. Un càrrega viral per sota de 50 còpies / ml es va obtenir un 64% del grup en què es van ometre pacients amb NRTI i un 66% d’individus al braç.

L'augment dels recomptes de CD4 era comparable entre les dues estratègies i no hi havia diferències en la seguretat.

No es van observar morts en el braç del tret de la NRTI, però set pacients en el braç add-NRTI van morir. Tanmateix, cap d'aquestes morts semblava estar relacionada amb el tractament.

"Les causes de la mort eren similars a les descrites en els grans estudis de cohorts de VIH i no es podien atribuir clarament a les toxicitats de l'INNT", indiquen els investigadors. "El reduït nombre d'esdeveniments es limita a la nostra capacitat de concloure que ometre NRTI condueix a una mortalitat reduïda".

Els pacients van participar en l'experiment amb un esquema obert amb teràpia i els autors ho reconeixen com una limitació de les seves troballes. També reconeixen que l'estudi pot no ser aplicable a recursos limitats a causa de l'alt cost de les proves de resistència i les proves de tropisme.

"En pacients que han rebut anteriorment antiretrovirals, es poden ometre els INRT dels nous règims terapèutics actius sempre que l'activitat del règim terapèutic acumulat superi la de 2 agents completament actius", conclouen els autors. “Els possibles beneficis d’ometre els TRI inclouen càrrecs reduïts per pastilla; cost reduït ”i probablement disminució de la toxicitat per NRTI a llarg termini.”

Claudia feliçTraducció d'originals de Claudio Souza Règims de rescat VIH poden ometre amb seguretat NRTI, diu EUA espàrreci Comentat per Mara Macedo

Michael Carter

Publicat el: 04 de gener de 2016

Referència

Tashima KT et al. La teràpia de salvament de VIH no requereix inhibidors analògics de la transcriptasa inversa.. Ann Intern Med, 163: 908-17, 2015.

Introduïu el vostre correu electrònic per poder continuar amb vosaltres.
% MCEPASTEBIN%

Publicacions relacionades

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Comparteix la pàgina

a prop