La càrrega viral Infecció pel VIH Gener 2016 El que és CD4 2016 Primer Trimestre

Càrrega viral indetectable i un baix nivell de replicació viral del VIH

virus que infecta la sang
virus a la sang infectada

Obtenir l'Estat "indetectable"I quedar-hi sovint és l'objectiu principal de les persones que viuen amb el VIH. Les persones que mantenen càrregues virals indetectables amb menys de 50 còpies del virus per mil·lilitre de sang no només milloren la seva pròpia salut però Diminuiem la probabilitat de transmissió del VIH a socis sexuals. Però aconseguir l'accés correcte als medicaments i obtenir assistència sanitària són una part important de l'equació, això no és tot. Fins i tot les persones que s'adhereixen a la seva medicació amb el règim terapèutic ocasionalment poden experimentar alguns símptomes en les seves càrregues virals i experimentar elevacions en la càrrega viral o continuar recuperant, fins i tot baix, amb càrrega viral per sobre dels nivells indetectables.

Això pot ser una font de confusió i de por. David Fawcell, PhD, LCSW recentment Ells van escriure les emocions negatives els rebots en la càrrega viral. Va experimentar després de la seva càrrega viral indetectable fins que va pujar inesperadament de 400, i després va tornar als nivells detectats anteriorment. "No tenir suport mèdic i psicològic () en el seu" xarxa de seguretat "per ser" indetectable "va despertar la incertesa de viure amb el VIH, que turmenten la preocupació pel futur que havia posat fora de la meva consciència com indetectable s'agreuja quan veig a altres persones que conreen imprudentment el seu estat indetectable ", va dir.

Per a alguns consells sobre com arribar i romandre indetectable i la raó per què algunes persones tenen dificultats per aconseguir o romandre indetectable, vam parlar amb Keith Henry, MD, un expert en el Centre Mèdic Hennepin VIH que té més de 25 anys d'experiència en la cura de persones amb el VIH.

BETA: anem a revisar primer, el que és "indetectable"?

El Dr. Keith Henry: Indetectable fa referència a un nivell de virus tan baix que no es pot detectar amb les mesures de càrrega viral estàndard. Normalment, "indetectable" es refereix a una càrrega viral que sota les còpies 40 / mL. Però diferents assaigs poden detectar la quantitat de còpies del virus a la sang a diferents llindars. El nostre laboratori realment pot detectar nivells més baixos per als recomptes més petits que les còpies 20 / mL, però intencionadament l'informe indica baixos nivells com simplement "menys que 40". En aquest moment, no hi ha cap rellevància clínica de la càrrega viral d'una persona és 20 en una visita i 40 següent, i no volem que els pacients (que poden accedir als seus resultats de laboratori a través de l'ordinador) fer esforços i els intents d'aconseguir canvis càrrega viral a aquest nivell.

Anem a parlar dels casos de virèmia de baix nivell (replicació viral baixa) entre 40 500 i còpies / ml. Veus a la gent a la seva clínica amb la càrrega viral en aquest rang, que han estat prèviament indetectable o mai assolits indetectable poc després de l'inici del tractament?

Sí. I permetin-me explicar alguns matisos aquí.

Si una persona era indetectable, llavors la seva càrrega viral puja de nou a un nivell baix i tornarà ràpidament a ser detectable, que es diu "blip". Això pot succeir per una varietat de raons, com ara, poe exemple, si hi ha un lapse en l'adherència de drogues. A vegades pot succeir sense repunts sense cap explicació, i en general no són una cosa de què preocupar-se si la persona tornarà a tenir els nivells de càrrega viral indetectable.

Les càrregues virals que queden en el rang entre les còpies 50 i 200 / mL són una mica més difícils d'interpretar. Pot ser que la persona no presenti el seu ART diàriament, però podria ser un altre motiu perquè la persona no s'arribi o es quedi en el nivell de càrrega viral indetectable. Conec almenys un pacient que és increïblement adherent i mai no perd dues dosis. En cadascuna de les seves visites a la clínica tindrà una càrrega viral que apareixerà entre còpies 50 i 200 / mL. És un tipus de trencaclosques per què passa això.

Les persones que viuen l'experiència de la càrrega viral més sostinguts per sobre de còpies 200 / ml són una mica més preocupant. És més probable que experimentin el fracàs del tractament i que els seus medicaments deixaran de funcionar per controlar la càrrega viral en tots els nivells i que van a desenvolupar una mutació resistent a aquests fàrmacs.

Vostè pot especular sobre per què una persona que és 100% pegaria càrrega viral detectable?

Si l'adhesió no és el problema, hi ha algunes idees diferents sobre aquest baix nivell de viremia. Pot ser que alguns règims terapèutics, generalment formats per tres fàrmacs, no suprimeixen totalment la replicació del VIH. Pot ser que les drogues no siguin prou penetrants per entrar i treballar completament dins del cos, com ara vísceres i teixits limfàtics, o àrees del sistema nerviós central que són "paradisos fiscals" o reservoris per al VIH. teixit limfoide en pacients infectats pel VIH sovint són molt alarmant, potser oferint santuari per al VIH amb els teixits profunds. Els accidents cerebrovasculars o ratlles d'inflamació també poden contribuir a l'activació del VIH en teixits que poden vessar el virus a la circulació sanguínia on es detecta.

Resistència als medicaments és un altre assumpte. Sabem que alguns fàrmacs, com Atripla, són més propensos a produir ceps resistents de VIH. Alguns règims terapèutics, com impulsat per la inhibidors de proteasa i dolutegravir tenen menys probabilitats de causar resistència als medicaments. Així que quan vam arribar a un repunt en els nivells virals prou altes com per preocupar-se per resistència als medicaments, que genotipat.

Si trobes una mutació resistent als medicaments, què fas? Canvieu l'esquema ART de la persona?

Si una persona té una càrrega viral que segueix sent més còpies 500 / ml, i va donar positiu per a la mutació de resistència, que seria el fracàs a prova terapèutica. Voldria en aquest punt d'alterar el règim terapèutic.

Però aquesta és una pregunta difícil de respondre si algú és constant en la càrrega viral que les còpies 200 500 / ml. Heus aquí una raó per la qual crec que:

Fa uns anys, el nostre laboratori va fer un canvi amb un nou tipus d'assaig que hem utilitzat per executar les proves de càrrega viral. I de sobte molts dels nostres pacients que van ser suprimits van arribar amb càrregues virals entre les còpies 100 i 500 / mL. Ens genotip de proves per determinar si les persones han desenvolupat resistència als medicaments, i es va trobar que molts eren resistents a la mutació M184V amb emtricitabina, efavirenz o amb K103N mutació. Abans de començar a actuar sobre aquesta nova informació i referir a les persones a nous règims, canviem la nostra prova i procediment de prova de càrrega viral a un que tenia més confiança i llavors la majoria d'aquests pacients van tenir remissió dels seus càrrecs viral i es va tornar indetectable.

Això realment ens va sorprendre. És possible que es va utilitzar la prova per provar la resistència va ser capaç de detectar soques del VIH que són minoria, però eren resistents, però que d'alguna manera, en general, no van ser capaços d'omplir tot el sistema perquè la gent encara té capaç de mantenir baixos nivells de virus a la sang.

Però, per aquest motiu, abans d'aquest esdeveniment, diria automàticament que si detecta una mutació de resistència a un nivell baix de viremia, cal canviar l'esquema terapèutic. Però a causa de que trobem mutacions de resistència en les persones que acaben sent reexpressades com indetectables, diria que per a mi, potser no tan blanc i negre. No tinc canvi dogmàtic de teràpia de drogues tan aviat com es detecti una mutació de resistència. Afortunadament ara tenim aquests esquemes encara més potents, esquemes més simples impulsats per inhibidors de la proteasa i dolutegravir que tenen una barrera d'alta resistència pel que veiem la resistència al medicament molt poques vegades.

Hi ha altres raons per les quals la gent pot obtenir la virèmia de baix nivell?

Sempre em avaluo de manera integral tots els pacients i com els seus cossos reaccionen. Això inclou aliments, més dels medicaments i medicines alternatives. Vaig tenir un pacient per un temps va patir una crisi virèmia no podia entendre el que estava passant. Va revelar que ell va començar a beure molt suc de toronja, i que estava causant una disminució en els nivells de la seva inhibidor de la proteasa. Receptors de vi Nanaimo, inhibidors de la bomba de protons i bloquejadors d'histamina-2 com cimetidina també poden afectar el metabolisme d'alguns medicaments contra el VIH

Traducció d'originals de Claudio Souza Baix nivell indetectable i VIH replicació viral i revisat per Mara Macedo

Gener 5 de 2016, Per Emily Newman

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant