No hi ha més excuses. Tenim les eines per posar fi a la pandèmia del VIH / SIDA.

Per Anthony SS Fauci 8 Gener

Anthony Fauci SS és director de l'Institut Nacional d'Al·lèrgies i Malalties Infeccioses dels Instituts Nacionals de Salut.

En l'estiu de 1981, el món es va adonar d'una nova malaltia misteriosa que va ser vist per primera vegada entre un petit grup d'homes gai als Estats Units i aviat es va demostrar era Si un virus causant de la immunodeficiència humana. Un avanç ràpid de més de trenta anys i tothom està lluitant amb una de les pandèmies més devastadores de la història.Més de 70 milions d'infeccions produït principalment entre els heterosexuals en el món en desenvolupament, el que resulta en més de trenta milions de morts. Malgrat aquestes terribles estadístiques, avenços en la prevenció i tractament del VIH transformen les vides de les persones infectades amb el VIH que tenen accés a serveis de salut, i ens van donar mètodes molt eficaços per prevenir la infecció per VIH.

Per què aquesta pandèmia mundial segueix reclamant vides i arruïnar famílies? No perquè no tenen els avenços mèdics i les intervencions per posar fi a la pandèmia. És que les nostres eines provades no es van aplicar correctament o de manera uniforme.

Combinació de teràpia anti-VIH va estar disponible a mitjan 90, i encara que els règims de tractament van ser molt eficaços en la supressió del virus a nivells indetectables es permet als pacients a viure vides més saludables, alguns van qüestionar si la toxicitat acumulativa del tractament farmacològic a llarg termini; Seria negar els efectes beneficiosos a través del temps. Els assajos clínics controlats han fet des del lloc de descans preocupació que mostra que la major part de la gestió de les mesures de teràpia toxicitats contra contrària VIH són molt menys nociva que la replicació contínua del VIH en absència de tractament.

A continuació, un estudi revolucionari va demostrar que el tractament precoç de les persones infectades pel VIH més aviat que tard disminuït dràsticament la probabilitat que infecten a les seves parelles sexuals. El benefici per a la salut pública, des del tractament fins a la prevenció de transmissió posterior va ser clar. Així i tot, alguns van argumentar que el benefici per a la salut de la persona infectada es va comprovar mitjançant la col·locació dels metges en una posició poc envejable: sabien que les persones infectades pel virus pot infectar a una altra sense control, però no van ser capaços de prendre el tractament com Recomanem fortament a tots els pacients. Un estudi publicat l'any passat Posaria fi a aquest dilema que demostra que el tractament d'una persona tan aviat com sigui possible després del diagnòstic va ser molt més beneficiós que esperar que el sistema immunològic de la persona s'ha danyat del tot (o gairebé). Amb aquests estudis depenen, ja no hi ha cap excusa per la demora; a totes les persones infectades amb el VIH se'ls ha d'oferir medicaments antivirals al moment del diagnòstic.

Però això requereix a la recerca de persones en risc d'infecció i provar-los; vincular els individus infectats a l'atenció mèdica; treballar per mantenir-los en els negocis; i proporcionar medicaments contra el VIH. També requereix atenció acurada evitant barreres a l'atenció, com la pobresa, l'abús de substàncies, i la qüestió de l'habitatge i la inseguretat alimentària. A nivell mundial i al país no assolir aquests objectius.

La major part d'això es refereix a aquells que ja estan infectats amb el virus de l'HIV. A més, 2 milions de noves infeccions es produeixen a nivell mundial cada any, incloent-hi 50.000 Als Estats Units; l'últim nombre es va mantenir estable durant gairebé dues dècades. El fet frustrant és que sabem exactament qui infecta qui. De les aproximadament 1,2 milions de persones que viuen amb el VIH als Estats Units, 13 percentual que no sap que estan infectats són responsables de transmetre prop del trenta per cent de les noves infeccions per any. Encara més sorprenent, més del seixanta per cent de les noves infeccions pel VIH són transmeses per persones que saben que estan portant VIH però que no reben atenció adequada. Per tant, si identifiquem totes les persones infectades al país i contínuament, amb atenció eficaç, inclòs el tractament contra el VIH, podríem evitar més d'un 90 per cent de les infeccions noves cada any.

Per als individus no infectats, els individus en risc, hi ha diverses formes de prevenció disponibles. Un avanç recent important prové d'una sèrie d'assaigs clínics que han demostrat convincentment que prendre regularment una píndola que conté dos fàrmacs contra el VIH pot reduir el risc d'un individu de contraure el VIH en més d'un 90 per cent. Malauradament, aquesta estratègia de prevenció, anomenada profilaxi pre-exposició, o PrEP, està immensament infrautilitzada. Els Centres per al Control de Malalties i Prevenció de les malalties oportunistes. Més de 1,2 milions de persones als Estats Units estan en alt risc d'infecció per VIH i podrien beneficiar-se de la profilaxi pre-exposició; Tanmateix, menys d'un 5 per cent d'aquestes persones reben aquest tractament. Per empitjorar les coses, una tercera part dels proveïdors d'atenció primària de salut i la infermera i totes són conscients del guany potencial en termes de salut i beneficis que PrEPoferece. Aquesta situació ha de canviar.

Fins i tot en absència d'una vacuna eficaç contra el VIH, el que seria l'últim clau en el taüt de pandèmia, tenim les eines per posar fi a l'epidèmia del VIH / SIDA en els EUA i arreu del món. Podem salvar les vides de les persones infectades i evitar que infectin a altres per tenir Fes clic en els programes de tractament i el seu manteniment. A més, podem prevenir eficaçment la infecció pel VIH a les poblacions de risc d'una sèrie de mitjans que inclouen l'ús de gran eficàcia Prep.

Sovint es diu que eren lents a reconèixer la gravetat de la pandèmia del VIH emergents durant els primers anys. De moment, la nostra capacitat per combatre la propagació era escassa. Avui tenim les eines per posar fi a aquesta plaga moderna. No hem de perdre l'oportunitat. La història ens jutjarà durament si fracassem.

Traducció d'originals de Claudio Souza No hi ha més excuses. Tenim les eines per posar fi a la pandèmia del VIH / SIDA.

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.