Anuncis

Viread (tenofovir TDF) relacionat amb malalties del fetge i fins i tot càncer de fetge

Et trobes Iniciació => Publicacions => Viread (tenofovir TDF) relacionat amb malalties del fetge i fins i tot càncer de fetge
Antiretrovirals
feu la vostra donació a Seropositiu.Org
L'ús a llarg termini (tenofovir disoproxil fumarat Viread o TDF) s'associa amb un major risc de malaltia hepàtica en fase terminal (ESLD) i carcinoma hepatocel·lular (HCC, la forma més comuna de càncer de fetge) entre les persones amb VIH. La publicació dels registres dels investigadors que van acompanyar els membres de la recopilació de dades sobre els estudis dels efectes adversos fàrmacs antiretrovirals (D: A: D) fins que van experimentar la seva primera ESLD indicació o HCC que va morir dins dels sis mesos després de seus estudis de visita el passat, els resultats van ser publicats a la revista AIDS, d: a: d és un estudi de cohort prospectiu, iniciat en col·laboració 1999 50.000 després de gairebé individus VIH positius a Europa, EUA i Austràlia. Els participants en aquesta anàlisi van ser seguits fins al gener de 2014.

Durant un seguiment mitjana d'anys 8,4 319 casos ESLD (Sigles en anglès per a la malaltia hepàtica en fase terminal) o HCC (sigla en anglès de la Comissió per al tractament de les víctimes hepato cel·lular de carcinoma) es van produir entre la cohort, amb una incidència anual de 0,101%. Els que tenen alguna condició 62,6% van tenir l'oportunitat de morir aquí a un any.

Després d'ajustar les dades a diversos factors, els investigadors van trobar que cada cinc anys d'exposició a diversos ARV va resultar en els següents majors taxes de ESLD o HCC per a cada fàrmac: Zerit (estavudina o d4T), 46%; Videx (didanosina o DDI), 32%; Viread, 46%; i Lexiva (fosamprenavir), 47 per cent.

Viread està inclòs en la combinació de Atripla (efavirenz / TDF / emtricitabina) Complera (rilpivirina / TDF / emtricitabina) Stribild (elvitegravir / cobicistat / emtricitabina / TDF) i Truvada (TDF / emtricitabina).

L'augment de la taxa d'ESLD o HCC associada amb Videx Zerit no començarà a disminuir fins que els subjectes hagin passat sis anys després de deixar de prendre qualsevol d'aquests medicaments.

Com a resultat de l'augment del risc de malaltia hepàtica associada als quatre fàrmacs, els investigadors van arribar a la conclusió que "enfortir el control de la funció hepàtica, per tant s'ha de considerar entre tots els individus exposats a aquests fàrmacs durant períodes més llargs." Mentre Zerit i Videx poques vegades es prescriuen avui dia, els investigadors també van dir que ha de ser evitat. També van concloure que la combinació de Viread amb ESLD i carcinoma hepatocel·lular relacionat amb l'hepatitis viral, i es va fer una crida a aprofundir en l'estudi.

Amb la recent aprovació de Genvoya (alafenamide elvitegravir / cobicistat / emtricitabina / tenofovir, o TAF), Gilead Sciences va introduir el primer comprimit de combinació que conté una versió actualitzada, menys tòxic de tenofovir. L'Administració d'Aliments i Medicaments (FDA) també està examinant les sol·licituds de Gilead per a l'aprovació d'unes versions TAF inclòs de Truvada i Complera.

Traducció d'originals de Claudio Souza Viread (tenofovir, TDF) Vinculat amb malaltia hepàtica i el càncer Revisat per Mara Macedo a 15 / 01 / 2016

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Revisió 1

Els comentaris estan suspesos

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa