Condó Matrimoni gai Circumcisió El VIH HIV o Bàsic Irpergay ÉS Gener 2016 PREP Prevenció 2016 Primer Trimestre Sexualitat Tenofovir Alafenamide Viure amb el VIH

No hi ha noves infeccions per VIH entre els usuaris de prep amb l'ús constant de Truvada

La incidència de les infeccions pel VIH va ser "extremadament baixa" en un projecte de demostració pre-exposició profilàctica (PrEP) en clíniques comunitàries a Miami, San Francisco i Washington, DC; i no hi va haver noves infeccions van observar entre els homes bisexuals i homosexuals homes que tenen relacions sexuals amb altres homes que van prendre Truvada (emtricitabina / tenofovir) almenys dues vegades a la setmana, d'acord amb un informe en Gener 26 edició de JAMA Medicina Interna.

La pertinença a la preposició va ser més gran entre les persones amb més risc de contraure el VIH.

Després de la utilització de PrEP amb Truvada, es va observar una alta eficàcia diària per a homes que tenen relacions sexuals amb homes i dones transsexuals en l'estudi internacional iPrExl, Alfred Liu, que va començar al Departament de Salut Pública de San Francisco i als seus col·legues, qui va dissenyar el projecte de demostració de PrEP per explorar la seva efectivitat en la pràctica clínica del món real. Els resultats de l'estudi van ser prèviament anunciada en part a la Conferència Internacional de la Societat de la SIDA sobre la patogènia del VIH a 2015 a Vancouver, el tractament i la prevenció el passat mes de juliol.

El projecte de demostració prep es va dur a terme entre octubre i febrer 2012 2015 3 en llocs: Downtown Clinic Miami-Dade STD, Clínica Ciutat de Sant Francesc, i Whitman Walker Salut a Washington, DC. Junts, els llocs registrats es van unir participants 557 en risc d'infecció per VIH. Més de la meitat van venir a la recerca de les clíniques de prep, mentre que altres van ser remesos pels proveïdors. Abans de preparar la taxa de seroconversió del VIH entre els homes homosexuals en aquestes clíniques anuals es va superar en 2%.

La majoria dels participants (550) eren homes homosexuals o bisexuals i 7 eren dones transsexuals. L'edat mitjana va ser 35 anys, amb un cinquè del grup en un grup d'edat per sota de 25. Gairebé la meitat (48%) eren blanques, 35% eren llatins, 7% eren negres i 10% eren mestissos (...) o d'altra raça / ètnia. Al voltant de tres quartes parts van recórrer recurs a drogues recreatives. Els factors de risc inclouen sexe anal no protegit amb dos o més socis, sexe anal amb socis VIH-positius (incloent-hi una quarta part amb un soci primari positiu) o amb infeccions de transmissió sexual (ITS). Al voltant d'un quart tenia gonorrea, sífilis o clamídia en el cribratge inicial. Els participants tenien una funció renal normal a la línia de base, ja que tenofovir causar insuficiència renal.

Tots els participants van rebre les píndoles diàries gratuïtes de Truvada en base a codi obert (no aleatoritzat) per a 48 setmanes. Tenien les visites de seguiment a 1, 3, 6, 9, i dotze mesos per a les proves serològiques per a la detecció de VIH i ITS proves, seguiment clínic, l'assessorament i el fraccionament de la prep.

Resultats

 • Persones 3 van ser diagnosticats com seropositius per VIH en el moment de la inscripció.
 • Els participants de 2 estaven infectats amb VIH durant el seguiment, amb una taxa d'incidència de 0,43 per persona 100 l'any; ambdós tenien nivells de drogues a la sang, suggerint que van prendre PrEP menys de dues vegades per setmana.
 • 79% dels matriculats seguien mantenint la preposició al final del període de dotze mesos d'estudi.
 • Sobre 15% dels participants va suspendre PREP - temporalment en molts casos - sobretot a causa dels efectes secundaris (per exemple, nàusees, mal de cap) o per realitzar en baix risc.
 • Grip segons el que determina el nivell de drogues tenofovir en sang seca estava a punt 85% en general, sobre la base d'estudis previs que indiquen que 4 dosi per setmana Ofereixen bons nivells de protecció.
 • Mentre que el nombre de membres va arribar 90% a San Francisco i 88% a Washington, DC, va ser només 65% a Miami.
 • Els participants van arribar a 91 adherència% dels blancs, en comparació amb 77% per als llatins i 57% per als participants negres.
 • Les persones sense llar o en habitatges inestables han proporcionat nivells d'adherència pobres. Però l'edat, l'educació, les drogues i l'alcohol o no.
 • Els participants que van reportar sexe anal sense protecció amb més socis tenien un millor adherència (89% o més socis si 2 75% enfront dels socis-0 1 3 en els últims mesos).
 • El nombre mitjà de parelles sexuals anals disminuir durant el seguiment del 10,9 9,3.
 • La proporció de persones que havien mantingut el sexe anal receptiu es va mantenir estable al voltant del 66%, però els participants eren menys propensos a tenir relacions sexuals com condons amb la seva longitud de temps que un major prep.
 • La presència d'ITS va tenir gran incidència global (90 100 per persona-any), però no va augmentar amb el temps; Liu va informar anteriorment que el nombre de participants amb malalties de transmissió sexual va disminuir durant els primers mesos 6 prep, però va ressuscitar per al nivell bàsic.
 • La seguretat i tolerabilitat de la preposició en general és bo, sense esdeveniments adversos greus relacionats amb la presència de Truvada.
 • Menys de 5% dels participants van experimentar elevacions lleus o moderades de creatinina (un potencial del senyal de deteriorament de la funció renal), però aquests problemes es van resoldre sense parar Truvada.

"La incidència de l'adquisició del VIH va ser molt baixa, malgrat la gran incidència d'ITS en un gran projecte de demostració de PrEP als Estats Units", van concloure els autors de l'estudi. "L'adherència va ser més gran entre els participants que van informar comportaments de major risc. Les intervencions que l'origen racial i les disparitats geogràfiques, així com la inestabilitat de l'habitatge, poden augmentar l'impacte negatiu de PrEP ".

Traducció d'originals de Claudio Souza en Anglès En les noves infeccions de VIH entre usuaris consistents Truvada prep en Projecte Demo en 21 / 1 / 16 (l'enllaç s'obre en una altra pestanya del navegador

Actualització el 27 d'octubre de 2018 mai m'he sentit a gust amb aquesta "cosa" de PrEP "i fa uns dies vaig traduir un text de Betablog es tracta de "divendres Error de PrEP"! i, fa un temps, havia registrat el "Segon error a PrEP".
Em sento molt incòmode en un escenari hipotètic amb un soci de PrEP, fins i tot amb "Carrega viral indetectable perquè hi ha una possibilitat"Blipes virals"És imprevisible que es percep. Un risc molt alt per experimentar i que ja s'ha trobat, en realitat es van trobar casos de persones indetectables en el torrent sanguini i amb la semen amb alta càrrega viral i no expressió. Perquè em "amable"

Referència

AY Liu, SE Cohen, Vittinghoff et al. Profilaxis per a la infecció per VIH. Exposició de riscos integrada amb l'Ajuntament i serveis de salut sexual participant. Medicina interna de JAMA 176 (1): 75 84-. Gener 2016.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant