Anuncis

Les directrius actualitzades recalquen els beneficis del tractament precoç d'ART per a la infecció pel VIH

Et trobes Iniciació => Publicacions => Les directrius actualitzades recalquen els beneficis del tractament precoç d'ART per a la infecció pel VIH
Publicacions
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

xec humanaEl Departament de Salut i Serveis Humans ha actualitzat les seves directrius per a l'ús de la teràpia antiretroviral en els infectats amb el VIH Nens-1, adults i adolescents per reflectir les conclusions obtingudes a partir de l'estudi START i estudis que demostren els beneficis D'hora del quadre clínic les persones que han tingut un inici primerenc de la teràpia antiretroviral (TARGA) amb un pre-tractament d'aquests pacients, fins i tot aquells amb recomptes de cèl·lules CD4 i per sobre de 500 cèl·lules / mm3.

Els resultats de l'estudi START es van anunciar per primera vegada al maig de l'any passat i es van presentar a la Conferència Internacional de la Societat de la SIDA al juliol de 2015. Els participants en els assaigs amb recompte de cèl·lules CD4 per sobre de les cel·les 500 / mm3 van ser assignats aleatòriament per iniciar el tractament immediatament o esperar fins que les seves teràpies de cèl · lules CD4 baixessin per sota de les cel·les 350 / mm3 o quan desenvolupen símptomes de la SIDA.

L'estudi va mostrar que les persones en el grup de tractament immediat 57% eren menys propensos a experimentar una sèrie d'esdeveniments greus conseqüències relacionades amb la SIDA, no relacionats amb la SIDA i la mort, en comparació amb els grups de tractament diferit. La gent tracta a temps no només tenia un 72% menys de risc de patir amb els esdeveniments relacionats amb la SIDA, sinó també una reducció de 39% per esdeveniments no relacionats amb la SIDA, incloent el càncer!

Les troballes de l'estudi TEMPRANO presentat a la conferència de retrovirus de l'any passat i infeccions oportunistes també van demostrar que l'aparició d'ART en un CD4 compten per sobre de les cel·les 500 / mm3 reduït el risc de la malaltia greu i la mort en comparació amb el començament del tractament retardat.

Els principals canvis a les directrius

  • El panell DHHS va augmentar la prova de força i qualificació per "A1" per la recomanació que totes les persones diagnosticades amb VIH havien de començar l'art independentment del recompte de CD4.
  • S'ha reforçat la recomanació d'inici de tractament per als pacients diagnosticats amb infecció aguda o recent per VIH, a més d'una classificació "A1".
  • Tot i que els adolescents no s'han inclòs en l'estudi START o TEMPRANO, el grup va decidir que la recomanació de tractar a tots els pacients amb VIH els hauria d'incloure; el panell recomana que la post-pubertat adolescent s'ha de tractar d'acord amb les directrius per a adults i que els nens pre-puberals siguin tractats d'acord amb les pautes pediàtriques.

El panell va reforçar el seu èmfasi en el tractament immediat dels adults majors amb VIH, ja que tenen un major risc de complicacions greus sense SIDA i una resposta immune potencialment contundent a l'ART.

Al novembre de 2015 el panell va afegir la formulació aprovada recentment Genvoya - el primer esquema per contenir els "nous" (les cometes són l'editor) i més segur alafenamide tenofovir (TAF) - com una opció recomanada per al tractament de primera línia.

Les instruccions completes i actualitzades estan disponibles en línia ahttps://aidsinfo.nih.gov/guidelines. El panell dóna la benvinguda als comentaris sobre les pautes revisades fins al 12 February 2016 (envieu-se a ContactUs@aidsinfo.nih.gov).

Escrit per Liz Highleyman. Traduït per Cláudio Souza a la nit 05 / 02 / 2016 de l'original a DUpdated Teràpia antiretroviral directrius posen l'accent en beneficis del tractament precoç del VIH Revisió, Mara Macedo.

Referència

Panel sobre les directrius antiretrovirals de l'HHS per a adults i adolescents. Directrius per a l'ús de teràpia antiretroviral en adults i adolescents infectats pel VIH-1 (s'obre en un altre lloc, en anglès - prometo traduir). Gener 28 de 2016.

Una altra font

Aidsinfo. Les normes de tractament antiretroviral actualitzades per HHS adults i adolescents. Oficina de premsa. Gener 28 de 2016.

editor de notes angoixant Soropositivo.org | Sí, ho sé. Aquests estudis són necessaris. Em pregunto si cal que hi ha morts, i aquestes persones mortes es transformen en dades estadístiques. Encara que no tinc connexió a malalts amb qualsevol ONG i no es compromet a qualsevol laboratori (El lloc operat amb els meus diners i el meu treball) Poso en dubte l'ètica mèdica que estudia les vides i morts estratifica "un bé més gran".

Quants de nosaltres encara ha de morir per arribar a una vacuna o una cura. A causa que el tenofovir de Gilead va prémer fins a l'últim cèntim abans de llançar Genoya i la freqüència amb què encara pot fer.

Alvíssaras, ara se sap i no ha viscut moments com jo, de "vacances terapèutiques" i que ara em sento ferit en el temps de vida i la qualitat de vida d'alguna cosa que avui només es pot veure com una enorme monstruositat i una feroç desgràcia a retirar-se. Tindreu una vida millor i més llarga. Recordeu venir als nostres camps, per dipositar flors i algunes tauletes. I, si és possible, una oració també.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa