les dones amb baixa representació en els assajos clínics de VIH

La senyoreta MarylinMenys d'una quarta part de la població a participar en assajos clínics de fàrmacs antiretrovirals són dones, el que podria limitar la generalització dels resultats, d'acord amb una revisió sistemàtica publicada en l'edició del mes de febrer 1 Revista de síndromes d'immunodeficiència adquirida.

Els autors afirmen que les diferències de gènere en la prevalença, la incidència, els símptomes i la progressió de la malaltia, així com els resultats, es van observar en una sèrie de malalties. Les diferències en la farmacocinètica (com s'absorbeixen i distribueixen els medicaments al cos) i la farmacodinàmica (efecte d'un fàrmac en el cos) pot donar lloc a diferències en els efectes secundaris i la resposta al tractament.

A més, les diferències de gènere en el poder, les relacions personals, les experiències de vida i l'aprenentatge sistèmic en l'àmbit de la salut poden influir en les persones en risc d'infecció, el comportament de la recerca de salut i l'ús dels serveis de salut.

La participació limitada de les dones és una preocupació per als assaigs clínics en un ampli rang d'àrees de malaltia, però el problema sembla ser especialment greu en pacients amb VIH.

Els investigadors van avaluar els assaigs clínics de medicaments antiretrovirals (de qualsevol etapa) que es van publicar a vuit revistes mèdiques importants. Per examinar l'evolució al llarg del temps, s'han seleccionat tres períodes de temps: 1994-1997, 2001-2004 i 2008-2011.

En estudis 387 amb participants separats de 95,305, només el 23% dels participants eren dones. La proporció mitjana en cada estudi individual va ser 19%. La mitjana es va millorar amb el temps: des de 9% a mitjans dels noranta fins a 22% més recentment.

Les investigacions realitzades en països d'ingressos més alts tenen una menor quantitat de subjectes femenins, així com el sexe femení involucrat en aquests estudis.

Els estudis finançats per universitats i fundacions benèfiques han reclutat més dones que empreses farmacèutiques i organismes públics. Tot i els Instituts Nacionals de Salut dels Estats Units s'han vist obligats legalment des 1993 del fons només els estudis que permeten comparacions de gènere en forma significativa, la tercera part dels estudis que es financen, en part, només tenia 20% de les dones participants.

Els investigadors també van examinar assaigs clínics 53 de vacunes per a la prevenció del VIH. Una mitjana de 38% dels participants eren dones. No obstant això, en els estudis 104 de treball cap a una cura per al VIH, la taxa mitjana de participació de les dones va ser només 11%, amb més d'un quart de no reclutament d'estudis sobre la dona en absolut tot i tots dos sexes per ser elegible.

"El nostre estudi va mostrar una subrepresentación persistent de les dones en assajos clínics del VIH", escriuen els autors. "Només amb el coneixement suficient del sexe i el gènere, les diferències i similituds es poden proporcionar tractament, prevenció, atenció i lliurament basats en l'evidència tant a homes com a dones que viuen amb risc de VIH d'una manera òptima".

Prenen nota de barreres que limiten la participació de les dones en els estudis: les qüestions de seguretat, especialment en relació amb els nens no nascuts, els requisitsl'or negre utilitzar un mètode anticonceptiu durant la pràctica de la necessitat d'estudi per fer-se càrrec de les responsabilitats de la cura de la família i complir amb els compromisos de temps és un repte, i les desigualtats socioeconòmiques, i, la mala educació com a important i la manca de comprensió del que els estudis represantam.

Els autors apunten també a Es va realitzar un assaig clínic de fase III als Estats Units que es va definir per fer front a aquestes barreres, on 67% dels participants eren dones (principalment dones de color). Les clíniques amb gran nombre de pacients femenines (principalment al sud) van ser seleccionades com a llocs d'estudi, fins i tot si tenien menys experiència en la realització d'assaigs clínics; els llocs d'estudi tenien quotes que requereixen més subjectes femenins que els participants masculins; un advocat experimentat amb pacients va treballar amb clíniques sobre estratègies de selecció personalitzades; es van realitzar activitats de sensibilització; es van contractar grups comunitaris amb el reemborsament dels costos de transport i es va publicar un anunci i criteris de registre; eren amplis.

Dones subrepresentades en recerca
Emmordant o no, el menyspreu és evident fins i tot per a mi, que simplement tradueixo els textos. La disparitat entre el nombre de mascles i femelles és visible

No obstant això aquells que realitzen aquesta prova reflecteix que hauria d'haver donat tanta atenció a les estratègies de retenció com per al reclutament inicial - suport personalitzat per ajudar les dones a seguir treballant amb la salut pot tenir una millor retenció en aquest estudi.

Traduït per Cláudio Souza, de l'original de Roger Pebody a Femení sub-representats en els assajos clínics del VIH al febrer 12 2016

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

Els resultats de la investigació espanyola creen una vacuna que indueix el control viral sense ART en un percentatge significatiu de subjectes Prova per VIH Seropositiu. Org - Hi ha vida amb VIH! 18 18America / Sao_Paulo febrer 18America / Sao_Paulo 2017 a 13: 16

[...] Hi havia 14 1 homes i dones en l'estudi. L'edat mitjana va ser de 40 anys i havia començat tot TARGA d'hora - una mitjana de tres mesos i un màxim de mesos 5 després de la data estimada de la infecció del VIH. Tots havien estat en TARGA durant més de tres i quatre anys. Estaven sota règims que contenen inhibidors de la integrasa i la seva recompte mitjana va ser de cèl·lules CD4 728 / mm3 (416 min). [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: