Anuncis

A la recerca de guarició: un agent immunoterapèutic pot forçar l'IVS dels embassaments virals a micos infectats.

Et trobes Iniciació => Publicacions => A la recerca de guarició: un agent immunoterapèutic pot forçar l'IVS dels embassaments virals a micos infectats.
Publicacions
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

casa-WHSCL'estratègia de Woodruff, el Centre de Ciències de la Salut. | Feb. 24, 2016

Una estratègia anomenada "patejar i matar", que té com a objectiu activar cèl·lules latents infectades pel VIH de manera que el virus es pugui destruir fa molt temps.

Els investigadors de Yerkes han estat buscant una possible forma de fer-ho en un model de primats no humans (SIC) i va informar les seves conclusions a la Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes a Boston.

Un tractament estimulant immunològic pot obligar el SIV (Simian Virus d'Immunodeficiència) a sortir dels seus amagatalls en els micos infectats que han controlat el virus amb fàrmacs antiretrovirals, els científics informe del Centre Nacional d'Investigació de la Universitat dels primats Emory a Yerkes. Els resultats van ser presentats el dimecres de febrer de 24 a la Conferència sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes a Boston per a un estudiant graduat anomenat Gita Mylvaganam. Rama Rao Amara, doctora, catedràtica de Microbiologia i Immunologia de Yerkes i el Centre d'Vacunes Emory, va liderar el projecte. Els empleats involucrats en l'estudi, com Rafi Ahmed, PhD, director del Centre de Vacunes i un destacat estudiós d'Emory a Geòrgia, l'Aliança Europea per a la Investigació i Gordon Freeman, PhD, de l'Institut Dana-Farber de Càncer. Mylvaganam forma part del programa de postgrau en patogénesis molecular i immunologia a Emory.

Amb el control de fàrmacs antiretrovirals, generalment es pot mantenir el VIH en persones infectades crònicament, però no poden eliminar-lo per complet. Això es deu a que algunes cèl·lules immunes contenen el virus de manera latent. Es va plantejar una estratègia anomenada "patejar i matar", dirigida a activar aquestes cèl·lules, de manera que el virus es pugui eliminar del cos.

L'equip de Yerkes va provar l'efecte del bloqueig de Pd 1, una molècula que inhibeix la resposta immune durant les infeccions cròniques, en combinació amb la teràpia antiretroviral. Els anticossos que bloquegen l'EP-1 També s'han assajat amb cert èxit, com a agents d'immunoteràpia contra el càncer L'equip van desenvolupar un anticòs "primatizado" anti-PD 1 per reduir la resposta immune dels micos al mateix anticòs i permetre infusions repetides.

Amb alguns micos infectats amb SIV, els investigadors els tractats amb l'anticòs anti-PD-1 14 durant dies, a partir dels deu dies abans de l'inici de la teràpia antiretroviral. En aquesta situació, els animals tractats amb l'anticòs anti-PD-1- van mostrar una supressió més ràpida viral (dies 42 en grup mitjana PD-1 140 enfront dels controls en dies) i una major quantitat de cèl·lules T antivirals actius.

A més, altres micos infectats SIV tractats amb anticòs anti-PD-1 (tres infusions, amb un mes entre cadascuna) després dels nivells virals de teràpia antiretroviral va ser portat a un nivell molt baix. Això va provocar recurrències transitòries de SIV en la seva sang, que no es veien en animals utilitzats com a controls.

Els investigadors conclouen: "Aquests resultats mostren per primera vegada PD-1 el potencial de bloqueig, tant per a la restauració de les cèl·lules T antiviral funció CD8, i possiblement desestabilitzar el reservori viral a ART. Es subratllen el potencial de bloqueig de PD-1 per treballar en sinèrgia amb altres agents terapèutics com ara vacunes i agents de latència, per reduir eficaçment el dipòsit de VIH a la TARGA com un mitjà d'establir una cura funcional ".

Articles relacionats "

Eina d'imatges per a la recerca del dipòsit SIV 9 2015 març

Les cèl·lules immunes proposades com a amagatall del VIH / SIV no durenOctubre 31, 2014

De Berlín a Yerkes (trasplantament de cèl·lules mare hematopoètiques) Estableix 29, 2014

Recursos "

Materials electrònics de conferència CROI

contacte

Quinn Eastman
404-727-7829
qeastma@emory.edu

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa