Anuncis

En l'any de 2016, s'ha notificat un cas gairebé segur de fallada de PrEP a causa de la resistència a medicaments

Et trobes Iniciació => PREP => En l'any de 2016, s'ha notificat un cas gairebé segur de fallada de PrEP a causa de la resistència a medicaments
PREP
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

PrEP_failure_1000_707Un informe de casos d'un home de Toronto que estava infectat amb una soca de VIH resistent a múltiples fongs malgrat l'aparentment gran adherència, consistent amb PrEP, va ser Conferència sobre retrovirus i infecció oportunista (CROI 2016) a Boston avui.

El metge David Knox, metge de la Clínica Maple Leaf de Toronto, va dir que el pacient era un home gai d'aproximadament dos anys de 43 que havia estat prèviament fa dos anys. Tenia un soci VIH positiu que tenia una càrrega viral indetectable

Va ser un oïdor habitual a la clínica ambulatori i va provar el VIH de mitjana cada tres mesos. Se li va suggerir que comencés Truvada PrEP a l'abril 2013 i va semblar tenir una bona adherència a causa de la freqüència de recarregaments de farmàcies.

Dos anys després a l'abril de 2015 va començar a tenir símptomes després d'un període d'exposició al VIH amb diversos socis. Els símptomes no eren símptomes de seroconversió clàssica per al VIH, sinó que van comportar un episodi de febre amb dolor abdominal prou intens per a ell anar a l'hospital per a una consulta on una lectura revelava una inflamació del còlon.

Durant aquest temps es va treure la prova regular el VIH i va demostrar que tenia VIH, per ajudar a una prova negativa d'anticossos del VIH, però una prova positiva per a l'antigen del VIH p24, que mostra anterior. La seva càrrega viral del VIH va ser Tres dies després 28.000 còpies / ml - bastant baix en la infecció aguda per VIH i suggerents que la preparació va ser "contundent" la replicació viral sense aturar la infecció o que el virus era altament resistent als medicaments i estava replicant feblement.

El pacient va declarar peremptòriament que mantenia una excel·lent adhesió a la via de PrEP al Dr. Knox, per qüestionar que ara podria veure un cas de veritable fracàs en PrEP, va encarregar noves proves. Es va realitzar una prova de resistència per a totes les classes de fàrmacs antiretrovirals per al pacient víctima d'un espècimen recollit una setmana després del diagnòstic del VIH.

L'altra precisa explicació. El pacient va ser tractat com un centre de salut pública de pocs recursos financers i les seves antigues mostres de sang no s'havien salvat. Per tant, no hi va haver manera directa de demostrar que tenia nivells de fàrmacs compatibles amb una alta adherència al voltant de l'exposició al VIH.

No obstant això, hi va haver una manera indirecta. El Dr Knox va analitzar una prova anomenada "lloc de sang seca" (DBS) dels pacients 20 dies després de la seva diagnosi. El punt d'assaig d'un DBS és que els nivells del fàrmac a l'interior de les mesures de glòbuls vermells, en lloc de dins dels glòbuls blancs que el VIH infecta o en el plasma sanguini. Els nivells de fàrmac augmenten molt més lentament en els glòbuls vermells, prenent 17 dies per assolir la meitat dels seus nivells d'estat estable i vuit setmanes per arribar al medicament saturat d'estat estacionari. Els nivells de fàrmac també van augmentar de forma constant i són menys susceptibles, a curt termini, a alts i baixos. Els nivells de fàrmacs en el pacient de DBS van ser efectivament 47% més alt que el valor mitjà, el que suggereix una adhesió de PREP consistent durant la major part del període que cobreix l'exposició al VIH. Si hagués estat prenent el fàrmac des que va presentar el seu diagnòstic, els nivells de fàrmacs només serien 47% del nivell mitjà de l'estat estable o 31% del seu nivell real en aquest pacient.

Laboratori metge o investigador científic preparació per al frotisAquesta és una forma indirecta de mesurar els nivells de fàrmacs. Atès que l'edat d'aparició dels símptomes es va produir quatre setmanes abans del diagnòstic del VIH del pacient i es va realitzar la prova de sang seca a partir de tres setmanes després i que el període de risc segons el pacient va començar dues setmanes abans de l'aparició dels símptomes, deixant així nou setmanes perquè el fàrmac s'acumuli; aquesta prova no descartaria del tot la possibilitat que no hagués pogut unir-se a PrEP en el moment en què va prendre risc i que havia començat a prepreure de nou. No obstant això, el pacient insisteix que aquest no és el cas.

Hi va haver una mostra de sang petita a partir de la seva prova de diagnòstic, que es va prendre tres dies abans que el pacient s'assabentés de ser seropositiu,

Això va revelar nivells elevats de tenofovir i nivells d'emtricitabina tan elevats que estaven per sobre del límit de quantificació de la prova. No obstant això, aquesta no va ser una prova a llarg termini ni nivells de drogues i de nou no va poder descartar totalment la possibilitat que hagués tingut un lapso d'adhesió al voltant del temps que estava exposat al VIH.

Les proves de resistència van mostrar que el pacient amb VIH no tenia una resistència significativa a la classe de fàrmacs antiretrovirals coneguts com a inhibidors de la proteasa. Va tenir una mutació de resistència a la primera generació de medicaments nevirapinos NNRTI i una completa resistència a l'emtricitabina. També va tenir gran resistència als fàrmacs de primera generació INTI com la zidovudina (AZT) i estavudina (d4T), i aquestes mutacions també confereix certa resistència al tenofovir. No obstant això, no té la crida a K65R que confereix resistència d'alt nivell a tenofovir i es va estimar que el patró de mutació i la resistència va ser només 1,3 vegades la resistència a tenofovir, el que significa que els nivells de fàrmac 30% més gran que els necessaris per a els virus resistents no haurien d'haver estat prou forts per prevenir la infecció, i tenia nivells de fàrmacs molt més presents en les proves. La resistència, però, és un procés complex i algunes combinacions de mutacions poden catalitzar nivells de resistència més elevats del que produiran sols.

No és rellevant per a l'aparent fracàs de PrEP, però per a la propagació de la resistència als fàrmacs, va ser el fet que aquest pacient també va tenir dues mutacions de resistència a l'inhibidor de la integrasa de fàrmacs i elvitegravir de fàrmacs.

Transmissió del VIH amb resistència a inhibidors integras é molt poc freqüent, i en particular la resistència a tots els fàrmacs excepte raltegravir, el primer inhibidor de la integrasa. els patrons de resistència observats són compatibles amb la persona sense nom que ha superat el virus en un esquema de falla Stribild (dues classes de quatre, la combinació de pastilles medicinals de tenofovir, emtricitabina, cobicistat i elvitegravir).

Ja que quatre dels cinc règims de primera línia terapèutics recomanats pel Departament de Salut i Serveis Humans, es basen en inhibidors de la integrasa, i que s'està avaluant aquesta classe de fàrmacs per al seu ús com a profilaxi pre-exposició, i seria una preocupació que més virus resistents als inhibidors de la integrasa van començar a circular.

El mateix pacient es va posar en una classe tres medicaments potents com dolutegravir, rilpivirine i darunavir i es va convertir en l'indetectable només tres setmanes després de l'aparició.

En conclusió, probablement aquest no sigui un punt absolutament boom: es prendria un nivell de drogues en mostres recollides en el moment de la infecció per això. Però en l'equilibri de probabilitats, amb tres mesures diferents, tots van acceptar l'autoinforme del pacient, probablement aquest és el primer cas documentat de Truvada PrEP, malgrat la seva alta adherència i nivells de fàrmacs més que adequats encara que recentment Es va informar dos casos de monoteràpia amb tenofovir.

No és inesperat que hi hagi casos de fracàs de PrEP; però el fet que aquest sigui el primer informe de casos entre les desenes de milers de persones amb PrEP demostra que és molt estrany.

Traduït en 02 de març de 2016 per Cláudio Souza des del text Gairebé segura cas de fallada de la prep causa de la resistència a medicaments notificades a la CROI 2016 per Gus Cairns Publicat a: 25 Febrer 2016 per AIDSMAP

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa