Estudi no garanteix que la rutina de vacunació tetravalent contra el VPH pot protegir contra el càncer anal en persones d'edat avançada que viuen amb el VIH

By

0 Comentaris Mar 5, 2016 Malalties de transmissió sexual, El VIH, HSH

protecció de punta contra la infecció oral per VPH ha d'animar a nous estudis sobre la prevenció del càncer oral, segons els investigadors

La vacuna contra el VPH quadrival Gardasil no protegeix als adults VIH positius El VIH adults majors contra la infecció anal persistent amb la papilomavirus humà (VPH) o elVirus de papil · loma - VPH - aïllat en negre desenvolupament de HSIL ( lesió intraepitelial d'alt grau [Anglès: HSIL]) que representa un resultat de l'examen citològic del tracte genital femení, popularment coneguda com frotis de Papanicolau), però el protocol de l'estudi ACTG UM5298 van mostrar alguna evidència que pot protegir contra les infeccions orals persistents, va dir Timothy Wilkin del Col·legi Mèdic Weill Cornell a la Conferència sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes (CROI 2016) a Boston el dijous.

El càncer anal causada pel VPH és un dels càncers més comuns amb una causa infecciosa en persones que viuen amb el VIH.

La persistent infecció per VPH amb un tipus de virus causant del càncer pot conduir al desenvolupament de HSIL - lesions esquamoses de gran grau (les lesions precànceres) i potencialment al desenvolupament de càncer anal.

Hi ha una alta prevalença de HSIL en persones amb VIH, tot i que també hi ha evidència que les lesions Sovint es curen sense cap tractament.

La vacunació, abans d'esdevenir sexualment activa o abans de l'adquisició de càncers associats amb tipus de VPH, és l'estratègia més eficaç per a la prevenció del càncer cervical i anal.

La vacuna Gardasil original ofereix protecció contra els dos tipus de VPH associats més habitualment al desenvolupament del càncer de coll uterí i anal (tipus HPV 16 i 18), així com HPV 6 i 11, que causen berrugues genitals. La vacuna s’ofereix rutinàriament a noies i nois d’edat 11-12 anys i es recomana per a dones joves de fins a 26 anys i per a homes joves fins a 21 anys als Estats Units, així com per a homes o homes joves joves. infectats amb VIH dels anys 13-26 que no eren vacunats quan eren més petits. Una versió més recent de Gardasil protegeix contra els tipus 9 de VPH.

La vacuna també ha estat recomanat per al seu ús a Anglaterra per al seu ús en els homes que tenen relacions sexuals amb homes, l'edat de 45 anys que assisteixen a clíniques de salut sexual.

La incidència d'HPV anal és alta entre els joves estudiants sexualment actius gai: un estudi de cohort en què els homes van seguir durant almenys dos anys una incidència anual de 13%.

No obstant això, no hi ha proves suficients sobre l'eficàcia de la vacuna contra el VPH en les persones grans que viuen amb el VIH, que tenen més probabilitats d'haver estat exposada als tipus de VPH causa càncer en el passat.

Protocol ACTG UM5298 va ser un estudi aleatoritzat i controlat amb placebo de la vacuna contra el VPH quadrival en persones que vivien amb VIH majors de 26 anys. L'estudi va ser dissenyat per avaluar l'efectivitat de la vacuna cuádruple a la prevenció de la infecció per VPH i l'HBAS persistent en adults. Es van seguir els participants durant un període de tres anys.

L’estudi va reclutar 575 participants amb una edat mitjana de 47 anys, 80% homes, 46% blancs no hispans, 20% hispànics i 34% negres no hispans. El nombre mitjà de cel·les CD4 la línia base era de 602 cèl·lules / mm3 i el 90% tenia càrrega viral no detectable (<200 exemplars / ml). Els participants amb càncer anal van ser exclosos de l'estudi. (nota de l'editor: Hi ha un article en aquest lloc web que tracta la disparitat numèrica en la relació dels sexes, on la gran i insalvable majoria són individus masculins a costa d'individus; sempre m'he adonat d'això, però he sentit aquesta diferència. “Hi ha coincidència” i, després de l’article que vaig traduir fa uns dies, vaig tenir una mena d’INSIGHT i animo a totes les dones a llegir aquest article i a fer pressió, no només a nivell nacional, sinó a nivell internacional. dones de bona sort per escriure sobre això, perquè l’espai, us garanteixo! - l’enllaç s’obre en una altra pestanya i podreu llegir-lo més endavant si feu clic i, fins i tot si sortiu del lloc, l’article encara hi serà.)

La població d'estudi va mostrar una alta prevalença d'anomalies citològiques anals. A l'inici de l'estudi, 64% tenen una citologia anal anormal i 33% tenen HSIL. El seixanta per cent tenia un o més dels tipus de VPH inclosos a la vacuna tetravalent, més comunament VPH 16 (32%) i 11% tenen a la infecció oral amb un o més tipus de VPH de la vacuna ataca.

Els participants de l'estudi van ser assignats a l'atzar per rebre la vacuna tetravalent o placebo a l'inici de l'estudi i 8ª i 24ª setmana. proves de l'ADN VPH oral i anal ser presa i es va sotmetre a screening teixit histològic per HSIL a l'inici de l'estudi i després cada sis mesos.

resposta d'anticossos és insuficient o inexistent a la infecció per VPH condueix a la persistència de la infecció, el que augmenta el risc de lesions precanceroses i el desenvolupament de càncer anal. L'eficàcia de la vacuna per estimular respostes d'anticossos en persones amb immunitat compromesa tant, és fonamental. La vacuna va ser altament immunogènica: 99% dels participants que van rebre la vacuna tenien concentració d'anticossos anti-VPH en 16ª 24ª setmana i la comparació de la 48% a l'inici de l'estudi. No es van produir canvis en la seropositivitat per HPV 16 en el grup placebo. No es van informar esdeveniments adversos greus dels graus 3 o 4 durant l'estudi.

Després de 130 setmanes de seguiment, no hi va haver diferències significatives entre els dos grups de l'estudi en el nombre de participants amb VPH detectable en qualsevol sola visita (26 en el grup de la vacuna enfront de 33 en el grup placebo, el risc d'impagament era 0. 75, 95 0.45% IC-1.26), i no hi va haver diferència significativa en el nombre de participants amb la infecció per VPH de manera anal persistent detectable (vs 13 17, 0,73 HR, CI 95 0,69% -1,44). Tot i que la infecció per VPH 16 persistent ha disminuït en el grup de la vacuna en 130ª setmanes i retornat per sobre dels nivells basals en el grup de placebo, aquesta diferència no va ser estadísticament significativa.

anal HSIL era detectable després de destinataris i dels pacients de la vacuna 52ª setmanes 46 47 el grup de placebo (HR 1,0, CI-95 0,69 1,44%). No hi ha diferències en la citologia anal anòmala en 52ª, 104ª o 156ª setmanes.

Tot i que no hi va haver diferències significatives en la detecció de la infecció oral per VPH en una sola visita (7 vs 10, 0,68 HR, CI 95 0,26.80%), l'estudi va trobar una reducció significativa en el risc d'infecció persistent per VPH oral en el grup vacunat (1 vs 8, 0,12 HR, 95 0,02 0,98-CI%, p = 0,019).

Per què la vacuna no protegeix contra la infecció per VPH anal o el desenvolupament de HSIL? Escassa immunogenicitat no va ser la raó i les infeccions primerenques abans de completar l'esquema de vacunació complet no pot ser considerat responsable perquè es van trobar resultats similars quan les infeccions detectades abans 28ª setmana van ser exclosos de l'anàlisi. En el seu lloc, els investigadors diuen, el probable fracàs de la vacunació va servir per mostrar un benefici, ja que algunes infeccions prèvies no van ser detectats per la prova de l'ADN del VPH anal i perquè la vacuna no estimula la immunitat cel·lular per "netejar" les infeccions pre existent.

Els investigadors van concloure que els resultats de l'estudi no donen suport a la vacunació contra el VPH adults rutina 27 anys d'edat i més per a la prevenció de la infecció per VPH o millora de SIL d'alt grau, però no tenen en compte les conclusions pel que fa a la prevenció de la infecció oral per VPH persistent per justificar una major investigació de la vacunació en persones que viuen amb el VIH per prevenir el càncer oral. vacunació contra el VPH va ser eficaç per protegir contra la infecció oral per VPH en dones d'edats compreses 18 25 les setmanes.

Bolets en un cistell de fusta sobre fons blanc.

Bolets en un cistell de fusta sobre fons blanc.

Una pregunta no va ser contestada en el debat que va seguir a la presentació, va ser l'amplitud de la vacuna. La vacuna tetravalent protegeix contra quatre tipus de VPH més comunament associats amb el càncer, però ja que aquest assaig va començar a vacunar els participants, l'Administració d'Aliments i Medicaments dels Estats Units (FDA) va aprovar una vacuna per protegir contra nou subtipus (Gardasil 9) - les incloses a la vacuna Gardasil anterior, a més dels tipus 31, 33, 45, 52 i 58. En aquest estudi, encara no és clar si una gamma de vacunes més gran hauria alterat el risc de HSIL.

Traduït de l'original a l'anglès escrit per Keith Alcorn a 29 / 02 / 2016 Estudi no donen suport a la administració habitual de vacunació contra el VPH quadrivalent per protegir contra el càncer anal en persones d'edat avançada que viuen amb el VIHper Cláudio Souza a 05 / 03 / 2016 Revisat Cláudio Souza

Referència

Wilkin TJ et al. ACTG A5298: El judici 3 fase de la vacuna tetravalent contra el VPH en els adults majors VIH +.Conferència sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes, Boston, extracte 161, 2016.

Veure el resum a la pàgina web del congrés.

Veure el webcast d'aquesta sessió al lloc web del congrés


Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

%d Bloggers com aquest: