Publicacions

"Blipes" viral

El clip viral pot ser un

Cosa sense males conseqüències. Però ...

Concepte de seguretat informàtica Virus Attack

Un editor Look. Estic a punt d'acabar un article important fer front a aquesta cosa anomenada "blip" viral. Després de buscar en diversos diccionaris vaig començar a mirar als meus fonts, que podria ser un "blip viral". I amb rara felicitat, em vaig trobar amb aquest article, les fonts són téchne citat al final de l'article

Algunes persones experimenten elevacions transitòries de càrrega viral que es diuen "blipes virals". La càrrega viral torna ràpidament a un nivell indetectable sense cap canvi en la teràpia. Diversos estudis han trobat que el 20 60% dels pacients amb supressió viral amb una mica d'experiència blipes virals (depenent del règim utilitzat i la freqüència de proves de càrrega viral), i potser un terç dels experiments repetits. La majoria de blipes són petites amb càrrega viral fins a algun lloc entre 50 1000 i còpies / ml.

Blipes poden tenir diverses causes, incloent la variabilitat en el procés de prova, els canvis temporals en la concentració del fàrmac, o les descàrregues transitòries de l'activació immune, per exemple a causa de rebre una vacuna o que té una infecció tal com influença. Un estudi que mesura la càrrega viral en mostres de sang de deu pacients cada tres dies a quatre mesos en dos laboratoris independents. Nou pacients van presentar un o més blipes càrrega viral, però només un blipes totals 18 es va detectar per dos laboratoris al mateix temps.1

El clip viral pot ser més del que sembla

Mentre que una reducció en l'adhesió pot causar un augment de la càrrega viral, la majoria dels estudis han demostrat que les persones que viuen blipes experiència no tenen pitjor adherència que aquelles amb càrrega viral indetectable constantment ni adherència és necessàriament menys abans que un problema passatger .2 A més, els nivells de fàrmacs abans, durant i després de la disminució de la càrrega viral solen ser més elevats que les concentracions mínimes de fàrmacs recomanades.3,1

La majoria dels metges creuen que una càrrega viral aïllada, una falla, no és res de què preocupar-se. No obstant això, diversos blipes, o aquells que han començat a ocórrer amb freqüència cada vegada major, pot ser un senyal primerenca d'una possible fallada de tractament de caducitat.

I pel que fa a viure amb VIH o SIDA ...

Els Blipes tampoc estan necessàriament associats amb l'aparició de resistència a medicaments.4 No obstant això, alguns estudis suggereixen que els augments transitoris de la càrrega viral pot ser una activació del senyal esporàdica del sistema immune i poden ajudar a reposar els reservoris virals latents.5

La relació entre blipes i la càrrega viral i la recuperació immune és clara.3 6 Fins i tot amb la millor teràpia disponible i una adherència òptima, es poden produir blipes virals. Per aquesta raó, orientaça en compte que la càrrega viral s'ha de comprovar almenys dues vegades per veure si l'augment és una tendència contínua abans de decidir-se a canviar el tractament.

Traduït de l'original, repunts virals per Claudio Souza

referències

  1. RE ortigues i col. Intermitent virèmia VIH-1 (sots) i la resistència als medicaments en els pacients que reben TARGA. JAMA 293: 817-829, 2005
  2. LG Miller et al. Els episodis de virèmia transitòria VIH (blips) no tenen relació amb els descensos d'adherència a la medicació. Antivir Ther 8: S396, 2003
  3. V Martinez et al. VIH-1 virèmia intermitent en pacients tractats per no nucleòsid de la transcriptasa inversa del règim amb inhibidors. SIDA 19: 1065-1069, 2005
  4. PK Lee et al. la càrrega viral del VIH-blips 1 són d'importància clínica limitada. J Antimicrob Chemother 57: 803-805, 2006
  5. LI Jones i Perelson AS virèmia transitòria, la càrrega viral en plasma, i el dipòsit de reposició en pacients infectats pel VIH que reben teràpia antiretroviral. J Acqua Immune Defic Syndr 45: 483-493, 2007
  6. PW Hunt et al. Continus augments del recompte de cèl·lules CD4 en adults infectats pel VIH que estan 4 anys de supressió viral a teràpia antiretroviral. SIDA 17: 1907-1915, 2003

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

9 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant