Anuncis

"Blipes" viral


Concepte de seguretat informàtica Virus AttackUn editor Look. Estic a punt d'acabar un article important fer front a aquesta cosa anomenada "blip" viral. Després de buscar en diversos diccionaris vaig començar a mirar als meus fonts, que podria ser un "blip viral". I amb rara felicitat, em vaig trobar amb aquest article, les fonts són téchne citat al final de l'article

Algunes persones experimenten elevacions transitòries de càrrega viral que es diuen "blipes virals". La càrrega viral torna ràpidament a un nivell indetectable sense cap canvi en la teràpia. Diversos estudis han trobat que el 20 60% dels pacients amb supressió viral amb una mica d'experiència blipes virals (depenent del règim utilitzat i la freqüència de proves de càrrega viral), i potser un terç dels experiments repetits. La majoria de blipes són petites amb càrrega viral fins a algun lloc entre 50 1000 i còpies / ml.

Blipes poden tenir diverses causes, incloent la variabilitat en el procés de prova, els canvis temporals en la concentració del fàrmac, o les descàrregues transitòries de l'activació immune, per exemple a causa de rebre una vacuna o que té una infecció tal com influença. Un estudi que mesura la càrrega viral en mostres de sang de deu pacients cada tres dies a quatre mesos en dos laboratoris independents. Nou pacients van presentar un o més blipes càrrega viral, però només un blipes totals 18 es va detectar per dos laboratoris al mateix temps.1

Mentre que una reducció en l'adhesió pot causar un augment de la càrrega viral, la majoria dels estudis han demostrat que les persones que viuen blipes experiència no tenen pitjor adherència que aquelles amb càrrega viral indetectable constantment ni adherència és necessàriament menys abans que un problema passatger .2 A més, els nivells de fàrmacs abans, durant i després de la disminució de la càrrega viral solen ser més elevats que les concentracions mínimes de fàrmacs recomanades.3,1

La majoria dels metges creuen que una càrrega viral aïllada, una falla, no és res de què preocupar-se. No obstant això, diversos blipes, o aquells que han començat a ocórrer amb freqüència cada vegada major, pot ser un senyal primerenca d'una possible fallada de tractament de caducitat.

Els Blipes tampoc estan necessàriament associats amb l'aparició de resistència a medicaments.4 No obstant això, alguns estudis suggereixen que els augments transitoris de la càrrega viral pot ser una activació del senyal esporàdica del sistema immune i poden ajudar a reposar els reservoris virals latents.5

La relació entre blipes i la càrrega viral i la recuperació immune és clara.3 6 Fins i tot amb la millor teràpia disponible i una adherència òptima, es poden produir blipes virals. Per aquesta raó, orientaça en compte que la càrrega viral s'ha de comprovar almenys dues vegades per veure si l'augment és una tendència contínua abans de decidir-se a canviar el tractament.

Traduït de l'original, repunts virals per Claudio Souza

referències

  1. RE ortigues i col. Intermitent virèmia VIH-1 (sots) i la resistència als medicaments en els pacients que reben TARGA. JAMA 293: 817-829, 2005
  2. LG Miller et al. Els episodis de virèmia transitòria VIH (blips) no tenen relació amb els descensos d'adherència a la medicació. Antivir Ther 8: S396, 2003
  3. V Martinez et al. VIH-1 virèmia intermitent en pacients tractats per no nucleòsid de la transcriptasa inversa del règim amb inhibidors. SIDA 19: 1065-1069, 2005
  4. PK Lee et al. la càrrega viral del VIH-blips 1 són d'importància clínica limitada. J Antimicrob Chemother 57: 803-805, 2006
  5. LI Jones i Perelson AS virèmia transitòria, la càrrega viral en plasma, i el dipòsit de reposició en pacients infectats pel VIH que reben teràpia antiretroviral. J Acqua Immune Defic Syndr 45: 483-493, 2007
  6. PW Hunt et al. Continus augments del recompte de cèl·lules CD4 en adults infectats pel VIH que estan 4 anys de supressió viral a teràpia antiretroviral. SIDA 17: 1907-1915, 2003

Anuncis

Publicacions relacionades

9 Comentaris

Cèl·lules CD4 - Macròfags - Cèl·lules T - Seropositives. Org de Cláudio Souza 9 09Àmerica / Sao_Paulo Juny 09America / Sao_Paulo 2018 a 14: 28

[...] Hem realitzat periòdicament només la mesura de la càrrega viral i, si puja, es fa una nova mesura, amb la finalitat de notificar de manera efectiva el possible fracàs terapèutic o "només un virus viral"

Resposta
Quina és la càrrega viral? Quina és la càrrega viral? Per servir a proves de càrrega viral? - seropositius. org 3 03Àmerica / Sao_Paulo Agost 03America / Sao_Paulo 2017 a 21: 06

[...] Viral blipes [...]

Resposta
La càrrega viral indetectable és en realitat negativa de nou? - seropositius. org 18 18Àmerica / Sao_Paulo Juliol 18America / Sao_Paulo 2017 a 11: 29

[...] "indetectable és el nou negatiu", tot i que entenc el sentiment que cal tenir en compte les viral blips, que no poden ocórrer, periòdicament o aleatòriament, en pràcticament tots els casos [...]

Resposta
La càrrega viral indetectable és en realitat negativa de nou o no? - seropositius. org 18 18Àmerica / Sao_Paulo Juliol 18America / Sao_Paulo 2017 a 10: 30

[...] "indetectable és el nou negatiu", tot i que entenc el sentiment que cal tenir en compte les viral blips, que no poden ocórrer, periòdicament o aleatòriament, en pràcticament tots els casos [...]

Resposta
mitjans indetectables no infecciosa? Reactiu no és una sentència de mort !!!!! seropositius. Org - Hi ha vida amb el VIH !!! 22 22Àmerica / Sao_Paulo Juny 22America / Sao_Paulo 2017 a 19: 58

[...] Una vegada més: vaig rebre el VIH d'una noia a qui vaig a trucar a FRO: ella era VIH positiva i ho sabia. Em va infectar amb propòsit. Vaig ser el meu error no estar a la guàrdia perquè dos becs no es besaven. Però va ser una aclaparadora quantitat de relacions sexuals, durant mesos i mesos i fins i tot vaig patir la manca de fluid seminal (espermatozoides) en les últimes relacions. Estava esgotat. Aigües toves en pedra dura, ambdues beats fins que s'adhereixen ... Aquesta seqüència infinita de relacions pot tenir un efecte similar. Què passa si ocorre en un moment de "Viral Blip"? [...]

Resposta
Deu lliçons que Nick Domitrovich va aprendre durant el seu primer any vivint amb el VIH en contrast amb les lliçons Jo, Claudi, he après al llarg de més de dues dècades amb el VIH, a continuació, la SIDA no és mor ... Reactiu frase 14 14Àmerica / Sao_Paulo Juny 14America / Sao_Paulo 2017 a 02: 18

[...] a qualsevol altra persona gairebé insignificant (Nota de l'editor: Pensament Rash ... Llegeix Viral Blipes). A causa de l'assistència sanitària i un programa de copagament patrocinat per Gilead (el mateix [...]

Resposta
"Run menys risc PEP Maniacs '.... O animal, tard o d'hora aconseguirà que el reactiu no és una sentència de mort !!!!! seropositius. Org - Hi ha vida amb el VIH !!! 30 30Àmerica / Sao_Paulo May 30America / Sao_Paulo 2017 a 10: 30

[...] infeccioses. Hi ha una cosa, fins i tot es converteix en argot mèdica, un fenomen conegut com "viral blip" (el vincle s'obre en una altra solapa) que pot posar aquesta infecció i la meva estimada [...]

Resposta
Buscar i 2016 Curació: substància suprimeix el virus del VIH en micos després de la interrupció del tractament Soropositivo.Org - Hi ha vida amb el VIH 14 14Àmerica / Sao_Paulo Octubre 14America / Sao_Paulo 2016 a 17: 58

[...] de la càrrega viral BLIP's (feu clic aquí per obtenir una explicació completa, en portuguès, d'un "Viral Blip"). No obstant això, en el rebot viral després de l'arrest ARV no va ser diferent en els micos tractats amb [...]

Resposta
Seropositius: La banalitat - "Tot això ho normal, és només vostè pren un comprimidinho i ser feliç" ... (???) - (...) - Soropositivo.Org - Hi ha vida amb el VIH 24 24Àmerica / Sao_Paulo Setembre 24America / Sao_Paulo 2016 a 23: 07

[...] pretext perquè tinc coneixement (la informació és tot) d'un fenomen orgànic anomenat VIRAL BLIPE (tb obre un altre [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: