SIDA: un nou tractament podria ser una "revolució en la immunització"

Et trobes Iniciació => 2016 Primer Trimestre => SIDA: un nou tractament podria ser una "revolució en la immunització"
2016 Primer Trimestre

El Dr Erwann Loret explica com el seu tractament experimental ofereix esperança als pacients amb SIDA.

l'home del dia

SIDA: un tractament "incentiu" en la lluita contra el virus de la sida

Hi haurà una cura per a la SIDA algun dia.? Una vacuna terapèutica de Marsella dóna esperança. Tres anys després del llançament dels assaigs clínics sobre aquest tractament, tres dels nou pacients tractats per aquesta vacuna i infectats amb el VIH han vist que les seves cèl·lules infectades es tornen indetectables a la sang. El Dr Erwann Loret, en l'origen d'aquesta experimentació, confirma que aquests resultats són "encoratjadors", però es necessita precaució per no saltar a conclusions. "En la meva intuïció, crec que podrem parlar de l'esperança de la curació quan aquests pacients fan la retro-seroconversió, quan el sistema immunitari deixarà de detectar cel·les infectades i reduirà la taxa d'anticossos. Aquest moment no és just aquí, explica el científic amb atenció, el dimarts, març 15.

Aquest tractament també sembla ser "amb raó, una revolució en la vacunació". A diferència de les vacunes habituals, "utilitza una proteïna sintètica i no hi ha cap tipus d'adjuvant". En altres paraules, no es tracta d'inocular al cos parts inofensives del virus per accelerar la desaparició de cèl·lules malaltes. "És un enfocament diferent de la vacunació contra la sida", confirma el Dr. Erwann Loret.

Un milió d'euros

Dins d'aquesta prova, Pacients 46 sota trituàpia ha seguit el protocol per al període de dotze mesos. Per garantir la seva efectivitat, els metges també van procedir a interrupcions en el tractament de dos mesos. Va ser llavors el moment de verificar que el virus no tornés a aparèixer en forma d'un "repuntar virèmia"Que no es produiria entre els voluntaris que van rebre placebo.
Aquests assaigs clínics tindran lloc al Centre d'Investigació Clínica de l'hospital del projecte a Marsella, els metges van poder confiar el suport financer de la posada en marxa del Biosantech francès i crowdfunding a Internet. "Els assaigs clínics són molt cars. L'arribada de Biosantech va ser una autèntica benedicció des d'aquestes proves tenen un cost de més d'un milió d'euros, Recorda el Dr. Erwann Loret, que espera, ara que altres hospitals comencin a aplicar aquest mètode i aprofitar aquest tractament i "verificar el resultat".

Traduït del francès amb tecnologia pobra suport de l'original escrit per Babilònia MARC-Olivier Fogiel , Julien Absalon publicat a 15 / 03 / 2016 a 23: 21 per Claudio Souza i revisat per Mara MacedoEn 18 / 03 / 2016

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa