L'hepatitis C El VIH

Més de 2 milions de persones a tot el món estan infectades amb el VIH i l'hepatitis C

dia internacional-la-hepatitis-2011-crist redemptor-ri-de-Janeiro-767x1024Segons una metaanàlisi de gairebé els estudis 800 publicats a la l'edició en línia anticipada del mes de febrer de l'24 The Lancet hi ha una imatge greu de la cofecció del VIH i el VHC que comença a fer-se severa.

L'anàlisi va trobar que la probabilitat general de que les persones que viuen amb el VIH estiguessin infectades amb HCV és de 6%, però hi ha dades de bona qualitat per a molts països.

El VIH i el VHC són virus transfronterers que es transmeten de manera similar. El HCV és un virus i se'ns pren consciència perquè poden viure més temps a les superfícies i equips que s'utilitzen per injectar medicaments mentre que el VIH es transmet més fàcilment a través del sexe.

Al voltant del món hi ha aproximadament 37 milions de persones que viuen amb VIH i 115 milions de persones amb anticossos contra el virus de l'hepatitis C, que indiquen la infecció anterior o actual. És ben sabut que molta gent està infectada amb el virus d'ambdós, però les estimacions exactes han estat difícils de trobar.

Lucy Platt de l'Escola d'Higiene i Medicina Tropical de Londres i els seus col·legues van realitzar una revisió sistemàtica i un meta-anàlisi que ajuda a obtenir una millor estimació del nombre de persones amb doble serologia per VIH / VHC.

L'estudi va ser patrocinat per l'Organització Mundial de la Salut (OMS), que va encarregar una actualització de les seves directrius sobre la detecció de la infecció i l'inici de la teràpia antiretroviral (TAR), i informar les estratègies regionals i nacionals per a la detecció del VHC i gestió, segons comunicat de premsa de la Universitat de Bristol.

Els autors van buscar en bases de dades mèdiques, incloent MEDLINE, EMBASE i CINAHL +, popline, informació de tota l'Àfrica, la salut global, Web of Science, la Biblioteca Cochrane i altres bases de dades, a la recerca d'estudis publicats entre gener i 2002 1º gener 2015 va indicar que la prevalença de VIH i VHC. A més de les cites identificades 31,767, els estudis 783 compleixen els criteris d'inclusió, el que resulta en estimacions 902 de prevalença de la immunodeficiència VIH / VHC.

Els estudis inclosos tenien mostres de mostres de població amb VIH de més de cinquanta individus i participants reclutats basats en l'estat de la infecció pel VIH o altres característiques conductuals. Editorials o comentaris que no contenen dades primàries, mostres de VHC o individus coinfectats amb mostres de VIH / VHC depenen només dels informes d'estat d'infecció d'automòbils i poblacions de la mostra amb altres comorbiditats o intervencions que els posen en major risc d'infecció van ser exclosos.

Les poblacions es van categoritzar segons l'exposició al VIH i es va derivar la infecció pel VIH / regió de la infecció pel VHC aplicant estimacions de prevalença d'infecció a nombres publicats de persones amb VIH-positius. Els investigadors van realitzar un metanálisis per estimar els pronòstics d'HCV entre els pacients VIH positius en comparació amb persones amb VIH negatius

Resultats

 • Entre els individus VIH-positius, la probabilitat de co-infecció pel VIH / HCV va ser:
  • 2,4% per a la població general de mostres;
  • 4,0% per a dones embarassades o persones exposades a través de contactes heterosexuals;
  • 6,4% per a homes que tenen sexe amb homes;
  • 82,4% per a les persones que injecten medicaments.
 • Donat la grandària relatiu d'aquestes poblacions, la prevalença global de la infecció entre les persones VIH positives es va estimar en 6,2% amb un rang interquartílic (IQR) de 3,4% a 11,9%.
 • Les possibilitats d'infecció pel VHC eren 5,8 vegades més altes per a les persones que vivien amb el VIH en comparació amb les seves contrapartides del VIH negatiu.
 • A tot el món, els investigadors van estimar que hi ha aproximadament 2,278,400 de persones co-infectades amb VIH / HCV (IIQ 4,417,000 1,271,300 per a).
 • D'aquests, una mica més de la meitat o 1,362,700 1,381,800 847,700 IIQ (Para), són persones que injecten drogues.
 • Europa de l'Est i Àsia Central que més va contribuir a aquest total - una estimació dels casos (IIQ 404,100 607,700 746,500 a) o 27% - per la seva alta concentració d'usuaris de drogues injectables.
 • Àfrica subsahariana també va mostrar un gran nombre de casos - 199,100 429,600 (IIQ a 2,155,900) o 19% del total - per la seva alta càrrega de VIH.

"Hem trobat una major prevalença del VHC d'acord infectats pel VIH que els individus VIH-negatius en tots els grups i regions vulnerables, però sobretot en [les persones que s'injecten drogues]", els autors de l'estudi han conclòs. "Orientada i l'abast d'aquests enfocaments són necessaris per a [les persones que s'injecten drogues] i [entre els homes que tenen relacions sexuals amb homes], perquè l'estigma i altres factors poden limitar el seu accés als serveis de proves i el tractament."

"L'estudi demostra que no són només persones que viuen amb el VIH que tenen un risc molt més gran d'infecció pel VHC, grups com les persones que injecten fàrmacs tenen una prevalença extremadament alta d'infecció pel VHC - més de 80%, "Philippa Easterbrook del programa mundial de l'hepatitis va dir a la Universitat de Bristol, en un comunicat de premsa. "Hi ha una necessitat de dur a terme proves de rutina per al diagnòstic de la infecció per VHC en els programes de VIH al món, especialment entre els grups d'alta vulnerabilitat com un primer pas per accedir a tractaments nous i altament curatius per al VHC."

"Aquest estudi mostra la importància del control i profilaxi de la població del consum de drogues injectables que està en marxa en l'epidèmia del VHC en persones amb infecció per VIH, especialment als països d'Europa de l'Est (nota del traductor: Europa de l'Est i tot el continent acte asiàtica com un gresol, més aviat, una olla a pressió pel que fa a HCV i l'epidèmia de VIH a punt d'explotar, especialment amb aquesta crisi humanitària que es genera per la guerra civil a Síria i el caos en què es propaga ISIS en aquestes regions amb conseqüències i desdoblaments de dimensions incognoscibles ", va afegir Vickerman de Peter de la Universitat de Bristol.

"També mostra la necessitat de mesures preventives escala d'emú com programes d'intercanvi i distribució d'agulles i xeringues i la teràpia de substitució d'opioides, així com l'accés al tractament del VIH i el VHC, per reduir la morbiditat i les noves infeccions . "

Quant a les limitacions, Graham Cooke i Timothy Hallett de l'Imperial College de Londres comentari que acompanya que els intervals de confiança de les estimacions són amplis, que reflecteixen "l'escassetat de dades d'alta qualitat dels estudis de població".

"Tot i una recerca sistemàtica de la literatura publicada i no publicada, les estimacions van ser identificats només en 45% dels països i la qualitat dels estudis va ser variable", ha reconegut l'autor Esmena Platt en el comunicat. "La millora de VHC i la vigilància del VIH és essencial per ajudar a definir l'epidemiologia de la infecció i la creació de polítiques apropiades per a les proves, la prevenció, el tractament i l'atenció a les persones que ho necessiten."

A més, les estimacions depenen de la presència d'anticossos específics del VHC i d'algunes persones infectades amb el virus de l'hepatitis C, ja sigui naturalment o amb tractament. La xifra més comunament citada per el percentatge de persones que donen espontàniament VHC és aproximadament 25% i lleugerament menor per a les persones amb VIH, però Cooke i Hallet va observar que les poblacions dels estudis d'alta càrrega de VIH + suggereixen que potser només la meitat de les persones amb anticossos del VHC tenen actualment una càrrega viral detectada per HCV i, per tant, podrien beneficiar-se del tractament.

Mentre que la població de la co-infecció és una petita part de totes les persones amb hepatitis C al món - probablement menys de 5% - pot comptar amb una major proporció de subjectes amb morbiditat i mortalitat atribuïble VHC, com suggereix Cooke i Hallet. Adreçats a la població co-infectats per VIH / VHC "podria ser una forma primerenca d'aconseguir el major" actualització "(...) del tractament del VHC." A més de ser altament eficaç amb altes taxes de curació de més de 90% , amb nous tractaments lliures d'interferó que són pràcticament efectius en pacients amb VIH i relativament fàcils de fer amb HAART ", celebrat per Cooke i Hallett. A més d'utilitzar la infraestructura dels programes de tractament per al VIH per tal de tractar a les persones co-infectades amb el VIH / VHC ", la comunitat mundial ha d'aprofitar i emular la més reeixida resposta global contra la SIDA per assegurar un major accés al tractament HCV per a tothom ".

Traduït de l'anglès original que es troba a Més Que 2 milions de persones a tot el món estan coinfectats amb el VIH i l'hepatitis C escrit per Liz Highleyman el vint-i-tercer de febrer de dos mil i 16; revisat per Mara Macedo

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant