L'estudi confirma un anticonceptiu injectable relacionat amb el risc del VIH

categoria: Transmissió sexual del VIH

Publicat el divendres, gener 16 2015 00: 00

Escrit per Liz Highleyman

Depo-Provera

Les dones que utilitzen un anticonceptiu Depo-Provera injectable de llarga durada van tenir un augment modest però significatiu del risc de contraure infecció pel VIH. El VIH, segons una metaanàlisi de 12 estudis publicats a Barcelona Gener 8 a The Malalties infeccioses de Lancet. No obstant això, no hi va haver un risc augmentat per a les dones que utilitzaven píndoles anticonceptives.

Diversos estudis al llarg dels anys han examinat la possibilitat d'usar anticoncepció hormonal, augmenta el risc d'infecció pel VIH, però els resultats han estat incompatibles amb alguns que veuen un augment del risc i d'altres que no veuen la diferència. El motiu d'aquesta associació no està clar, però les hormones anticonceptius poden alterar el subministrament vaginal o els teixits cervicals o afectar la resposta immune local.

Ralph Lauren, Nancy Padian i els seus col·legues de la Universitat de Califòrnia a Berkeley School i els seus col·legues de la Salut Pública van realitzar una metanàlisi amb dades d'estudi existent sobre diversos anticonceptius hormonals, incloent les píndoles anticonceptives i els injectables de medroxiprogesterona de dipòsit (DMPA o Depo-Provera ) enantato de noretisterona i NET-A).

Basant-se en una revisió sistemàtica prèvia, van cercar a la base de dades de literatura mèdica de PubMed articles publicats entre desembre de 2011 i juny de 2014, així com resums presentats a conferències internacionals. SIDA Societat i la conferència anual sobre retrovirus i infeccions oportunistes (més). Els investigadors van identificar un total de 26 estudis rellevants, 12 dels quals van complir els seus criteris d’inclusió, la majoria dels quals es van realitzar a l’Àfrica subsahariana.

Resultats

  • Els deu estudis de Depo-Provera -que van incloure un total de més de 39 dones- van mostrar evidències d’un risc global més gran d’infecció pel VIH entre les dones que utilitzen aquest mètode en comparació amb altres mètodes d’anticoncepció o no (agrupats). Ràtio de perillositat [HR] 500, o augment del risc del 1,40%).
  • Tenint en compte els 8 estudis de dones que utilitzen Depo-Provera a la població general, l’alt risc de VIH va ser lleugerament inferior (piscina 1,31, o augment del 31%) del que es va incloure quan es van incloure 2 estudis de dones amb un alt. risc d'infecció com a treballadors sexuals i dones amb parelles seropositives (la variabilitat entre aquests 2 estudis - HR 1,73 i 3,93 HR) era massa gran per calcular el pressupost.
  • No hi va haver evidència d'un augment del risc d'infecció pel VIH en 10 estudis de píndoles anticonceptius combinades o només de progestina oral (1,00 HR pool).
  • No va haver-hi cap augment significatiu del risc vist en els estudis 5 de la piscina norestisterona enanthate HR 1.10).

"Els nostres resultats mostren un augment moderat del risc d'adquirir VIH per a totes les dones que utilitzen un dipòsit d'acetat de medroxiprogesterona, amb un augment menor del risc de dones a la població general", van concloure els autors de l'estudi. "Si els riscos d'infeccions per VIH vistos en els nostres estudis requerien la retirada completa del dipòsit d'acetat de medroxiprogesterona que hauria d'equilibrar-se davant dels coneguts beneficis d'un anticonceptiu altament eficaç".

"L'elevació moderada del risc observada en el nostre estudi no és suficient per justificar la retirada completa de [Depo-Provera] per a les dones de la població general", va afirmar l'autor Ralph a. The Lancet comunicat de mitjans. “La prohibició [Depo-Provera] deixaria a moltes dones sense accés immediat a l’alternativa, la contracepció és una de les opcions efectives. Això pot conduir a embarassos més no desitjats i perquè el part segueix sent una amenaça per a ells vida en molts països en desenvolupament, podrien augmentar el nivell global de morts entre les dones ”.

En una Seguiment de comentaris Christopher Colvin de la Universitat de Ciutat del Cap i Abigail Harrison de l'Escola de Salut Pública de la Universitat de Brown van debatre sobre la controvèrsia derivada de la investigació en conflicte anterior.

“Actualment, els passadissos cada cop més estrets i oberts a debats sobre el VIH i l’enllaç de magatzem d’acetat de medroxiprogesterona s’han centrat en, seria necessari (una nota del traductor, per a mi és evident que es tracta d’un gran assaig aleatori i controlat que s’ha de fer per entendre millor aquest enllaç ”, van escriure. "Com moltes controvèrsies científiques, les visions s'han endurit, s'han suggerit agendes personals, financeres o polítiques, i fins i tot hi ha hagut intriga en la forma de filtrar còpies d'articles revisats per iguals. Les dues parts han plantejat arguments convincents importants, però el seu caràcter no partidista pot debilitar la qualitat dels debats i restringir la visualització de la complexa relació entre evidència, política i pràctica ".

"El més important, els propers passos per a les dones de tot el món són buscar maneres d’expandir les opcions anticonceptuals per a dones, amb un control que pertany literalment a les dones (hi ha deu vegades més probabilitats de contraure VIH) i augmentar la presa d’altres mètodes anticonceptius segurs i eficaços i intensificar la investigació sobre nous mètodes anticonceptius, especialment els que protegeixen contra el VIH i l’embaràs ”, va dir l’autora

Senior Padian al UC Berkeley News Center.

Nota editor soropositivo.org.

Tot i que sé que per a molts homes i dones, els 30 segons deixen d’utilitzar-la condó massa creixent i que els recomanaria a Bocage, amb el seu "humor àcid" ... Bé, el cas és que els anticonceptius no protegeixen per a una altra cosa que no sigui la infecció pel VIH a "només" més d'una persona, i que sé que hi ha KY i d'altres. lubricants, em costa molt (i veig els gràfics) creure que la generació actual pot sucumbir al virus, deixant no només el Brasil, sinó, a escala global, totes les persones que viuen amb VIH o SIDA, tot i esmentant que això provocaria una generació inviable tècnicament i logísticament i em pregunto si estic delirant per haver agafat alguna cosa que van posar al dipòsit d’aigua de l’edifici on visc.

AQUEST ÉS MOLT SERIU i, lluny de referir-me a la posició de Cassandra a l’Apocalipsi, estic donant un altre tret d’avís (ja ho vaig mencionar en el passat) ... (...) ...

Referències

LJ Ralph, així McCoy, K Shiu, et al. Ús d'anticonceptius hormonals i risc de l'adquisició del VIH femení: Un metaanàlisi d'estudis observacionals. Lancet de malalties infeccioses 3099 (14): 71052 71057-. Gener 8 de 2015.

CJ Colvin i B Harrison. Ampliar el debat sobre el VIH i contracepció hormonal (Comentari). Lancet de malalties infeccioses 3099 (14): 71076. Gener 8 de 2015.

Altres fonts

L'estudi suporta el vincle entre els anticonceptius hormonals injectables i el risc de VIH. The Lancet. nota per als mitjans. Gener 8 de 2014.

S Yang. Estudi d'enllaços Control de la natalitat Tirada per a un augment moderat del risc d'infecció pel VIH. UC Berkeley Centre de notícies. Gener 8 de 2014.

Publicat originalment en 16 / 01 / 15 a Les infeccions vaginals poden ajudar a explicar vincle entre l'anticoncepció hormonal i el VIH Major Risc i encara em va semblar rellevant traduir-lo. Claudio Souza e Revisat Mara Macedo a 1 d'agost de 2016

Una mica més per la vostra lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: