L'estudi confirma un anticonceptiu injectable relacionat amb el risc del VIH

Et trobes Iniciació => Les dones i la SIDA => L'estudi confirma un anticonceptiu injectable relacionat amb el risc del VIH
Les dones i la SIDA

categoria: Transmissió sexual del VIH

Publicat el divendres, gener 16 2015 00: 00

Escrit per Liz Highleyman

Depo-Provera

Les dones que utilitzaven el anticonceptiu Depo-Provera injectables de llarga durada tenien un risc més gran i significatiu de contraure la infecció pel VIH, segons un metanálisis dels estudis 12 publicats a Gener 8 a The Malalties infeccioses de Lancet. No obstant això, no hi va haver un risc augmentat per a les dones que utilitzaven píndoles anticonceptives.

Diversos estudis al llarg dels anys han examinat la possibilitat d'usar anticoncepció hormonal, augmenta el risc d'infecció pel VIH, però els resultats han estat incompatibles amb alguns que veuen un augment del risc i d'altres que no veuen la diferència. El motiu d'aquesta associació no està clar, però les hormones anticonceptius poden alterar el subministrament vaginal o els teixits cervicals o afectar la resposta immune local.

Ralph Lauren, Nancy Padian i els seus col·legues de la Universitat de Califòrnia a Berkeley School i els seus col·legues de la Salut Pública van realitzar una metanàlisi amb dades d'estudi existent sobre diversos anticonceptius hormonals, incloent les píndoles anticonceptives i els injectables de medroxiprogesterona de dipòsit (DMPA o Depo-Provera ) enantato de noretisterona i NET-A).

Construcció d'una revisió sistemàtica anterior, es va buscar en la literatura mèdica de base de dades PubMed d'articles publicats entre desembre i juny 2011 2014, així com els resums presentats en la conferència de la Societat Internacional de la SIDA i la conferència anual sobre retrovirus i infeccions oportunistes (fins). Els investigadors van identificar un total de 26 els estudis pertinents, 12 dels quals es van reunir amb els seus criteris d'inclusió, la majoria dels quals es van dur a terme a l'Àfrica subsahariana.

Resultats

  • Els deu estudis de Depo-Provera - amb un total de més de dones 39 500 - van mostrar evidència d'un augment global del risc d'infecció per VIH entre les dones que utilitzen aquest mètode en comparació amb altres mètodes d'anticoncepció o no (van agrupar quocient de riscos [HR] 1,40, o un major risc de 40%).
  • Quant als estudis 8 de les dones que utilitzen Depo-Provera en la població general, l'alt risc de VIH va ser lleugerament inferior (RH piscina 1,31, o un augment en 31%) del que era quan s'inclouen els estudis 2 de les dones amb alt risc infecció, com els treballadors sexuals i les dones amb parelles seropositives al VIH (la variabilitat entre aquests estudis 2 - 1,73 3,93 i HR - era massa gran per calcular una estimació de la piscina).
  • No hi va haver evidència d'un augment del risc d'infecció pel VIH en 10 estudis de píndoles anticonceptius combinades o només de progestina oral (1,00 HR pool).
  • No va haver-hi cap augment significatiu del risc vist en els estudis 5 de la piscina norestisterona enanthate HR 1.10).

"Els nostres resultats mostren un augment moderat en el risc d'adquirir el VIH per a totes les dones que fan servir acetat de medroxiprogesterona, amb un menor increment en el risc de les dones en la població general", els autors de l'estudi han conclòs. "Si el risc de la infecció per VIH observada en els nostres estudis necessaris per completar la retirada d'acetat de medroxiprogesterona de dipòsit que ha de ser equilibrat en relació amb els beneficis coneguts d'un anticonceptiu altament eficaç".

"L'elevació moderada en risc observada en el nostre estudi no és suficient per justificar una retirada completa de [Depo-Provera] per a dones en la població general", va afirmar l'autor Ralph The Lancet alliberament de mitjans. "La prohibició [Depo-Provera] deixaria a moltes dones sense accés immediat a l'alternativa, l'anticonceptiu és una de les opcions efectives. Això podria portar a més embarassos no desitjats, i perquè el part continua sent una amenaça per a la vida en molts països en desenvolupament, podria augmentar el nivell general de mort entre les dones ".

En una Seguiment de comentaris Christopher Colvin de la Universitat de Ciutat del Cap i Abigail Harrison de l'Escola de Salut Pública de la Universitat de Brown van debatre sobre la controvèrsia derivada de la investigació en conflicte anterior.

"En l'actualitat, els passadissos cada vegada més estret, i va encendre els debats sobre el VIH i la acetat de medroxiprogesterona de dipòsit d'enllaç s'han centrat en, caldria (Nota del traductor, per a mi està clar que ho és) la d'un gran assaig aleatoritzat i controlat que s'ha de fer per comprendre millor aquesta relació ", van escriure. "Igual que molts controvèrsia científica, punts de vista s'han endurit, agendes personals, financers o polítics s'han suggerit, i havia fins i tot intriga en forma de còpies de fugida d'articles revisats per parells. Les dues parts han plantejat importants arguments convincents, però el seu caràcter no partidista pot debilitar la qualitat del debat i limitar la visualització de la complexa relació entre l'evidència, la política i la pràctica ".

"Els propers passos més importants per a les dones a tot el món estan buscant maneres d'ampliar les opcions anticonceptives CSP ús de les dones, literalment, pertanyent a controlar a les dones (el muher és deu vegades més probabilitats de contraure el VIH) i augmentar l'absorció d'altres mètodes anticonceptius segurs i eficaços i la intensificació de la investigació de nous mètodes anticonceptius, especialment aquelles que protegeixen contra el VIH i l'embaràs ", va dir l'autor

Senior Padian al UC Berkeley News Center.

Nota editor soropositivo.org.

Tot i que sé que per a molts homes i dones de 30 la segona parada per utilitzar l'altre condó desviament i l'hi recomanaria a Bocage, amb el seu "estat d'ànim àcid" ... Bé, el fet és que contraceptidos no protegeixen per res però la infecció VIH a "només" mai una persona, i sé que hi ha KY i altres lubricants, em costa molt (i veure les taules) creu que la generació actual pot sucumbir al virus, deixant no només al Brasil, però, en una escala global, tots els pessos que viuen amb el VIH o la SIDA, mentre que mmencionar que conduirien a una tècnica de generació i logísticament poc pràctiques i em pregunto si estic delirant per prendre alguna cosa que posar en el tanc d'aigua a l'edifici jo viu.

AQUESTA ÉS MOLT GRAU, i lluny de remetre la posició de Cassandra a l'Apocalipsi, estic donant un altre tret d'advertència (ja ho he dit en el passat) ... (...) ...

Referències

LJ Ralph, així McCoy, K Shiu, et al. Ús d'anticonceptius hormonals i risc de l'adquisició del VIH femení: Un metaanàlisi d'estudis observacionals. Lancet de malalties infeccioses 3099 (14): 71052 71057-. Gener 8 de 2015.

CJ Colvin i B Harrison. Ampliar el debat sobre el VIH i contracepció hormonal (Comentari). Lancet de malalties infeccioses 3099 (14): 71076. Gener 8 de 2015.

Altres fonts

L'estudi suporta el vincle entre els anticonceptius hormonals injectables i el risc de VIH. The Lancet. nota per als mitjans. Gener 8 de 2014.

S Yang. Estudi d'enllaços Control de la natalitat Tirada per a un augment moderat del risc d'infecció pel VIH. UC Berkeley Centre de notícies. Gener 8 de 2014.

Publicat originalment en 16 / 01 / 15 a Les infeccions vaginals poden ajudar a explicar vincle entre l'anticoncepció hormonal i el VIH Major Risc i encara em va semblar rellevant traduir-lo. Claudio Souza e Revisat Mara Macedo a 1 d'agost de 2016

Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa