Què és CD4 i Què serveix per provar CDXUMX?

Què és CD4 i per a què serveixen les proves de CDXUMX?

Què és CD4?

CD4 és una molècula que s'expressa en la superfície d'algunes cèl·lules T, macròfags, monòcits i cèl·lules dendrítiques. És un 59kDa glicoproteïna monomèrica que conté quatre camps tipus d'immunoglobulina (Wikipedia. - CD4)

Les cèl·lules CD4 són un tipus de limfòcits (glòbuls blancs). Són una part important del sistema immunitari. Les cèl·lules CD4 són de vegades anomenades cèl·lules T. Hi ha dos tipus principals de cèl·lules T. Cèl·lules T-4, també anomenats CD4, són "Cel·les Auxiliars". Van liderar l'atac a les infeccions. T-8 (cèl·lules CD8) són "cèl·lules supressores" de la resposta immune. Les cèl·lules CD8 també poden ser cèl·lules "assassines" (assassines) que maten cèl·lules canceroses i cèl·lules infectades amb virus.

És important assenyalar, ja que es tracta d’un dubte o d’autodefinició comú i erroni:

Els hemogrames, fins i tot amb "gotes de leucòcits", no serveixen de patògens de deficiència immune.

Aquestes cèl·lules busquen i caracteritzen altres cèl·lules i agents infecciosos per proteïnes específiques a la superfície de la cèl·lula. Una cèl·lula T-4 és una cèl·lula T amb molècules CD4 a la seva superfície. Aquest tipus de cel·la T també s'anomena cel·la "cel·la positiva", CD4 o CD4.

Per què són les cèl·lules CD4 important en la infecció per VIH?

El VIH amb més freqüència infecta les cèl · lules CD4. El virus passa a formar part de les cèl·lules i, quan es multiplica per combatre una infecció, fan més còpies del VIH.

Quan algú està infectat amb el VIH però no ha iniciat el tractament, el nombre de cèl·lules CD4 disminueix. Això és un senyal que el sistema immunitari s'està debilitant. Com més baix sigui el recompte de cel·les de CD4, major serà la probabilitat que aquesta persona emmalalteixi.

Hi ha milions de famílies diferents de cèl·lules CD4. Cada família està dissenyada per combatre un tipus específic de germen. Quan el VIH disminueix el nombre de cèl·lules CD4, algunes d'aquestes famílies poden ser eradicades. Pot perdre la capacitat de combatre els gèrmens les famílies dels quals han estat dissenyats. Si això succeeix, podeu desenvolupar una infecció oportunista (Veure full de dades 500).

Què és una prova CD4?

Es pren una petita mostra de sang. Es comprova la sang dels recomptes de diversos tipus de cèl·lules. Les cèl · lules CD4 no es compten directament. Al contrari, el laboratori fa un càlcul basat en els glòbuls blancs totals i la proporció de cèl·lules que són CD4. Per tant, el recompte de CD4 no és exacte.

El tractament actual (veure Fet de fet 404) Mitjançant CD4 suggereix proves de seguiment per a cada mes 3 6 en iniciar la teràpia antiretroviral (HAART, veure Fet de fet 403). Atès que el tractament augmenta els nivells de CD4 a nivells alts, la prova s'ha de fer cada mes 6 a 12.

Quins són els factors que influeixen en el recompte de cèl·lules CD4?

El valor de les cel·les CD4 varia en trossos. L'hora del dia, la fatiga i l'estrès poden afectar els resultats de les proves. El millor és que tinguem sang a la mateixa hora del dia per a cada prova cel·lularpagament 937884 CD4 i per utilitzar el mateix laboratori.
Les infeccions poden tenir un impacte important en el recompte de cèl·lules CD4. Quan el cos combat una infecció, augmenta el nombre de glòbuls blancs (limfòcits). I el recompte de cèl·lules CD4 i CD8 puja massa alt. La vacunació pot causar els mateixos efectes. No consultis les teves cèl · lules CD4 fins a un parell de setmanes després de la recuperació d'una infecció o de la vacunació.

Com es reporten els resultats de la prova CD4?

Les proves de cèl·lules CD4 solen informar-se com el nombre de cèl·lules en un mil·límetre cúbic de sang o mm3. Els recomptes normals solen ser entre 500 i 1600.

Com que el recompte de cèl·lules CD4 és tan variable, alguns proveïdors d'atenció mèdica prefereixen observar el percentatge de cel·les CD4. Si els informes de prova 4% CD = 34%, el que significa que el 34% dels seus limfòcits eren cèl·lules CD4. Aquest percentatge és més estable que el nombre de cel·les CD4.

Un recompte de CD4 per sota de 200 indica un dany sever al sistema immunològic. És un signe de la SIDA en persones amb infecció pel VIH. Tot i que el percentatge de CD4 pot ser un millor predictor de la progressió de la malaltia del VIH que CD4 recompte, recompte CD4 s'utilitza per decidir quan iniciar el tractament.

El metge que va desencadenar la situació de por que he acompanyat em recorda a alguna cosa que, que té més de 35 anys, sens dubte sap el que és:

MONGA

El rang normal es troba entre 30% i 60%. Els diferents laboratoris utilitzen diferents rangs. No hi ha pautes per al tractament de decisions basades en percentatges de CD4. Tanmateix, un percentatge de CD4 per sota de 14 és una definició de la SIDA.

Què volen dir els números?

El recompte de cèl·lules CD4 és una mesura clau de la salut del sistema immune. Com més baix sigui el recompte, major serà el dany causat pel VIH. Qui té menys de cèl·lules 200 CD4 o un percentatge inferior a 14%, es considera com un pacient de SIDA segons els EUA per als Centres de Control de Malalties i també la Nacional de MTS / SIDA i l'hepatitis viral del Ministeri de Salut.

Els recomptes de CD4 s'utilitzen juntament amb la càrrega viral per estimar quant de temps durarà algú amb la salut. Veure Fet de fet 125 Per obtenir més informació sobre la prova de càrrega viral.

Els recomptes de CD4 també s'utilitzen per indicar quan s'han d'iniciar determinats tipus de tractament farmacològic:

Quan començar el fàrmac per evitar infeccions oportunistes:

La majoria dels proveïdors sanitaris prescriuen medicaments per prevenir infeccions oportunistes als següents nivells de CD4:
Menys de 200: Pneumocystis pneumònia (PCP, veure Fet de fet 515)
Menys de 100: toxoplasmosi (veure Fet de fet 517) i criptococosi (vegeu Fet de fet 503)
Menys de 50: Mycobacterium avium complex (MAC, vegeu Fet de fet 514)

Monitorització de l'èxit del tractament:

Amb l'èxit d'ART, els recomptes de CD4 poden augmentar ràpidament. Altres vegades poden pujar lentament. Si el recompte de CD4 és baix quan comença el TARV, els recomptes de CDXUMUMX no es recuperaran als nivells normals. {Nota del traductor, per no esmentar a mi, cito, registres mèdics Beatriz Pacheco i Bob Volpe que, de ser llegit per un metge desprevingut, podria, en un moment dient que "aquestes persones estan mortes", la veritat és que malgasten donar , vendre, llogar i la salut luxosa amb l'èxit dels seus tractaments en el moment de els seus inicis, no eren "no molt prometedor"] també, si els recomptes CD4 cauen mentre es troba en tractament antiretroviral poden experimentar fracàs i un dels motius pot ser degut a la Mantenir la vostra adhesió al tractament d'una manera espartana. Els recomptes més alts de CD4 són millors. No obstant això, un recompte normal de CD4 no garanteix un sistema immune normal. Seguiment continu La pauta de tractament actual (disponible http://aidsinfo.nih.gov/guidelines ) suggereixen que si un pacient es manté la càrrega viral indetectable, recompte CD4 pot fer-se un cop l'any o fins i tot amb menys freqüència. MALALTIA I MORT no relacionat amb la SIDA Ara que les persones amb SIDA viuen més temps, hi ha més recerca sobre altres causes de malaltia i mort. Es tracta de causes de mort relacionades amb la SIDA, que inclouen malalties hepàtiques, càncer no relacionat amb la sida i malalties del cor. En general, aquestes morts estan disminuint. Tanmateix, la investigació mostra un vincle clar entre el baix recompte de CD4 i el risc de mort. Inferior A causa de que són un important indicador de la fortalesa del sistema immunològic, un full de dades de les guies de tractament d'Estats Units suggereixen que el recompte CD5 s'ha de controlar cada sis a dotze mesos per a les persones la teràpia antiretroviral ha treballat per mantenir un alt nivell de de cèl·lules CD5. Nota de l'editor: En el meu últim pas per la Cambra de SIDA, el meu metge (amb "M" així el capital) em va passar instruccions similars i, tot i que he sortit una mica molestos amb el govern, sabia que no ho faria Angela ni sota una forta coerció, i acceptat pacíficament. Edició del text, ara, veig que tenia raó sobre les meves consideracions per part de la persona que va estudiar i ha dedicat els seus dies a mantenir-me i uns quatre-cents altres pacients vius i saludables Traduït i editat per Claudio Souza de l’original a la Fulla de proves de cèl·lules 124 CD124 a l’abril 4 de 06 Revisat per Mara Macedo Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea"? Heu d’esperar! Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA! La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot! En resum: Dempeus Sacseja la pols! I gira al voltant! El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres! La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres. Déu podia fer tot per vosaltres! Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera! Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pode até demorar um pouquinho!

E quanto à Saúde, ela é um Direito de Todos e Um Dever do Estado

Advertisements

Nota do editor: Na minha última passagem pela Casa da AIDS, minha Médica (Com “M” assim, capital) passou-me instruções similares e, embora eu tenha saído um pouco contrariado com o governo, tive a certeza que Ângela não faria isso nem sob forte coerção e aceitei pacificamente. Editando o texto, agora, vejo que eu estava certo quanto às minhas considerações pela pessoa que estudou e tem dedicado seus dias para manter a mim e a mais ou menos outros quatrocentos pacientes vivos e saudáveis

Traduzido e editado por Claudio Souza do original em Fact Sheet 124 CD4 Cell Tests em 06 de Abril de 2016 Revisado por Mara Macedo

Você recebeu seu diagnóstico reagente e está com medo? Acha que sua vida acabou? Está tendo pensamentos “do tipo sem noção”?

Você precisa recuperar suas esperanças!

Entenda que a minha resiliência foi construída um dia de cada vez, uma enfermidade após a outra, um SUSTO APÓS O OUTRO!

Resiliência não é algo com que você nasce! Você a CULTIVA! Uma queda após a outra. Pois cada queda segue-se inevitavelmente de um novo reerguer!

Em síntese:

Levante-se

Sacuda a poeira!

E De A Volta Por Cima!

Seu médico, sua médica podem fazer muito por você!

Sua família, se te sobrou alguma, porque a mim não sobrou nenhuma, podem ou não, fazer algo por você.

Deus poderia fazer tudo por você!

Mas está em suas mãos a decisão de ir em frente ou sentar-se à beira da calçada!

Você acha que eu falo demais? Leia, por favor, meu histórico médico desatualizado! 🙂 Pode até demorar um pouquinho!

E quanto à Saúde, ela é um Direito de Todos e Um Dever do Estado

Advertisements

Publicações Relacionadas

8 Comentaris

Fernando 20 20America / Sao_Paulo desembre 20America / Sao_Paulo 2017 a 16: 17

Vaig anar al metge hj, i el resultat per segona vegada va ser DETECTABLE, Va demanar de nou proves de càrrega viral i CD4. Però faig un ús irregular de la cocaïna. Podria influir en els resultats?

Resposta
Soropositivo.Org de Cláudio Souza 22 22America / Sao_Paulo desembre 22America / Sao_Paulo 2017 a 09: 21

Quin examen?

Resposta
Miriam 25 25America / Sao_Paulo agost 25America / Sao_Paulo 2017 a 18: 24

No puc detectar durant un any, però CD4 i CD8 encara són baixes. El meu últim resultat de CD4 era 88
Sent que 74 estava en el resultat anterior.
No sé què fer, tinc vitamines, m'ho menjo molt bé, jo faig exercici. Ho sento, era només un esclat. Però la lluita continua.

Resposta
Claudio Sants 27 27America / Sao_Paulo agost 27America / Sao_Paulo 2017 a 18: 52

Miriam, tens raó per estar preocupat, i això també em preocupa.
El fet és que vostè és una immunodeficiència greu i em pregunto si (a) metge (a) que s'estan tractant en què va presentar almenys un antibiòtic d'ampli espectre com quimioprofilaxi.
Si no va fer possible que la persona llegeixi això i em doni novetats. Gràcies

Resposta
Morgana Laís 17 17America / Sao_Paulo agost 17America / Sao_Paulo 2017 a 09: 49

estimat aquest lloc, va ser per a mi una gran quantitat de rellevància!

Resposta
L'examen va donar Reactiu VIH? Asseure sol. Vesteix Soropositivo.Org! 23 23America / Sao_Paulo juliol 23America / Sao_Paulo 2017 a 16: 45

[...] anomenada Carrega viral, per avaluar la quantitat de VIH a la teva sang i un anomenat recompte de cèl lules CD4, per avaluar com el teu sistema és [...]

Resposta
CILAS 21 21America / Sao_Paulo abril 21America / Sao_Paulo 2016 a 02: 00

Déu beneeix les investigacions d'aquests metges, estem patint molt amb aquest dolor, ens mostren la curació.

Resposta
Cláudio S. So 21 21America / Sao_Paulo abril 21America / Sao_Paulo 2016 a 11: 03

Amén

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: