Què és la molècula CD4 i CD4 i per a què són proves CD4?

Inici » El que és CD4 » Què és la molècula CD4 i CD4 i per a què són proves CD4?
El que és CD4
Es tracta d'una cèl·lula blanca de la sèrie leucocítica. No és la representació d'una cel·la CD4. El que vull establir, amb aquesta imatge, és el fet senzill i senzill que NO ONE pugui atrevir-se a diagnosticar la sida en funció del nombre de sèries de ***** LEUCOCYTS **** CATSO

Què és el CD Cell i la molècula CD4?

Aquesta és, diria, la pregunta d’un milió de lliures esterlines!

Com que és el nom de les cèl·lules CD4, les cèl·lules que expressen la molècula CD4, indispensables per a la Infecció pel VIH

Què és CD4 i per a què serveixen les proves CD4? I què és una molècula CD4

CD4 és una molècula que s’expressa a la superfície d’algunes cèl·lules T, macròfags, monòcits i cèl·lula dendrítica. És una glicoproteïna monomèrica 59k que conté quatre dominis similars a les immunoglobulines. CD4)

Les cèl·lules CD4 són un tipus de limfòcits (glòbuls blancs).

Són una part important del sistema immune.

A vegades es coneix com a cel·les CD4 Cèl·lules T. Hi ha dos tipus principals de cèl·lules T. Cèl·lules T-4, també anomenat CD4, són "Cèl·lules auxiliars".

Van dirigir l'atac contra infeccions. Les T-8 (cèl·lules CD8) són "cèl·lules supressores" de la resposta immune. Les cèl·lules CD8 també poden ser "assassines" que maten les cèl·lules canceroses i les cèl·lules infectades amb virus.

És important assenyalar, ja que es tracta d’un dubte o d’autodefinició comú i erroni:

Els recomptes de sang, fins i tot amb “gotes de leucòcit” no serveixen de signes de deficiència immune.

Aquestes cèl·lules busquen i caracteritzen altres cèl·lules i agents infecciosos per a proteïnes específiques de la superfície cel·lular.

Una cèl·lula T-4 és una cèl·lula T amb molècules CD4 a la seva superfície. Aquest tipus de cèl·lula T també s’anomena “cèl·lula positiva”, cèl·lula CD4 o CD4.

Per què són les cèl·lules CD4 important en la infecció per VIH?

El VIH sovint infecta cèl·lules CD4. El virus passa a formar part de les cèl·lules, i quan es multiplica per combatre una infecció, fan més còpies del VIH.

Quan algú està infectat amb el VIH però no ha iniciat el tractament, el nombre de cèl·lules CD4 disminueix. Això és un senyal que el sistema immunitari s'està debilitant. Com més baix sigui el recompte de cel·les de CD4, major serà la probabilitat que aquesta persona emmalalteixi.

Hi ha milions de famílies diferents de cèl·lules CD4. Cada família està dissenyada per combatre un tipus específic de germen. Quan el VIH disminueix el nombre de cèl·lules CD4, algunes d'aquestes famílies poden ser eradicades. Pot perdre la capacitat de combatre els gèrmens les famílies dels quals han estat dissenyats. Si això succeeix, podeu desenvolupar una infecció oportunista (Veure full de dades 500).

Què és una prova CD4?

Es pren una petita mostra de sang. Es comprova la sang dels recomptes de diversos tipus de cèl·lules. Les cèl · lules CD4 no es compten directament. Al contrari, el laboratori fa un càlcul basat en els glòbuls blancs totals i la proporció de cèl·lules que són CD4. Per tant, el recompte de CD4 no és exacte.

El tractament actual (veure Fet de fet 404) Mitjançant CD4 suggereix proves de seguiment per a cada mes 3 6 en iniciar la teràpia antiretroviral (HAART, veure Fet de fet 403). Atès que el tractament augmenta els nivells de CD4 a nivells alts, la prova s'ha de fer cada mes 6 a 12.

Quins són els factors que influeixen en el recompte de cèl·lules CD4?

El valor de les cel·les CD4 varia en trossos. L'hora del dia, la fatiga i l'estrès poden afectar els resultats de les proves. El millor és que tinguem sang a la mateixa hora del dia per a cada prova cel·lularpagament 937884 CD4 i per utilitzar el mateix laboratori.
Les infeccions poden tenir un impacte important en el recompte de cèl·lules CD4. Quan el cos combat una infecció, augmenta el nombre de glòbuls blancs (limfòcits). I el recompte de cèl·lules CD4 i CD8 puja massa alt. La vacunació pot causar els mateixos efectes. No consultis les teves cèl · lules CD4 fins a un parell de setmanes després de la recuperació d'una infecció o de la vacunació.

Com es reporten els resultats de la prova CD4?

Les proves de cèl·lules CD4 solen informar-se com el nombre de cèl·lules en un mil·límetre cúbic de sang o mm3. Els recomptes normals solen ser entre 500 i 1600.

Com que el recompte de cèl·lules CD4 és tan variable, alguns proveïdors d'atenció mèdica prefereixen observar el percentatge de cel·les CD4. Si els informes de prova 4% CD = 34%, el que significa que el 34% dels seus limfòcits eren cèl·lules CD4. Aquest percentatge és més estable que el nombre de cel·les CD4.

Un recompte de CD4 per sota de 200 indica un dany sever al sistema immunològic. És un signe de la SIDA en persones amb infecció pel VIH. Tot i que el percentatge de CD4 pot ser un millor predictor de la progressió de la malaltia del VIH que CD4 recompte, recompte CD4 s'utilitza per decidir quan iniciar el tractament.

El metge que va desencadenar la situació de por que he acompanyat em recorda a alguna cosa que, que té més de 35 anys, sens dubte sap el que és:

CD4 és un tipus de limfòcit

El rang normal es troba entre 30% i 60%. Els diferents laboratoris utilitzen diferents rangs. No hi ha pautes per al tractament de decisions basades en percentatges de CD4. Tanmateix, un percentatge de CD4 per sota de 14 és una definició de la SIDA.

Què volen dir els números?

El recompte de cèl·lules CD4 és una mesura clau de la salut del sistema immune. Com més baix sigui el recompte, major serà el dany causat pel VIH. Qui té menys de cèl·lules 200 CD4 o un percentatge inferior a 14%, es considera com un pacient de SIDA segons els EUA per als Centres de Control de Malalties i també la Nacional de MTS / SIDA i l'hepatitis viral del Ministeri de Salut.

Els recomptes de CD4 s'utilitzen juntament amb la càrrega viral per estimar quant de temps durarà algú amb la salut. Veure Fet de fet 125 Per obtenir més informació sobre la prova de càrrega viral.

Els recomptes de CD4 també s'utilitzen per indicar quan s'han d'iniciar determinats tipus de tractament farmacològic:

Quan començar el fàrmac per evitar infeccions oportunistes:

La majoria dels proveïdors sanitaris prescriuen medicaments per prevenir infeccions oportunistes als següents nivells de CD4:
Menys de 200: Pneumocystis pneumònia (PCP, veure Fet de fet 515)
Menys de 100: toxoplasmosi (veure Fet de fet 517) i criptococosi (vegeu Fet de fet 503)
Menys de 50: Mycobacterium avium complex (MAC, vegeu Fet de fet 514)

Monitorització de l'èxit del tractament:

Amb l'èxit d'ART, els recomptes de CD4 poden augmentar ràpidament. Altres vegades poden pujar lentament. Si el recompte de CD4 és baix quan comença el TARV, els recomptes de CDXUMUMX no es recuperaran als nivells normals. {Nota del traductor, per no esmentar a mi, cito, registres mèdics Beatriz Pacheco i Bob Volpe que, de ser llegit per un metge desprevingut, podria, en un moment dient que "aquestes persones estan mortes", la veritat és que malgasten donar , vendre, llogar i la salut luxosa amb l'èxit dels seus tractaments en el moment de els seus inicis, no eren "no molt prometedor"] també, si els recomptes CD4 cauen mentre es troba en tractament antiretroviral poden experimentar fracàs i un dels motius pot ser degut a la Mantenir la vostra adhesió al tractament d'una manera espartana. Els recomptes més alts de CD4 són millors. Tot i això, un recompte normal de CD4 no garanteix un sistema immune normal. Seguiment continu La pauta de tractament actual (disponible a http://aidsinfo.nih.gov/guidelines ) suggereix que si un pacient manté una càrrega viral indetectable, els recomptes de CD6 es poden fer una vegada a l'any o fins i tot amb menys freqüència. MALALTIES I MORTE No relacionades amb la SIDA Ara que les persones amb sida viuen més temps, hi ha més investigacions sobre altres causes de malalties i mort. Es tracta de causes de mort relacionades amb la SIDA, que inclouen malalties hepàtiques, càncer no relacionat amb la sida i malalties del cor. En general, aquestes morts estan disminuint. No entanto, a investigação mostra uma clara ligação entre a baixa contagem de CD4 e o risco de morte.

Linha Inferior

Porque eles são como um importante indicador da força do sistema imune, uma folha informativa de orientações de tratamento nos EUA sugere que a contagem de CD4 deve ser monitorada a cada seis a doze meses para pessoas cuja TARV tem funcionado de forma a manter um elevado nível de células CD4.

Nota do editor: Na minha última passagem pela Casa da AIDS, minha Médica (Com “M” assim, capital) passou-me instruções similares e, embora eu tenha saído um pouco contrariado com o governo, tive a certeza que Ângela não faria isso nem sob forte coerção e aceitei pacificamente. Com o sucesso da TARV, contagens de CD4 ás vezes podem subir rapidamente. Outras vezes eles podem subir lentamente. Se a contagem de CD4 é baixa quando a TARV é iniciado, as contagens de CD4 podem não recuperar para os níveis normais. {Nota do Tradutor, para não mencionar a mim, cito Beatriz Pacheco e Beto Volpe, cujos históricos clínicos, se lidos por um médico desavisado, poderia, em determinado momento dizer que “estas pessoas estão mortas” a verdade é que eles esbanjam, dão, vendem, alugam e esbanjam saúde com o sucesso de seus tratamentos que, na época do seus respectivos inícios, não eram “lá muito promissores”], Além disso, se contagens de CD4 cair enquanto você está em TARV, pode ser que esteja ocorrendo falência terapêutica e uma das razões disso pode dever-se a impontualidade na aplicação dos medicamentos; mantenha sua adesão ao tratamento de forma espartana. Maiores contagens de CD4 são melhores. No entanto, uma contagem normal de CD4 não garante um sistema imune normal.

Monitoramento contínuo

A diretriz atual de tratamento (disponível em http://aidsinfo.nih.gov/guidelines) sugere que se um paciente mantém a carga viral indetectável, a contagem de CD4 pode ser feito uma vez por ano ou mesmo com menos frequência.

DA DOENÇA E DA MORTE Não relacionados à AIDS

Agora que as pessoas com AIDS vivem mais, há mais investigação sobre outras causas de doença e morte. Estas são as causas de morte não relacionadas à AIDS, que incluem doença hepática, câncer não relacionado à AIDS, e doenças cardíaca. Globalmente, estas mortes estão a diminuir. No entanto, a investigação mostra uma clara ligação entre a baixa contagem de CD4 e o risco de morte.

Linha Inferior

Porque eles são como um importante indicador da força do sistema imune, uma folha informativa de orientações de tratamento nos EUA sugere que a contagem de CD4 deve ser monitorada a cada seis a doze meses para pessoas cuja TARV tem funcionado de forma a manter um elevado nível de células CD4.

Nota do editor: Na minha última passagem pela Casa da AIDS, minha Médica (Com “M” assim, capital) passou-me instruções similares e, embora eu tenha saído um pouco contrariado com o governo, tive a certeza que Ângela não faria isso nem sob forte coerção e aceitei pacificamente. Editando o texto, agora, vejo que eu estava certo quanto às minhas considerações pela pessoa que estudou e tem dedicado seus dias para manter a mim e a mais ou menos outros quatrocentos pacientes vivos e saudáveis

Traduzido e editado por Claudio Souza do original em Fact Sheet 124 CD4 Cell Tests em 06 de Abril de 2016 Revisado por Mara Macedo

Nota do editor: Na minha última passagem pela Casa da AIDS, minha Médica (Com “M” assim, capital) passou-me instruções similares e, embora eu tenha saído um pouco contrariado com o governo, tive a certeza que Ângela não faria isso nem sob forte coerção e aceitei pacificamente. Editando o texto, agora, vejo que eu estava certo quanto às minhas considerações pela pessoa que estudou e tem dedicado seus dias para manter a mim e a mais ou menos outros quatrocentos pacientes vivos e saudáveis

Traduzido e editado por Claudio Souza do original em Fact Sheet 124 CD4 Cell Tests em 06 de Abril de 2016 Revisado por Mara Macedo

Articles relacionats que us agradi llegir

8 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

CILAS 21/04/2016 at 02:00

Déu beneeix les investigacions d'aquests metges, estem patint molt amb aquest dolor, ens mostren la curació.

I aquí tenim aquesta resposta
Cláudio S. So 21/04/2016 at 11:03

Amén

I aquí tenim aquesta resposta
L'examen va donar Reactiu VIH? Asseure sol. Vesteix Soropositivo.Org! 23/07/2017 at 16:45

[...] anomenada Carrega viral, per avaluar la quantitat de VIH a la teva sang i un anomenat recompte de cèl lules CD4, per avaluar com el teu sistema és [...]

I aquí tenim aquesta resposta
Morgana Laís 17/08/2017 at 09:49

estimat aquest lloc, va ser per a mi una gran quantitat de rellevància!

I aquí tenim aquesta resposta
Miriam 25/08/2017 at 18:24

No puc detectar durant un any, però CD4 i CD8 encara són baixes. El meu últim resultat de CD4 era 88
Sent que 74 estava en el resultat anterior.
No sé què fer, tinc vitamines, m'ho menjo molt bé, jo faig exercici. Ho sento, era només un esclat. Però la lluita continua.

I aquí tenim aquesta resposta
Claudio Sants 27/08/2017 at 18:52

Miriam, tens raó per estar preocupat, i això també em preocupa.
El fet és que vostè és una immunodeficiència greu i em pregunto si (a) metge (a) que s'estan tractant en què va presentar almenys un antibiòtic d'ampli espectre com quimioprofilaxi.
Si no va fer possible que la persona llegeixi això i em doni novetats. Gràcies

I aquí tenim aquesta resposta
Fernando 20/12/2017 at 16:17

Vaig anar al metge hj, i el resultat per segona vegada va ser DETECTABLE, Va demanar de nou proves de càrrega viral i CD4. Però faig un ús irregular de la cocaïna. Podria influir en els resultats?

I aquí tenim aquesta resposta
Soropositivo.Org de Cláudio Souza 22/12/2017 at 09:21

Quin examen?

I aquí tenim aquesta resposta

Heu entès el text? Hi ha algun dubte? Aquesta és la millor manera de parlar. Vaig de sortir amb What’s App

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

%d Bloggers com aquest: