últimes

Què són i quines són les infeccions oportunistes?

Quines són les infeccions oportunistes?

bacteris-67659En els nostres cossos, portem molts microorganismes: bacteris, protozous, fongs i virus. Quan el nostre sistema immunitari funciona, controla aquests gèrmens. Però quan el sistema immunitari es veu afeblit per la malaltia del VIH o amb alguns medicaments, aquests gèrmens poden sortir de control i causar problemes de salut.

Les infeccions que aprofiten la debilitat de les defenses immunes es diuen "oportunistes". La frase "infecció oportunista" sovint s'abreuja a "IO".

Les taxes d'OI han disminuït dramàticament des de la introducció de la teràpia antiretroviral; però, les IO continuen sent un problema, especialment per a persones que no han estat provades del VIH. Molta gent només arriba a un hospital amb una IO greu, sovint Pneumocystis o pneumocystis (pneumònia). Aquesta és la forma en què descobreixen que tenen infecció pel VIH, en aquests casos, ja com a malaltia de la SIDA. Nota de l'editor: La PCP és una malaltia greu de proporcions molt greus i sospites (sí o pot avaluar l'oïda en la persona de nou a la "mama està ple" i s'uneixen a un termòmetre ES arribar a passar una dècima part. trenta-nou (39) graus, la sala d'urgències més immediata immediatament

Prova d'IO

Pot estar infectat amb una IO i "provar-se positiu" encara que no tingueu la malaltia. Per exemple, gairebé tots són reactius Citomegalovirus (CMV). però és molt estrany que aquesta malaltia es desenvolupi, tret que sigui D4 recompte de caigudes per sota de 50, signe de greus danys al sistema immunitari.

Per diagnosticar la seva veure si està infectat amb una IO, la sang ha de ser provat per als antígens (per fragments de gèrmens que es generen per l'IO) o per als anticossos (proteïnes produïdes pel sistema immunològic per combatre els gèrmens). Si es troben els antígens, significa que està infectat. Si es troben els anticossos, ha estat exposat a la infecció. És possible que haguessin estat immunitzats contra la infecció o el vostre sistema immunitari podria haver "netejat" la infecció o potser ha estat infectat. Si vostè està infectat amb un bacteri que causa una infecció oportunista, i si les seves cèl·lules CD4 són prou baix com per permetre que la IO pot desenvolupar, el metge buscarà signes de malaltia activa. Aquests són diferents per a diferents IO.

Dona-254133

IO i SIDA

Les persones que no estan infectades amb el virus de VIH poden desenvolupar IO si el seu sistema immunitari està compromès. Per exemple, molts fàrmacs utilitzats per tractar el càncer suprimeixen el sistema immunològic; de manera que algunes persones que reben tractaments contra el càncer poden desenvolupar IO.

El VIH debilita el sistema immunitari perquè puguin desenvolupar infeccions oportunistes. Si està infectat amb el VIH i es desenvolupen infeccions oportunistes, és possible que tingui SIDA.

Als Estats Units, els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) són els responsables de decidir qui té la SIDA. El CDC ha desenvolupat una llista d'infeccions oportunistes 24. Si teniu el VIH i una o més d'aquestes IO "oficials", teniu la SIDA. La llista està disponible a la El Consell de. Nota de l'editor, aquest enllaç s'obre en una nova finestra i es pot anar-hi sense haver de sortir d'aquí.

QUINS SÓN ELS MÉS COMUNS?

En els primers anys de l'epidèmia de la sida, les IO van causar una onada d'enormes sinergies de malalties i morts, excepte la proporcional crisi de la verola que va arrasar Europa als segles XIV i XV. Una vegada que les persones van començar a rebre teràpia antiretroviral (ART), però, molt menys persones van desenvolupar IO. No està clar quantes persones amb VIH desenvolupen un IO determinat.

En les dones, els problemes de salut a la zona vaginal poden ser signes precoços del VIH. Aquests poden incloure la malaltia inflamatòria pèlvica i la vaginosis bacteriana, entre d'altres. Veure Fet de fet 610 Per obtenir més informació.

Les IO més comuns es mostren aquí, juntament amb la malaltia que solen causar i la quantitat de cèl·lules CD4 quan la malaltia es torna activa:

  • Sordre () És una infecció per fongs de la boca, gola o vagina. Rang de cel·la CD4: pot ocórrer fins i tot amb cel·les CD4 bastant altes. VeureFet de fet 501.
  • Citomegalovirus (CMV) és una infecció viral que causa malalties oculars que poden conduir a la ceguesa [Nota de l'editor: Malaltia traïdora que provoca un despreniment de retina. Tot i que em vaig escapar de l'abast del text, tenia un amic que sortia amb mi de l'hospital i em donava un passeig per la casa de suport. Bé, només amb el cotxe a 70KM / h em va dir que no veia amb el seu ull dret: la meva anhelosa Cecilia, encara somriu mentre ho recordo]. Gamma de cel·les CD4: sota 50. Veure Fet de fet 504.
  • Virus herpes simplex Pot causar herpes oral (ferides) o herpes genital. Aquestes infeccions són bastant comunes, però si teniu un VIH, els brots poden ser molt més freqüents i més greus. Poden aparèixer en qualsevol recompte de cèl·lules CD4. Veure Fet de fet 508.
  • Malària és comú en el món en desenvolupament. És més freqüent i més greu a les persones amb infecció pel VIH.
  • Complex Mycobacterium avium (MAC o AMI) és una infecció bacteriana que pot causar febres recurrents, problemes, problemes intestinals amb la digestió i pèrdua de pes greu. Gamma de cel·les CD4: sota 50. Veure Fet de fet 514.
  • Pneumocystis pneumònia (PCP) és una infecció per fongs que pot causar pneumònia mortal. Rang de cel·les CD4: a 200. Veure Fet de fet 515.Malauradament, això encara és bastant freqüent en persones que no han estat provades o tractats pel VIH. [EDITOR SUPOSTA: prova l'amor que tens per a la teva vida i la teva família!]
  • Toxoplasmosi (Toxo) és una infecció protozoal del cervell. Rang de cel·les CD4: a 100. Veure Fet de fet 517.
  • Tuberculosi (TB) és una infecció bacteriana que ataca els pulmons i pot causar meningitis. Interval de cel·les CD4: Totes les persones amb VIH que tinguin proves positives d'exposició a la tuberculosi s'han de tractar. Veure Fet de fet 518.

Prevenció de les OIO

La majoria dels gèrmens que causen IO són ​​bastant comuns i és possible que porteu diverses d'aquestes infeccions. Podeu reduir el risc de noves infeccions mantenint-se net i evitant fonts conegudes de gèrmens que causen IO.

Fins i tot si vostè està infectat amb algunes infeccions oportunistes, pot prendre medicaments que impedeixen el desenvolupament de la malaltia activa - això es diu quimioprevención, i un exemple senzill, un metge prescriu una dosi baixa d'un antibiòtic només per mantenir un entorn (el seu cos ) "Químicament hostils" als invasors. Això s'anomena profilaxi. La millor manera d'evitar IOs és prendre mesures de TARV fortes. Veure Fet de fet 403 Per obtenir més informació sobre ART.

cirurgia de 708507

EL TRACTAMENT DE IOS

Per cada IO, hi ha medicaments o combinacions de fàrmacs específics que semblen funcionar millor. Vegeu els fulls de dades de cada IO per obtenir més informació sobre com es tracta. Es poden trobar pautes per al tractament i la prevenció d'OIs a guiar el tractament de les infeccions oportunistes Anglès (És en anglès, no tenim la intenció de traduir perquè no és rellevant per a nosaltres, i es trenca, s'obre en una altra finestra) i escull "Prevenció i tractament de les pautes d'infecció oportunistes".

La teràpia antiretroviral (ART) pot permetre que un sistema immunitari danyat es recuperi i faci un millor treball de lluitar contra els OI. El full de dades 481 sobre Immune Restore té més informació sobre aquest tema.

Nota de l'editor. Es pot obtenir un bon nombre, i si no hi va haver pèrdua d'almenys un últim element del que dic l'equip immunològic, vc seran protegits i cada vegada més protegits. També és important posar-se a prova per al VIH, perquè una vegada que es descobreix la infecció, redueix la possibilitat de perdre molts, si n'hi ha, d'aquests equips especialitzats per lluitar contra aquest o aquell agent etiològic

Anuncis

Apois Seropositivo.Org

AJUDA MANTÉ AQUEST BLOG RUNNING


Sembla que no, però hi ha un gran volum de despeses per mantenir aquest lloc i qualsevol valor que podeu donar, és bo.

Fins i tot amb la idea de pagar 11% a Donació, només veure. A partir de $ 10,00 que vas venir a donar, encara tindria $ 8,90 i, fins i tot el degoteig és millor que assecar ...

Monedes en una gorra sobre fons blanc

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!