El VIH

Restauració immunològic: Què és la restauració del sistema immune?

La restauració immunològica significa reparar els danys del sistema immune causats pel VIH.

cd4En un sistema immunitari saludable, hi ha un ventall complet (nota del traductor: vaig deixar un abast perquè és “fantasiós”, però en portuguès, la millor definició d’això són equips o fins i tot grups especialitzats). cèl · lules CD4 perquè puguis combatre diferents malalties. A mesura que avança la infecció pel VIH, el nombre de cèl·lules CD4 disminueix. Les cèl·lules CD4 són les implicades en el primer atac contra el VIH, concretament en la lluita contra el VIH. Alguns tipus de cèl·lules CD4 poden desaparèixer, deixant llacunes en les defenses immunes. La restauració immunològica busca maneres de suplir aquests buits.

Un sistema immunitari saludable pot lluitar eliminant-se Les infeccions oportunistes. Perquè aquestes infeccions es desenvolupen quan els nivells de cèl·lules CD4 són baixos; Molts investigadors creuen que el recompte de cèl·lules CD4 és una bona mesura de la funció immune. Ells creuen que l'augment del nombre de cèl·lules CD4 és un signe de restauració immune. Hi ha cert desacord sobre aquest punt. Vegeu "Les cel·les noves de CD4 són bones com les antigues?".

Com es pot restaurar el sistema immune?

Si s’inicia la teràpia antiretroviral (ART) immediatament després que algú estigui infectat pel VIH, el sistema immune no es farà mal. Malauradament, molt pocs casos de VIH s’identifiquen d’hora. Nota de l'editor: per això apareixo amb notes a gairebé tots els textos. La prova del VIH és molt important!circulatori-41523 Trobar-se VIH positiu a l’aparició de la infecció, ja que és la LEI al Brasil, ajuda molt a millorar no només la qualitat de vida i el benestar, sense oblidar que no tinguis tan estúpid que anomenen “ Rostre de la sida ”, perquè això no existeix i, a més d’ultra ultra, comenceu un tractament en un moment en què el vostre cos és prou fort com per rebre el tractament. M'han diagnosticat 1994 i no hi havia res per a mi, sinó AZT i no acceptava agafar-lo sis vegades al dia i llançar-se sis vegades al dia; a 1996 quan va arribar el còctel, no sé per què aviat ... però el cert és que encara era prou saludable per començar el tractament i em vaig recuperar ràpidament. Vaig perdre moltes persones estimades, que no eren prou bones per rebre una triple teràpia, un dels nombrosos noms que s’utilitzen per definir l’ART i desitjo que, que em llegiu ara, pugui ser prou bo per rebre medicaments que, sí, tenen els seus efectes. efectes secundaris, però són fàcils de prendre en comparació amb 20 anys enrere (Vegeu Fitxa 103 en infecció aguda per VIH). Si la infecció per VIH continua, pot danyar el sistema immune. Els científics estan explorant diverses maneres de reparar aquest dany.

Millora de la funció del tim: El timus és un petit òrgan situat a la base de la gola. Prenen glòbuls blancs que provenen de la medul·la òssia i els converteix en cèl·lules CD4. Funciona molt més difícil quan es troba en el grup d’edat comprès entre els mesos 6 i els dos anys. Comença a encongir quan estàs a la pubertat. Els científics van pensar que el timus va deixar de funcionar als vint anys aproximadament. No obstant això, la investigació demostra que continua produint noves cèl·lules CD4, potser fins i tot l'edat dels anys 50. L’art contundent pot permetre que el timus substituís la pèrdua de tipus de cèl·lules CD4 que són components d’un equip específic.

Quan els científics van pensar que el timus deixava de funcionar a una edat més jove, van estudiar el trasplantament de tímim animal (presumptament poc raonable) per a un ésser humà o animal en persones amb VIH. També van intentar estimular el tim amb hormones tímiques. Aquests mètodes poden ser encara importants per a persones grans amb VIH.

Restauració del nombre de cèl·lules immunes: A mesura que avança la malaltia (infecció amb ...) el VIH, el nombre de cèl·lules CD4 (T4) i CD8 (T8) cauen greument, debilitant encara més els pacients. Alguns investigadors estan intentant mantenir o augmentar el nombre d’aquestes cèl·lules.

Un enfocament anomenat expansió cel·lular. Les cèl·lules d’un individu es multipliquen fora del cos i després s’infusen de nou al cos. Un segon enfocament és fer-ho transferència de cèl·lules. Es tracta d’oferir a un pacient algunes cèl·lules immunes del pacient o un equip bíblic que es perdi.

Un tercer mètode utilitza citoquines. Es tracta de missatgers químics que donen suport a la resposta immune. La major part del treball s'ha realitzat en interleukin-2 (IL-2), que pot provocar grans augments de cèl·lules CD4. Malauradament, això no condueix a millors resultats de salut. Fitxa tècnica 482 té més informació sobre IL-2.

Un altre enfocament és fer-ho teràpia gènica. Això consisteix a alterar les cèl·lules de la medul·la òssia que viatjaran al timo i es convertiran en cèl·lules CD4. La teràpia gènica intenta trasplantar cèl·lules medul·lars immunes a la infecció pel VIH.

Deixem que el sistema immune es repari:
El nombre de CD4 ha augmentat per a moltes persones que prenen art. Alguns científics creuen que el sistema immune pot ser capaç de curar-se i reparar-se si no ha de combatre un gran nombre de còpies de VIH. Aquest plantejament sembla més probable ara que sabem que el timus continua funcionant fins que una persona té gairebé cinquanta anys.

La majoria de les persones prenen medicaments per prevenir infeccions oportunistes quan el seu nombre de cèl·lules CD4 és inferior a 200. Tanmateix, si aquestes persones prenen medicaments antiretrovirals i el seu nombre de cèl·lules CD4 es remunta a 200, és segur que en la majoria dels casos es deixi de prendre medicaments per evitar aquestes infeccions. Es pretén donar una recepció hostil químicament hostil de manera que no trobin una manera d'establir-la i comencin el procés que es defineix a si mateixa com a malaltia X).

Assegureu-vos de parlar amb el vostre proveïdor d'assistència sanitària abans de deixar de prendre cap medicament.

Estimula la resposta immune específica del VIH:
Els investigadors van utilitzar un virus modificat assassinat pel virus del VIH (Remune) per estimular la resposta del cos al VIH. Anys de recerca han donat resultats confusos i decebedors. S’estan estudiant nous enfocaments. Un d’aquests és una vacuna terapèutica anomenada DermaVir. S’aplica a la pell. DermaVir ja ha finalitzat i va superar amb èxit un estudi de la fase II.

Encara no hi ha informació sobre si aquest enfocament comporta millors resultats en salut. Moltes persones a ART ara tenen recomptes de cèl·lules CD4 a nivells molt més alts. Tanmateix, les persones amb VIH estan desenvolupant malalties que no defineixen la SIDA. Malalties com el càncer i les malalties del cor Es produeixen a taxes superiors a les normals segons l'edat. Investigacions recents mostren que el nivell més baix de CD4 (el "nadir") pot predir problemes del sistema nerviós central (vegeu Fitxa 505) millor que el nombre actual de cèl·lules. L’augment del recompte de CD4 i no reduir aquests símptomes és un problema, sobretot quan s’observa que el nombre de pacients amb VIH ha crescut a partir de dues fonts envellim (tinc 52 anys i se’ns ha diagnosticat 30 anys) i avança. la investigació, que permet als homes grans trobar la força per tenir vides sexuals més llargues, d’una banda, millorant la seva qualitat de vida i, de l’altra, una major SIDA Un nombre normal de cèl·lules CD4 només no significa que s’hagi restablert el sistema immune. La investigació continua per comprovar si hi ha maneres millors de mesurar la salut immune. Disminuir la inflamació: El VIH provoca inflamació (vegeu Fet de fet 484.) Això està relacionat amb moltes malalties. Reduir la inflamació relacionada amb el VIH pot ajudar a restaurar el sistema immune.

Les noves cel·les CD4 són tan bones com les antigues?

Claudio de Souza Santos
Com us vaig prometre: Mireu la cara de la sida

La majoria d’enfocaments per a la restauració immune intenten augmentar el nombre de cèl·lules CD4. Això es basa en el supòsit que quan les cèl·lules CD4 augmenten, el sistema immune és més fort.

Quan les persones amb VIH comencen a prendre art, el seu nombre de cèl·lules CD4 normalment augmenta. Primer, les noves cel·les CD4 són probablement còpies dels tipus de cel·les CD4 existents. Si alguns dels equips de cel·les CD4 s’han perdut, no podran tornar immediatament i potser no reapareixeran, ja que el model per a la generació d’aquestes cel·les era precisament les cel·les mateixes ara sense restes. Això pot deixar algunes llacunes en les defenses immunes del cos. I poden suposar greus mancances ...

Tanmateix, si el VIH continua controlat durant uns quants anys, el timus pot fer noves cèl·lules CD4 que puguin solucionar aquestes llacunes i restaurar el sistema immune. Algunes d’aquestes cèl·lules CD4 poden ajudar a controlar la infecció pel VIH. Alguns medicaments contra el VIH comporten un nombre de cèl·lules CD4 més elevat que d’altres. Encara no hi ha informació sobre si això comporta millors resultats en salut.

Moltes persones que prenen teràpies antiretrovirals fortes ara tenen un recompte de cèl·lules “normals” CD4. Tanmateix, les persones amb VIH estan desenvolupant malalties que no defineixen la sida; malalties com el càncer i malalties del cor, així com malalties vasculars. Es produeixen a taxes superiors a la normal en funció del grup d'edat en què es desenvolupen ...

Investigacions recents mostren que un nombre més baix de CD4 (nadir) pot predir problemes del sistema nerviós central (vegeu Fet de fet 505) millor que el nombre de cel·les actual. L’augment del recompte de CD4 no redueix aquests símptomes.

Un nombre normal de cèl·lules CD4 no significa que el sistema immunitari s’hagi restablit a la seva magnitud i les investigacions continuen buscant formes millors de mesurar la salut immune.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

2 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

cjldo2013 10 d'abril de 2016 a les 06:07:27 am

Va tornar a publicar això en termes més mèdics.

I aquí tenim aquesta resposta
Cláudio S. So 10 d'abril de 2016 a les 16:20:40 am

Agraeixo la replicació, però m'adona molt per dedicar més de setze hores i treballar entre la investigació, la lectura, la traducció, la revisió, el pagament de les fotos i veieu que utilitzeu l'historial per mostrar tot el text del vostre bloc. Aquest text és fruit del dur treball de dues persones (que també inclou la part financera, perquè no tenim patrocini i ens sentim desconsolats en el nostre treball i el nostre sacrifici. el vostre lloc i indiqueu-ne la font. Voleu que digueu-ho com a "comportament ètic".

Cláudio Souza / Mama Macedo (setze anys en aquest projecte)

I aquí tenim aquesta resposta

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant