Què és la infecció aguda per VIH?

Et trobes Iniciació => Publicacions => Què és la infecció aguda per VIH?

La quantitat de VIH a la sang s'incrementa en pocs dies o setmanes després de la infecció pel VIH. Algunes persones reben una malaltia similar a la de grip. Aquesta primera fase de la malaltia del VIH s'anomena "infecció pel VIH aguda" o "procés primari de la infecció pel VIH".

Al voltant de la meitat de les persones que s'infecten no noten res. Els símptomes solen tenir lloc a 2 a 4 setmanes. Els símptomes més freqüents són la febre, la fatiga i l'erupció de la pell. Altres inclouen mal de cap, glàndules limfàtiques inflamades, mal de coll i sensació de sensació total, nàusees, vòmits, diarrea i suors nocturns.

És fàcil ignorar els signes d'infart agut de la infecció pel VIH. Poden ser causades per diverses malalties. Si teniu algun d'aquests símptomes i si hi ha alguna possibilitat que hagi estat recentment exposat al VIH, parleu amb el vostre metge sobre com fer proves de VIH.

Proves per a la infecció aguda per VIH
La prova de sang de VIH normal tornarà negativa a algú que ha estat infectat recentment. La prova sembla els anticossos produïts pel sistema immunitari per combatre el virus de l'HIV. Poden trigar dos mesos o més en produir-se aquests anticossos. Consulteu Full de dades 102 per obtenir més informació..

No obstant això, el prova de càrrega viral (Veure fitxa tècnica 125) mesura el virus mateix. Abans que el sistema immunitari produeixi anticossos per lluitar contra ell, el VIH es multiplica ràpidament. Per tant, aquesta prova mostrarà una elevada càrrega viral aguda durant la infecció pel VIH.

Una prova d'anticossos amb VIH negatiu i una elevada càrrega viral indiquen una infecció recent contra el VIH, probablement en els dos últims mesos. Si ambdues proves són positives, la infecció pel VIH probablement es va produir uns quants mesos o més abans de la prova. Al juny de 2010, la FDA va aprovar una nova prova de VIH que detecta tant els anticossos com les proteïnes VIH i VIH. Aquesta nova prova hauria de detectar la infecció per VIH abans que una prova només per als anticossos.

Risc de dany immune
Algunes persones pensen que no hi ha gaire dany en les primeres etapes de la infecció pel VIH. Creuen que qualsevol dany al seu sistema immunològic es curarà prenent tractament antiretroviral (ARTE). Això no és cert!

Fins a 60% de la infecció que lluita "memòria" de cèl·lules CD4 (vegeu Fet de fet 124) estan infectats durant la infecció aguda i després de 14 dies d'infecció, es pot matar la meitat de la memòria de totes les cèl·lules CD4. A més, el VIH redueix ràpidament la capacitat del timus per reemplaçar la pèrdua de cèl·lules CD4. El revestiment de l'intestí prim, una part important del sistema immunològic, també perd una quantitat important de cèl·lules CD4 dins de 4 a 6 setmanes després de la infecció. Tot plegat pot ocórrer abans que una persona siga positiva per al VIH.

Risc d'infectar als altres
El nombre de partícules VIH a la sang és molt més gran en la fase aguda de la infecció pel VIH que posteriorment. L'exposició a la sang d'algú en la fase aguda de la infecció és més probable que provoqui una infecció d'exposició per a persones amb infecció a llarg termini. Un estudi de recerca calcula que el risc d'infecció és vint vegades superior en la fase aguda de la infecció pel VIH.

El risc de transmissió de la infecció pel VIH a través de l'activitat sexual també és molt més gran durant la fase inicial de la infecció aguda.

Tractament de ACL aguts per infecció pel VIH
En primer lloc, el sistema immunitari produeix glòbuls blancs que reconeixen i mata cèl·lules infectades pel VIH. Això s'anomena "resposta específica per al VIH". Amb el pas del temps, la majoria de les persones perden aquesta resposta. Si no utilitzen medicaments antiretrovirals (ARV), la seva malaltia del VIH avança.

Els Estats Units en les directrius per a l'ús de medicaments contra el VIH recomana el tractament per a totes les persones que viuen amb el VIH. La iniciació d'ARV durant els atacs aguts de la infecció pel VIH pot protegir la resposta immune específica.

Els investigadors van estudiar persones que van iniciar el tractament durant la infecció aguda i després van deixar de prendre ARV. Un estudi ha demostrat que aquest tractament pot retardar el temps fins que el sistema immunitari està malmès.

Pros i els contres del tractament agut de la infecció pel VIH
Començar el tractament és una decisió important. Qualsevol que pensi fer ús d'ARV ha de considerar acuradament els avantatges i desavantatges.

El tractament pot canviar la vostra vida quotidiana. La manca de dosis de fàrmacs fa que el virus pugui desenvolupar resistència als fàrmacs, cosa que limita les futures opcions de tractament. 405 Full Informatiu teniu més informació sobre la importància de prendre ARV correctament.

Els medicaments són molt forts. Tenen efectes secundaris que poden ser difícils de viure amb ells durant un llarg període de temps i poden ser molt cars.

El tractament precoç pot protegir el sistema immunitari contra els danys causats pel VIH. Els danys al sistema immunitari mostren un menor recompte de cèl·lules CD4 i una major càrrega viral. S'associa a taxes de malaltia més altes. Les persones grans (majors de quaranta anys) tenen sistemes immunològics febles. No responen als antiretrovirals ni a les persones més joves.

No obstant això, no tothom amb VIH s'adreça immediatament. Algú amb un recompte de cèl·lules CD4 350 20.000 i càrrega viral, fins i tot quan no està sota tractament, és d'aproximadament un 50 / 50 oportunitat de mantenir-se saludable per als anys 6 9.

Els investigadors creuen que iniciar el tractament a una edat molt primerenca pot permetre al pacient aturar el tractament després d'un període de control del VIH o la cura de la infecció (com sembla ser el cas d'un jove d'Estats Units).

resultat final
No és fàcil identificar persones amb lesió aguda de la infecció pel VIH. Algunes persones no tenen símptomes. Si tenen símptomes, poden provocar diverses malalties com la grip.

Si creieu que pot estar en la fase aguda de la infecció pel VIH, diga-li al metge de la seva malaltia infecciosa i proveu-la. Parli amb el metge de la seva malaltia infecciosa sobre els possibles avantatges de l'ART (teràpia antiretroviral) i el difícil que pot ser iniciar l'art durant els atacs aguts de la infecció pel VIH.

La medicació amb ART és un compromís important que, una vegada iniciat, no es pot aturar. Discuteixi els avantatges i els inconvenients del tractament amb el seu metge infectòleg i reflexioni sobre totes les possibilitats abans de prendre la decisió amb atenció, sempre recordant que l'ART no és una rutina que acaba en set dies.

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.