VIH i criança primerenca

Et trobes Iniciació => El VIH => VIH i criança primerenca

la vella parella de 1236757Avui en dia, més de la meitat de totes les persones que viuen amb el VIH en els Estats Units són 50 anys d'edat o més. Això és principalment perquè la gent està vivint més temps amb VIH gràcies a la teràpia antiretroviral eficaç (ART), i que aquestes són bones notícies!

La mala notícia és que la investigació demostra cada vegada més que les malalties que solen atacar a les persones amb serologia negativa en el rang de 60 70 anys i s'estan produint en les persones amb VIH en les seves 40s i 50s. Aquestes preocupacions han portat el problema de l'envelliment amb el VIH a l'etapa central. Una de les preguntes més grans sense respondre és per què està succeint. Tant si es tracta d'atacs cardíacs, fractures òssies, malalties renals o certs tipus de càncer, les taxes d'aquestes condicions en persones VIH-positives són alarmants. No està clar quant contribueix el VIH a aquestes condicions i quant s'explica per altres factors (com fumar, medicaments antiretrovirals i infecció per altres virus).

Però la majoria de les persones amb VIH poden fer molt per frenar el procés d'envelliment i protegir contra l'aparició de malalties relacionades amb l'edat. Més aviat, és important comprendre com l'envelliment.

Què és l'envelliment?
Quan pensem que algú és "vell", tendim a pensar que la persona ha viscut diversos anys: 70, 80, 100. Tanmateix, per a l'Institut Nacional sobre l'Envelliment, no es tracta de quant de temps hi havia algú amb vida, sinó de la disminució inevitable de la condició física i la salut que es produeix quan una persona arriba més tard a la vida.

Hi va haver un moment en què els investigadors van observar una causes principals de l'envelliment, però s'han adonat que hi ha una varietat de factors - incloent els nostres gens, el nostre medi ambient i les infeccions de virus i bacteris nocius que contribueixen al fenomen de l'envelliment formes superposades.

vella foto-1429056

Algunes persones només vénen a la "loteria genètica". S'hereten els gens que els permeten romandre saludable i vital fins ben entrats els anys 80 90 i, mentre que altres tenen gens que els posen en major risc de desenvolupar càncer o les malalties cardiovasculars quan arriben als seus anys 40.

Algunes persones són capaces de reduir al mínim els factors ambientals i de comportament coneguts per accelerar el procés d'envelliment. Mengen bé, la pràctica d'exercici i romanen social i intel·lectualment compromesos en la vida. Els efectes d'aquests factors ambientals i de comportament en la salut d'una persona són profundes.

De la mateixa manera, algunes persones poden evitar la infecció amb el virus i els bacteris més nocius al llarg de la seva vida, o tenir sistemes immunològics capaços de mantenir les infeccions "sota control". Altres poden haver de fer front a infeccions perjudicials com ara hepatitis (HBV), hepatitis (HCV),Virus Virus del Papiloma Humà (VPH), citomegalovirus (CMV) i el VIH de tot allò que pot augmentar significativament el risc de problemes de salut més endavant en la vida.

Aquests factors genètics, ambientals i biològics poden superposar i portar-nos a iniciar el procés d'envelliment, denominat "envelliment", i la senescència posaran tot el camí fins al nivell cel·lular.

virus-1309840

Les cèl·lules del nostre cos depenen d'un curt de tisora ​​d'ADN denominades telòmers, per jugar. Quan som joves, les cèl·lules del nostre cos també tendeixen a ser joves, es veuen i actuen de la mateixa manera que la primera generació de cèl·lules que s'inicien quan estàvem desenvolupant en l'úter. A mesura que envellim, però, les cèl·lules del nostre cos són molts centenars o milers de generacions de la cèl·lula original, i les seccions de codi al final dels telòmers d'ADN són més petits. Si els telòmers estan en bones condicions com quan són joves, cada nova generació de cèl·lules funciona bé. Quan els telòmers es posen massa curt, però, cada nova generació de les funcions cel·lulars reprodueix pitjor fins al punt que de vegades les cèl·lules no poden reproduir tots.

cèl·lules defectuoses poden donar lloc a problemes reals. Si les nostres cèl·lules musculars i ossis no poden produir noves cèl·lules, que funcionen bé perquè els telòmers es tornen massa curts, això fa que sigui més probable que els nostres músculs i els ossos són febles. Els músculs i els ossos febles impliquen un major risc de caigudes i un major risc que anem a trencar un os gran. Les cèl·lules cerebrals defectuosos o parcialment ineficaços, poden donar lloc a problemes de coordinació i problemes motors i de memòria. Les cèl·lules immunes defectuoses són incapaços de mantenir les infeccions i càncers sota el control de la contínua per potser dècades, i aquests atacants poden començar a "guanyar àrees".

És aquesta última categoria de la senescència, immunosenescència anomenada relacionada amb l'edat, el que té especial importància per a les persones amb VIH.

Com el VIH afecta el procés d'envelliment?
Sovint els educadors expliquen el que passa en els cossos de les persones amb VIH com una batalla: una guerra entre el virus i les cèl·lules immunes. VIH no és únic referent a això, però. El sistema immune està constantment "en guerra" amb una sèrie d'organismes virus i bacteris nocius que s'han obtingut en els nostres cossos i amb les nostres pròpies cèl·lules que es tornen defectuoses i començar a jugar molt ràpidament - el que anomenem càncer.

On el VIH es diferencia de moltes altres malalties és que en 99% de les persones que viuen amb el VIH, el sistema immunològic no controla el virus molt bé. Aquesta constant estat de batalla, on el virus es reprodueix i el cos lluita contra ella, mantenint el sistema immune crònica alerta màxima, una síndrome d'inflamació trucada.

La inflamació no és intrínsecament dolent - el necessitem per combatre les infeccions com la influença, per reparar el dany als teixits del cos i prevenir el creixement de certs tipus de càncer inflamació sense control podria causar un caos absolut en el cos: causant l'acumulació d'atac al cor i accident cerebrovascular, causant de placa en les artèries, alimentant el creixement d'alguns tipus de càncer i la crema del nostre sistema immune.

Hem conegut des dels primers anys de l'epidèmia que les persones immunes amb sistema de VIH estaven crònicament inflamat, però abans de la introducció de la teràpia antiretroviral (TAR) al final de 90 dècada, la majoria de les persones amb VIH mort també són coneguts jove i molt ràpidament a les conseqüències a llarg termini de la inflamació. Des TARGA va arribar a estar disponible i la gent va començar a viure més temps, els científics van ser finalment capaços d'estudiar els efectes a llarg termini de la inflamació en persones que viuen amb el VIH.

En l'última dècada, nombrosos estudis han produït alguns resultats importants. Sabem que la inflamació es va reduir significativament en les persones que són capaços d'obtenir i mantenir la càrrega viral indetectable usant ART. Aquesta és una raó per la qual el Departament de Salut i Serveis Humans (DHHS) recomanen les directrius de tractament que les persones comencen el tractament precoç del VIH. Desafortunadament, també hem après que la càrrega viral indetectable no vol dir que la inflamació està completament bloquejat -es pot detectar-se encara i potencialment causar problemes en persones que estan responent bé a la teràpia HAART.

Tot i que els investigadors estan preocupats per la inflamació que afecta directament els principals òrgans com el cor, el fetge i els ronyons, també els interessa saber quina inflamació crònica afecta el propi sistema immunitari. El sistema immunitari de la persona continua amb la lluita contra el VIH, fins i tot si s'utilitza l'ART, probablement la persona tingui l'experiència de tenir immunoseguretat relacionada amb l'edat, de vegades també anomenada "esgotament immune". Aquesta condició significa que les cèl·lules immunes no reaccionen correctament quan s'enfronten a un nou repte. No es reprodueixen fàcilment o de forma eficient. De fet, quan els científics tenen les cèl · lules immunitàries de les persones amb VIH, troben que aquestes cèl · lules solen tenir el mateix grau d'esgotament immune que les persones amb VIH negatives que tenen moltes dècades més grans.

¿Les persones amb VIH pateixen d'envelliment més ràpid?

Com es va esmentar anteriorment, qualsevol nombre de factors que poden fer que les persones més propenses a tenir malalties i condicions en taxes més altes i edats més primerenques relacionades amb l'edat. Les persones amb VIH tenen més probabilitats de tenir alguns d'aquests factors de risc que les persones VIH negatives, el que condueix a tenir un pitjor estat de salut quan es fan grans. També han demanat als investigadors com o si el VIH en si mateixa és un factor de risc per a malalties i condicions relacionades amb l'edat.

No hi ha dubte que moltes de les malalties associades amb l'envelliment es produeixen taxes molt més altes en les persones amb VIH i molt més joves que les persones que no viuen amb el virus. Aquestes són només algunes d'aquestes malalties:

Turmell-x-ray-1430507

Nota del traductor: tots els enllaços mostrats anteriorment condueixen a un altre lloc, en anglès i els guardo perquè tenen la intenció pica per tornar aquí quan es té el temps per traduir-los i actualitzar l'enllaç. Gràcies.

Alguns experts creuen que una sèrie de factors aliens al VIH, pot contribuir significativament a aquests problemes. Penseu:

  • Les persones amb VIH ARV, alguns dels quals poden contribuir a la pèrdua òssia, dany renal, la redistribució del greix i el colesterol i els triglicèrids alts.
  • Les persones amb VIH són molt més propensos que la població general d'estar infectats amb hepatitis B o hepatitis C; o, de vegades els tres, i aquests augmenten el risc de càncer de fetge, insuficiència hepàtica, insuficiència renal i diabetis.
  • Les persones amb VIH sovint són més propensos a ser infectats crònicament amb el virus del papil·loma humà (VPH), que causa el càncer cervical i anal, així com els càncers del cap, el coll i la gola estan amenaces immanents.
  • Les persones amb VIH són tres vegades més propensos al fum del tabac, que és la principal causa d'atacs de cor, accident cerebrovascular i càncer de pulmó i emfisema.
  • Les persones amb VIH tenen la malaltia i les substàncies taxes d'abús mentals que són sovint més alts que en les persones que tenen VIH i aquestes malalties augmenten el risc de moltes altres malalties.

Nota del traductor. Confesso que m'agrada experiències sensorials i, de vegades faig ús inadequat d'algunes drogues psicotròpiques. I no em jutjar si o passar sis mesos de prendre una injecció de morfina 5ml per aplacar un mal implacable que ve d'una neuropatia perifèrica, i després d'això, anar a prendre un medicament més potent 37 veze que posseeixen la morfina pot concloure que 5 tauletes diazepam i el sucre en l'aigua només té diferent, el dolç.

  • El VIH pot infectar teixit de commutació directament en l'os, el cervell i el sistema circulatori i la inflamació pot danyar relacionats amb el cor, el sistema nerviós, el fetge i els ronyons.

Aquests factors probablement juguen un paper important en l'augment de les taxes de malalties relacionades amb l'envelliment de la població i les condicions vist en persones amb VIH. El que els experts encara no han descobert com és la pròpia infecció per VIH pot exacerbar els factors de risc subjacents a través de la inflamació i té immunosenescència relacionada amb l'edat conegut per contribuir als problemes relacionats amb l'envelliment.

Els investigadors estan treballant per intentar entendre com es produeixen ràpidament la inflamació i té immunosenescència relacionada amb l'edat en les persones amb VIH, després d'haver-se infectat. Hi ha proves que comença a succeir molt aviat després que una persona ha contret el VIH, però un bon control del virus (ja sigui per una persona controla naturalment VIH millor o perquè ell o ella rep ART) pot retardar una mica aquest procés .

Els experts encara no s'han posat d'acord sobre la millor manera de mesurar la inflamació i mesurar immunosenescència relacionada amb l'edat, i encara no saben en quina mesura contribueixen de forma independent a les malalties relacionades amb l'envelliment en les persones VIH-negatives o les persones amb VIH. S'està treballant en la investigació, però, en tractar de respondre a aquestes preguntes. No obstant això, és molt el que la persona mitjana que viuen amb el VIH pot fer per reduir el risc de moltes malalties relacionades amb l'edat i l'estat.

Vostè pot retardar el procés d'envelliment?
Estem molt lluny de descobrir la font de la joventut, però una sèrie de factors estan associats consistentment amb un menor risc de desenvolupar malalties relacionades amb l'edat i les condicions

No fumeu el tabac. El tabac per fumar és una de les coses més nocives que la gent pot fer amb els seus cossos i les seves possibilitats de viure una vida llarga i saludable. La majoria de la gent sap que pot causar càncer de pulmó i altres malalties pulmonars. Alguns fins i tot saben que poden augmentar el risc d'atacs cardíacs i accidents cerebrovasculars. Però també s'associa amb moltes altres malalties relacionades amb l'edat, com ara la pèrdua mineral, la massa muscular, la memòria i els problemes de concentració i l'edat dels càncers relacionats, com anals, mames, cervicals i càncer de pròstata. Clica aquí Per obtenir alguns consells sobre el tabaquisme.
Minimitzar el consum d'alcohol i drogues. Les dades coherents suggereixen que el consum moderat d'alcohol pot protegir el cor i reduir la pressió arterial. Tanmateix, l'Associació Americana del Cor recomana que els homes que beuen alcohol no consumisquen més de dues begudes al dia i que les dones no han de consumir més d'una. Els estudis han descobert que les persones que beuen més regularment, tenen un major risc d'accidents vasculars cerebrals, diabetis, obesitat i accidents greus. Les persones amb VIH que tenen problemes hepàtics han de tenir molta cura amb l'alcohol.
Les dades són menys clares sobre com diverses drogues recreatives afecten el procés d'envelliment, tot i que l'ús crònic de l'anfetamina ("cristall") i l'ús de cocaïna s'han implicat en l'avaluació de possibles causes de problemes de memòria, pèrdua mineral òssia i malalties cardíac. A més, l'ús excessiu de la majoria dels fàrmacs està associat a una menor esperança de vida i un major risc de depressió i suïcidi i altres greus (més greus que conseqüències suïcides) a la salut.

Exercici. De mitjana, les persones que fan exercici regularment són molt més saludables en molts aspectes que les persones que no fan exercici regularment. Els exercicis físics són bons per a cada part específica del cos.

Aquí parla el traductor. Recordo haver sentit Dr. Varella Dráuzio algun lloc a youtube que el cos humà està ple de "frontisses i palanques", mostrant clarament que el cos humà va ser fet per moure i no a l'estil de vida sedentari (I dic mandra abusiva).

-cor-1 1566858

Beneficis de l'exercici regular inclouen reduccions en el risc de:

  • Les malalties cardiovasculars, la diabetis i la síndrome metabòlica
  • El deteriorament cognitiu associat a l'edat
  • pèrdua de mineral ossi i la pèrdua de massa muscular (causant fins i tot guanyar)

L'exercici físic (d'ara endavant, faig un acord tàcit amb el lector i només dic exercici) també redueix la inflamació a tot el cos, amb la millora dels símptomes de depressió i ansietat, i s'accelera la recuperació quan es produeix la malaltia. No tots són igualment capaços d'exercir i un metge ha d'iniciar sessió en qualsevol pla d'exercici, però hi ha diverses maneres de moure's. Clica aquí Per alguns suggeriments.

sana menjar-1328279

Menja bé. A més de l'exercici, el menjar dietètic també ajuda a determinar qui viurà una vida llarga i saludable. Els experts es divideixen en la dieta ideal. Alguns argumenten contra el consum de gairebé qualsevol greix. Altres diuen que els greixos, almenys els greixos saludables com l'oli d'oliva, "fruits", com ara ametlles, nous del Brasil i una altra de la mateixa estirp, alvocats i peix són molt bons i no són el problema, però el que, No obstant això, els sucres en general són factors perjudicials per a la vostra salut. Alguns argumenten per una forma de vida vegetariana, mentre que altres afirmen que els bistecs són excel·lents. Les dietes de "moda" ("desintoxicació" sucs, només per nomenar un actual d'avui) vénen i van només per confondre les coses encara més. Tot això pot fer que sigui molt difícil decidir sobre la millor dieta.

El que la dieta més reputable té en comú és veure la ingesta calòrica, a més de fer èmfasi en la inclusió de grans fruits i verdures de grans sencers i fesols, i després gaudir de tot amb moderació. La majoria destaca també la importància de menjar tipus de peix més saludables i limitar el consum de carn vermella i consumir carns més eficients, com el pollastre i el peix, especialment el salmó, sempre que sigui possible evitant la pell d'aquestes criatures. Quan es tracta de "greix", hi ha un consens creixent que el greix "sa", per exemple, oli d'oliva, "fruits" com ametlles, nous del Brasil i altres del mateix llinatge, i els alvocats són realment bones per a vostè .

sucre-6-1466970El dietes de més reputació també estan d'acord és que l'excés de sucre i massa aliments processats (pel teu bé, evitar els "semi-acabat" que només necessita ser col·locat al microones durant 13 14 minuts o ... Això és ferralla orgànica i no els afegeix res, cuinar els aliments) i els aliments fregits són el principal motor de la diabetis, les malalties cardiovasculars i una sèrie de problemes de salut als Estats Units (també al Brasil). Passar d'una dieta "saborosa però no saludable" a una forma saludable de menjar és difícil per a moltes persones, per això moltes vegades fallen les dietes. Per obtenir més informació sobre nutrició i VIH, feu clic aquí.

Tractament del VIH. Directrius per al tractament del corrent VIH recomanen iniciar la teràpia antiretroviral almenys tan aviat com el recompte de CD4 cau per sota de 500 (Nota de l'editor:. Aquest paper té un cert moment de la vida on realment va començar a TARGA en aquests nivells d'estudi START va demostrar que la millor cosa que fer és començar el tractament immediatament després del diagnòstic i la presa de debò amb el comportament draconiana quan es tracta de temps per a la decisió. jo no hi visc 22 anys amb VIH perquè deixo de prendre la meva medicina a caps de setmana) ... les principals raons per a aquesta recomanació van venir de dades que mostren que el VIH i el consegüent augment en el nivell d'inflamació, poden augmentar considerablement el risc de malalties cardiovasculars, malalties del fetge i altres condicions. Alguns experts ara recomanen un tractament addicional a un recompte inferior de CD4 pel mateix motiu, especialment en aquells amb alt risc subjacent de malalties cardiovasculars, malalties hepàtiques o altres problemes de salut.

No tothom té els mateixos riscos subjacents per als tipus de malalties que el quadre ha demostrat que estava preocupat. Per exemple, les persones amb antecedents familiars de malalties cardíaques que mai no han fumat i que no presenten virus de l'hepatitis C o B tenen un risc baix de patir malalties cardiovasculars, malalties hepàtiques o renals. Per a aquesta persona, la decisió sobre quan iniciar el tractament pot ser diferent de la d'una persona que no té antecedents familiars de malalties del cor o que fuma o té un HCV. A quina manera, les directrius ofereixen molta flexibilitat.

El que està clar, però, és que hi ha més gent esperant l'inici de la teràpia després que els seus CD4s compten cau per sota de 500, i segurament el més gran és el risc de malalties relacionades amb l'edat en desenvolupament probablement creixerà. De fet, un dels més potents predictors de major risc per a la majoria de les malalties relacionades amb l'edat és un recompte CD4 continuació 200.

Tracta altres infeccions. Les recomanacions actuals sobre HBV i VIH recomanen que les persones amb les dues infeccions comencin la teràpia del VIH (amb una columna vertebral de tractaments que també lluiten contra l'HBV) al més aviat possible. Això és degut a que el tractament precoç de l'HBV redueix significativament el risc de càncer de fetge i altres problemes hepàtics sense augmentar significativament el risc d'efectes secundaris dels medicaments.

Hi ha una sèrie de tractaments altament efectius aprovats per l'Administració d'Aliments i Drogues (FDA) per al tractament de l'hepatitis C. Molts altres s'estan estudiant en assaigs clínics o estan pendents d'aprovació de la FDA. Segueix les directrius per a la detecció de la prevenció de malalties i els investigadors han començat a preguntar-se si és necessari que certes pautes d'avaluació relacionada amb l'edat comencin a tenir una edat més jove en persones amb VIH. Per exemple, alguns han qüestionat si s'han de modificar les eines de selecció més freqüents per avaluar el risc d'atacs cardíacs, basades en dades del Framingham i l'estudi a llarg termini, per a persones amb VIH.

Els experts també prop qüestió de si altres eines, com la puntuació de "TRAFIC FRIGORÍFIC enfortida FRAX " per avaluar la pèrdua mineral òssia pot ser necessari ajustar per a les persones VIH positives. De fet, alguns ara recomanen que la infecció pel VIH i que els nivells baixos sols són suficients com a factor de risc per a l'avaluació de la salut òssia ha de començar a una edat més jove, sobretot en els homes infectats amb VIH En general es recomana.

S'estan realitzant estudis per ajudar a identificar les directrius per a la detecció de la malaltia actual de les persones majors de 50 són suficients per a les persones amb VIH. A l'espera dels resultats d'aquests estudis, però, és important preguntar al seu metge quin tipus de prevenció i pautes per a la detecció de la malaltia estan en el seu lloc per a una persona de la seva edat i historial mèdic podria considerar i insistir en qüestionament en aquestes directrius en el seu propi compte. A l'efecte de la solució de les seves principals preguntes, truqui al marcar la SIDA a 0800 16 25 50 i esmenten que la reunió telenone aquest lloc web: Soropositivo.Org

cervell-001-1172516Estigueu permanentment connectats socialment i mentalment. Nombrosos estudis han demostrat que les persones que mantenen relacions socials amb la família, amics i col·legues i participen en les activitats que se senten afegir significat a la seva vida, no només viuen més temps, sinó que també es mantenen més saludables que les persones que estan socialment aïllat i no participant en activitats significatives. Hi ha una varietat de maneres d'estar connectats socialment si no estan a prop de la família i no té molts amics, Facebook, per exemple, així com Twitter i Google Plus, així com l'App Quin és ajudar-nos a mantenir-nos connectats i , qui sap, no embolica una cosa més íntima, com un sopar a la llum de les espelmes. Molts i les organitzacions locals i centres d'atenció de les persones que viuen amb el VIH o la SIDA (compost per grups) tenen suport per a persones amb VIH per connectar-se entre si.

Voluntari amb la caritat que executa les causes en què creus, o una campanya política (Argh), també pot ajudar a connectar socialment. Diagnòstic grups locals de persones que persegueixen dos objectius: la connexió social i la forma física.

Si no podeu sortir de casa fàcilment, o si visqueu una zona rural sense moltes oportunitats per conèixer gent, podeu connectar-vos amb altres persones en línia als fòrums. Consulteu el POZ fòrums per temes del vostre interès i començar a connectar amb altres persones fins i tot avui mateix!

Hi ha tractaments experimentals per alentir el procés d'envelliment en les persones amb VIH?

Molts equips d'investigació estan buscant maneres de retardar el procés d'envelliment, tant en pacients VIH positius i persones sense VIH. Fins al moment no hi ha mètodes provats per revertir l'envelliment en realitat. Heus aquí una mostra d'alguns dels exemples de recerca més prometedores per retardar l'envelliment, i alguns exemples dels que tenen més risc i que requereix atenció.

Disminueix la inflamació. Com ja s'ha explicat, la inflamació crònica que activa el sistema immunitari és constantment perjudicial en molts aspectes. No només pot danyar directament els nostres vasos sanguinis i òrgans vitals, sinó que també pot accelerar el volum de negocis de les nostres cèl·lules immunitàries, donant lloc a que posseeixin immunosenescència relacionada amb l'edat.

immunosenescència

De Viquipèdia lliure.
immunosenescència Es refereix a la descomposició natural de l' immune produït per envelliment.[1] [2]
Es tracta de la pèrdua de la capacitat del cos per respondre a la infecció i la memòria immunològica, en particular vacunació.[3]
Es considera una de les causes de mort entre les persones d'edat.

Una varietat de compostos d'alguns actualment disponibles per a altres condicions i altres fins experimentals s'estan provant en persones amb VIH per calmar el sistema immunitari. Els medicaments disponibles en estudi inclouen aspirina, inhibidors de la HMG-CoA reductasa (comunament anomenats "estatines" i usats per baixar el colesterol), el inhibidor d'entrada Selzentry (maraviroc) i les drogues que s'utilitzen habitualment per tractar la malària. Els fàrmacs experimentals inclouen els que s'han dissenyat per al tractament de l'artritis reumatoide i altres malalties inflamatòries.

Estirament i reparació de telòmers. Si es produeixen danys o es redueixen, els telòmers porten a l'esgotament immune, així que hem de lluitar per reparar-los o allargar-los, oi? La millor resposta a aquesta pregunta és si, però només si podem fer-ho de manera segura. Hi ha una bona raó per la qual hem evolucionat de tal manera que els nostres telòmers es descomponen si una cèl·lula es reprodueix massa: les cèl·lules que no deixen de replicar es tornen malignes. Les drogues que estimulen l'enzim telomerasa, que ajuden a mantenir telòmers, podrien augmentar hipotèticament el risc de determinats tipus de càncer. Hi ha medicaments prometedors a principis dels estudis amb animals, però es necessitaran moltes investigacions abans que estiguin preparats per a l'ésser humà.

Alternatives més arriscades. Un dels mètodes més escrits per allargar la vida animal i (amb sort) la gent és una restricció extremadament calòrica. Els estudis han progressat des dels insectes fins mamífers petits i fins ara sembla que una dieta que conté aproximadament la meitat de la "ideal" en la quantitat de calories per a un animal individual pot prolongar significativament la vida de l'animal i augmentar la seva salut i vitalitat durant aquests anys addicionals de la vida. Estem molt lluny de ser capaç d'estudiar aquest mètode en els éssers humans, però, la majoria dels investigadors i professionals de la salut no es recomanen que les persones amb VIH comencen una dieta la ingesta de calories superbaixa.

Un altre tractament comú en les clíniques de "longevitat" als Estats Units és l'ús d'hormones com la testosterona, l'hormona del creixement humà i els esteroides anabolitzants. Encara que cadascun dels quals ha estat aprovat per tractar la pèrdua de greix i músculs comú en persones amb malaltia avançada del VIH (malbaratament), cap d'ells està autoritzat per retardar o revertir el procés d'envelliment i tots tenen efectes secundaris que en realitat poden portar altres Les complicacions augmenten algunes condicions relacionades amb l'edat, com ara malalties cardiovasculars, problemes i diabetis. I jo, l'editor del dit, no usaria aquestes "coses".

Conclusió
La teràpia antiretroviral combinada no és perfecte i tots els tractaments disponibles pot causar alguns efectes secundaris; drogues ara s'han de prendre regularment definitivament per a la resta de la vida; i tothom pot deixar de funcionar. Dit això, molts experts coincideixen que una persona que inicia la teràpia antiretroviral primerenca dóna un tret molt llarg, i això pot fer que una persona fins fa poc tenir un mal pronòstic pot convertir-se en una persona amb una gran oportunitat de viure una vida normal gairebé perfecta, amb una esperança de vida de setanta anys o fins i tot a l'altura de 80 anys! Per a mi, que va rebre un pronòstic de sis tanta vida ... (...) ...

Tot i que les taxes de malalties relacionades amb l'edat són molt més alts en les persones amb VIH, això no vol dir que tots els que són VIH positives tenen múltiples malalties pel temps per assolir els seus 50s. De fet, les taxes reals d'algunes malalties relacionades amb l'edat es mantenen molt per sota de 10% en les persones amb VIH. El que no està clar és que estar en major risc de malalties, ja que hem de ser vigilants de detecció de diverses malalties i el tractament de qualsevol malaltia serà diferent en les persones amb VIH.

Els investigadors treballen activament en aquests temes. No obstant això, els millors mètodes disponibles per a la prevenció relacionada amb l'edat en la degradació física i mental dels antics estendards: dieta, exercici, manteniment de connexions socials i abstenció de comportaments nocius.

Traduït per Claudio Souza en 16 febrer de 2016 original en anglès a la següent adreça de El VIH i l'envelliment. Comentat per Mara Macedo

M'agradaria fer un breu manifest. Hi ha hagut persones que vénen aquí, copiar tot el text, incloent les imatges i publicar-los en els seus blocs com si es tractés del seu contingut.

Dues persones que em van dir i es van fer la correcció; però aquesta cosa d'aconseguir pneumàtics d'advertència i que ja compta aquí. Aquest post, per exemple, en forma d'un document de pàgina 17 paraula i es tradueix en el treball d'una nit completa. Després d'això va venir l'examen i la il·lustració.

Sé molt bé que no és cent per cent de treball i aquesta és una raó més.

Si trobo aquest post en un altre bloc vaig a anar directament a WordPress es queixen. Et va agradar el missatge? Gaudir-ne! ¿Vostè pensa que és important, reblogue de manera que només la introducció del text que aparegui al seu bloc. Aquest treball és el meu i la meva dona. Mereixem una visita!

Gràcies!

<

Cláudio Santos de Souza

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.