últimes

L'estudi troba una nova vulnerabilitat en el virus a la pantalla de la vacuna contra el VIH

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L'equip de NIH descobreix un nou objectiu a la recerca de la vacuna contra el VIH

Un anticòs model VRC34.01 (verd i groc) unit al pèptid de fusió (vermell) en un pic en la superfície del VIH (gris). Crèdit: NIAID

Un equip liderat per científics dels Instituts Nacionals de Salut (NIH) va informar una investigació trifecta. Han descobert un nou punt de vulnerabilitat del VIH a una vacuna amb un anticòs antic neutralizador que s'uneix a aquest lloc objectiu i com l'anticòs impedeix que el virus infecti una cèl·lula. L'estudi va ser realitzat per científics del Centro de Investigación de Vacunas (VRC) de l'Institut Nacional d'Al·lèrgies i Malalties Infeccioses, que forma part del NIH.

El nou objectiu és una part del VIH anomenat pèptid de fusió, una cadena de vuit aminoàcids que ajuda al virus a fusionar-se en una cèl·lula per infectar-la. El pèptid de fusió té una estructura molt més simple que altres punts de superfície del virus que els científics de la vacuna contra el VIH han estudiat amb el temps.

nihledteamdi

Un anticòs model VRC34.01 (verd i groc) unit al pèptid de fusió (vermell) en un pic en la superfície del VIH (gris). Crèdit: NIAID

Els científics van examinar per primera vegada la sang de les persones infectades pel VIH per explorar la seva capacitat d'evitar que el virus infectés altres cèl·lules. La sang va ser capaç de neutralitzar el VIH, però no en el lloc de destí en cap dels punts que es coneixia que s'adhereixen a anticossos àmpliament neutralizantes contra el VIH (bnAbs).

SIDA-108235Els investigadors van aïllar un potent bnAb a la mostra de sang que van anomenar VRC34.01 i van trobar que s'uneix al pèptid de fusió i a una molècula de sucre. Els científics van cristal·litzar l'anticòs mentre es relacionava amb el virus. Això els va permetre caracteritzar detalladament a nivell atòmic com VRC34.01 atribueix al VIH i va revelar que l'anticòs impedeix que el virus infecti una cèl·lula unint-se a una molècula clau de la superfície cel·lular.

Els científics també informen que no és estrany que el sistema immunitari intenti aturar el VIH en el procés d'infectar una cèl·lula atacant el pèptid de fusió. Quan van mostrar la sang dels voluntaris infectats pel VIH 24, van trobar que mostres de sang de deu persones presentaven llocs d'unió similars a VRC34.01.

Els investigadors estan treballant per crear una vacuna dissenyada per motivar anticossos similars a l'anticòs VRC34.01 per adoptar aquest tipus de comportament.

L'estudi es va publicar a la revista Science.

12 2016 de maig amb la informació de Carlos Mota

Traducció de Claudio Souza l'original Estudi descobreix nou objectiu vacuna contra el VIH Revisat per Mara Macedo

Anuncis

Apois Seropositivo.Org

AJUDA MANTÉ AQUEST BLOG RUNNING


Sembla que no, però hi ha un gran volum de despeses per mantenir aquest lloc i qualsevol valor que podeu donar, és bo.

Fins i tot amb la idea de pagar 11% a Donació, només veure. A partir de $ 10,00 que vas venir a donar, encara tindria $ 8,90 i, fins i tot el degoteig és millor que assecar ...

Monedes en una gorra sobre fons blanc

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!