Injectable Anticoncepconal sembla augmentar el risc d'infecció per VIH segon estudi

Et trobes Iniciació => Publicacions => Injectable Anticoncepconal sembla augmentar el risc d'infecció per VIH segon estudi

Depo-ProveraLes dones que utilitzaven el anticonceptiu Depo-Provera injectables d'acció prolongada tenien un risc modest però significativament major de contraure la infecció pel VIH, segons un estudi basat en la recopilació de dades dels estudis 12 publicats a gener 8Malalties infeccioses de Lancet. No obstant això, no hi va haver un risc augmentat per a les dones que utilitzaven píndoles anticonceptives.

Diversos estudis al llarg dels anys han examinat la possibilitat d'utilitzar anticoncepció hormonal per augmentar els riscos de la infecció pel VIH, però els resultats han estat incompatibles amb alguns que veuen un augment del risc i d'altres que no veuen la diferència. El motiu d'aquesta associació no està clar, però les hormones anticonceptius poden alterar l'entorn intra-vaginal o els teixits cervicals o afectar la resposta immune a la regió vaginal.

Ralph Lauren, Nancy Padian i els seus col·legues de la Universitat de Califòrnia a Berkeley, l'Escola de Salut Pública, i els seus col·legues van realitzar una anàlisi dels estudis existents, la recollida de dades sobre diversos anticonceptius hormonals, incloent els mètodes de control de natalitat administrats en pastilles i el dipòsit de productes injectats com Depo-Provera i NET-PT enanthate norethisterone).

Construcció d'una revisió sistemàtica anterior, es va buscar en la literatura mèdica per a la base de dades d'articles publicats entre desembre i juny 2011 2014, així com els resums presentats en les conferències de la Societat Internacional de la SIDA i la conferència anual sobre retrovirus i infeccions oportunistes (CROI) . Els investigadors van identificar un total de 26 els estudis pertinents, 12 dels quals es van reunir amb els seus criteris d'inclusió, la majoria dels quals es van dur a terme a l'Àfrica subsahariana.

Resultats

  • Els deu estudis de Depo-Provera -que incloïen un total de més de 39 500- van mostrar evidència d'un augment del risc general de la infecció pel VIH entre donesBaby-1315724 utilitzant aquest mètode en comparació amb altres mètodes d'anticoncepció o un major risc de 40%.
  • Quant als estudis 8 de les dones que utilitzen Depo-Provera en la població general, l'alt risc de VIH va ser lleugerament inferior, amb un increment del 31% del que era quan van ser inclosos en els estudis de les dones amb alt risc d'infecció, com els treballadors sexuals i les dones amb socis VIH positius (la variabilitat entre aquests estudis 2 - HR 1,73 i 3,93 - era massa gran per calcular un grup estimat).
  • No hi va haver evidència d'un augment del risc d'infecció pel VIH en deu estudis de teràpies combinades o només l'ús de píndoles anticonceptives orals (grup HR 1,00).
  • No va haver-hi cap augment significatiu del risc vist en els estudis 5 d'enantato noretisterona.

"Els nostres resultats mostren un augment moderat en el risc d'adquirir el VIH per a totes les dones que fan servir acetat de medroxiprogesterona, amb un menor increment en el risc de les dones en la població general", els autors de l'estudi han conclòs. "Si els riscos de contraure el VIH observats en els nostres estudis serien la retirada del dipòsit adequada de l'acetat de medroxiprogesterona que cal equilibrar amb els beneficis coneguts d'un anticonceptiu altament eficaç".

"La moderada elevació del risc observada en el nostre estudi no és suficient per justificar la retirada completa de Depo-Provera a les dones en la població general", va afirmar l'autor Ralph A la revista The Lancet alliberament de mitjans. "La prohibició de Depo-Provera deixaria a moltes dones sense accés immediat a alternatives anticonceptius efectives. És probable que això condueixi a més embarassos no desitjats, i perquè el part continua sent una amenaça per a la vida en molts països en vies de desenvolupament, podria augmentar el nivell general de morts entre les dones ".

En una comentari que acompanya Christopher Colvin, de la Universitat de Ciutat del Cap, i Abigail Harrison, de l'Escola de Salut Pública de la Universitat de Brown, van discutir la controvèrsia derivada de la recerca en conflicte.

"Avui dia, l'accés cada vegada més estret per als debats sobre la relació entre el VIH i la acetat de medroxiprogesterona s'han centrat en la necessitat de realitzar un assaig controlat gran ha de ser fet per entendre millor aquesta relació", van escriure. "Igual que moltes controvèrsies científiques, visions ha fet endurit, personal, financera o vinculats a les agendes polítiques suggerides, i fins i tot va haver-hi intriga en forma de còpies de fugida d'articles revisats per parells. Ambdues parts han plantejat arguments convincents importants, però el seu caràcter no partidista pot afeblir la qualitat dels debats i restringir la visualització de la complexa relació entre evidència, política i pràctica ".

"El més important és que els propers passos es realitzen en benefici de les dones de tot el món per tal d'examinar la manera d'ampliar les opcions anticonceptives de les dones i augmentar la captació de mètodes segurs i eficaços d'anticoncepció i una altra per intensificar investigacions sobre nous mètodes anticonceptius, especialment aquells que protegeixen contra el VIH i l'embaràs ", va dir l'autor sènior Padian al Centre de notícies UC Berkeley.

Traducció de Claudio Souza l'original La meta-anàlisi mostra injectable anticoncepció hormonal relacionat amb el risc d'infecció per VIH en 11 / 05 / 2016

Revisat per Mara Macedo

claudio souzaNota de l'editor: Tinc la teoria que seria difícil de provar certes o falses:

Crec que les noies fent ús d'anticonceptius en els que se senten "segurs" en relació amb l'embaràs i s'obliden

Referències

LJ Ralph, així McCoy, K Shiu, et al. Ús d'anticonceptius hormonals i risc de l'adquisició del VIH femení: Un metaanàlisi d'estudis observacionals. Lancet de malalties infeccioses 3099 (14): 71052 71057-. Gener 8 de 2015.

CJ Colvin i B Harrison. Ampliar el debat sobre el VIH i contracepció hormonal (Comentari). Lancet de malalties infeccioses 3099 (14): 71076. Gener 8 de 2015.

Altres fonts

L'estudi suporta el vincle entre els anticonceptius hormonals injectables i el risc de VIH. The Lancet. nota per als mitjans. Gener 8 de 2014.

S Yang. Estudi d'enllaços Control de la natalitat Tirada per a un augment moderat del risc d'infecció pel VIH. UC Berkeley Centre de notícies. Gener 8 de 2014.

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.