Anuncis

Es van descobrir els punts de la vulnerabilitat femenina a la infecció pel VIH

Et trobes Iniciació => Publicacions => Es van descobrir els punts de la vulnerabilitat femenina a la infecció pel VIH
Publicacions
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

firefly638
Mapes de punts brillants de l'entrada del virus a tot l'aparell reproductor femení per primera vegada

El diagnòstic de vulnerabilitats en què el VIH entra al tracte reproductor femení és com buscar una agulla al paller. Però els científics del Northwestern Center poden haver solucionat aquest repte creant un mapa brillant de les primeres cèl·lules que semblen estar infectades amb el virus de l'HIV.

A través d'un animal model (veure nota al final del text), els científics han demostrat per primera vegada que el VIH envaeix les cèl·lules a tot el cos. aparell reproductor femení, des dels llavis vaginals fins als ovaris, i no només del coll uterí, com es pensava anteriorment.

"És un assoliment tècnic que proporciona informació sobre els primers esdeveniments de transmissió", va dir el investigador principal Thomas Hope, professor de biologia molecular i cel·lular a Northwestern Feinberg University i College of Medicine.

"Ara sabem quines àrees són vulnerables al VIH i podem investigar per què entra el virus un emplaçament particular a la vagina de la dona i no en cap altre? "

La transmissió de l 'estudi del VIH s'ha publicat recentment a la Centre de Medicina i Microbiologia.

"Si anem a evitar que les dones siguin infectades, hem d'aturar el procés d'infecció exactament on estan infectades les primeres cèl·lules", va dir Thomas Hope.

"Una setmana després de la infecció inicial, hi ha centenars de milers de cèl·lules infectades, i és molt difícil aturar aquest procés. No obstant això, si podeu deixar d'avançar a la fase inicial, teniu la possibilitat ".

Totes les estratègies per prevenir la transmissió del VIH que determini eficaçment a les dones probablement necessiten protegir tot el sistema reproductiu de les dones, va dir Hope.

cuca de llum-300x278

L'esperança i els col·legues van eliminar tot el nucli del virus i van inserir un gen de píndola i un altre gen a partir d'una proteïna fluorescente per generar un "virus d'investigació". Així que van barrejar aquest virus amb un VIH real. Les cèl·lules brillants infectades pel virus revelen els llocs d'infecció amb el virus real. El resultat: després de ser transmès al "host", el veritable virus apareix en clústers de vint a trenta cèl·lules infectades dins de les 48 hores.

Sense la nova tecnologia, "els científics haurien d'investigar una infinitat de seccions per veure si trobarien evidència de la presència del virus", va dir Hope.

En la investigació, els científics utilitzen un Virus d'Immunodeficiència Simiana (SIV) que sol ser anàleg al VIH en micos rhesus.

La troballa ajudarà els científics a dissenyar una vacuna més efectiva per protegir les dones contra el VIH.

"Per aconseguir una vacuna eficaç, no només necessiteu el vostre arsenal d'armes, han d'estar en el lloc correcte en el moment adequat", va dir Thomas Hope.

"Si tu Entrada en combat amb el retard d'un dia o no portar prou armes, hauria estat massa tard. Ara podem veure l'incompliment de l'armadura de virus. Si podeu atacar immediatament en comptes de més endavant, podeu aturar el procés d'infecció ".

Els científics de la Universitat i de l'Escola de Medicina de la Northwestern Feinberg van trobar el punt principal de transmissió és la cèl·lula Th17, una minoria, però la variant important de la població de cèl·lules T a la primera línia de defensa immune. No es coneixia prèviament com es van esgotar a principis de la SIV i les infeccions pel VIH.

Dins de quaranta vuit hores d'infecció, els científics poden veure "proves de batalla" entre el virus i la cèl·lula Th17.

"Podem veure les cèl·lules infectades i mortes, les cèl·lules infectades són" aliment "(el procés es diu fagocitosi) per altres cèl·lules per controlar-les i cèl·lules Es maten (apoptosi) ", va dir Hope. "El virus està causant totes aquestes coses i mostra la batalla entre el virus i l'host infectat que s'inicia immediatament després de la infecció".

Traduït de l'original a l'anglès Llum 'Fireflies' el camí cap a la comprensió Dona Transmissió del VIH per Claudio Souza en 15 / 04 / 2016. Comentat per Mara Macedo.

rhesus 3Una breu observació Editor: Tot i que sóc una "part interessada" en els resultats d'aquesta investigació, no deixa de tenir la meva classe, o fins i tot fàstic, per a aquests experiments, he d'assenyalar que s'ha demostrat que aquestes Animes té sentiments, nocions d'ètica i la formació de la família. No vaig a esmentar què fa la indústria cosmètica amb els conills ... Entre els dofins, si la mare d'un nadó mor, les ties d'orfes les cuiden sempre que sigui necessari. Recordo, clarament, en un moment molt allunyat de la meva infància, en un programa anomenat Animal World, que un grup de periodistes instal·lats a l'Antàrtida, i els equips reunits, començaven a gravar allò que hi passava; i l'ocurrència fugava dels pingüins d'un atac d'orques (que consideren als pingüins com "delicatessen"I quan van veure un grup de" humà "per davant, el grup ha donat la volta i corrien el risc de ser devorats per les orques a haver d'enfrontar-se als que es diuen els éssers humans (només cal pensar en la forma en què les cries de foca es maten - un colpeig - per veure que estem davant d'Gaia va ser per llavors quan vaig començar a pensar en una beguda amarga que és aquesta cosa anomenada humanitat, que he hagut de prendre moltes tasses ... (...) (...) (...) ..

Anant més lluny, la meva dona em va dir, i em dóna gràcies al cel si podia trobar la història, una història en la qual un mico particular, va ser separat de la seva "grup" per servir com un jugador. Malauradament, després de molts intents, finalment troben que una còpia (...) era estèril i va ser posar de nou en el seu entorn anterior. Com va viure una bona quantitat de sexe, hi va haver una gran producció de testosterona i es va tornar notablement més cos, però, va ser reconegut pel seu germà i es van abraçar mentre dos germans separats durant molt de temps i té un temps de el dolor i la senyoreta incognoscible, no hi ha notícies l'un de l'altre. Penseu en aquesta situació. Separat de la seva forma no intencional; anhel, la incertesa (és viure mort perquè el LED que et veuré de nou? -? Aquesta és una cara de raciocínio- que van experimentar pèrdua prematura o inesperada d'un ésser estimat pot tenir una idea del que sentien aquestes dues criatures i suggereixo que comencem la nostra recerca d'alternatives dignes i el respecte a tots els éssers vius de la terra, perquè cada un té un propòsit i molts d'ells també estan pagant impostos pesats que tothom paga el camí evolutiu i no vull anar més enllà aquest punt, perquè sé que seria incomprensible per a molts el que hauria de dir ... Llegir Kardec - Particularment " el Gènesi").

rhesus 1

Em pregunto quin tipus de flagell han presentat criatures que, evidentment, és conscient del que són i, com a últim exemple, les ovelles, quan van al sacrifici (...) plor.

És això correcte? Es pot fer d'una altra manera? És just? El fet que som "l'espècie més intel·ligent" Planet ens dóna aquest dret? O se suposa que aquest privilegi una mena de camí de límits en l'ús i abús de la vida?

Honestament, no sé. I suggereixo que o feu clic a l'enllaç per "veure de prop":

Vaig fer una traducció ràpida del que és un "model animal" i posat aquí, per a l'aclariment de tots els que vénen a aquest punt de la pàgina.

Model animal

Um animal Model no és una animal "no" Humanoid que té una malaltia o lesió que és similar a una condició humana. Aquestes condicions de prova solen anomenar-se models animals de malalties.

rhesus 23

L'ús de models animals permet als investigadors estudiar els estats de malaltia en formes que serien inaccessibles en un pacient humà, realitzen "els procediments en un animal no humà implica un nivell de dany que no pugui ser considerada prou greu com per causar una" ètica humans "(SIC).

Per servir com a model útil, modelar una malaltia ha de ser similar en etiologia (mecanisme de causa) i funció per a l'equivalent humà. Els models animals s'utilitzen per aprendre més sobre la malaltia, el seu diagnòstic i el seu tractament.

Dollarphotoclub_80354083
Què opines? Una família? Veig una família junts per preservar millor el fred ... I si la seva família i algú va venir i trets de casa a la força viva per als experiments amb àntrax, l'Ebola o la tuberculosi multiresistent?

Per exemple, es poden utilitzar anàlegs conductuals d'ansietat o dolor en animals de laboratori pantalles de prova per als nous fàrmacs que es podrien utilitzar per tractar aquestes condicions en humans. Un estudi 2000 va trobar que els models animals van donar predictibilitat toxicitat humana en 71% dels casos, amb 63% per als no productors i 43% per als rosegadors.

Animals Els models de malalties poden ser espontànies (que es produeixen de manera natural en els animals), o ser induïts per factors físics, químics o biològics. Per exemple.

El major coneixement dels genomes de primats no humans i altres mamífers que són genèticament prop dels humans és permetre la producció d'animals amb teixits modificats genèticament, òrgans i fins i tot espècies animals que expressen malalties humanes en proporcionar un model més robust de la malaltia en un model animal.

S'anomena sovint models animals observats en les ciències de la psicologia i la sociologia models animals de comportament.

En la genètica quantitativa, el terme model animal s'utilitza per referir-se a models estadístics en què la variància fenotípica es compartimenta en efectes ambientals, genètics i, de vegades, materns. Aquests models animals també es coneixen com a "models mixtos".

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa