Anuncis

Un rèquiem pel pas del Jucimara Moreira, activista Grup Per Vidda

Et trobes Iniciació => Publicacions => Un rèquiem pel pas del Jucimara Moreira, activista Grup Per Vidda
Publicacions
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Dona al mar davant de la lluna plena

Vaig esmentar ahir, o dissabte, no sé, la meva percepció del pas del temps sembla distorsionat, dilatació de les pupil·les, exponenciada i, per què no dir-ho ... per desgràcia dolor; la prematura mort de Janis Joplin i tot el que podria haver produït si no hagués mort prematurament a causa d'una sobredosi. El meu estimat amic, Beto Volpe, va esmentar que no podria haver produït el treball que va produir si vivia una vida "normal". Jo estava d'acord amb ell i Jimmy Hendrix esmentat i Amy Winevine dos més de "vida desordenada" que va deixar prematurament, curiosament, tots ells, a 27 anys. Encara no ho sabia, però l'activista per Vidda Grup (no estic segur de l'ortografia) Jucimara Moreira també va ser, al meu entendre, també prematurament (39 anys), aquest dissabte, crec que aquesta vegada, Bob Volpe acord amb mi en gènere, nombre i grau en la sortida prematura de les nostres vides d'una persona tan important. No sabia personalment Jucimara i per desgràcia, vaig tenir l'honor de participar en el seu cercle d'amics, i així tot el que sé és el que he llegit en les últimes hores ... però que em coneix sap que jo "aprenc ràpid "i tot el que vaig veure, vaig sentir llegir i donar notícia d'una dona (per tant amb dret a majúscula) que van lluitar per a ell i per a tots, no decoloració a la cara de la injustícia i abusos sistèmics sovint es cometen contra nosaltres, la gent Viure amb el VIH o la SIDA.

No Jucimara mort! No és des del meu punt de vista! Que és diferent de moltes persones; per a mi, va canviar taxa vibratòria i ara va a anar a fer un merescut descans en una de les moltes cases que un aprenent de fuster modesta, famós per entrar en "males companyies", va esmentar un dia, durant més de dos mil anys.

Deixar-la descansar, ella mereix i mereixem ho sabem.

Després que torni a estar entre nosaltres, inspirant-nos a fer el que és correcte, que ens adverteix sobre els perills dels que sovint intenten desfigurar la nostra lluita amb motes evangelistes de bona reputació en la seva essència, però aquest temps ja momificat (... ) ...

De totes maneres, puc dir poc més enllà d'això perquè no tinc la sort agraït d'haver estat almenys una vegada a prop d'ella per escoltar-la i potser fer-la riure amb els meus acudits que de vegades semblen tan avorrit ...

Els que van tenir la sort d'estar en la seva companyia, desig força per superar el dolor i viure el dol necessari que la pèrdua i el dany emocional tal proporció que hagin infringit.

I si algú vol parlar amb mi, un membre d'esborrat d'aquesta comunitat dels brillants, que estarà disponible durant el temps que sigui necessari, als llocs on gairebé tothom sap trobar-me.

Quan vaig començar a treballar amb el meu lloc web, he trobat, crec que un dels llibres de la vida, un discurs de Nelson Mandela (que no necessita presentació), que vaig llegir i en una secció del text, em vaig sentir, potser pretensiosament, va parlar amb mi i jo. Amb el temps vaig comprendre que ell parlava de nosaltres, cadascun de nosaltres, en la nostra causa o en qualsevol altre. No tenia escàner en aquell moment i transcribí aquest text, amb gran dificultat, a causa de la meva dislèxia. Estava a punt de publicar aquest rèquiem, quan vaig recordar el discurs i immediatament vaig associar la Jucimara i enganxar-lo aquí perquè tots sàpiguen el que era, el que és i, sobretot, que sempre serà, Far de Llum per guiar-nos perquè no navegem cap als penya-segats que de vegades la boira i les tempestes oculten; i no ens detenir en la nostra marxa durant més temps del necessari per absorbir aquest impacte dolorosa, de manera que podem seguir per merèixer tal declaració clara que Mandela va fer, com un missatge per a tots nosaltres, els que d'una manera o des d'un altre, de vegades abandonant la nostra vida personal, escollim el Món com "l'etapa de les nostres operacions".

En nombroses ocasions em van demanar que els caps d'estat més em va impressionar. He de tenir cura perquè la resposta pot crear un caos diplomàtic molts països no llistats poden retirar els seus ambaixadors de Sud-àfrica; però sovint diuen que els meus herois no són necessàriament els homes i les dones que tenen títols, però els homes i dones humils existeixen en totes les comunitats i que han escollit al món com l'escenari de les seves operacions, creuen que els majors desafiaments són els problemes soci desafiant econòmica del món, com ara la pobresa, l'analfabetisme, les malalties, la manca d'habitatge, la impossibilitat d'enviar els seus fills a l'escola. Aquests són els meus herois.
Qualsevol cap d'Estat que qualifiquen serà el meu heroi.

Per a aquells que desitgin veure el discurs complet, si us plau feu clic aquí.

Jucimara Moreira, descansi en pau.

Veinticinco de maig de 2016

Claudio Souza

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa