La càrrega viral Infecció pel VIH Finestra immunològica El que és CD4

Baixa càrrega viral augmenta el risc de la sida

La baixa càrrega viral del VIH augmenta el risc de progressió de la malaltia a la sida i la major part del risc de comorbilitats?

Les persones VIH-positives amb baixes càrregues virals, però detectables en el rang de 50 a 500 o fins i tot còpies 1000 / ml, poden continuar tenint un alt risc d'esdeveniments relacionats amb la sida, però les seves probabilitats de patir esdeveniments greus no relacionats amb la SIDA, incloent el cor, el fetge i la malaltia renal, semblen augmentar, segons dos estudis italians presentats a la XV Conferència Europea de la SIDA a Barcelona.

El VIH
\ Representació gràfica de VIH a 3D

És ben sabut que la combinació efectiva de teràpia antiretroviral (ART / Còctel), que suprimeix la replicació del VIH, redueix dràsticament la progressió de la malaltia i millora la vida de la persona amb VIH. Resultats recents del gran estudi d'inici Ells van mostrar que les persones que comencen el tractament poc després del diagnòstic tenien un menor risc de desenvolupar malalties relacionades amb la SIDA i esdeveniments no relacionats amb la SIDA, així com l'ocurrència de mort en comparació amb aquells que va esperar fins que el recompte célulasT CD4 cauen a l'antiga "Nivell estàndard" de les cèl·lules T 350 CD4 per mil·lilitre de sang.

Una petita proporció de persones amb càrrega viral del VIH ha mostrat baixa, però detectable, persistent malgrat tractament i efectes de la baixa virèmia nivell no s'entenen completament. Fins i tot un baix nivell actual de la replicació viral pot conduir a augment de l'activació immune i la inflamació, que pot contribuir a comorbiditats no relacionades amb la SIDA, com ara malaltia cardíaca, el càncer i la formació de coàguls que poden causar vessament cerebral i embòlia pulmonar. No obstant això, els estudis d'observació de grans proporcions no s'havien observat prèviament associacions entre la virèmia baixa i un major risc de SIDA i malalties no relacionades amb la SIDA o la mort.

Andrea Antinori i els seus companys de recerca, amb la Fundació ICONA, van dur a terme un estudi de cohort que va mostrar un estimat 3 mesos incidència d'esdeveniments relacionats amb la SIDA, esdeveniments greus no relacionades amb la SIDA o l'ocurrència de morts entre les persones amb baixos nivells de virèmia , en comparació amb aquells amb càrregues virals per sota de les còpies 50 / ml (no detectades).

3D genera la il·lustració de les cèl·lules del virus VIH ajuda al fons de la ciència mèdica
3D genera la il·lustració de les cèl·lules del virus VIH ajuda al fons de la ciència mèdica

L'anàlisi va incloure a participants de cohorts 7277 ICONA italiana que tenien almenys 1 persona / any de seguiment amb una càrrega viral en el rang de 0 1000 còpies / ml, almenys 6 mesos després del començament d'una combinació de fàrmacs antiretrovirals de primera línia. Les tres quartes parts eren homes, majoritàriament blancs, l'edat mitjana d'anys 37 18% estaven coinfectats amb hepatitis C. El recompte mitjà CD4 a l'inici del TARGA va ser d'aproximadament 300 cèl·lules / mm3 i 13% havia estat diagnosticat amb SIDA. L'esquema més comú de la teràpia antiretroviral va ser que combina Sustiva (efavirenz) amb emtricitabina / tenofovir (Truvada, també s'utilitza en la Prep), però també es va utilitzar una varietat d'altres fàrmacs.

Els investigadors participants es van classificar en grups 4, segons el recompte de càrrega viral sis mesos després de l'inici de l'ART:

  • Còpies 0-50 / ml (n = 3919);
  • Còpies 51-200 / ml (n = 1811);
  • Còpies 201-500 / ml (n = 1117);
  • Còpies 500-1000 / ml (n = 430).

Van comparar dos resultats d'eficàcia del tractament dels grups de càrrega viral: la SIDA o la mort per qualsevol causa, i els esdeveniments no sida greu d'acord amb la definició.

Resultats:
  • Es van produir esdeveniments 204 relacionats amb la sida o les morts durant 28,429 persones / any de seguiment.
  • les taxes d'incidència d'esdeveniments relacionats amb la SIDA o la mort eren 0,52, 1,25, 1,91 i 1,06 100 a les persones / any per als participants amb càrregues virals de 0-50, 51-200, 201 500-i-còpies 500 1000 / ml , respectivament.
  • El risc ajustat d'esdeveniments relacionats amb la mort o la SIDA era 1,74 (74%), 2,30 (més del doble de risc, 130%) i 1,30 (augment de 30%) per a les persones amb 51-200, 201-500, i 500-1000 còpies / ml, respectivament, en comparació amb els 0-50 còpies / ml. Aquestes diferències van ser estadísticament significatives per als grups 51 200-i-201 500, però no el grup-500 1000.
  • Es van produir esdeveniments seriosos relacionats amb la no-SIDA, o morts, durant el seguiment.
  • Les taxes d'incidència de greus no sida o esdeveniments de mort van ser 1,46, 1,77, 1,69 i 2,56 per als seus respectius grups de càrrega viral.
  • El risc ajustat d'esdeveniments greus no relacionades amb la SIDA o la mort era 1,09 (petit canvi - 9%), 1,00 (diferència), i 1,54 (augment de 54%) per a les persones amb 51-200, 201 500-i 500 còpies -1000 / ml, respectivament, cap dels quals van ser estadísticament significatives.
"La càrrega viral baixa en l'interval de 51 a 500 còpies / sang cúbic ml es va associar amb un risc independent del desenvolupament d'un nou diagnòstic de SIDA, que era de vegades més gran que l'observada en presència de càrrega viral esborrada 2,3 "Van concloure els investigadors. "D'altra banda, el baix nivell de viremia semblava preveure un major risc de greus esdeveniments no relacionats amb la sida". [Nota del traductor: em vaig quedar amb aquesta frase en negreta, literalment, el mateix que l'original, tot i que no sóc un científic, em semblava més com un "endevinar" que una conclusió científica. L'original és el següent:"Per contra, baix nivell de virèmia semblava predir un risc més elevat d'esdeveniments greus que no tenen SIDA."

Tanmateix, es va observar en aquest estudi que la classificació de la càrrega viral en categories es basava en els nivells actuals de càrrega viral i no es podia tenir en compte durant períodes prolongats de replicació vírica baixa. Els blipes virals ocasionals no són infreqüents durant el tractament, però la viremia persistent és una de les principals preocupacions. També van dir que el breu període de seguiment, 3 mesos, podria haver subestimat els efectes d'aquesta condició a llarg termini en relació amb possibles resultats clínics.

Aquests resultats, va afegir, "poden ser útils en la planificació d'anàlisis dissenyades per definir millor els llindars de fracàs terapèutic vàlids per a propòsits clínics i, possiblement, millorar les estratègies de tractament en detall i de forma individualitzada".

Esdeveniments cardiovasculars

En el segon estudi, Silvia Costarelli l'Hospital Sant Gerard a Monza, i col·legues amb l'estudi MESTRE cohort italiana van analitzar l'associació entre el baix nivell de virèmia persistent (ARN del VIH entre 50 i 400 còpies / ml) i augment del risc d'esdeveniments relacionats amb malalties malalties cardiovasculars.

Aquesta anàlisi va incloure 4393 persones que han arribat a la càrrega viral per sota de 50 còpies / ml (NT - indetectable - en les proves de càrrega viral Brasil són sensibles a un nivell encara més baix en còpies d'ARN 40 per mil·lilitre de sang cúbic) dins 6 mesos després de l'inici de ART com a mínim. Sobre 70% eren homes, la majoria eren italians i l'edat mitjana dels subjectes d'investigació a principis de l'any va ser d'aproximadament 40. Ells tenien la malaltia per VIH relativament avançada, amb una mitjana CD4 compte enrere 300 cèl·lules / mm3. El risc cardiovascular subjacent va ser generalment baix, amb només un 1%, amb esdeveniments cardiovasculars anteriors.

Una majoria dels pacients 3576 i es va mantenir una supressió viral completa, però, amb experiència 574 fracàs del tractament amb rebot viral a> còpies 400 / ml i 243 tenia una virèmia persistent de baix nivell en dues proves consecutives.

esquinçar

L'observació de Soropositivo.Org Editor: En el que segueix a continuació és un compte de morts 93 de les persones amb supressió viral en curs. No obstant això, no hi ha cap informe de recompte de cèl·lules T CD4 de cada un d'aquests pacients i no fins i tot al·ludeixen als recomptes mitjans de cèl·lules T CD4. Faig aquesta observació perquè segueixo a través de l'aplicació Whats App, donant suport moral (una conversa amistosa, un intercanvi d'informació, i considerat, almenys pel que fa a aquest lloc i les persones que visiten aquest lloc a la recerca de coneixement i l'esperança una falta d'humanitat en no esmentar aquest fet, no és impossible que alguns d'aquests pacients estaven amb un recompte CD4 que eren per proporcionar l'ocurrència d'una malaltia oportunista que, en aquest context, hauria estat la causa real de la pèrdua una vida humana, psicològica pot turmentar a les persones que entren en contacte amb aquest text són exactament aquest procés de supressió viral gradualment i poc a poc.

Durant el seguiment hi va haver esdeveniments cardiovasculars 45, esdeveniments 57 relacionats amb la sida i morts 93 entre persones amb supressió viral en curs: 18, 53 i 37, respectivament, entre les persones amb rebot viral i 6, 5 i 4 entre persones amb baixa viremia persistent.

Els investigadors van considerar dos resultats compostos: primer esdeveniment cardiovascular, esdeveniment relacionat amb la SIDA o la mort i el primer esdeveniment cardiovascular o la mort, ignorant la SIDA.

Per al primer resultat, els ajustos de incidència van ser 11,7, 21,6 i 9,3 per 1000 persona / anys, respectivament; per a persones amb supressió viral completa, rebot viral i viremia persistent de baix nivell. Per al segon resultat, les taxes d'incidència van ser 8,6, 11,6 i 9,0, respectivament. És a dir, el risc d'esdeveniments adversos va ser aproximadament 2 vegades més gran per a les persones amb rebot viral quan es considerava la SIDA, però no quan es consideraven només esdeveniments cardiovasculars o morts.

En una anàlisi multivariant, els pacients amb un rebot viral tenien un risc significativament major per als punts de la primera i segona compo- sió que aquells amb supressió viral contínua (ràtio de risc 2,15 i 1,5, respectivament). Tanmateix, la persistència de la viremia de baix nivell no es va associar amb taxes de risc significativament diferents.

"Els nostres resultats suggereixen que el baix nivell de viremia persistent no influeix en les malalties cardiovasculars", van concloure els investigadors. "A més, en el nostre entorn, la persistència de la viremia de baix nivell encara no era significativament capaç d'influir en l'establiment d'una sida o mort.

En resum, la incidència d'esdeveniments cardiovasculars, la SIDA i la mort van ser similars als que tenen una supressió viral contínua i els que tenen persistent estudi Curs de baix nivell de virèmia, el que suggereix que la càrrega viral de baix nivell no augmenta el risc de esdeveniments relacionats o no. Això està en conflicte amb els resultats de ICONA, que van mostrar un major risc de sida entre persones amb baixa càrrega vírica detectable.

Escrit per Liz Highleyman

en HIVAndHepatites.com

Traducció de Claudio Souza Original en anglès No de baix nivell de càrrega viral del VIH augmenten el risc de progressió de la malaltia i les comorbiditats?

Revisat per Bob Volpe (Tantus Nominum parell nullum Elogium)

Referències

An Antinori, UM Cozzi Lepri, Ammassari, et al. El baix nivell de la viremia (LLV) que va des de les còpies 50 a 500 / ml s'associa amb un major risc d'esdeveniments de la SIDA a la Fundació Ihora de la cohort. XV Conferència Europea sobre la SIDA. Barcelona, ​​21-24 d'octubre, 2015. Resum de PS4 / 2.

S Costarelli, D Bernasconi, G. Lapadula, et al. La persistència de viremia amb VIH de baix nivell i risc cardiovascular. XV Conferència Europea sobre la SIDA. Barcelona, ​​21-24 d'octubre, 2015. Resum12 / 10 PE.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Una persona ja va dir alguna cosa !!! I tu, quedaràs fora !?

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: