desinforma discrimina mitjans venals sense perjudici

La meva mare té VIH, si el toco, em dóna la malaltia? Per la SIDA Contacte Social?

Aquesta pregunta es va fer en les respostes de Yahoo, en aquest enllaç: https://br.answers.yahoo.com/question/index?qid=20160604224401AASMgkJ . Per llegir la pregunta, heu de tenir un compte de Yahoo. De tant en tant, m’aturo per veure què passa ... Aquesta vegada vaig ser més feliç i, per aquesta pregunta, ningú no va arribar a dir tonteries. Però una antiga amiga em va dir, quan una jove amb sida va ser posada a la presó per estar "aïllada" dels altres residents (l'estat era Amazonas, però ja no recordo la ciutat) i és una amiga citada a Gonzaguinha: " Aquí, jo, jo, és una mica del Brasil iaiá ... ”El mateix s’aplica a aquesta pregunta (dubte, por potser l’odi) i no tinc el dret d’evitar la ferida. El fet és que el 2010, el 30% de la població en edat de treballar (SIC) es negarà a treballar al costat d’una persona amb VIH. El que em va passar va ser fins i tot abans d’aquesta investigació i vaig sentir aquest tipus de discriminació a la pell i la sang: vermell-símbols-3-1237179Jo era un membre actiu de UOL sala de xat dirigit a les persones que viuen amb el VIH (He buscat a l'habitació just ara fins i tot allà i ens va semblar i sembla inútil lluitar un activista que va lluitar dur per tenir aquesta sala on, per exemple, em vaig trobar amb la dona que estimo, conegut com Hèrcules) i hem marcat el nostre partit! Sí, festes, bars, discoteques on vam anar, de vegades, a un grup de més de trenta persones. Va ser en aquesta festa que vaig fer amics amb una persona que també era, o que era, seropositiu i que treballava a la meva àrea, maquinari informàtic. Amb la diferència que ell va vendre i reparat, a cavall (Sóc aquí es diu "integrador" o era, ja que ja no puc prémer un cargol) i aquesta persona em va dir on va treballar tots "acceptat com a normal i que no se sentia discriminat ".
No dic que això era una mentida perquè jo no hi era per comprovar, però vaig deixar el meu telèfon amb ell i, dies més tard em van donar un nombre d'un lloc, de la mateixa xarxa (no sé per què, però això em recorda a "gossos de la guerra de pink Floyd, en el qual, els gossos de la guerra, dient que "fins i tot els nostres mestres no saben el web teixim" (ni tan sols els nostres mestres coneixen el web teixim) i em va informar que necessitaven un empleat de vendes . i fins i tot sense el meu consentiment, vaig informar al meu estat de VIH vaig trucar a la botiga i em van cridar a una reunió que va durar menys de cinc minuts, en què va dir "que no podia imposar al seu equip de vendes" (imposar: 1 donar amb força.2 coaccionar escoltar, comprar o acceptar (una mica molesta)) Comproveu la font, obert en una altra pestanya) Top of Form E que marcaria per al divendres una reunió amb funcionaris. Si em acceptessin, tindria el meu lloc i, de fet, tenia la vacant garantida.
Però no és difícil mostrar com vaig ser acceptat: la botiga estava als Voluntaris de la Pàtria i tenia el dret dels que entraven a les cinc taules de veure, on dos estaven desocupades i un altell, que era on el cap (...) vaig observar el seu personal i se m'ha "instal·lat allà, al entrepiso, aïllat de tots els empleats, en el dinar, excepte l'operador, no van intercanviar una paraula amb mi i fins i tot em va mirar a la cara.
Era un dilluns a la nit i aquest dia vaig tenir una polisomnografia que fer i se'n va anar a dormir institut on els empleats, que tenia una agradable vetllada, en la qual va arribar a tenir un somni eròtic amb la infermera .... Bé, tenia un groller despertar l'5: 30 matí i infermeres, incloent un amb qui vaig tenir el somni es va fer em desconnectar-se de cinc-cents mil cables i no obstant això jo, que m'havia assegut, es va posar de nou a dormir i vaig despertar, cap altre somni, al voltant de les sis i quinze del matí. Vaig esmorzar i vaig anar a treballar. Vaig baixar a l'estació de Carandiru i vaig anar a treballar, on vaig conèixer al meu "cap" (el millor cap que tenia, registra'm, era Paulo Domingos de Oliveira, un home amb "mil connexions" que em va trucar un dissabte, va fer un Va trucar a la meva presència, el contingut del qual és apòcrif, i em va dir: "- AIXIS ÉS EL QUE VOLS PREGUNTAR. Si voleu marxar, marxeu ara o no sortireu mai més".
Vaig triar a sortir i ell era un home just, em va donar una suma de diners per a mi per començar la meva vida com el que volgués, i vaig tornar a DJ al carro de la plaça, una mena de "casa de tolerància" que existia, o allà, no vaig tornar mai allà, no sé ... Tornant al "cap, em vaig trobar amb la porta de la botiga, encara tancada, en la qual em va aturar i va dir després d'acabar el torn, ell hauria estat envoltat pel personal perquè aquests, paraules textuals, que no estaven obligats a treballar amb aquesta "tipus de persona"I el que havia de triar entre ells o jo.

Es va disculpar dient que "no podia perdre al seu equip de vendes i l'acomiadament de mi."

I així que no em sento ferit, em va donar una nota de R $ 50,00. La menta i la presidència, amb aquest president "imprudent" que em disculpin, però em esquincen la nota en les seves cares en parts 4 i simplement no donar un cop de puny a la cara perquè no tenia un braços totalment funcionals i jo no seria covard va connectar un _homem assim_. Vaig tornar a casa flagrant i com no hi havia un resident de l'edifici que un cop em s'enrotllava amb un pagament que em devia per mesos me'n vaig anar directament al seu apartament i em cobren amb una fúria que, afortunadament, avui no pot sentir, per sort i m'ha cobrat en veu alta i clara que ella, la pobra, que era i quan em va dir que no va servir de res faig una escena a la qual em va replicar que ni tan sols estava fent escàndol, i volia els diners aquest dia, o Déu em protegeixi.

Crec que va demanar prestat diners a la senyora de la neteja, perquè aquesta va ser la persona que em va portar els diners. El prejudici que tenen les persones contra els transportistes del VIH, i jo sóc molt feble ... és el pitjor tipus, del mateix tipus que hi ha contra, per exemple, les persones negres que, per regla general, "fins i tot tenen un amic blanc" ... O existeix un prejudici, com en el cas del jove, que té por de tocar la seva pròpia mare, o com el que va demostrar a través de la germana d'una amiga, que ella, positiva pel VIH, va dir a la seva germana que sentia falta de contacte físic i La germana va deixar a prop, entre cometes, el següent: "també vas anar a compartir" ... (acaba de rebre el diagnòstic i aviat veurà que no és així, que una persona amb VIH és, sí, digne de respecte, amor, afecte i plaer sexual, tot i que ho entenc i recordo molt bé que vaig passar poc més d’un any sense un sol toc físic, ni tan sols un cop de mà i, especialment, una abraçada. els mitjans de comunicació, que han creat aquest estigma de la pesta gai, fan un llarg editorial un diumenge, reconeixent el seu els errors, desfer les meves mistificacions, i que cada maleït sacerdot, i tot maleït pastor, facin un me30culpa, Admetent que estaven equivocats i que no hauria injusta, cito MTV amb honors relació amb les campanyes d'educació i il·luminadores, i que no li agrada j08OrNaL nacionl DO, dóna això un minut de temps per notícies, de vegades mesos que havia publicat abans.

El necessitem a fi, i aquest fi avui!

Claudio Souza.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

WhatsApp WhatsApp Us
%d Bloggers com aquest: