Els grans augments en la proporció de pacients amb VIH tractats amb TARGA i la supressió viral

La càrrega viral L'estigma, la SIDA i disciminação Infecció pel VIH El que és CD4

Els pacients El VIH positiu amb ART i supressió viral

SIDA-108235La proporció de pacients amb VIH inscrits en els Estats Units han accedit a la teràpia antiretroviral (TAR) i ha aconseguit la supressió viral i va augmentar substancialment entre 2009 2013, segons un estudi publicat en l'edició en línia de la revista "SIDA".

Hi va haver un augment general de 6% en la proporció de pacients amb fàrmacs antiretrovirals prescripció, mentre que la proporció de pacients amb supressió viral sostinguda i la supressió viral i va augmentar 11% 17%, respectivament. Els augments van ser més pronunciats en joves de 18-29 i negres.

"Aquesta anàlisi demostra un augment constant de la prescripció de la ART (Antiretroviral Therapy) i la supressió viral entre persones sotmeses a l'atenció clínica per infecció pel VIH als Estats Units, a nivell mundial i en gairebé tots els subgrups i característiques demogràfiques analitzades", comentant, amb els investigadors. "Tot i això, encara hi ha una diferència significativa entre el percentatge de pacients que han rebut TAR i els que aconsegueixen supressió viral".

El 2012, el Departament de Salut i Serveis Humans dels Estats Units va publicar directrius actualitzades que recomanaven que tothom amb VIH hagués de rebre teràpia antiretroviral. Un dels objectius principals de l’estratègia nacional dels VIH / SIDA dels Estats Units és una iniciativa per augmentar l’accés a l’atenció sanitària i millorar els resultats per a les persones amb VIH. Càrrega viral undetectable és un marcador clau per als resultats del VIH que s’associen a un risc baix de progressió de la malaltia i de transmissió a les parelles sexuals (per obtenir més informació, llegiu sobre l’estudi del soci). Nota de l'editor: Es tracta d'una llei al Brasil, promulgada per la presidenta "fora de càrrec", Dilma Rousseff.

Un equip d'investigadors dels Centres de Control i Prevenció de Malalties va analitzar les dades recollides entre 2009 i 2013 per estimar les tendències en la prescripció d'ART i la supressió viral en pacients amb VIH.

Es van obtenir dades del Projecte de Monitoratge Mèdic, una mostra nacional representativa de pacients VIH positius en pacients adults que reben atenció mèdica.

866-28-Post-facebookEls autors van calcular el percentatge de pacients prescrits per ART (prescripcions noves i contínues), amb supressió viral (càrrega viral per sota de 200 còpies / ml en l'últim seguiment) i mantinguts amb supressió viral (càrrega viral per sota de 200 còpies / ml en total). proves realitzades en un període de dotze mesos). -A Brasil, s’entén la supressió viral comptant menys de quaranta còpies d’ICH per mil·lilitre de sang. No entenc bé la política de salut dels Estats Units, però en un país on el poble vota un president i, segons l'opinió de "delegats i SUPER-DELEGATS, els que viuran a l'Oficina Oval són els que van perdre les eleccions per vot. popular ...

Els resultats van ser encoratjadors per als tres resultats.

A 2013, 94% dels pacients amb VIH assistien a ARTE i es va comparar amb 88,7% en 2009. Aquest augment de 6% va ser significatiu (p <0,01). Es van observar increments en gairebé tots els subgrups. Es va observar un augment més alt en les dones en comparació amb els homes (10% davant 5%, respectivament). L'ús de la teràpia HAART va augmentar 24% entre els pacients de 18 29 i anys de 72% en 2009 a 89% en 2013. La prescripció d'ART va augmentar 8% entre els negres, 7% entre els hispans i 3% entre els blancs. No obstant això, en 2013, blanc (WASP?) Encara va demostrar una significativa possibilitat més alta de ser rebut TARGA en la relativitat a negre (Versus% 95 93%, p = 0,01).

Entre 2009 i 2013, la proporció de pacients amb augment de la supressió viral 72% a 80%, un augment de 11% (tendència, p <0,01). Es van observar increments en cada subgrup. La magnitud de l'augment va ser més gran entre les dones en comparació amb els homes (% contra 16 10%, respectivament), però hi havia una disparitat de resultats en funció del sexe. A 2013, 81% d'homes i 77% de dones tenien supressió viral (p <0,01). La proporció de pacients més joves amb supressió viral augmentar en una cinquena part. Hi va haver un augment de 18% per al negre, el doble de l'observada en blanc (8%) i hispans (9%). No obstant això, una bretxa encara persistit segons la "carrera" (les cometes són el traductor), amb 86% de l'obtenció de blanc supressió viral a 2013 comparant el 75% de les persones de pell negra.

Els investigadors van calcular que l'augment de l'ús de HAART representava 30% de l'augment de la proporció de pacients amb supressió viral.

A 2009, 58% dels pacients havien sofert una supressió viral. Això havia augmentat a 68% en 2013, un augment de 17% al llarg del temps (tendència, p <0,01). Els pacients van tenir una mitjana de proves de càrrega viral 2,8 cada any.

S'ha augmentat la supressió viral sostinguda en els subgrups. S'ha observat un augment de 21% en dones en comparació amb un augment de 16% en homes. Tanmateix, a 2013, una proporció més elevada d'homes que dones ha estat sotmesa a una supressió viral (70% vs 64%, p <0,01). Es va observar un gran augment (60%) en la proporció de pacients menors de 29 amb supressió viral sostinguda. Malgrat això, només el 51% d'aquest grup d'edat havia sofert una supressió viral a 2013, en comparació amb 74% dels pacients de 50 i més. La proporció de pacients negres amb supressió viral sostinguda va augmentar gairebé una quarta part, en comparació amb un augment de 17% en hispans i un augment de 14% en blancs. Tanmateix, els blancs de 2013 encara tenien una probabilitat molt important d'aconseguir supressió viral en comparació amb els negres (76% vs 61%, p <0,01).

Els autors van estimar que 19% de l'augment de la proporció de pacients amb supressió viral sostinguda podria atribuir-se a l'augment de l'ús d'ART.

“Aquests descobriments il·lustren el progrés cap als objectius NTEM per millorar els resultats de salut per a les persones que viuen amb VIH, escriuen els investigadors.

Creuen que diversos factors han contribuït a aquest progrés.

  • Anterior aparició d'ART.
  • Les millores en la teràpia del VIH van facilitar una millor adherència, com ara la reducció de la càrrega, la freqüència de dosificació reduïda i les teràpies més segures i menys tòxiques.
  • Eliminació de les llistes d'espera del Programa d'Assistència a la Droga de la SIDA (adaptació)
  • Millor gestió de casos i compromís amb l'atenció
"En un període de cinc anys, la supressió viral va augmentar significativament entre les persones que reben atenció clínica del VIH", conclouen els investigadors. Tot i així, es preocupaven de la gran i continuada diferència entre la proporció de pacients prescrits per ART i el percentatge amb supressió viral sostinguda. "Ajudar els pacients a sostenir la supressió viral pot requerir més esforços dels proveïdors d'atenció clínica i donar suport a les organitzacions de serveis per abordar les causes socials i conductuals dels factors que afecten l'accés a l'adherència de medicaments a llarg termini i a l'atenció sanitària en general".

Michael Carter

Publicat a: 10 des de juny de 2016 a Aidsmap

Traduït per Cláudio Souza en 12 de juny de 2016 de l'original en Grans augments en la proporció de pacients amb VIH als Estats Units tractats amb TAR i amb supressió viral

Nota de l'editor: “Algú pot llegir el text i dir, això és a Amèrica! I doncs ?!

No ho és. Queda molt per fer aquí i al món per arribar a "un món sense sida" (aquest món no inclouria, pel que puc veure, Xina, Rússia, Mongòlia i "part" del Pròxim Orient). Vaig tocar de nou la clau que els nostres mitjans participen d'allò que els interessaria i ho veig com un malson que "les concessions de _Television_channels_ es donen als polítics, amb el degut arqueig que demano als veritablement pocs honrats, que només faran per implementar la seva (s) caixa (s) sense, com una paparra, parasitar-se sense donar res a canvi de la societat que els alimenta amb uns costos superiors al que seria necessari per donar suport a "un ruc a la panera".

El que tenim és el resultat de la militància dels anys 80 i 90, i d’alguns de nosaltres que encara vivim (Déu ho sap) i segueixen cremant la flama. Vigileu amb qui vau col·locar determinades cadires perquè, al ball de les cadires, no és el més tòric de posar-vos en peu ... És el més feble ... (...) 🙁

Referència

Bradley H et al. L'augment de la prescripció de TAR i la supressió viral del VIH entre les persones que reben atenció clínica de la infecció per VIH. SIDA, l'edició en línia. DOI: 10.1097 / QAD.0000000000001164 (2016).

Introduïu el vostre correu electrònic per poder continuar amb vosaltres.
% MCEPASTEBIN%

Publicacions relacionades

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Comparteix la pàgina

a prop