Anuncis

Els grans augments en la proporció de pacients amb VIH tractats amb TARGA i la supressió viral

Et trobes Iniciació => Càrrega viral! És important controlar la càrrega viral. Com més baixa millor. => Els grans augments en la proporció de pacients amb VIH tractats amb TARGA i la supressió viral
Càrrega viral! És important controlar la càrrega viral. Com més baixa millor.

pacients VIH positius amb la teràpia antiretroviral i la supressió viral

SIDA-108235La proporció de pacients amb VIH inscrits en els Estats Units han accedit a la teràpia antiretroviral (TAR) i ha aconseguit la supressió viral i va augmentar substancialment entre 2009 2013, segons un estudi publicat en l'edició en línia de la revista "SIDA ".

Hi va haver un augment general de 6% en la proporció de pacients amb fàrmacs antiretrovirals prescripció, mentre que la proporció de pacients amb supressió viral sostinguda i la supressió viral i va augmentar 11% 17%, respectivament. Els augments van ser més pronunciats en joves de 18-29 i negres.

"Aquesta anàlisi demostra un augment constant en la prescripció d'ART (teràpia antiretroviral) i la supressió viral entre les persones menors d'assistència mèdica per a la infecció per VIH als Estats Units, a nivell mundial i en gairebé tots els subgrups i les característiques demogràfiques analitzades", comentant, amb els investigadors. "No obstant això, encara hi ha una diferència significativa entre el percentatge de pacients que reben ART i aquells que aconsegueixen la supressió viral".

A 2012, el Departament de Salut i Serveis Humans dels EUA va publicar pautes actualitzades que recomanaven que totes les persones amb VIH rebessin teràpia antiretroviral. Un dels objectius principals de l'Estratègia Nacional contra el VIH / SIDA dels EUA és una iniciativa per augmentar l'accés a l'atenció sanitària i millorar els resultats de les persones amb VIH. La càrrega viral indetectable és un marcador clau per als resultats del VIH associats amb un baix risc de progressió de la malaltia i transmissió a socis sexuals (per obtenir més informació, llegiu sobre STUDY Partner). Nota de l'editor: aquesta és la llei de Brasil, promulgada pel president "fora de camí" (SIC), Dilma Rousseff.

Un equip d'investigadors dels Centres de Control i Prevenció de Malalties va analitzar les dades recollides entre 2009 i 2013 per estimar les tendències en la prescripció d'ART i la supressió viral en pacients amb VIH.

Es van obtenir dades del Projecte de Monitoratge Mèdic, una mostra nacional representativa de pacients VIH positius en pacients adults que reben atenció mèdica.

866-28-Post-facebookEls autors van calcular el percentatge de pacients amb prescripció per ART (nous i en curs requisits) amb supressió viral (càrrega viral per sota 200 còpies / ml en l'últim seguiment) i recolzats amb supressió viral (càrrega viral per sota 200 còpies / ml en tots les proves realitzades en un període de dotze mesos). -En Brasil, la supressió viral s'entén com un recompte de menys de quaranta còpies d'HIC per mil·lilitre de sang. No entenc bé la política de salut dels EUA, però en un país on la gent a votar per un president i, depenent de l'opinió dels "delegats i superdelegats, que viurà a l'Oficina Oval és el que va perdre l'elecció per vot popular

Els resultats van ser encoratjadors per als tres resultats.

A 2013, 94% dels pacients amb VIH assistien a ARTE i es va comparar amb 88,7% en 2009. Aquest augment de 6% va ser significatiu (p <0,01). Es van observar increments en gairebé tots els subgrups. Es va observar un augment més alt en les dones en comparació amb els homes (10% davant 5%, respectivament). L'ús de la teràpia HAART va augmentar 24% entre els pacients de 18 29 i anys de 72% en 2009 a 89% en 2013. La prescripció d'ART va augmentar 8% entre els negres, 7% entre els hispans i 3% entre els blancs. No obstant això, en 2013, blanc (WASP?) Encara va demostrar una significativa possibilitat més alta de ser rebut TARGA en la relativitat a negre (Versus% 95 93%, p = 0,01).

Entre 2009 i 2013, la proporció de pacients amb augment de la supressió viral 72% a 80%, un augment de 11% (tendència, p <0,01). Es van observar increments en cada subgrup. La magnitud de l'augment va ser més gran entre les dones en comparació amb els homes (% contra 16 10%, respectivament), però hi havia una disparitat de resultats en funció del sexe. A 2013, 81% d'homes i 77% de dones tenien supressió viral (p <0,01). La proporció de pacients més joves amb supressió viral augmentar en una cinquena part. Hi va haver un augment de 18% per al negre, el doble de l'observada en blanc (8%) i hispans (9%). No obstant això, una bretxa encara persistit segons la "carrera" (les cometes són el traductor), amb 86% de l'obtenció de blanc supressió viral a 2013 comparant el 75% de les persones de pell negra.

Els investigadors van calcular que l'augment de l'ús de HAART representava 30% de l'augment de la proporció de pacients amb supressió viral.

A 2009, 58% dels pacients havien sofert una supressió viral. Això havia augmentat a 68% en 2013, un augment de 17% al llarg del temps (tendència, p <0,01). Els pacients van tenir una mitjana de proves de càrrega viral 2,8 cada any.

S'ha augmentat la supressió viral sostinguda en els subgrups. S'ha observat un augment de 21% en dones en comparació amb un augment de 16% en homes. Tanmateix, a 2013, una proporció més elevada d'homes que dones ha estat sotmesa a una supressió viral (70% vs 64%, p <0,01). Es va observar un gran augment (60%) en la proporció de pacients menors de 29 amb supressió viral sostinguda. Malgrat això, només el 51% d'aquest grup d'edat havia sofert una supressió viral a 2013, en comparació amb 74% dels pacients de 50 i més. La proporció de pacients negres amb supressió viral sostinguda va augmentar gairebé una quarta part, en comparació amb un augment de 17% en hispans i un augment de 14% en blancs. Tanmateix, els blancs de 2013 encara tenien una probabilitat molt important d'aconseguir supressió viral en comparació amb els negres (76% vs 61%, p <0,01).

Els autors van estimar que 19% de l'augment de la proporció de pacients amb supressió viral sostinguda podria atribuir-se a l'augment de l'ús d'ART.

"Aquestes troballes il·lustren el progrés cap als objectius de NTEM de millorar els resultats de salut per a les persones que viuen amb el VIH, escriviu els investigadors.

Creuen que diversos factors han contribuït a aquest progrés.

  • Anterior aparició d'ART.
  • Les millores en la teràpia del VIH van facilitar una millor adherència, com ara la reducció de la càrrega, la freqüència de dosificació reduïda i les teràpies més segures i menys tòxiques.
  • Eliminació de les llistes d'espera del Programa d'Assistència a la Droga de la SIDA (adaptació)
  • Millor gestió de casos i compromís amb l'atenció

"Durant un període de cinc anys, la supressió viral s'ha incrementat significativament entre les persones que reben atenció clínica del VIH, conclouen els investigadors. No obstant això, estaven preocupats pel gran i continu buit entre la proporció de pacients amb prescripció d'ART i el percentatge de supressió viral sostinguda.

"Ajudar els pacients a mantenir la supressió viral pot requerir més grans proveïdors de cura dels esforços clínics i organitzacions de serveis de suport per a abordar les causes socials i de comportament dels factors que afecten l'accés a l'adherència a la medicació cura a llarg termini i la salut en general."

Michael Carter

Publicat a: 10 des de juny de 2016 a Aidsmap

Traduït per Cláudio Souza en 12 de juny de 2016 de l'original en Grans augments en la proporció de pacients amb VIH als Estats Units tractats amb TAR i amb supressió viral

Nota de l'editor: "Qualsevol pot llegir el text i dir, això és a Amèrica! Llavors, què ?! "Bé, jo diria que molts de nosaltres tenim millors resultats amb uns virions compten continuació 40 còpies per mil·lilitre i per tant són molt bé!

No, no ho és. Hi ha molt per fer aquí, i el món, per arribar a "un món sense SIDA" (aquest món no abasta, pel que jo puc veure, la Xina, Russina, Mongòlia i "part" de l'Orient Mitjà). Tornem a trucar als nostres mitjans de comunicació clau és participatiu que els interessa i ho veig com un malson que dantesto "concessions _canais_de_Televisão_ se'ls dóna als polítics, amb el degut respecte em demani els pocs veritablement honest, que s'acaba de posar en pràctica la seva (s) capsa (es) no com una paparra, paràsit sense donar res a canvi a la societat que s'alimenta amb majors costos que serien necessaris per a sostenir "una coca de pa esponja ruc."

El que tenim és el resultat de la militància de la dècada de 80 i 90, i alguns de nosaltres que encara viuen (Déu sap com) i encara manté viva la flama. Compte que es posa en algunes cadires perquè a les cadires musicals, que no és tan ximple com està ... és el més feble ... (...)

Referència

Bradley H et al. L'augment de la prescripció de TAR i la supressió viral del VIH entre les persones que reben atenció clínica de la infecció per VIH. SIDA, l'edició en línia. DOI: 10.1097 / QAD.0000000000001164 (2016).

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Publicacions relacionades

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa