Les injeccions d'anticossos PRO-140 mantenen la supressió viral en la fase d'estudi 2

Et trobes Iniciació => La càrrega viral => Les injeccions d'anticossos PRO-140 mantenen la supressió viral en la fase d'estudi 2
?>
Imatge del vídeo CytoDyn PRO 140
Imatge del vídeo CytoDyn PRO 140

Les injeccions subcutànies 140 Pro, un anticòs monoclonal que bloqueja l'entrada de VIH a les cèl·lules ha estat ben tolerat i mantingut una càrrega viral indetectable durant més d'un any després d'aturar el tractament antiretroviral (TARGA) en persones amb supressió viral de Segons un estudi presentat a la ASM Microbi 2016 la setmana passada a Boston.

El VIH utilitza dos coreceptors: els receptors CCR5 i CXCR4, juntament amb el receptor de superfície cel·lular CD4 que s'insereix a les cel·les. PRO 140 és un anticòs monoclonal humanitzat que funciona bloquejant CCR5, evitant així que el VIH entri a les cel·les i comenci a reproduir-se. Sobre el 70% de les persones amb VIH als Estats Units i fins al 90% de les persones que recentment han estat diagnosticades, tenen VIH amb tropisme (atracció) pel receptor CCR5.

Estudis previs han demostrat que una única injecció intravenosa de PRO 140 va reduir dràsticament els nivells de VIH i una injecció subcutània setmanal que va donar lloc a una reducció significativa de la càrrega viral que el placebo. Els resultats suggereixen que pro 140 no afecta negativament les funcions immunes normals mediades per CCR5.

L'anticòs PRO 140 va ser desenvolupat per primera vegada per Progenics, però va ser adquirida per CytoDyn en 2012. Les dades dels assaigs clínics amb Pro 140 no s'han enviat a conferències científiques o revistes mèdiques durant diversos anys, però CytoDyn ha publicat nombrosos Notes de premsa demarcant el vostre progrés.

Paulo Maddon, assessor científic de CytoDyn, va presentar els resultats d'una fase 2B de l'estudi 140 Pro com a teràpia de manteniment per a persones que havien aconseguit la supressió viral en la combinació estàndard ART.

L'estudi va incloure CD01 39 pacients adults VIH positiu exclusivament amb el VIH tropística la CCR5 (segons l'anàlisi de tropisme de coreceptor ADN), la càrrega viral per sota de 40 còpies / ml en una superfície estable i un esquema d'art de la cèl·lula T CD4 compta amb cel·les 350 / mm3. Més de 90% eren homes amb una edat mitjana de 55 anys.

Tots els participants d'aquest estudi obert commuten amb una setmana de la superposició, del seu règim d'ART a l'aplicació setmanal d'injeccions subcutànies de PRO només esquema 350 140mg per a un màxim de dotze setmanes. Els que tenien rebot viral reiniciaron ART.

Entre els pacients 28 en la cohort de tractament a llarg termini, les persones 15 que van mantenir la supressió viral durant dotze setmanes van ser entrenades per administrar les seves injeccions d'una manera autònoma (Nota del traductor: És fàcil de fer, ho faig amb un altre medicament dues vegades al dia) i es va deixar continuar amb la teràpia de manteniment per 140 PRO per a un increment addicional de setmana 108 en una fase d'extensió. En aquest grup 87% eren de sexe masculí, 20% no eren unitats blanc, l'edat mitjana va ser de 55, recompte mitjà de cèl·lules mitjana va ser CD4 586 / mm3e que havien estat diagnosticats amb VIH per mitjanats fa anys 13.

D'aquests participants 15, 10 encara es troba en PRO 140 sense ART des de fa més d'un any i, en alguns casos, aproximadament dos anys. Entre els que es van provar amb una sola còpia de l'assaig de l'ARN del VIH, la mitjana de càrrega viral més baixa era de còpies 0,4 / ml.

Dels participants restants, quatre van tenir fracàs virològic (dues mesures consecutives de> Còpies 400 / ml) i ART reiniciat, mentre que a va deixar l'estudi amb una càrrega viral indetectable en 47 setmanes.

Els participants no tenien proves resistència als medicaments, els que presenten insuficiència virològica no van experimentar un canvi en el tròpic VIH en pacients que: - permetre l'entrada del virus utilitzant receptors CXCR4 en lloc de CCR5 coreceptor - i cap anticossos contra l'anticòs desenvolupat PRO 140. Tots els participants que van reprendre HAART van recuperar la supressió viral completa.

El PRO 140 era generalment segur i ben tolerat. Tot i que els esdeveniments adversos generals eren freqüents (més de 90% en la fase d'extensió), no hi havia cap esdeveniment advers advers o relacionat amb el medicament o la retirada del tractament per aquest motiu. Tots els esdeveniments adversos relacionats amb medicaments van ser reaccions locals a la injecció, generalment lleus o moderades.

"Per [més de] un any, aplicació setmanal subcutània de PRO 140 350mg de supressió viral completa, va ser ben tolerat i va permetre l'evasió potencial de toxicitat ART preservant opcions de medicaments", van concloure els investigadors. "Aquests resultats donen suport al desenvolupament futur de 140 Pro SC com a agent únic terápico manteniment, simple, amb llarg termini "Únic" després del primer ART en pacients seleccionats de VIH-1 ".

Van observar que la fase d'extensió de l'estudi en curs amb un pla per ampliar la monoteràpia amb el PRO 140 a més de 120 setmanes per a pacients amb supressió viral continuada.

Liz Highleyman

Publicat a: 28 juny 2016

28 / 06 - Publicat encara no s'ha revisat donada la importància del fet

És una notícia que segueix, ens dóna grans esperances sobre els anticossos PRO - 140

Referència

Lalezari J et al (present Maddon P). La monoteràpia PRO 140 SC proporciona una supressió virològica a llarg termini i completa en pacients amb VIH. ASM microbe, 2016.

Mostra el resum.

Tòpics relacionats

Notícies relacionades

Notícies relacionades seleccionat d'altres fonts

pics més editors en tractaments nous i experimentals contra el VIH >

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.