Anuncis

Els homes homosexuals del Regne Unit informen d'una àmplia gamma de comportaments i "tàctiques" per a un sexe més segur

Et trobes Iniciació => PEP - Postprofilaxi d'exposició: és una emergència mèdica. => Els homes homosexuals del Regne Unit informen d'una àmplia gamma de comportaments i "tàctiques" per a un sexe més segur
PEP - Postprofilaxi d'exposició: és una emergència mèdica.

corredor gaiEls homes homosexuals al Regne Unit empren una àmplia gamma de tàctiques i comportaments de precaució per evitar riscos durant la pràctica del sexe - l'ús de condons és només una de les formes en què els homes protegeixen a si mateixos ia les seves parelles.

Evitar el sexe amb socis de diferent estatus serològic del VIH, coneixent la seva càrrega viral actual, utilitzant lubricants per al coit i les proves habituals eren comportaments molt citats.

Les dades provenen d'homes homosexuals 2014, publicats ahir (21 / 06 / 2016). L'informe també posa de relleu les llacunes del coneixement sobre el VIH per als homes i suggereix que l'alcohol té un paper tan important com "chemsex" que pot portar els homes a obtenir el VIH.

Un total de 15.360 entre homes que tenen sexe amb homes, viu a Anglaterra, va completar l'enquesta en línia de 2014. La majoria d'ells van ser reclutats a través d'aplicacions i llocs gai (44%) o comptes de xarxes socials, comptes associades a Terrence Higgins Trust i organitzacions homosexuals comunitaris (40%).

comportaments de reducció de riscos

Es va demanar als homes, "Quina de les següents opcions diria que són part de la seva estratègia per reduir el potencial de causar mal a si mateix en l'exercici de la seva vida sexual?" Ells ofereixen una llista de comportaments i tàctiques i podrien marcar tants opcions desitjat.

Per als homes que no van diagnosticar el VIH, les tàctiques més utilitzades van ser:

 • Ús del lubricant per a les relacions sexuals (77%)
 • Evitar el sexe amb persones que tenen VIH (63%)
 • De vegades la disminució del nombre de socis sexuals (56%)
 • L'ús de preservatius durant l'acte anular inserit (53%)
 • Eviteu el sexe fins que es cura una STD o si s'ha iniciat el tractament (53%)
 • Conegui el vostre estat actual de VIH (53%)
 • Ús del preservatiu durant el sexe receptiu (50%)
 • Prova regularment per a les ETS (41%)
 • Parleu sobre el VIH i / o les ITS amb potencials socis sexuals (39%)
 • Ús de PEP (34%)
 • Cites potencials de socis sexuals "fins que es coneguin millor" (30%)
 • Eviteu utilitzar poppers durant la relació sexual (21%)
 • Eviteu sexe totalment receptiu (19%)
 • Evitar completament les relacions sexuals inserides (12%).

càrrega viral

El rànquing d'homes diagnosticats amb VIH va ser similar al món, però amb diverses diferències notables. "Em vaig assegurar que la meva càrrega viral actual" va ser un dels comportaments més populars citats per 72% d'homes amb VIH.

Mentre que prop de la meitat dels homes negatius del VIH van citar l'ús del preservatiu com a comportament de precaució, només un terç dels homes amb VIH ho van fer.

Les proves de ETS regulars, que evitaven el sexe fins que es van tractar les ETS i es va tractar sobre la salut sexual amb els socis, eren tots els comportaments més freqüentment citats per homes amb VIH.

Llacunes de coneixement

La majoria dels homes que van completar l'enquesta tenien bons coneixements sobre el VIH. Però hi ha algunes llacunes notables.

Mentre 96% sabia que el tractament del VIH millora la salut de les persones que viuen amb el VIH, només es 74% eren conscients que el tractament eficaç contra el VIH redueix també el risc que el VIH es transmet.

99% sabien que hi ha proves de VIH, però només 88% eren conscients que les infeccions recents no es poden detectar en les primeres setmanes i només 50% eren conscients de directrius que recomanen proves anuals de VIH en homes homosexuals.

Però una de les troballes més notables, el que reflecteix la necessitat de la prevenció del VIH que continuï informant sobre els fets més bàsics sobre el VIH, era que només 81% estaven segurs que el VIH no pot ser transmès per petons, incloent petó profund

L'alcohol té un paper tan gran com el fàrmac en l'adquisició del VIH

Els homes amb diagnòstic del VIH van ser convidats, "Quant creieu que l'alcohol influeix en la seva infecció pel VIH?" perills-la-beguda alcohòlica-5similar a aquesta pregunta sobre instal·lacions recreatives i drogues il·lícites.

Tenint en compte que 31% va dir que l'alcohol jugava un paper en la seva infecció pel VIH, 23% creia que altres drogues van tenir un paper decisiu en el contagi. Els homes diagnosticats més recentment l'any anterior eren més propensos a atribuir la seva infecció al consum de drogues, amb 31% fent-ho.

Però més de la meitat dels homes (58%) va dir que ni les drogues ni l'alcohol van jugar un paper en ser VIH positius.

L'estudi també va confirmar que la recerca de l'ús de fàrmacs associats amb "chemsex" és una minoria, reportada per un nombre limitat d'homes (en les últimes quatre setmanes, 5% havia usat Mephedrone, 3% GHB i 2% Crystal Meth). Aquests homes eren molt més propensos a viure a Londres i diagnosticar el VIH que als no usuaris.

En canvi, 89% dels enquestats havien consumit alcohol durant les quatre setmanes anteriors.

Roger Pebody

Publicat a: 22 juny 2016

Traduït per Cláudio Souza a l'original 28 / 06 / 2016 a Els homes homosexuals informen d'una àmplia gamma de comportaments per fer més segur fri

Referència

Hickson F et al. Estatus del joc: Resultats d'Anglaterra Gay Sex Men Search 2014. Sigma Research, 2016. (Informe complet lliurement disponible).

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa