Una gairebé segura si la decisió Prep causa de la resistència als medicaments només s'ha informat en l'any 2016

Inici » Dolutegravir » Una gairebé segura si la decisió Prep causa de la resistència als medicaments només s'ha informat en l'any 2016
Dolutegravir

Un informe de casos d'un home de Toronto que estava infectat amb una cepa resistent al virus del VIH a pesar de la aparent gran adherència, consistent amb PrEP, va ser Conferència sobre retrovirus i infecció oportunista (CROI 2016) a Boston avui.

El metge David Knox, metge de la Clínica Maple Leaf de Toronto, va dir que el pacient era un home gai d'uns 43 anys d'edat, un home que havia estat prèviat fa dos anys. Tenia un soci VIH positiu que tenia una càrrega viral indetectable

Va ser un oïdor habitual a la clínica ambulatori i va provar el VIH de mitjana cada tres mesos. Se li va suggerir que iniciés PrEP amb Truvada a l'abril de 2013 i va semblar tenir una bona adherència segons la freqüència d'anar a la farmàcia per obtenir el subministrament de medicaments antiretrovirals a PrEP.

Dos anys després a l'abril de 2015 va començar a tenir símptomes després d'un període d'exposició al VIH amb diversos socis. Els símptomes no eren símptomes de seroconversió al VIH clàssics, sinó que va involucrar a un episodi de febre amb dolor abdominal intens suficient per a ell per anar a l'hospital per a una consulta en una lectura revelar una inflamació del còlon.

Durant aquest temps es va anar per la seva prova de VIH regular que va mostrar que tenia el VIH, amb l'ajuda d'una prova negativa d'anticossos del VIH, però una prova positiva per a l'antigen del VIH p24, que mostra anterior. La seva càrrega viral va ser Tres dies després 28.000 còpies / ml - bastant baix en la infecció aguda per VIH i suggerents que la preparació va ser "contundent" la replicació viral sense aturar la infecció o que el virus era altament resistent a les drogues i estava responent feble

El pacient va afirmar rotundament que manté una excel·lent adherència a la profilaxi pre-exposició perquè el doctor Knox, posar en qüestió que podria estar veient ara un cas d'insuficiència real en la Prep, va ordenar més proves. una prova de resistència es va fer per a totes les classes de medicaments antiretrovirals per als seus pacients el virus d'una mostra presa després d'una setmana de diagnòstic per VIH.

El pacient va ser tractat en un entorn de salut pública amb baixos recursos financers i les seves antigues mostres de sang no s'havien emmagatzemat. Per tant, no hi va haver una forma directa de demostrar que tenia nivells de medicaments compatibles amb una alta adherència al voltant de l'exposició al VIH.

Tanmateix, hi va haver una manera indirecta d'avaluar el problema. El Dr Knox va analitzar una prova anomenada "lloc de sang seca" (DBS) dels pacients 20 dies després de la seva diagnosi. El punt d'assaig d'un DBS és que els nivells de fàrmacs es mesuren a l'interior dels glòbuls vermells, més que a l'interior dels glòbuls blancs que infecta el VIH o al plasma sanguini. L'augment dels nivells de fàrmacs és molt més lent en els glòbuls vermells, prenent 17 dies per arribar a la meitat dels seus nivells d'estat estable i vuit setmanes per arribar al medicament estacionari saturat completament. Els nivells de fàrmac també van augmentar de forma constant i són menys susceptibles, a curt termini, a alts i baixos. Els nivells de fàrmacs en el pacient de DBS van ser efectivament 47% més alt que el valor mitjà, el que suggereix una adhesió de PREP consistent durant la major part del període que cobreix l'exposició al VIH. Si hagués pres el fàrmac ja que coneixia el seu diagnòstic, els nivells de fàrmacs només serien 47% del nivell mitjà d'estat estable o 31% del seu nivell real en aquest pacient.

Aquesta és una forma indirecta de mesurar els nivells de drogues. Atès que l'edat d'aparició dels símptomes es va produir quatre setmanes abans del diagnòstic del VIH del pacient i es va realitzar la prova de sang seca durant tres setmanes després i que el període de risc segons el pacient es va iniciar dues setmanes abans de l'aparició dels símptomes, deixant així nou setmanes perquè el fàrmac s'acumuli; aquesta prova no descartaria del tot la possibilitat que s'hagués desvinculat de PrEP en el moment en què va prendre el risc i que PrEP li havia demanat que tornés a començar. No obstant això, el pacient insisteix que aquest no és el cas.

Abans que el pacient fos diagnosticat amb VIH, es va obtenir la prova de sang seca durant tres setmanes posteriors, i el període de risc segons el pacient es va iniciar dues setmanes abans del diagnòstic.

Això va revelar nivells elevats de tenofovir i nivells d'emtricitabina tan elevats que estaven per sobre del límit de quantificació de la prova. No obstant això, això no era una prova a llarg termini i nivells de drogues i de nou no pot descartar totalment la possibilitat que hagi tingut un lapso d'adhesió al voltant del moment en què va ser exposat al VIH.

Les proves de resistència van mostrar que el pacient amb VIH no tenia una resistència significativa a la classe de fàrmacs antiretrovirals coneguts com a inhibidors de la proteasa. Ell tenia una mutació de resistència per a la primera generació de fàrmacs NNRTI nevirapina i una resistència completa a l'emtricitabina. També va tenir gran resistència als fàrmacs de primera generació INTI com la zidovudina (AZT) i estavudina (d4T), i aquestes mutacions també confereix certa resistència al tenofovir. No obstant això, no té la crida a K65R que confereix resistència d'alt nivell a tenofovir i es va estimar que el patró de mutació i la resistència tenia només dóna 1,3 vegades la resistència a tenofovir, el que significa que els nivells de fàrmac 30% més gran que la necessària perquè els virus resistents no haurien estat suficients per prevenir la infecció, i tenia nivells de presentació molt més alts en les proves. La resistència, però, és un procés complex i algunes combinacions de mutacions poden catalitzar els majors nivells de resistència que produiran sols.

No hi ha fets de material a l'aparent manca de Prep, però per a la propagació de la resistència als medicaments, va ser el fet que aquest pacient també tenia dues mutacions de resistència als medicaments inhibidors de la integrasa i de drogues resistència a elvitegravir.

La transmissió del VIH amb resistència a inhibidors integras és molt rar, i en particular la resistència a tots els fàrmacs excepte raltegravir, el primer inhibidor de la integrasa. El patró de resistència observable és compatible amb la persona sense nom que ha superat el virus en un esquema de falla Stribild (dues classes de quatre, la combinació de pastilles medicinals de tenofovir, emtricitabina, cobicistat i elvitegravir).

Ja que quatre dels cinc règims de primera línia terapèutics recomanats pel Departament de Salut i Serveis Humans, es basen en inhibidors de la integrasa, i que aquesta classe de fàrmacs està sent avaluat per al seu ús com a profilaxi pre-exposició, seria la preocupació que els virus més resistents a inhibidors integras resistents van començar a circular.

El mateix pacient es va posar en una classe tres medicaments potents com el dolutegravir, la rilpivirina i el darunavir i es va tornar indetectable només tres setmanes després de l'aparició.

En conclusió, probablement aquest no sigui un punt absolutament boom: es prendria un nivell de drogues en mostres recollides en el moment de la infecció per a això. Però en l'equilibri de probabilitats, amb tres mesures diferents, tots accepten l'informe del pacient, aquest és probablement el primer cas documentat de fracàs de Truvada PrEP tot i una alta adherència i nivells més que suficients de fàrmacs, encara que recentment Es va informar dos casos de monoteràpia amb tenofovir.

No és inesperat que hi hagi casos de fracàs de PrEP; però el fet que aquest sigui el primer informe de casos entre les desenes de milers de persones amb PrEP demostra que és molt estrany.

Eum en cerimònia que va rebre el lloc Soropositivo.Org com el millor bloc de salut, el jurat acadèmic
I a la cerimònia que va rebre el lloc Soropositivo.Org com el millor bloc de salut, el jurat acadèmic

Traduït a 29 2016 febrer de Claudio Souza del text En la transmissió de la integrasa del VIH resistent als inhibidors observats en els pacients de Califòrnia per Gus Cairns Publicat a: 25 de febrer de 2016 a aidsmap.com

Nota: Aquesta foto la data 2014, un esdeveniment que el meu blog va ser triat com el millor bloc de salut.

Em sentia molt honest

Publicacions relacionades

Hola! Voleu fer una mica de consideració al respecte? No? D'acord Penseu en revisar aquest tema

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa