Les dones negres i afroamericans amb VIH tenen un major risc d'infart

CROI 2016El risc d’accident cerebrovascular entre les persones que viuen amb el VIH és més elevat entre les persones amb càrrega viral sense fil i entre dones i nord-americans d’origen africà, segons els resultats presentats al Conferència sobre Retrovirus i Infeccions Oportunistes (CROI 2016) el mes passat a Boston.

Curs - la interrupció del subministrament de sang al cervell i el consegüent dany a les àrees cerebrals - es pot produir com a conseqüència d’una obstrucció isquèmica o artèria (ruptura hemorràgica).

La infecció pel VIH és un Factor de risc independent per a un ictus, i hi ha algunes evidències que la incidència d’ictus s’incrementa entre les persones que viuen amb el VIH als EUA

medicina-casa-to-AVC-Sequelas1Les conclusions, presentades per Felicia Chow, de la Universitat de Califòrnia a San Francisco, provenen d’una anàlisi del protocol longitudinal ACTG enllaçat en assaigs de cohort aleatoritzats (ALLRT) i assajos associats. La cohort està formada per individus contractats al grup de proves aleatoritzades si es tracta de pacients amb SIDA entre 1998 i 2011, i que han estat seguits posteriorment.

L'estudi observacional prospectiu de cohort de pacients antiretrovirals inscrits que van iniciar la teràpia del VIH entre 1998 272442-2-AVCi 2011. Els principals resultats van ser el temps per al primer cop d’ictus o l’atac isquèmic transitori (AIT), de vegades anomenat "mini-cop". Els investigadors van realitzar una sèrie d’anàlisis per veure quins factors i factors tradicionals relacionats amb el VIH augmentar el risc d’ictus.

L’anàlisi va incloure els participants de 6933 en els estudis del protocol ACTG sense antecedents d’ictus i post-seguiment. Un cinquè era la dona, 37% eren negres i 21% eren hispans. Quan es va iniciar l’ART, els pacients tenien una edat mitjana d’anys 37 i el nombre mitjà de CD4 era 243 cèl·lules / mm.3, i la càrrega viral mitjana era 57,624 còpies / ml.

Durant el seguiment de 54, es van registrar un total d’AVC i d’ACI 32,023. La incidència global d’ictus va ser un esdeveniment 1,69 per anys-persona 1000, i va ser el més elevat en persones amb edat 60 o més velles (7,39 en comparació amb 3,36 per 1000-anys-persona en persones amb edats 50-59, 1,49 per 1000 -ano en aquells anys en edat 40-49 i 0,23 per 1000 persones-any en els seus anys 40).

La incidència d’ictus va ser més alta entre les dones que entre els homes (0,29 vs 0,14 per 1000 persones-any). El risc d’ictus ajustat per edat o mínim va ser més elevat, però no significativament, en les dones en relació amb els homes (risc relatiu [RR] 1,72; 95% IC 0.96-3.08).

La incidència d’ictus o TIA va ser diferent segons la raça i 2,51 per anys-persona de 1000 entre negres relacionats amb 0,77 per anys de persones 1000 entre hispans i 1,56 per anys de persones 1000 entre persones blanques (edat ajustada RR 2,94; % IC, 95-1.22 i 7.14, IC 1.67%, 95-0.95, respectivament). Després d'ajustar-se per l'edat, el risc d'ictus o AIT va ser significativament menor entre els hispans i altres, però no entre els blancs en comparació amb els negres (RR 2.94; IC 0,34-0,14).

Grup de ABAVC

En un anàlisi multivariant ajustat per edat, els factors de risc tradicionals van associar-se significativament amb un ictus o una AIT, incloent nivells més alts de colesterol LDL, hipertensió i disfunció renal. El risc de patir un ictus a causa de la hipertensió arterial era similar al observat en la població general, va dir Chow.

Els factors de risc per a un ictus relacionats amb el VIH eren variables en el moment de comptar amb CD4 per sota de les cèl·lules 200 / mm3 (superior a les cèl·lules 500 / mm3) i una càrrega viral detectable (per sobre de les còpies 200 / ml) (Nota del traductor: Sembla, amb tot el que he traduït, que funcionin, als EUA, amb els comptes indetectables per sota de 200 còpies de la RMA viral. , al Brasil, ens ocupem d’aquests nivells molt més baixos (còpies 40 per ml).

Els investigadors també van realitzar una anàlisi multivariant per al control de possibles factors de confusió. Els factors de risc associats a un augment del risc d’ictus o AIT van ser l’edat (RR 2.10 per a anys d’augment de 10), la variació temporal del colesterol LDL (RR 2,54), la hipertensió (RR 2,79) i la càrrega viral detectable (RR 3.10) . Chow també va assenyalar que els efectes sobre el risc d’ictus no es van filtrar de la càrrega viral eren els mateixos que l’envelliment durant quinze anys.

Els investigadors van demanar més investigació sobre l’associació entre l’ictus o l’ictus, el sexe femení i la "raça" negra. Van assenyalar que una sèrie de factors de risc tradicionals modificables, inclosos el colesterol i la pressió arterial, augmenten el risc d’ictus. La teràpia primerenca per a la infecció pel VIH també pot ajudar a reduir el risc d’ictus.

Claudio Souza - seropositius de 1994

Traduït per Cláudio Sants de Souza en les primeres hores de dissabte, 02 de julh0 de 2016 2 de: 30 i 3: Original del matí a 50 Les dones i els afroamericans amb VIH tenen un major risc d'accident cerebrovascular desenvolupat en col·laboració amb AIDSMAP.COM L'endemà 04 / 07 / 2016 es vol infecció pel VIH és un factor de risc independent per l'accident cerebrovascular.

Escrit per Keith Alcorn i Michael Carter per a VIH i hepatitis en colaboação amb Aidsmap

Referència

F Chow, MR Wilson, K Wu, et al. F et al. Incidència d’ictus més alta en dones i participants negres infectats pel VIH a la cohort ALLRT. Conferència sobre retrovirus i infeccions oportunistes. Boston, febrer 22-25, 2016. Resum 43

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.