Anuncis

Els homes de mitjana edat que viuen amb l'edat del VIH més ràpid, demostren l'estudi de metilació d'ADN

Et trobes Iniciació => Publicacions => Els homes de mitjana edat que viuen amb l'edat del VIH més ràpid, demostren l'estudi de metilació d'ADN
Publicacions

Acceleració del rellotge epigenètica

d'última hora-alarma-rellotge-icona-vector-il·lustracióAquests estudis estableixen un escenari usant patrons de metilació per investigar si les persones amb VIH que avancen l'edat orgànica més ràpid que van dir no infectada Ideker que per al nou estudi va treballar amb Howard S. Fox, MD, PhD, professor i vice - càtedra executiva de farmacologia i neurociència experimental al Centre Mèdic de la Universitat de Nebraska a Omaha.

El seu equip d'investigació va prendre mostres de sang d'un total de blancs no blancs 137 d'entre 25 a 68 anys que estaven infectats amb VIH i que prenien teràpia antiretroviral. A més, van prendre mostres de sang de 44 individus sans no hispànics, individus blancs i no infectats pel VIH. L'equip investigador va aïllar l'ADN d'aquestes mostres i va analitzar tots els patrons de metilació del genoma utilitzant tècniques moleculars.

Els resultats van demostrar que l'edat biològica dels homes infectats pel VIH que reben teràpia antiretroviral és de mitjana al voltant de 5 anys per davant de la seva edat cronològica, el que resulta en 19% major risc de mortalitat. En canvi, les edats biològiques i cronològiques de les seves contrapartides saludables estaven estretament alineades. Tot menys 15 d'infectats pel VIH tenia un cert grau d'edat avançada, va dir Ideker.

"La bellesa d'aquest marcador és que és molt ràpid, quantitativa i concloent", va dir Ideker.

Les dades de metilació van ser els que els investigadors i els clínics necessitaven per validar les observacions anecdòtiques que les persones amb VIH creixen més ràpidament, va assenyalar Fox.

"El rellotge epigenètic del metilone prediu si un augment de la mortalitat o la morbiditat s'accelera i [el nostre estudi] va demostrar que aquest rellotge es va avançar en pacients amb VIH", va dir Fox.

A més de l'envelliment accelerat en individus amb VIH, l'equip de Ideker i Fox també va trobar que la velocitat mitjana d'acceleració d'edat era la mateixa, independentment del temps de la infecció per VIH, que era inesperada.

"No estic del tot segur de com interpretar aquest resultat", va dir Ideker, assenyalant que potser la taxa de persones d'edat avançada és constant en el temps o, alternativament, les proves no tenen el poder per detectar diferències subtils en l'acceleració de l'edat entre els recentment infectats i aquells que havien estat infectats durant molts anys.

Els virus o drogues?

la-VIRUS-facebook VIH

El que no està clar és si aquest és l'envelliment accelerat a causa de l'efecte del mateix virus o teràpia antiretroviral a llarg termini. La inflamació crònica que resulta de la infecció viral pot ser líder en l'inici primerenc de la morbiditat relacionada amb l'edat en pacients VIH-positius, ha assenyalat Larry Corey, MD, professor de la Universitat de Washington Escola de Medicina i expresident del Centre d'Investigació del Càncer Fred Hutchinson Seattle. Corey va dirigir el SIDA Grup d'Assaigs Clínics en 1987.

"Sabem clínicament que el VIH provoca una resposta inflamatòria contínua", va dir Corey.

Si bé és possible que els medicaments antiretrovirals poden tenir un paper en l'envelliment accelerat, Corey va dir que és poc probable perquè això accelera l'envelliment sembla ocórrer entre els pacients amb VIH, tant i fa combinació de fàrmacs antiretrovirals que estan utilitzant. En lloc d'això, sospita que la reactivació de reservoris latents de VIH pot contribuir al procés.

En qualsevol cas, és un punt de partida perquè el VIH és mortal si el pacient no pren medicaments antiretrovirals, va assenyalar Fox.

Una altra qüestió és que l'envelliment accelerat la taxa es produeix entre les dones i persones de diferents grups racials infectats pel VIH, ha assenyalat Carl Dieffenbach, PhD, director de la divisió de SIDA de l'Institut Nacional d'Al·lèrgia i Malalties Infeccioses, que no va participar en el estudi

"L'envelliment de la dona és una mica més complicat amb l'efecte dels estrògens", va dir Dieffenbach.

adreces d'Interès

vih

L'estudi és sòlid i està ben fet i apunta a la investigació del VIH per "indicacions molt interessants", va comentar Dieffenbach.

Un descobriment pontenciais amb implicacions clíniques, Dieffenbach va assenyalar, és que els gens de l'antigen leucocitari humà (HLA) que regulen la resposta immune obtinguda es hypomethylated en els homes infectats per VIH.

"La direcció que això ens indica és que altres malalties estan associades amb la hipometilació [HLA]", va comentar Dieffenbach.

Els investigadors també van trobar que la hipometilación està associada amb l'estat del VIH i pot estar relacionada amb el control de la infecció i la posterior inflamació. La inflamació
causada per la infecció pel VIH, al seu torn, pot associar-se a l'aparició precoç de malalties no relacionades amb la SIDA, com ara la malaltia cardiovascular i el deteriorament cognitiu en pacients amb VIH, Fox va explicar. Va assenyalar que aquesta troballa recolza la seva conclusió general que l'envelliment biològic avançat prediu una major morbiditat i mortalitat.

Una altra pregunta interessant que planteja l'estudi, va dir Dieffenbach, és si l'envelliment accelerat es pot atenuar en persones amb infecció pel VIH o si és permanent.

"El virus, després de prendre el cos humà, estableix un camí del qual no es pot recuperar o" canviar de curs "?", Va dir Dieffenbach. "Tot i que les drogues van millorar i millor, les persones amb infecció pel VIH mostren un dèficit de 5 a 7 anys en l'expectativa i la qualitat de vida".

Disminuir la velocitat del rellotge

virus VIH

En aquest sentit, els resultats d'aquest estudi poden encoratjar l'estil de vida contínua investigació i les intervencions farmacològiques adjunts que potencialment podrien retardar l'aparició de malalties relacionades amb l'edat en individus VIH positius, ha assenyalat Ideker. Per exemple, un estudi en curs està examinant si les estatines poden reduir el risc de malalties cardiovasculars entre els pacients VIH positius adults 40 75 anys d'edat al que estan prenent teràpia antiretroviral sense antecedents de malalties del cor (http://www.reprievetrial.org).

Nota de l'editor: em va mostrar l'article sobre el tema amb el meu metge i es va trobar raons per prescriure estatines mi ".

Atorlip-atorvastatina 20mg-10tab

L'Institut Nacional sobre l'Envelliment ha cridat l'atenció sobre el possible vincle entre la inflamació i la malaltia relacionada amb l'edat en persones amb VIH i està donant suport a estudis d'intervencions antiinflamatòries com l'aspirina i la vitamina D (http://1.usa.gov/1SRXacL).

L'estudi d'Ideker i Foxsugere suggereix que els gens HLA poden ser un objectiu potencial del fàrmac per prevenir l'aparició precoç de malalties relacionades amb l'edat lligades a la inflamació crònica, va dir Dieffenbach.

"La hipometilació del locus HLA ens està dient alguna cosa sobre com el VIH canvia la resposta immune, inclinant la balança a favor de virus" Dieffenbach va dir. " Centrant-se en la hipometilació condueix a una millor immunitat a la malaltia del VIH, així com malalties cròniques [com ara malalties del cor] és un objectiu valuós de drogues. "".Com antecedents familiars d'una determinada malaltia, la seropositivitat d'un pacient ha de ser vist com un important factor de risc per a altres malalties, va dir Fox, el que requereix que els metges han "major vigilància, l'augment de la prevenció, i l'augment de cribratge [de morbiditats relacionada amb l'edat]. "

Julie A. Jacob, MA

Traducció de Claudio Souza Original en Els homes amb l'edat FasterAccording VIH a ADN Estudi de metilació

Claudio Souza - seropositius de 1994
Aquesta és la cara psico-killer

Revisió Bob Volpe (Tantum Nominum Nulum per Elogium)

beto

(*) Nota del traductor: En la lectura xocat amb el terme "metilació". Vaig arribar a la conclusió que sense aclarir aquest punt, fins i tot si pifiamente, anava a anar contra corrent i trobat el següent : La metilació és el terme utilitzat en ciències químiques per nomenar el vincle o la substitució d'un grup metil sobre diversos substrats. El terme s'utilitza habitualment a química, bioquímica, ciència de sols i en les ciències biològiques.

En bioquímica, la metilació es refereix més específicament a la substitució d'un àtom hidrogen pel grup metil.

Em sistemes biològics, la metilació és catalitzat per enzims; Aquestes metilacions poden estar implicades en la modificació de metalls pesants, regulació de l'expressió gènica, regulació de funcions de la proteïnaI el metabolisme de l'RNA. La metilació dels metalls pesants també es pot produir fora dels sistemes biològics. La metilació química de mostres de teixits és també un mètode per reduir certes artefactes de tinció histològica.

Font Wikipedia

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Declaracions 2

Nanci Caires 14 14Àmerica / Sao_Paulo Juliol 14America / Sao_Paulo 2016 a 23: 48

Hola Sr. Claudio! .. El salutació amb la Pau de Déu al Sr.!. Agraeixo a Déu per la seva vida i ell estrategiado et amb si la seva pàgina en una recerca constant han estat fent durant més d'un any. cinc anys em falten per a mi retir en la nova Llei 85 / 95 ... (sóc anys 53 i contribució de 25) sóc VIH positiu 16 anys, fer el tractament amb antiretrovirals no anys 10, gràcies a Déu meu membres era més que tranquil·la, positiu, mai es va veure afectada per qualsevol malaltia oportunista ,. No obstant això pateixen de depressió des de llavors, i fins i tot un tractament continu, ara estic en una etapa que ja no suporto fer les mateixes coses, la rutina de la meva feina ... .etc ... porta tants medicaments tots els dies amb la suma de les drogues psicotròpiques i també ... tot el que es genera a partir de la contaminació perquè em va mantenir en secret durant tretze anys, i només Déu i sé el molt que em va costar i sense ni tan sols examinar l'edat biològica que sap com conrear més vells de la meva ànima tots aquests anys .... però com el Sr. Vaig ser beneït per Déu i casada amb un marit i tres amb seronegatius i vaig compartir amb ell la meva estigma i ara vull viure en pau, tenir cura de la meva casa i sempre somiava amb el meu marit ,,, ,,, ser voluntària etc ...... .En resum perquè sé que el seu temps és valuós i vostès coneixeran moltes, després de tractar de trobar a Internet, vaig buscar l'ajuda d'un advocat i els meus malalties infeccioses ... res va aconseguir, el Dr. Ell afirma que no té coneixement de tal examen fins i tot donar La matèria impresa ... i l'advocat va dir que sense aquest examen, també té cap prova argumentativa ... .Enfim ... com el senyor .. Ajudo en l'orientació local d'investigació al Brasil, que pot o enviar el material a l'exterior per a l'examen esmentat en aquesta matèria, per confirmar la meva edat biològica, que es veurien reforçats per almenys cinc anys en la meva edat biològica, ve contra la meva necessitat d'entrar en l'aplicació de procés judicial a la Seguretat Social per a la meva retir. Crec que aquest intent, i si jo puc, jo crec en Déu pel que ... podria revertir el meu estat depressiu, que en el moment m'és més preocupant que el positiu ... per als antidepressius tenir gana mi i jo hem tingut una gran quantitat de pèrdua de pes i per tant, vostè sap millor que puc el futur proper baixar la immunitat per la falta de vitamines i nutrients, i llavors sí pren riscos amb positivitat. Gràcies a Déu, el meu CD4 és gran i una càrrega viral indetectable durant anys ... va fer que els meus exàmens finals d'aquest mes, però per primera vegada en tots aquests anys estic preocupada pels resultats que no estan preparats, a causa de la pèrdua de pes significativa que tenia ... 20 quilos en tres mesos. Avui era més un advocat i ella era molt entusiasta sobre la meva iniciativa en aquest procés, ja que creiem que no té precedents, ja que el vell descobriment del dèficit també ... de 2015 fins ara, si no m'equivoco ... .then prendre com un repte que fins i tot si té èxit, podria ajudar a moltes altres persones ... però sabem que aquest examen és l'argument fonamental per a la interpretació del jutge ... i encara tenen la seva interpretació humana serà meu favor, fins i tot científicament, per desgràcia, aquesta és una prova incontestable. Ja, Sr.Claudio, et felicito pel seu desplegament i actitud de vida, i moltes gràcies per la seva atenció. Vaig a estar ansiosa espera d'un toc seu. Que Déu segueixi beneint granment el Sr. i la teva dona ... bona salut, felicitat i una abraçada fraterna!

Claudio Souza 16 16Àmerica / Sao_Paulo Juliol 16America / Sao_Paulo 2016 a 11: 37

Nanci Hola, ho sento pel retard a contestar, però he estat buscant el que o em va preguntar i no vaig trobar solució.
Crec que s'hagi d'imprimir aquesta pàgina i anar als centres de salut especialitzats i buscar el que es necessita. Jo aniria més lluny i si anava a anar a la cort amb una sol·licitud d'una ordre judicial que va obligar la CTA, on VC és assistit per prendre l'examen, fins i tot si han de "importar la tecnologia."
Això no seria bo només per a vostè.
Si o guanyar, i tinc fe que guanyar, TVZ o em podria donar la documentació. M'agradaria crear una nova pàgina amb les dades no personals de la seva acció i que les portes obertes per desenes, potser centenars, i en última instància, negar l'examen costaria molt car per a ells que finalment se obligat a importar tecnologia i passar oferta la prova estàndard camí "per a qualsevol i tots els altres individus en la seva situació similar.
Recordo una núvia, C. Carvalho, que en una ocasió va esmentar que l'extinció d'incendis forestals fins que el colibrí, el transport d'aigua a la punta del seu bec, ia fer una gran diferència en el conjunt d'esforços per posar fi a la foc

pensar-hi

Els comentaris estan suspesos

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: