Anuncis

La seroconversió per al VIH és rara si s'utilitza constantment Prep

Et trobes Iniciació => Soci d'Estudi => La seroconversió per al VIH és rara si s'utilitza constantment Prep
Soci d'Estudi
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

vihLes noves infeccions per VIH es van produir a una taxa baixa d’uns 1 per persona-any 100 entre les persones que van prendre Truvada per a la profilaxi pre-exposició (PrEP), amb seroconversions principalment en aquells que van deixar de prendre les seves pastilles, segons un anàlisi de més dels estudis i projectes de demostració de 30 presentats la setmana passada a la conferència ASM 2016 Boston Microbiology.

Les investigacions han demostrat que Truvada (tenofovir / emtricitabina) redueix el risc d’infecció pel VIH en més d’un 90% si s’utilitza de manera consistent. En els estudis fets fins ara, s'han produït noves infeccions pel VIH en persones que no han pres Truvada de manera eficaç i regular. En un estudi extensió obert de la iPrEx, tothom que va prendre Truvada almenys 4 vegades a la setmana estava infectat. No obstant això, en ús en el món real, un home a Toronto, Canadà estava contaminada per una soca del VIH multirresistent malgrat signes molt clars d’adherència coherents amb PreP.

De Scott McCallister i col·legues de Gilead Sciences van fer una anàlisi de les taxes de seroconversió per al VIH en diversos estudis i projectes de demostració de Prep utilitzar en diverses poblacions, en comparació amb les taxes en els assajos clínics.

Les taxes de seroconversió en els assajos clínics curosament administrats va variar de 0,9 1,2 100 i per anys-persona (PI) entre els homes homosexuals i bisexuals en Ipergay estudis francesos e Regne Unit ORGULLÓS ; 2,2 de 100 PY entre dones gai / bi i dones transgènere en Estudi internacional iPrEx; 0,5 i 1,2 de 100 PY entre parelles serodiscordants i homes i dones heterosexuals en els estudis PrEP i TDF2 Partners; i fins a 4,7 de 100 PY entre les dones africanes de la XNUMX Fem-Prep E VEU estudis, que van ser capaços de mostrar un efecte protector, que els investigadors van assenyalar com a profunds.

Aquesta anàlisi va incloure un total de participants 8478 que van rebre tractament en un estudi de codi obert (no cec) un cop al dia Truvada com PREP en 32 estudis i projectes de demostració en els països 16; les persones retarden o es van excloure els braços de control o única observació. Totalment contribuït any 7061 persones-acumulatius de l'exposició tenofovir / emtricitabina.

VIH-potència-Color
Els punts verds són noves "còpies" de VIH emergents des d'una leucòcits infectats. Aquesta foto va ser presa amb microscopi electrònic i és de domini públic

La majoria d'aquests estudis (19) es van dur a terme a Amèrica del Nord, seguida d'Àfrica (9), Europa (3), Àsia (2), Austràlia (2) i Sud-amèrica (2). La majoria (28) inclosos els homes que tenen relacions sexuals amb homes i dones transgènere 23 també inclòs, amb un menor nombre d'estudis que van incloure dones heterosexuals (12), els homes heterosexuals (5), parelles serodiscordants (6) i adolescents (1). Dos d'ells van ser realitzats després de l'Administració d'Aliments i Fàrmacs dels Estats Units va aprovar el tenofovir / emtricitabina per a la preparació al juliol 2012.

S'han utilitzat taques de sang seca per mesurar els nivells de tenofovir difosfat (la forma activa del medicament) en els glòbuls vermells, com a indicador d’adherència; aquestes estaven disponibles per a seronegativa 32.

Resultats

  • Un total de casos 67 d'infecció per VIH es va produir entre seroconversions al dia utilitzant Truvada una vegada durant el període d'estudi, per a una taxa de 0,95 100 PY (CI-95 0,74 1,21%).
  • L'edat mitjana era 25.
  • La taxa més alta de seroconversió - 7,7 de 100 PY - es va observar en un estudi de joves homes / homes joves envellits de 18-25.
  • Classificats per sexe / gènere, els estudis van incloure homes 7002, dones i transsexuals 1378 76; 64 homes homosexuals, les dones 2 dona no-trans, heterosexuals i transsexuals es va convertir en VIH positiu, el que resulta en taxes de seroconversió de 1,03, 0,25 2,07 100 i per PI, respectivament.
  • 25 de negre que es van presentar seroconversió, 14 eren, eren asiàtics 1, 23 4 es van creuar i no han estat classificats.
  • El major nombre de noves infeccions (29) es va produir als EUA, amb 18 al Perú i 5 o menys a la resta de països inclosos.
  • La majoria dels projectes (17) - amb un total combinat de participants de 2467 i 1315 Person-years de exposició - no van provocar noves infeccions.
  • projectes 9 (participants 4230, 3801 anys-persona d'exposició) van tenir taxes de seroconversió 0,1 1,5 100-PY per tant que els projectes 6 1781 (participants, anys-persona d'exposició 1941) van tenir taxes superiors 1,5 100 per PI.
  • Dels seroconversions de 67, 6 es va produir durant la fase post-tractament dels projectes - quan els participants ja no prenien Truvada.
  • Entre 32 seroconvirtieron amb seques resultats de les anàlisis de sang, tenofovir difosfat 17 estaven en nivells per sota del límit de quantificació, mentre que 14 tenia nivells que suggereixen que van prendre menys de tauletes 2 Truvada setmanes.

La taxa de seroconversió general de 0,95 per anys-persona 100 en aquests estudis i projectes de demostració "es compara favorablement amb les taxes en els assajos clínics controlats", van concloure els investigadors, i la taxa de seroconversió baixa 0,25 100 per persona-anys entre les dones és " suport ".

"Les dades intracel·lulars disponibles van demostrar nivells indetectable o molt baixos [tenofovir difosfato] en gairebé tots aquells amb seroconversió, afegeixen.

Publicat el dijous, 30 June 2016 00: 00 a hivandhepatitis.com

Escrit per Liz Highleyman

Traduït per originals ASM Microbi 2016 de Claudio Souza: la seroconversió del VIH és rar si PREP es Consistentment

Referència

McCallister S, D Magnuson, R Guzman et al. La seroconversió del VIH-1 17 en projectes internacionals de demostració amb la profilaxi pre-exposició (PREP) amb oral emtricitabina / tenofovir disoproxil fumarat (FTC / TDF). El microbi ASM. Juny-16 20, 2016. 371 sessió (abstracta).

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc






I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquí







O costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa