Articles cor Dia Mundial de la Salut El VIH Isquèmia Notícies diverses Més d'articles de 50

Set coses que les persones amb VIH necessiten saber sobre les estatines, LDL i la salut del cor

Cèl·lules de la sang i el corLa majoria de les persones van fer una prova de sang anomenada panell de "lípids" realitzada quan van ingressar per consultar amb el seu metge. Alguna vegada t'has preguntat per què la teva fa aquestes proves i el que busquen? I si ja està prenent un medicament com Lipitor, sabeu que a més de baixar el colesterol, també podria prevenir el càncer? Vivek Jain, però un professor assistent de medicina a la divisió de VIH / SIDA de l'Hospital General de San Francisco, va compartir la seva experiència sobre el colesterol LDL, les estatines i l'última investigació sobre salut cardíaca per a les persones que viuen amb VIH en una presentació recent a l'Hospital General Grand San Francisco, el VIH / SIDA. Això és el que hem après.

Què és el colesterol és i per què és molt dolenta

El colesterol és una substància produïda per les cèl·lules del nostre cos que ens ajuden a fer coses com digerir els aliments i produir hormones i vitamina D. També s'alimenten de colesterol en certs aliments que mengem. En general, necessitem el colesterol, però es consumeix a la també tenen alts nivells de la mateixa en la sang pot ser perjudicial, ja que pot causar l'acumulació de placa en les artèries (aterosclerosi un anomenat condició), que pot conduir a atacs cardíacs o vessaments cerebrals.

En els medicaments amb estatines i qui ha de prendre

As pessoas recebem prescrições de medicamentos à base de estatinas para baixar os níveis de colesterol no sangue. (Uma dieta mais saudável e exercícios físicos podem reduzir os níveis de colesterol.) Os mais comumente prescritos as estatinas são Lipitor (atorvastatina), Pravachol (pravastatina e rosuvastatina Crestor (). Prestadores de serviços tem se utilizado para decidir se querem ou não que uma pessoa deva tomar estatinas baseado o seu nível de colesterol de lipoproteína de baixa densidade (LDL) – partículas que fazem o transporte de moléculas de gordura para as células e que levam à construção de colesterol nas artérias. As diretrizes mais recentes dizem que as estatinas são recomendadas, com base no fato de uma pessoa estar correndo um risco previsível de eventos cardiovasculares (como ataque cardíaco ou derrame cerebral -AVC). AVC-eliminació de la placa-300x240
"Al final de 2013, la nova American Heart Association i el American College of Cardiology van sortir la nova pauta. Obté una puntuació de predicció de risc "global" que us proporciona un risc de deu anys d'un esdeveniment cardiovascular. Les estatinas es recomana quan el risc de deu anys és superior a 7,5%, i és considerable quan el risc és entre 5% i 7,5% ", va dir Jain. "[Els metges] encara necessiten una anàlisi clínica, [per decidir si una persona ha de prendre una estatina o no, però intentem mantenir-nos allunyats dels objectius LDL i avançar cap als objectius de risc".

La diferència en el bé que funcionen les estatines per a les persones amb VIH

"Els estudis mostren que les estatines funcionen molt bé i són molt potents [la gent] VIH-negatius. Ells realment redueixen els nivells de LDL en el plasma de manera fiable en la majoria dels pacients ", va dir Jain. Però funcionen bé per a les persones que viuen amb el VIH? Un estudi sobre pesoas que prenen estatinesIncloent a les persones que viuen amb el 616 les persones amb VIH i 5.451 que eren VIH-negatius, van trobar una diferència significativa en el percentatge de reducció d'LDL de les persones VIH positives (25,6%) i les persones VIH-negatives (28,3%). Les estatines han estat més efectiu en persones que eren VIH negatiu i la diferència en aquest estudi entre els pacients VIH-negatius i VIH positiu va ser estadísticament significativa, va dir Jain.
Aquest buit tancat, però, per a les persones amb VIH en l'ús d'atorvastatina - estatina i més sovint el més potent prescrites que han patit una caiguda en els nivells de LDL no van ser significativament diferents dels individus negatius disminució observada del VIH. "El missatge general és que els nostres pacients reben una caiguda similar al colesterol LDL en comparació amb els pacients VIH-negatius, pel que no és una qüestió de què preocupar-se", va dir Jain.

Les estatines redueixen la probabilitat de mort

Pocs estudis han examinat la qüestió de si les estatines no són capaços de prevenir la mortalitat i la morbiditat cardíaca. "Aquesta és l'única raó que hem de començar amb la prescripció d'estatines", va dir Jain.A preocupació, va dir, és que l'augment de la inflamació causada pel VIH, fins i tot amb la teràpia antiretroviral reeixida augmenta el risc de malalties del cor i la mort. Però fins i tot que les estatines redueixen els lípids, els investigadors es pregunten si la inflamació excessiva impedeix que les estatines redueixen eficaçment la mortalitat.
Jo solc dir, "de tota la vida, que van morir mil morts." I, de fet, crec que ja he superat aquesta xifra i no puc separar en les prediccions, quantes morts que viu (...) fins que chegeu per l'addició misericòrdia, la mort del cotxe. El fet és que cada vegada que rebi un text que es refereix als danys que el VIH causa el cervell i la xarxa neuronal, argument en la seva pròpia causa, ja que, des del principi, quan mminha infecció primària per VIH s'ha configurat en un meningitis, ell, el virus s'ha actuat amb lentitud i en silenci en el meu cerbro (Veig el meu seny s'està escapant a poc a poc) i en la meva xarxa neuronal (...) i Déu sap el nivell de concentració que és necessària així que no faig errors tipogràfics, així que no perdo el fil del meu raonament i quant pateixo de dolor s, física i moral, de Neuroparia perifèrica que em corroeix el sistema nerviós. No obstant això, malgrat tot, i va morir en tant, m'agrada pensar que la mort dels cotxes vénen com ESA d'il·lustració i farà esforços herculis per arribar a mi, arrossegant-se com un cargol, cargol farsa ....
Jo solc dir, "al llarg de la vida, he mort mil morts." I, de fet, crec que ja he superat aquesta xifra i no puc separar en els presagis, el nombre de morts que viu (...) fins que arriba a mercè A més, la mort de l'automòbil. El fet és que cada vegada que publiqui un text que fa als danys que el VIH causa el cervell i la xarxa neuronal, s'argumenta en la seva pròpia causa, ja que, des del principi, quan mminha infecció primària per VIH s'ha configurat en la meningitis, ell, el virus ha actuat lentament i en silenci al meu cerbro (veig el meu lucidesa poc a la decoloració i poc) i en la meva xarxa neuronal (...) i Déu sap el nivell de concentració que es requereix per no faig errors tipogràfics, de manera que no perdi el fil dels meus raonaments i quant pateixo de dolor s, física i moral, de la perifèrica Neuroparia que em corroeix el sistema nerviós. No obstant això, malgrat tot, i va morir en tant, m'agrada pensar que la mort de l'automòbil es presenta com SEC d'il·lustració i farà esforços herculis per arribar a mi, s'arrossega com un cargol, cargol ... farsa.
Va assenyalar un estudi de Moore i els seus col·legues que incloïa 1.538 persones amb VIH que havien suprimit les càrregues víriques fins al nivell d’indetectables, i les va seguir entre 1998 i 2009. Durant aquest temps, hi va haver 85 morts de 7 persones que prenien una estatina i 78 persones que no tenien estatina. Els investigadors calculen que l'estadina reduïa la possibilitat de mort en un 67%. Dins un estudi més ampli, por Drechsler e colegas, com 25.000 veteranos encontraram uma pequena redução no risco de morte com o uso de estatinas em torno de 5% a 10%. Um terceiro estudo, por Overton e colegas, com mais de 3.500 pacientes, encontraram um risco reduzido de morte, embora o impacto das estatinas sobre a mortalidade não tenha sido estatisticamente significante em sua análise. “Em geral, gostaria de dizer que os elementos de prova de que as estatinas reduzem a mortalidade não tem sido tão claros para as pessoas que vivem com o HIV do que tem sido para as pessoas HIV-negativas. Mas não parecem ser uma tendência mostrando uma redução na mortalidade com o uso de estatinas”, disse ele.

Les estatines redueixen el risc de càncer

"A més d'interferir amb el metabolisme del colesterol, se'ls coneix també com estatines fan coses com" la progressió del cicle cel·lular presó, i induir l'apoptosi cel·lular ", que és la mort cel·lular programada. ApoptosiConegut com "mort cel·lular programada"[1] (la definició correcta és "la mort cel·lular no seguida de l'autolisisi") és un tipus de "autodestrucció" cel · lular"El que es produeix de manera ordenada i exigeix ​​energia per a la seva execució (a diferència necrosi). Està relacionat amb el manteniment de homeòstasi i la regulació fisiològica de la mida del teixit[2] Però també pot ser causat per un estímul patològiques (com ara danys en l'ADN cel·lular)[2] . El terme es deriva del grec, el que va significar la caiguda de les fulles dels arbres a la tardor[3] - Un exemple de la mort fisiològica i apropiada programada que també implica una renovació. més informació cell apoptosi

Aquestes dues coses són, en essència, el contrari del que passa en el càncer ", va dir Jain.

En altres paraules, les estatines poden prevenir la formació de cèl·lules canceroses i pot ajudar a eliminar les cèl·lules canceroses creixen sense control durant l'apoptosi, el que hauria d'haver estat fet per un cel·lular "T-Killer". cancer_de_mama-300x238
Jain va discutir els resultats d'un estudi realitzat per la Galli i col·legues que incloïa més de 5 mil persones amb VIH i un període de seguiment de més de deu anys. L'estudi va trobar que les persones menors de receptes d'estatines eren menys propensos a desenvolupar càncer: les persones que van utilitzar estatines tiberam una experiència relacionada câncerem una taxa d'esdeveniments per 5,4 1.000 anys-persona, i les persones que no estan en ús experimentar estatines càncer a una velocitat d'esdeveniments 7,2 per xNUMX persones l'any. En general, es va estimar l'ús d'estatines per reduir el risc de càncer en un 1.000%.

Desavantatges al potencial de les estatines

Igual que amb qualsevol medicament, sempre hi ha el risc d'efectes secundaris. Algunes persones en estatines han experimentat efectes secundaris en la part cognitiva com la confusió i l'oblit, tot i que fins ara no ha estat ben documentat ni categoritzat.

El risc de desenvolupar diabetis pot augmentar en l'ús d'estatines.

La diabetis de fet pot ser una conseqüència de la infecció pel VIH, especialment quan la persona està en tractament per al VIH i l'ús d'antiretrovirals. Alguns poden prendre en persones amb predisposició orgànica, la resistència perifèrica a la insulina. He viscut aquesta situació quan, Déu sap per què, vaig començar a menjar com un elefant i el meu pes pujava com un còndor. Afortunadament vaig fer una gastroplàstia (estômafo reducció) i la reducció de la fam, canvis en els hàbits alimentaris i de gana i un estàndard de vida més saludable, el meu sucre en la sang i va caure dir que en les anàlisis de sang és 73; per la qual cosa fins i tot podria deixar de medicaments que s'utilitza per controlar el sucre en la sang. Res és impossible. Em van operar amb un pes de 147 kg, i ara, tres anys més tard, el meu pes fluctua entre 89.5 i 92. Vis pacem per Encara
La diabetis de fet pot ser una conseqüència de la infecció pel VIH, especialment quan la persona està en tractament per al VIH i l'ús d'antiretrovirals. Alguns poden prendre en persones amb predisposició orgànica, la resistència perifèrica a la insulina. He viscut aquesta situació quan, Déu sap per què, vaig començar a menjar com un elefant i el meu pes pujava com un còndor. Afortunadament vaig fer una gastroplàstia (estômafo reducció) i la reducció de la fam, canvis en els hàbits alimentaris i de gana i un estàndard de vida més saludable, el meu sucre en la sang i va caure dir que en les anàlisis de sang és 73; per la qual cosa fins i tot podria deixar de medicaments que s'utilitza per controlar el sucre en la sang. Res és impossible. Em van operar amb un pes de 147 kg, i ara, tres anys més tard, el meu pes fluctua entre 89.5 i 92. Vis pacem per Encara
"Crec que no és molt probable que una petita 5 10% a% l'augment del risc de la diabetis amb l'ús d'estatines. No està clar si és específic d'una estatina o d'una altra, encara no sabem ", va dir Jain. La gent no ha d'aturar o descartar les estatines perquè el risc de diabetis existeix, va dir, però els proveïdors han de ser conscients d'aquest risc i controlar de prop els nivells de sucre en sang en persones que prenen una estatina.
Una nova investigació relacionada amb el colesterol i la salut del cor per a les persones que viuen amb el VIH

Els nous tipus de fàrmacs hipolipemiants es diuen inhibidors PCSK9. "Inhibidors PCSK9 són una història d'èxit de la ciència bàsica de la malaltia", va dir Jain.

color

Ara hi ha dos fàrmacs aprovats per la FDA: Praluent (alirocumab) i Repatha (evolocumab). S'ha demostrat que redueixen dràsticament els nivells de LDL en pacients amb VIH negatius que els prenen. S'estan duent a terme estudis amb persones que viuen amb VIH. Fins ara, un estudi (publicació pendent) ha examinat a sis persones amb VIH que prenen evolocumab i ha demostrat que hi ha una gran reducció de LDL amb el tractament. Però hi ha d'haver més recerca per esbrinar si això és cert en estudis amb més persones a llarg termini i si hi ha un risc reduït d'esdeveniments cardiovasculars i morts amb aquests fàrmacs.
Març 31, 2016, Per Emily Newman Traduït per CLaudio Souza de l'original en anglès a: 7 coses que les persones amb VIH necessiten saber sobre les estatines, LDL i la salut del cor per Claudio Souza
Claudio Souza - seropositius de 1994
Aquesta és la cara psico-killer
revisió per Mara Macedo mara

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant