Anuncis

SIDA creix al Brasil i en el Món

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => La sida creix a Brasil i al món
Medi 2º de 2016
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Mapa Globus del món amb icones de SIDANacions Unides va fer una declaració sobre la SIDA i va dir que la malaltia es va reduir l'expansió, però va declinar molt poc.

En 2,2 2,1 milions a, milions de dòlars en cinc anys

Europa de l'Est i Àfrica van ser identificats com a llocs on l'epidèmia més va créixer, especialment entre els consumidors de drogues injectables (UDI) i homes que tenen sexe amb homes (HSH)

Aquest estudi va trobar que la SIDA mata 15 mil persones per any al Brasil. Els experts adverteixen que els brasilers estan fallant en la prevenció.

Les dades d'ONUSIDA, el programa de les Nacions Unides per combatre la malaltia, mostren que en 2010, 43 es van reportar mil casos nous de sida al Brasil. En 2015 aquest nombre es va elevar a 44 mil. El país representa més de 40% de les noves infeccions de sida a Amèrica Llatina, segons l'enquesta.

L'estudi també revela que l'augment del nombre de persones que viuen amb la SIDA al Brasil. Entre 2010 2015 i, la població va augmentar de 700 830 mil a mil persones. L'augment va ser 18%. Avui en dia, la malaltia és la causa de 15 mil morts per any al país.

Per ONUSIDA, Brasil i altres països del continent que han vist l'avanç epidèmia no són la prevenció com haurien, i les malalties infeccioses Salvador està d'acord. Es recorda que la incidència ha augmentat entre els joves, que no han viscut la realitat de la SIDA en els anys 90 quan encara no havia còctel de tractament de drogues i la malaltia era molt temut.

L'editor d'aquest lloc està d'acord en part amb aquest lloc, perquè està clar que el nombre de joves que fan ús de la combinació de fàrmacs, incloent fàrmacs antiretrovirals en les festes i també va dir "club filatèlic" i les parts A pèl (en la qual tots els partits transam amb tot el que els sembli i, entre ells, n'hi ha una, potser dos o tres persones que porten el virus de la SIDA en una mena de "ruleta russa sexual) i, no obstant això, convida els lectors d'aquest article per visitar aquest altre articleCom també és ben sabut que els mitjans de comunicació (SIC) d'impressió, ràdio i televisió (amb menció d'honor MTV) no fer res en l'esforç per reduir al mínim el nombre de persones infectades i el camp de Govern, que ha d'actuar amb la secularitat i ve el patiment no només les pressions de grups religiosos com els talls i la censura ( "el banc evangèlica i el banc Catòlica), que té les mans plenes quan es tracta de la prevenció de la SIDA i l'educació de la composició de gènere i introducció a la sexualitat sana entre els nens des de les dotze i per sobre, deixant un buit en la ment dels joves d'aquesta manera fi, a gran escala, convertint-se en joves VIH positius; és la porció de la població on més creixent nombre de casos de sida, especialment entre els homes homosexuals abandonats a les seves pròpies prediccions, que, sense base, acaben per actuar com si "perquè la SIDA és tractable", que pot contraure sense grans riscos .

Ens vam quedar sense por i no se li va donar el judici!

O Ministeri de Salut considera que el nombre de nous casos de sida és estable al país i que Brasil concentra 40% dels casos a Amèrica Llatina, ja que té la població més gran de la regió.

El Ministeri de Salut també va dir que la inversió en la prevenció, com ara la distribució de preservatius i també ofereix la prova ràpida i el tractament primerenc de la malaltia amb un còctel.

I de nou l'editor, dic que això és absolutament inofensiu, perquè fins i tot en els passadissos de l'Institut de Malalties Infeccioses Emilio Ribas, vaig poder veure, en el breu període en què em van tractar allà, per la gràcia del governador (inexplicablement triat) Geraldo Alckmin va tancar la Casa de la SIDA, desterrant gairebé més de sis mil usuaris dins d'aquest hospital en res d'això Cambra de SIDA, després de dos anys de protestes va ser reobert, encara que completament fora de la seva localització original sense servei dia i l'Hospital sense la possibilitat de cites addicionals a causa de la protecció dels professionals de la salut que hi treballen més pel bé de la causa que qualsevol altra cosa (Només cito una infermera que va deixar el Emilio Ribas i havia estat vivint al sud, va acabar els seus APEAS matrimoni i només per tornar a treballar a la casa de la SIDA), sempre hi ha metges que dimiteixen i la meva dona, la revisió d'aquests textos, es tracta amb teràpia de rescat en mans dels residents, que és una imprudència, més enllà del bla, bla, bla del Ministeri de salut que es va copiar Ipsis Lieris un article de notícies de Google que diu:

Una altra troballa de l'enquesta: només es 55% dels brasilers que viuen amb la SIDA ara reben tractament amb medicaments. Professor Moisès Toniolo és un d'aquells pacients que viuen amb el virus no 17 anys gràcies al còctel, però recorda que això no pot justificar la manca d'atenció. " 'No hi ha tractament, però això no és una cura. La gent ha de tenir cura i tenir, en certa manera, transmetre el seu comportament, la seva forma d'actuar amb la cura personal i cura dels altres perquè puguem contenir l'epidèmia. Necessitem una mica més de consciència en aquest cas ", va dir.

Però ningú explica com educar.

O Ministeri de Salut considera que el nombre de nous casos de sida és estable al país i que Brasil concentra 40% dels casos a Amèrica Llatina, ja que té la població més gran de la regió.

El Ministeri de Salut també va dir que la inversió en la prevenció, com ara la distribució de preservatius i també ofereix la prova ràpida i el tractament primerenc de la malaltia amb un còctel.

De nou, l'editor d'aquest lloc:

Com si "n'hi havia prou."

Mantenen dormir tranquil.

Nosaltres ... nosaltres no tenim!

L'ONU espera acabar amb la SIDA per 2030, però abans que aquests números va dir que la situació és tan greu que fins i tot tots els avenços en la lluita contra la malaltia fins al moment, que eren moltes, es poden perdre.

Per Claudio Souza amb informació G1.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa