Anuncis

El VIH només es curarà amb combinacions de molts esforços multidisciplinaris

Et trobes Iniciació => Anticossos àmpliament neutralitzants => El VIH només es curarà amb combinacions de molts esforços multidisciplinaris
Anticossos àmpliament neutralitzants
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Queda molt per fer per trobar una cura per a la SIDA

Anthony Fauci
Anthony Fauci, dels Instituts Nacionals de Salut dels Estats Units, parlant en la Cap Una sessió Simposi Cure. Fotos Foto © Societat Internacional de la SIDA / Steve Forrest / Treballadors

La curació de la infecció pel VIH haurà d'implicar combinacions de fàrmacs i d'aproximacions diverses, només amb el tractament del VIH no serà possible, els delegats escoltats a la TOwards to Cure taller celebrat amb antelació a la Conferència AIDS2016 a Durban.

El motiu és el mateix, també: el VIH pot desenvolupar fàcilment resistència a agents individuals, com a anticossos sofisticats i neutralizadores en general i enzims d'edició de gens.

El Dr. Anthony S. Fauci, cap de l'Institut Nacional d'Al·lèrgies i Malalties Infeccioses, va dir als delegats que la investigació sobre la cura del VIH es tracta de la mateixa etapa del tractament del VIH que a 1990; Igual que amb el primer medicament contra el VIH que l'AZT "zidovudina", es va fer evident que els individus o les estratègies aïllades poden tenir només un efecte limitat sobre i combinacions de teràpies dobles estaven començant a mostrar una mica més prometedor.

La majoria de les investigacions d'avantguarda per a la cura encara estan en fase de làmina de laboratori-vitrios i / o en models de models de models animals i els assaigs humans hauran de ser ajornats inevitablement durant molt de temps.

Decepció per a una combinació experimental

Fins i tot les combinacions que funcionen no tenen un pas crucial en la seqüència d'esdeveniments que haurien de passar per que les cèl·lules infectades pel VIH puguin ser purgades del cos humà. El taller per a la curació i la conferència principal, van escoltar els resultats decebedors d'un esquema experimental format per tres medicaments;

el fàrmac, el modulador immune vorinostat escollit perquè pot "despertar" l'embassament de cèl·lules de llarga vida en què el VIH s'escolta; l'hidroxicloroquina de fàrmacs antipalúdicos, triada per contenir els efectes del vorinostat com a estimulant immune i per evitar la derrota de la infecció pel VIH; i l'inhibidor d'entrada maraviroque, triat perquè té el potencial d'aturar la propagació del VIH a cèl·lules noves, una vegada que es desperta el grup cel·lular. Aquesta combinació de 'VHM' es va donar a deu persones amb VIH que havien estat diagnosticades entre dues i quatre setmanes d'infecció, immediatament tractats amb teràpia antiretroviral (ARTE) i que havien estat a ARTE durant almenys dos anys.

S'esperava que el 'retrocés' proposada per aquest sistema seria induir al sistema immunològic del cos a eliminar espontàniament cèl·lules infectades per VIH que s'havien fet visible per a ell o naturalment convertir a un tipus de virus curts moren. Esperava que la combinació pogués ampliar el període en el qual les persones

podria romandre desconnectat de l'ART i / o empobririen la mida dels seus dipòsits virals. No obstant això, en cas de càrrega viral, es van reduir tan ràpidament a la "VHM objectiu" com a aquells que només reben ART i no hi ha hagut cap canvi en la quantitat de cèl·lules infectades pel VIH a l'embassament.

El presentador Jintanat Ananworanich va dir al taller que la raó VHM no treball era "probablement" perquè, com altres estudis a la "puntada i matar", va trobar que no era suficient per "prendre la reserva de cèl·lules infectades pel VIH del seu amagatall . Va resultar que els processos immunes naturals en el cos no responen a aquests "fa referència a matar" i un "assassí" o un component de la toxina d'interferir activament amb el dipòsit de cèl·lules diana recent desperts haurien de ser afegit.

L'estudi també va recordar que les cures experimentals per a règims terapèutics poden no ser totalment innocus; la combinació de VHM afectava els ronyons i va causar problemes de coagulació de la sang i un dels participants va haver de parar a causa d'una insuficiència renal i un recompte plaquetari baix.

Dos anticossos són millors que un ...

Anthony S. Fauci va parlar sobre el seu propi treball de laboratori. Està centrat en la idea que amb infusions de l'anomenat "àmpliament"

anticossos
Els anticossos específics i massacrandoas àmpliament neutralitzants còpies del VIH expulsats dels seus amagatalls com jo i molts altres somni d'un dia i que avui és una mica de pols i la il·lusió

neutralitzadors (bNAbs). Aquests anticossos inusuals s'han descobert en la sang d'algunes persones amb infecció crònica pel VIH, on tenen cap efecte contra el virus, perquè això ja ha desenvolupat resistència a ells. Però tenen un fort efecte supresor contra el virus en algunes persones amb infecció a curt termini i es pot utilitzar com a fàrmacs inyectables a llarg termini, tant en tractament com en PrEP. L'esperança és que un còctel d'anticossos àmpliament neutralitzants pot arribar a tenir prou poder de supressió per permetre que les persones romanguin fora de la tècnica convencional per períodes prolongats i l'objectiu final és que una teràpia gènica o vacuna per induir l'organisme a produir els seus propis anticossos àmpliament neutralitzants.

Anthony S. Fauci va mostrar dades de l'estudi d'un anomenat VNAB01 VRC que es va administrar a persones amb VIH tres setmanes abans que deixessin l'ART i que tornés a estar en intervals semestrals. Les persones que tenien el seu ARTE es van aturar o que el creixement de la càrrega viral augmentar per sobre de les còpies 100 / ml o la seva xifra de CD4 es va reduir en més de 30%.

El VRC01 va ser capaç d'estendre el temps en què la gent pogués sortir de la teràpia antiretroviral, de mitjana, encara que no per molt temps; en comparació amb els d'ART, donat només una interrupció del tractament, el temps de rebot viral mitjana 30 dies en lloc d'onze dies. No obstant això, com a temps per recuperar-se en un pacient era només una setmana a dos pacients amb temps de rebot viral era de quatre a cinc mesos, respectivament. (Nota de l'editor: Aquestes dades fan que la teràpia incongruent i, al meu argot, seria com jugar als daus amb el meu teràpia, per "veure què passa")

El que fa que la diferència sigui els vells i grans errors del tractament del VIH, resistència. Moltes persones han fet resistències preexistents a bases de dades específiques i, en el cas de VRC01, això condueix a la infusió d'anticossos produint només un control viral 40% més quan no es fa res. (L'editor de nou: "rodant els daus").

No obstant això, hi ha anticossos àmpliament neutralitzants acabats de descobrir que són cinquanta a cent vegades més potent que VRC01. També hi ha "drogues de millora" que es pot utilitzar per allargar la vida mitjana d'aquests anticossos àmpliament neutralitzants a la sang - Afegir en un medicament contra el càncer anomenat motavizumab, en si un anticòs, perllonga la vida mitjana dels anticossos àmpliament neutralitzants (el temps dels nivells en sang d'anticossos àmpliament neutralitzants caigui 50%) de cinc setmanes a sis mesos. (Nota de l'editor: encara les dades - o la ruleta, per qui vulgui)

Tanmateix, en última instància, més infusions d'ADN senzilles fallaran perquè el VIH desenvoluparà resistència a ells. La combinació de bNAbs funcionaria millor, durarà més i es donaria en dosis molt més petites.

... i també hi ha dos parells de les "tisores de gens"

També en el taller de curació, un altre estudi va demostrar que el principi que dues fàrmacs funcionaven millor que un que aplica la tècnica d'alta tecnologia d'editar

Penseu en un tall d'aquests gens ... No és tan aquí i tot el que, com
Penseu en un tall d'aquests gens ... No és tan aquí i tot això, ja que tot això és encara molt d'hora i jo personalment crec imprudent promesa amfAR per "curar per 2020." Això només agreuja i aprofundeix una epidèmia caòtica, ja que veure amb tristesa al Brasil està guanyant impuls després de les declaracions de son tranquil ...

gen també. Aidsmap informar al març (nota de l'editor: simplement no hi havia temps per traduir aquest article i, si hagués estat traduït, acabaria "girant" com tants altres que realment ens animaven) Una tècnica en la qual es va editar literalment la informació genètica de cèl·lules infectades pel VIH. Implica cèl·lules infeccioses amb longituds d'AR consistents en dos components: un líder derivat d'ARN d'un compost natural anomenat CRISPR i una endonucleasa, un gen per a un enzim destructiu cas9.

La guia d'ARN són capaços de conduir cas9 al punt exacte en el qual s'insereix l'ADN viral exterior, de manera que el tall i tornar a unir acció cas9 d'eliminar només l'ADN estrany no van causar danys col·laterals i en els gens propers.

No obstant això, AIDSMAPs com va informar més tard 6 SemansEl poder de la CRISPR "gen" / cas9 és curta i és viscuda com el VIH desenvolupa resistència a ella molt ràpidament - tan ràpidament que es temia que això podria haver estat "un cuc-la-morts" amb una "tècnica de curació" .

No obstant això Monique Nijhuis a la Universitat d'Utrecht, que, als Països Baixos, va mostrar en un taller de sanació aquest afortunadament no va ser el cas. El seu personal va desenvolupar vuit gens diferents CRISPR Editors / cas9 dirigit a diferents parts de la seqüència de gens del VIH. Cap d'aquests funcionava bé quan s'utilitza sol. No obstant això, quan les cèl·lules es van infectar amb tres parells específics - els anomenats editors gens MA3, IN5 i PR2 - i després es van infectar amb VIH, una infecció molt baixa, seguit de la supressió viral completa va ser el resultat, o si MA3 + PR2 cap signe d'infecció, almenys per a l'estudi de laboratori dies 55 durat.

Aquí les sondes de gens estaven impedint la infecció per VIH en essència armar les cèl·lules amb la maquinària de promoció VIH; Nijhuis va comentar que la supressió viral, encara que fins ara no tan profunda, va ser vist on les cèl·lules es van infectar amb el VIH primer i després amb els CRISPR / cas9s; Llavors van ser introduïts com a tractament.

La teràpia gènica és una etapa molt primerenca de desenvolupament i, en el cas del VIH, no ha intentat fins i tot en animals: Nijhuis va comentar que quedaven molts reptes, incloent el fet que ells no saben per què alguns parells de sondes de gens funcionaven millor que altres parells i com aconseguir la tasca molt més difícil d'infectar completament totes les cèl·lules del cos, que simplement infectar totes les cèl·lules en una fulla vidriada de laboratori. També és probable que sigui un enfocament costós i difícil d'adaptar-se a la configuració de baixos ingressos. No obstant això, és encoratjador que simplement l'ús de dues sondes en lloc d'un gen tingui una potència restaurada, que podria ser una manera d'increïble necessitat d'eliminar el VIH del cos humà.

Gus Cairns

Publicat: juliol 20 2016

Traducció de Claudio Souza original en Aidsmap titulat El VIH només es pot curar amb combinacions també, delegats de la conferència escolten Revisat per Mara Macedo a 21 juliol 2016 AD

referències

Ananworanich J. Efecte de vorinostat, hidroxicloroquina i la teràpia de combinació en la virèmia maraviroc Després de la interrupció del tractament en persones que inicien el TAR Durant la infecció aguda per VIH.Cap a un taller Cure 2016, Durban, Sud-àfrica. Resum OA3-5LB.

Fauci A. Adreçant-se a la persistència del VIH: reptes i oportunitats. discurs d'obertura, un taller Cap a la curació 2016, Durban, Sud-àfrica.

Nijhuis M. Combinatòria CRISPR / Cas9 enfocaments aplicables a les diferents etapes del cicle de vida del VIH pot impedir la selecció de la resistència. Cap a un taller Cure 2016, Durban, Sud-àfrica. Resum OA3-3. 2016.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Revisió 1

L'informe britànic "avançat" sobre la curació del VIH és prematurament VIH positiu. Org - Hi ha vida amb VIH! 8 08Àmerica / Sao_Paulo Novembre 08America / Sao_Paulo 2016 a 11: 48

[...] infectats. Aquesta estratègia, ja coneguda des de fa algun temps, com "kick and kill" fa servir deu aplicacions de vorinostat durant 28 dies, va ser dissenyat per [...]

Els comentaris estan suspesos

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: