"Tractament com a prevenció (TASP)": estudi gran no mostra un impacte positiu en la reducció de noves infeccions pel VIH

François Dabis
François Dabis en AIDS 2016. Foto per la Societat Internacional de SIDA / Abhi Indrarajan

El primer estudi de recerca "provar i tractar" com a intervenció en salut pública per informar els seus resultats finals va trobar que l'estratègia no va aconseguir reduir les noves infeccions per VIH a les comunitats on es va proporcionar.

Parlant 21st Conferència Internacional sobre la SIDA (AIDS 2016) a Durban, Sud-àfrica el divendres, François Dabis de la Universitat de Bordeaux va dir que la recopilació de dades per a l'estudi ANRS 12249 només es va completar fa un mes. Així, el vostre equip encara no ha pogut aprofundir en l'explicació de les troballes.

Però ja està clar que moltes persones diagnosticades de VIH no estaven vinculades a l'atenció mèdica ni van trigar molts mesos a fer-ho. Només el 49% de les persones diagnosticades van entrar en tractament.

L'estudi va ser molt més reeixit a l'hora de prendre la prova de VIH a les persones que ho necessitaven - 92% de les persones amb VIH coneixien la seva condició. I el tractament va ser altament eficaç en qui es va adherir de forma consistent, amb 93% arribant a una càrrega viral indetectable. Aquests resultats es van obtenir en una zona rural pobra de KwaZulu-Natal, Sud-àfrica.

Pastilles fora d'un flascó de pastilles a la taula de fustaCrema dona té condons en ment

Per tant, pel que fa als objectius, l'estudi 90-90-90 obté 92-49-93. La debilitat crucial en l'etapa mitjana pot explicar la manca d'impacte sobre les noves infeccions pel VIH. Però els motius de la mala articulació per a la cura hauran de ser desempaquetats.

Objectiu de l'estudi amb TASP (tractament a la prevenció - tractament com a prevenció)

El propòsit d'aquest estudi ANRS 12249 és conèixer l'efectivitat d'un tractament contra el VIH com la prevenció (TasP) com una intervenció de nivell poblacional en una comunitat africana profundament afectada pel VIH.

Mentre que els estudis com HPTN052 i Soci van examinar l'impacte del tractament del VIH en els individus i parelles, aquest és el primer de cinc grans estudis aleatoris per examinar l'impacte de la mesura adoptada a gran escala a la població amb la intervenció TASP o "tractament com a prevenció" universal als països africans ". L'objectiu d'aquest estudi va ser determinar si el mètode podria fer possible "la" mà de tractament i si això seria "acceptable per a les comunitats locals", però el seu principal propòsit era reduir el nombre de noves infeccions.

Per tant, el resultat primari va ser la incidència del VIH, mesurada per la població general.

teste de VIHL'estudi, que es va dur a terme al subdistrito de Hlabisa de KwaZulu-Natal. Situats a tres hores en cotxe de Durban, tres de cada deu persones (30%) viuen en directe amb el VIH, la major prevalença a Sud-àfrica i una de les més altes del món. Els estudis observacionals anteriors a la zona havien demostrat que els barris on més persones amb VIH eren teràpies antiretrovirals (ART), el nombre de noves infeccions va ser menor. No obstant això, podria aplicar aquest enfocament de forma eficient a gran escala i millorar encara més els resultats? (Nota del traductor: ho veig amb ulls preocupats, perquè d'aquí a una dictadura de drogues és només un pas més, i un pas interessant per a certs "sectors de les nostres societats ben equilibrades".

Disseny d'estudis i intervencions basades en la llar per TasP

Es tractava d'un estudi aleatoritzat d'agrupació controlada, en què les unitats aleatoritzades eren àrees geogràfiques (Clusters * Un terme a l'ordinador designa indústries raïms en un disc dur (HD) o un grup de 4 o més màquines en sincronia, treballant com a servidors redundants del mateix contingut - vaig decidir deixar l'agrupació i acaba d'establir l'elucidació del títol) d'aproximadament un miler de residents cadascun. Hi havia 22 d'aquests grups a l'àrea estudiada. Es van dividir en dos grups, clústers d'intervenció 11 i clústers de control 11.

Cada sis mesos es va oferir tota la població (en ambdós grups), basada en un sistema de recollida domiciliària, proves i assessorament del VIH. Els consellers implicats van ser entrenats per anar de porta a porta, oferint proves de VIH a les llars dels ciutadans. Els membres de la família amb més de 16 anys oferien proves ràpides i assessorament individualment en un espai de major privadesa dins de la llar.

Aquest enfocament, que ja s'utilitza amb èxit a la regió, ajuda a superar algunes de les barreres per a l'accés als serveis de proves (Nota del traductor: Vaig mantenir una relació electrònica amb un activista a Angola i ella em va dir que hi havia una línia a la capital d'Angola , Luanda, va ser honrada amb un vers que va dir alguna cosa així:

Luanda, Luanda

Ciutat que tots els cables.

"Des del primer dia sense aigua. "

A la nit manquen de llum "-

Desafortunadament vaig perdre contacte amb ella, era per ICQ (hi ha vegades ...) i per al dia d'avui, em pregunto si va morir per complicacions de SIDA o per "complicacions polítiques", donat el fet que l'estabilitat política de l'Àfrica i la seva mapeamento- assignat, el que al cap limitació ètnics i naturals respecte, com un riu o una muntanya, podria servir per a fins que no siguin el "junior" ... Només per il·lustrar aquesta pàgina web es tradueix automàticament en idiomes 58 per GTranslate que no em va cobrar res ja bé, bé, uns tres anys - per un temps no era tan i tinc un bon nivell de les visites més enllà dels països on es parla portuguès i, curiosament, fins i tot en els països que parlen portuguès a l'Àfrica, aquest és el continent - més necessitats - i menys ens visita - està clar que hi ha un problema estructural important i no prendre la conversa massa, veure un programa de "política africana i veure com estan" gràcil "Les línies de límit" traçat "en aquest mapa. Per a mi és molt ...). Es pot arribar a les persones que són més difícils d'aconseguir a través d'altres enfocaments, inclosos els adolescents que viuen en zones rurals i els que tenen un accés limitat als sistemes de salut formals (Nota del traductor: [...]).

Posteriorment, les persones diagnosticades de VIH en clústers d'intervenció immediata van rebre l'oferta immediata d'iniciar ART, el tractament amb VIH, independentment dels símptomes o el recompte de cèl·lules CD4. Les persones en el clúster de control així diagnosticat reben un tractament basat en les directrius i directrius de les directrius nacionals sud-africanes.

Si no creu que el lloc Soropositivo.org es tradueix en 58 Idiomes, feu clic en aquest enllaç i veure en una altra pestanya del navegador

Quan l'estudi va començar a 2012, hi havia una clara diferència entre la intervenció i el tractament d'enfocament intern pel que fa a les directrius nacionals, resar (...) només un dia pregat al Brasil (i jo sóc una víctima d'això enmig de milers ) el tractament només es recomana per a aquells que tinguin un recompte de cèl·lules CD4 per sota de les cel·les 350 / mm3. Tanmateix, aquest nivell es va canviar al gener de 2015 a cel·les 500 / mm3 (Feu clic en aquest enllaç i veure el que diu un gran estudi anomenat START - s'obre en una altra pestanya). Aquestes pautes estan a punt de canviar de nou per recomanar el tractament per a tots, com en el braç d'intervenció.

Cal assenyalar que l'única diferència entre la intervenció i els grups de control era en termes d'elegibilitat per al tractament del VIH. En cas contrari, hi va haver poques diferències entre els braços: les proves de porta a porta es van produir en ambdós; amb relativa proximitat als centres clínics de tractament del VIH (a una caminada d'aproximadament 45 minuts de totes les llars).

Tot i que els investigadors descriuen l'estratègia provada com a model de prova i tractament universal, qualsevol diferència que s'hagi pogut observar entre els grups de control i d'intervenció només hauria de ser deguda al canvi en l'elegibilitat del tractament. A diferència d'algunes altres proves i estudis de tractament, la intervenció del braç de control no inclou una prova de VIH més intensiva o canvis addicionals per facilitar la utilització dels serveis mèdics.

Resultats

Hi va haver persones 28,153 en la població estudiada al començament de l'estudi. Hi havia menys homes, 37%, que les dones inscrites en l'estudi. La majoria de les persones afectades es trobaven entre els anys 22 i 50, amb una edat mitjana de 30.

Com era d'esperar, 31% de les persones ja vivien amb el VIH. Només el 34% d'ells van ser tractats amb el VIH.

El programa de proves porta a porta va poder proporcionar proves de VIH almenys una vegada a 88% de les persones que es van contactar. I en cada ronda de proves, més d'un 70% de contactes, va acceptar l'oferta per repetir la prova.

La teràpia antiretroviral
No sempre és així. Hi ha esquemes amb tres comprimits al dia, un cop al dia. A tall d'exemple la combinació de lamivudina en un comprimit, associat amb atazanavir, una càpsula i Norvir, una part relativament petita de la tauleta un cop al dia.

Però quan els individus van ser diagnosticats, l'articulació per cura amb la seva pròpia salut va resultar ser pobre:

  • Tres mesos després del diagnòstic, 28% havia buscat una clínica per iniciar ART.
  • Sis mesos després del diagnòstic, 36% havia buscat una clínica per iniciar ART.
  • Dotze mesos després del diagnòstic, 47% havia buscat una clínica per iniciar ART.

¹

Resultats: NOVES INFECCIÓ DEL VIH

En general, hi va haver noves infeccions de VIH registrades per 495, per sobre de 22,434 anys-persona (s'obre en una altra pestanya). Això equival a una incidència anual de 2,21% (és a dir, cada any, dues persones en un grup de 100 acabada d'adquirir VIH) (Nota de l'editor: Pel que sembla, però només sembla, si reduïm la població del Brasil cent milions persones cada any, dos milions i dos-cents mil persones a l'any i carpeta contrairiam VIH es multiplica per cinc i veure la mida de la crisi humanitària - mai ha llegit algú aquí Infern de Dante)?

Les taxes d'incidència no difereixen entre clústers d'intervenció (2,13%) i clústers de control (2,27%): aquesta diferència no va ser estadísticament significativa.

"L'estratègia de proves i tractament universal no va tenir un efecte mesurable sobre la incidència del VIH durant el curs de l'estudi", va dir François Dabis.

No obstant això, va assenyalar dos títols de "bones notícies" de l'estudi. En primer lloc, hi va haver bona acceptació de l'oferta de repetides proves de VIH a casa, amb gairebé totes les persones que es van provar almenys una vegada. En segon lloc, la resposta virològica al tractament del VIH va ser excel·lent en aquells que van prendre ART amb adherència adequada.

Explicar els resultats

L'anàlisi presentada avui va ser preliminar (la recopilació de dades es va completar fa només un mes). Dabis va dir que altres anàlisis intentaran obtenir una millor comprensió de com els resultats difereixen entre homes i dones i per a persones de diferents grups d'edat.

Els investigadors tractaran d'aclarir les raons per les quals les persones no s'uneixen a un sistema d'atenció (és la seva vida !!!!) - L'explicació podria estar en la forma de serveis de salut es proporcionen, els factors individuals o estigmes de la comunitat? Busquen comprendre millor les diferències entre el perfil dels individus aconseguits i no afectats per les intervencions.

Durant la discussió, Myron Cohen, de la Universitat de Carolina del Nord va suggerir que els retards en vincular l'atenció podria significar que els individus amb infecció recent per VIH de manera desproporcionada van contribuir a la posterior transmissió. A més, és important entendre l'impacte de la migració i la transmissió sexual quan arriba fora dels límits de les xarxes de la zona d'estudi, que poden contribuir a noves infeccions per VIH. (NE: una olor a la xenofòbia ...)

François Dabis va dir que encara que l'estudi es va formular en el supòsit de poder mostrar un efeitode TASP (Tractament prevenció- el tractament com a prevenció) després de quatre anys de seguiment, pot ser que es necessitarà més temps per tenir un impacte en la incidència, a la llum de la lentitud de l'articulació de l'atenció cap a la pròpia salut.

Altres delegats van suggerir que els grups d'intervenció podrien no haver rebut un paquet d'intervencions que fos prou intens en comparació amb els clústers de control. Per exemple, un enfocament més intensiu per ajudar les persones es comprometen a l'atenció clínica (assessorament, sensibilització) i en grups basats en l'enfocament de port a porta per al tractament d'hora de la infecció pel VIH, el que podria haver tingut un major impacte, que condueix a més persones a tractar.

(Aquí parla de nou l'editor: En va el complet estat d'ineficiència en el finançament de les campanyes de prevenció -Així com un exemple, donat "concessió" d'ús canal de televisió va ser renovada i ningú va pensar a escriure una clàusula contractual que requereix la producció, el suport de les ONG que treballen amb "això" ja que "és aquest" vídeos educatius i l'obligació de escampar a tota la quadrícula de pantalla amb una relació mínima de 5% {sé que és poc, però ja seria alguna cosa} del total de la "concedit, que fa poc sobre els fets, i quan ho fa, ho fa el dolç de sucre i maldestre manera de generar efectes contraproduents per desgràcia! estic Pissy")

Sheri Lippman de la Universitat de Califòrnia, que presideix la sessió, va dir que podria prendre més temps que la recerca de solucions tècniques que per fer front a les barreres estructurals per al compromís de tenir cura de si mateix que es mantenen en un nivell per al qual no puc altre adjectiu, però deplorable .

Publicat a: 23 Juliol 2016

Roger Pebody

Roger Pebody

Roger Pebody

Claudio Souza - seropositius de 1994
Claudio Souza

Traduït per Claudio lloc original Souzado Aidsmap article 'La prova i tractament ": gran estudi no demostra un impacte sobre noves infeccions pel VIH | Revisa pendent


Referència

Dabis F et al. L'impacte de la prova universal i el tractament en la incidència del VIH en una població rural de Sud-àfrica: assaig ANRS 12249 TASP, 2012-2016. 21st International AIDS Conference, Durban, abstracte FRAC0105LB, 2016.

Veure el resum a la pàgina web del congrés.

Descarregar les diapositives de la presentació de la pàgina web del congrés.

Has rebut el teu reactiu de diagnòstic i té por? Creus que la teva vida ha acabat? Teniu pensaments "del tipus sense idea "?

Heu d’esperar!

Compreneu que la meva resistència es va construir un dia a la vegada, una malaltia després de l'altra, una SUSAN DESPRÉS DE LA ALTRA!

La resiliència no és una cosa amb la qual neixen. LLEGUEU! Una d’altres cau. Per cada caiguda, inevitablement, segueix un nou rebot!

En resum:

Dempeus

Sacseja la pols!

I gira al voltant!

El vostre metge, el vostre metge us pot fer molt per vosaltres!

La vostra família, si teniu alguna, perquè no em queda cap persona, poden o no poden fer alguna cosa per vosaltres.

Déu podia fer tot per vosaltres!

Però depèn de vosaltres que decidiu seguir endavant o seure a la vorera!

Creus que parlo massa? Si us plau, llegiu la meva història mèdica obsoleta! 🙂 Pot trigar una mica de temps!

I pel que fa a la salut, és un dret de tots i un deure de l'Estat

anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

finestra immunològica, els fets en 04 / 08 / 17 Ministeri de normes sanitàries 23 23America / Sao_Paulo pot 23America / Sao_Paulo 2018 a 18: 15

[...] Recomano la precaució amb PrEP (dones, atenció) (...) i TasP (Tractament com [...]

Resposta

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processa el vostre comentari.

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

%d bloggers com aquesta: