Articles

SIDA: El "Malalties Cròniques"

Fernanda ¨¨¨¨¨¨ // 27 de juliol de 2016 a les 23:27 // Cláudio en primer lloc vull felicitar-vos i agrair-vos aquest bloc que emporta i aclareix diversos dubtes que Déu us beneeixi infinitament, jo tenia una relació arriscada i aleshores aquesta persona es va assabentar que era un sèrum positiu, ja vaig fer dues proves ràpides una amb un mes i l’altra amb 87 dies després de l’exposició al risc tothom no va donar cap reactiu només ara em vaig assabentar que tinc artrosi, creus que això influeix en el resultat hj ja està fent gairebé 05 mesos i no tinc símptomes de HiV què en penses? Claudio Souza // 28 de juliol de 2016 a les 04:52 // Hola Fernanda, aquí estic! T’agafaré com un huracà! (Et tremolaré com un huracà!)

Recordeu que tots els enllaços en aquesta pàgina oberta a altres fitxes, així que es pot veure tot. Si us plau, veure tot, vaig treballar cinc hores en aquesta pàgina perquè ella tingui més d'un sentit, més d'un propòsit, que és ser útil i conscientitzadora!

Gràcies per elevar els vostres pensaments a Déu i demanar benedicció per nosaltres, per beneir la nostra feina. No us imagineu, durant aquests setze anys, quantes vegades he pensat en renunciar ... Doncs bé, segons s’explica al text, l’autoria de la part tècnica del text va ser elaborada per quatre infermeres de la el CRT- el qual es troba en les proximitats de l'estació de metro de São Judes i, no satisfet, fins que vaig anar a casa SIDAUn centre de referència important per al tractament de la SIDA a l'hemisferi sud del planeta i après que la prova ràpida té una precisió de 99% dels casos en un període de dies 30 1% i el de dos mesos (seixanta) dies necessitats restant.

De vegades faig broma aquí, quan passa el tret, i dic que si jo fos Jesús, deia: “Ara no pegueu més, perquè no us passi res pitjor”. Jo no sóc Jesús; Només sóc un colibrí que va recollir, al riu, una mica d’aigua per intentar esborrar l’assaig al bosc. Pot semblar poc, però és el que podem fer. De totes maneres, vaig anar a un lloc web i vaig obtenir algun material per incorporar al nostre contingut.

Així que Fernanda era "només" un espant. És més important que reflexioneu sobre la lliçó i la por i, potser, reposicioneu-vos en relació amb el que eventualment (com molts altres) podrien pensar en persones "igual que jo" ... Crec que tothom hauria de reflexionar sobre això , per exemple, al meu lloc, que és el de la persona que ha passat dues nits en clar a causa del dolor neuropàtic causat per neuropatia perifèrica VIH, Una cosa molt molest! Com és aquesta nit

Però no deixaré barat

. Mireu, la sida ha estat tractada com una malaltia crònica i, en certa manera, fins i tot pot ser així. Però necessita altres adjectius: la sida ho és
  1. malaltia crònica
  2. progressiu
  3. degeneratiu
  4. esdeveniments imprevisibles feu clic aquí
  5. Debilitant (fa dues nits no dormen pel dolor causat per neuropatia periférica (podeu fer clic sense por a perdre el fil del tauler, tots els enllaços oberts a altres pestanyes).
  6. Pot, la meva més gran por, deixar-me CEG @. (...)
  7. Poden conduir a Demència a través d'una variable anomenada ARC (Complex relacionat amb la SIDA ) - Complex de la SIDA) - ARC (podeu fer clic en aquesta és una segona llista amb altres variants horribles de les seqüeles de la "Les malalties cròniques".
  8. I hi ha el "l'envelliment prematur"
  9. sarcoma Kaposi

Diuen que perjudica la besa. Recordo que arrossega un grup d'infusió de morfina a on estava ...

La morfina per a mi, és la llet de roses, tom són seixanta mil·ligrams de metadona, Mg 1800 150 mg de gabapentina i Thorazine. Amb la síndrome de l’envelliment prematur, als 40 anys vaig operar a l’ull dret de cataractes i n’hi ha un altre, encara incipient, a l’ull esquerre que, fins ara, “no s’ha molestat”. Una història amb dos embolismes pulmonars. Ja veig el metge dient: Això no està connectat. I ensenyo al nostre pare al vicari: el VIH causa vasculitis a tota la web sistema vascular i ofereix l'oportunitat de formar-se coàguls. A més de repetir tromboembolisme pulmonar (Dues injeccions per dia Clexane). També tinc la Repetiu tromboflebitis.

Tot i això, segons l '"Institut Nacional de Seguretat Social", estic perfectament apte per a la feina i des del 31/12/2009 no he rebut cap prestació i he estat vivint molt malament a les cames del que veig al lliure mercat, en aquest e-shopp: http://eshops.mercadolivre.com.br/SUPORTE-MAXIMO Si es tractés d'una donació aquí i allà, Déu sap el que viure. Sí, la meva dona es va retirar, ell rep una benefíico ... Però, després de sortir de casa, amb dotze anys i la vergonya de demanar tan aviat com em vaig setze anys, vaig començar a descarregar camions al mercat Parc Dom Pedro I
Mentrestant, alguns sectors de la societat reben augments de 40%. Altres "8 anys de treball i retirar-se i el dèficit de la pensió ha d'estar ple de plomes de pollastre Carijó del meu coixí. És el pont que va caure.

Està bé per a vostè? O vols que continuï? Perquè jo no tinc la menor expectativa de repòs abans de prendre la meva medicament i ni tan sols ha de sortir de les condicions de la llar, que sigui la meva dona haurà d'anar a buscar per mi ... I, detall, viu amb el VIH des de fa anys 28

Sí! Sí! bona nova, la SIDA és una malaltia crònica que contracti.

Però, desafortunadament, no és tan Glaucoma(Això no ho té) una malaltia insidiosa trist i sagnant que, però, té un tractament molt car (jo diria car) i, si es descobreix a temps, tenir un tractament a base de gotes per als ulls i estic aprenent a -a-dia perquè la meva mare pateix de glaucoma i, si he entès bé, hi ha la possibilitat d'un tractament quirúrgic (això no és el meu - que pot estar parlant sense sentit i em disculpo per endavant a pateixen de glaucoma i poseu-vos en contacte amb mi per il·luminar i corregir qualsevol error (concediu-me la lentitud per analitzar-me com a humà i fal·lible). Tingueu en compte que les respostes tindran temps perquè, de moment, hi ha d’haver almenys 140 missatges per respondre i no permet que ningú respongui, tot i que penso en Beto Volpe per fer-ho, si pot. Bé, doncs, ningú no diu que fos per falta d’avís. No en sabia res i pensava que era com ser atropellat per un llamp: va impactar, va morir. Han passat 22 anys des que vaig "xocar i no morir".

Si ho sabés tot això! ... (...) (Poutz)

Claudio Souza - seropositius de 1994

Veuràs, si tu, dona aïllada i solitària, un dissabte a la nit, em van omplir de simpatia, pensaries que jo visc la SIDA? El rostre de l'epidèmia es compon de gent com jo. Això és tot el que vaig escriure, és l'aspecte de les complicacions de la meva salut personal. Si arribo a una altra persona i ho escrigué, la història sempre serà diferent i teníem, entre nosaltres, un amic, Amarylis, que va morir estúpidament en mans d'un metge que s'acompanya d'18 mesos, amb visió doble i no preguntaven per una tomografia computeritzada o ressonància magnètica. Abans de morir ella va deixar aquest testimoni

No obstant això, en altres temps no era tan

Després d'això, tan aviat com vaig sortir de l'hospital (que tenia tres mesos han anat i perdut entre 35 40 i quilos) (a convalesci menigite viral (que Santa Casa va diagnosticar per 28 dies com a grip) en un hotel de gran volum freqüentat per travestis). I era una veu comuna que la "boca petita, que havia mort víctima (fins i tot això no és cert, si vostè és víctima de la SIDA, és Persona que viu amb VIH o SIDA). Mentre arribava prima, era com si fos una confirmació còsmica que si no hagués mort, morirí molt aviat.

El meu cap sempre serà el meu amic, o els meus drets pagats. Carrer! Quan vaig arribar a l'hotel on jo vivia, la meva habitació estava desocupat i, en un acte de pietat, l'amo de l'hotel em va donar la roba sense cobrar els endarreriments. Després d'això, vaig trucar a un amic ... (...)

Tot i així em van cridar una altra i després vaig donar per vençut.

Per fer que un dia em vaig quedar en el sentit (en aquell moment era una merda, perquè si s'arriba a retirar el FGTS es va utilitzar un codi, per exemple 027 i la caixa de la noia va cridar: La gent té una 027 aquí traïció explícita i! Afortunadament, algú va canviar això, i avui el codi és genèric.

Fa dos anys, potser fa tres anys, vaig passar per un procés de selecció i vaig ser contractat per CONTAX (ara veieu la desesperació d’un home de 50 anys que intentava començar la seva vida com a agent de televenda). Bé, em van agafar tots els meus documents, em van fer proves mèdiques (no hi havia recollida de sang). Vaig rebre un formulari per obrir el compte salarial i em trucarien en 15 dies per formar-me.

Va ser Mara, la meva dona, m'estic ferit, em vaig adonar que no estic cridat i el divuitè dia vaig anar fins allà per desafiar la raó per la qual no va ser cridat, i ella (l'empleat), llavors un somriure, canviat les característiques de la seva cara i el seu col · lega van tractar de continuar la conversa amb ella. Calla, estic en un gran problema, un problemaço aquí i cridat no-que, segons sembla, em van donar tots els documents i va dir que tan aviat com "les coses es normalitzin" em deien.

Mai més. Certament, un fill d’una santa mare, funcionari corrupte d’algun òrgan, proporciona aquesta informació i jo sóc un home doblement marcat.

Marcat per morir potser a causa de la SIDA, o sota les rodes de estació de metro aquí a Santana, que és un viatge en autobús de cinc minuts des de casa. Ja he pensat en aconseguir el cotxe de Mara, sortir i sortir, més ràpid i més ràpid, sense tenir en compte els frens, de manera que tothom m'estavelli a una paret en qualsevol moment. Mara va instal·lar reixes a les finestres, visc a vuitè pis, senyors, aquesta Mara era sàvia i vaig abandonar el disseny del cotxe, per no provocar una pèrdua doblement dura per a ella, i sens dubte marcada, com a socialment morta.

Mort a la vida. Sí, sí, hi ha vida amb el VIH! La malaltia és crònica! Però definitivament no és fàcil ...

Això forma part de la meva història mèdica. Posa una altra persona que viu amb VIH o SIDA aquí i veuràs una altra novel·la

esquinçar

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: