antiretroviral Consultes semestrals El VIH infecció Juliol 2016 Juny 2016 Notícies diverses Més d'articles de 50

Reduir el nombre de visites a la clínica pot millorar la retenció dels pacients en el maneig clínic de la infecció per VIH

MSFLes intervencions que redueixen la necessitat de que les persones visiten les clíniques mèdiques amb massa freqüència demostrin tenir un gran èxit en mantenir a les persones amb cura i suport a l'ART a l'Àfrica Meridional, tal com s'ha escoltat a la 21st Conferència Internacional sobre la SIDA (AIDS 2016) durant la setmana passada.

Les mesures per reduir la càrrega de la demanda d'atenció de la salut també són crucials per millorar la capacitat dels sistemes de salut per administrar un nombre cada vegada més gran de pacients, molts presentadors de la conferència van confirmar aquesta pràctica.

La nova onada d'intervencions - descrit com "especial cura" en les guies - per reduir el temps d'espera en les visites clíniques, i els requisits de seguiment.

Els beneficis per als pacients inclouen menys temps d'espera a les clíniques i els viatges a les clíniques, menors despeses de la seva butxaca les despeses de viatge i menys temps fora de la feina a causa de la presència clínica i més suport a la comunitat per l'adherència a la medicació.

Els beneficis per als serveis de salut es presenten en forma d'una major capacitat per fer front al creixent nombre de pacients, més temps per centrar-se en els pacients amb necessitats complexes i millor retenció dels pacients en tractament a causa de la utilització de treballadors de la comunitat salut i altres mecanismes a nivell de la UE per donar suport al tractament.

En les noves directrius emeses abans de la Conferència Internacional sobre la SIDA del segle passat, l'Organització Mundial de la Salut va instar els programes de tractament nacional a començar a pensar en termes de proporcionar tractament a quatre grups de pacients diferents i serveis de personalització per a cada grup en conseqüència.

MSF

Els quatre grups de pacients són:

  • Les persones que han estat diagnosticades recentment quan: nous pacients que no tenen necessitat de suport i retenció de socis d'iniciar el tractament i el seguiment durant els primers mesos de tractament.
  • Les persones amb malaltia avançada: nous pacients que es presenten amb malaltia per VIH simptomàtica o CD4 comptes per sota del 200, o que desenvolupen la tuberculosi, que necessiten l'atenció clínica de la via ràpida i més intensa de seguiment.
  • Els pacients estables: les persones en tractament durant almenys un any amb una càrrega viral indetectable, no embarassades o en lactància.
  • Els pacients inestables: les persones en tractament amb una càrrega viral detectable, que necessiten l'adhesió de suport, possibles interruptors de segona o tercera línia de monitorització per VIH resistència al fàrmac.

La gent es pot esperar que la transició d'un grup a un altre; en la majoria dels casos de la "recent diagnosticat" a la categoria d ' "estable".

Un "una talla per a tots enfocament de l'atenció ja no és suficient, va dir Gottfried Hirnschall, director del programa de prevenció del VIH / SIDA que, amb l'orientació.

Es necessita un nou enfocament diferenciat a l'atenció, va dir Anna Grimsrud la Societat Internacional de la SIDA. "No estem fent el manteniment de l'atenció que necessitem, així que alguna cosa no va bé per als pacients. Hem de tractar a tothom, de manera que necessitem per tractar a més persones, i per tal d'assolir els objectius 90-90-90, hem d'accelerar, "ella va dir en una reunió prèvia a la conferència per satèl·lit de l'atenció especial.

especial cura implica no només canvien de treball a nous marcs per al sistema de salut, com els treballadors de salut de la comunitat, però l'assumpció de la responsabilitat de la gestió dels elements de la seva pròpia atenció per a grups de pacients acte-organitzada. Aquests mecanismes inclouen la distribució de medicaments per part dels grups de pacients, que poden requerir canvis en les regles de molts països.

"Un dels majors obstacles per a l'atenció especial és regles - regles que diuen que aquesta persona no pot fer-ho", va dir Carlos del Rio de la Universitat d'Emory.

6 semestres

En la conferència es conclusions en un nombre de diferents models d'atenció que inclou sis cites mensuals, clubs de membres i grups comunitaris per reabastecer ART.

Però el Dr Eric Goemaere de MSF va advertir que els serveis comunitaris i clubs de membres són un suplement. "Clíniques encara es necessiten per a aquestes pràctiques," va dir, i va indicar que els clubs de membres han de ser entesos com un mecanisme per ampliar el volum de pacients tractats i no com un mecanisme d'estalvi de costos.

demana Semestral

Una revisió d'un interruptor per a sis cites mensuals per als pacients clínicament estables a Malawi va trobar que el canvi a un sistema de servei de sis mesos redueix la fricció atenció del VIH i es guarda cites mèdiques 30.000 en un sol barri en 2014. Metges sense fronteres van canviar de tornada a cites mensuals o trimestrals a les cites semestrals a la cara dels pacients clínicament estables en el seu programa de tractament al districte Chiradzulu des 2008. pacients obtinguts de la càrrega de la droga per al tractament d'ARV cada tres mesos. El programa ofereix atenció a pacients, sobre 35.000 95% dels quals són ara a ART.

L'anàlisi es va centrar en els resultats entre els pacients tractats 24,802 2008 des que eren elegibles per a la freqüència semestral, que 18% no té l'opció de ser menys freqüents a les cites ambulatòries. Els que no han registrat van ser significativament més probabilitats d'anar a la mort o perdre els seus segments de la (odds ratio ajustada 3,09, 95 2.47% IC-3.87) possiblement una indicació que van ser considerats inadequats per al canvi a les visites clíniques menys freqüents, tot i que 250464clinicamente són estables. En general, només 3% dels matriculats en posteri25252525ormente consultes semestrals van perdre la seva, en comparació amb 35% de les persones que no han participat.

Quant als compromisos guardats, l'anàlisi va mostrar que un horari de sis mesos només va començar a tenir un impacte substancial en el nombre total de visites mèdiques a 2014, el primer any en què les visites al metge van disminuir substancialment. Va presentar els resultats, Alison Escola Wringe d'Higiene i Medicina Tropical de Londres, va dir que un sistema de desplegament de sis mesos va ser relativament lent, però s'espera que s'acceleri amb la introducció d'una rutina de monitorització de la càrrega viral. (Wringe)

visites a la clínica simplificats

L'estudi d'investigació de proves basades en la comunitat en el seu conjunt i es va accelerar a l'atenció i tractament de tota va trobar que el seu model d'atenció ambulatòria simplificada resultar en visites de pacients substancialment més curts - de mitjana aproximadament una hora menys i que tant reducció del temps d'espera i la reducció del temps de consulta clínica expliquen aquesta diferència.

"A ningú li agrada esperar, i aquestes comunitats, els pacients poden esperar un màxim de quatre a cinc hores per veure un metge durant cinc minuts", va dir Starley B. L'ombra de la Universitat de Califòrnia a San Francisco, un membre de l'equip d'estudi de recerca. La previsió d'aquests llargs períodes d'espera pot dissuadir els pacients d'anar a la clínica, sobretot quan es tracta de el risc d'una pèrdua d'ingressos.

L'estudi de recerca utilitzat un sistema d'atenció simplificada en les seves operacions europees a Uganda i Kenya, on les infermeres realitzen triatge dels pacients a l'arribada a la clínica, dirigir als pacients per a la recollida de sang per a anàlisi, cites mèdiques i farmacològiques d'abastiment. L'estudi va incloure un element mòbil i en el qual els pacients van rebre una forma de fer durant la seva visita a la clínica, a quina hora se li va donar l'inici i final de cada reunió amb un metge es van registrar. Els investigadors van comparar els temps d'espera i cada visita a la clínica per a la intervenció clínica (pacients 353) i clíniques del govern (pacients) que proporcionen 745 nivell estàndard de serveis d'atenció per al grup de control en l'estudi. Van trobar una durada mitja hora 1,08 negoci per a aquells amb CD4 compte per sobre de 500 1,13 i hores per a les persones amb CD4 compte a continuació clíniques d'intervenció 500, en comparació amb una mitjana d'hores 2,35 clíniques governamentals, dels quals es van passar més de dues hores d'espera, amb el temps d'espera més llarga per al servei d'atenció clínica i de rebre el medicament. Una quarta part dels pacients a les clíniques del govern va gastar més de 3 hores a la clínica.

Racionalització de l'atenció als agents clínics publicats per veure els pacients que no requereixen model d'atenció clínica també va reduir el nombre total de visites de pacients cada dia a causa d'una millor planificació dels compromisos clínics.

comunitari d'abastament d'ART

Swazilàndia és la prevalença del VIH extremadament alta (31%), però moltes persones que necessiten teràpia antiretroviral encara estan sense tractament. L'ampliació de la capacitat del sistema de salut per a proporcionar tractament antiretroviral en aquest país viu en regions predominantment rurals i requerirà un canvi en l'atenció mèdica a basat en la comunitat. MSF va posar en marxa un programa pilot a Swazilàndia per avaluar l'èxit del moviment pacients clínicament estables en tractament antiretroviral als models d'atenció comunitària en 2015-2016. (Lukhele)

Els pacients en diferents tipus d'instal·lacions se'ls ha donat l'opció de traslladar-se a diferents tipus d'atenció comunitària, totes posades una reduïda quantitat de visites a la clínica:

  • Instal·lació basada en la pertinença a clubs (tres mesos), on una trentena de pacients van rebre assistència per obtenir medicaments pre-envasats. Les mostres de sang per al recompte de càrrega viral i anàlisi clínica es va realitzar en el mateix dia.
  • Els grups de la comunitat ARV tenien al voltant de 6 pacients i van ser autoformados grups de pacients en els establiments rurals que fan torns per recollir la medicació i participar en les sessions dels grups clínics; Al dia següent va consistir en la retirada de la medicació, el recompte de pastilles, per donar suport l'adherència i control de pes.
  • servei de llarg abast a zones molt remotes en què la medicació pre-envasats es lliura mensual.
VIH, el VIH
il·lustració VIH-dimensional del digital

Cap al final del segon trimestre del 2016, 727 pacients havien estat inscrits en programes de tractament antiretroviral de la comunitat, 40% en nou clubs adherència 46 60% en els grups de comunitat i TARGA 14% en tres comunitats remotes assolir.

Els pacients en cada grup tenien un recompte de cèl·lules CD4 per sobre de 500 i havien estat sota tractament antiretroviral durant més de cinc anys. persona visita cada model de servei va ser molt alt: 96% l'adhesió a aquests clubs i extensió a la comunitat 100% per als grups de la Comunitat ARV. Quaranta i un pacients van tornar a la clínica principal; hi va haver una major retenció dels pacients a aquestes cures, i va ser significativament més probabilitats de ser membre de clubs que en TARGA o amb grups locals d'atenció.

Les principals raons per a la tornada a l'atenció ambulatòria van ser una falta d'elegibilitat per a l'atenció comunitària en primer lloc, els resultats de les proves de càrrega viral que requerien atenció i problemes de comunicació incisives clínics dins el grup d'art de la comunitat.

En l'avaluació de MSF (Metges sense fronteres) van arribar a la conclusió que la gestió comunitària d'ART és factible i que la comunitat de professionals de la salut i els laics tenen un paper important per exercir en l'establiment i la gestió d'aquests serveis. Proporcionar més d'una plantilla a través d'un mecanisme que milloren l'acceptació.

Més informació

Descarregar les diapositives de la presentació de la pàgina web del congrés

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant