Anuncis

SIDA 2016: dolutegravir Més treball Lamivudina així com la línia de tractament del VIH 1ª

Et trobes Iniciació => Dolutegravir => SIDA 2016: dolutegravir Més treball Lamivudina així com la línia de tractament del VIH 1ª
Dolutegravir
Pere Cahn SIDA a 2016 (Foto: Liz Highleyman)
Pere Cahn SIDA a 2016 (Foto: Liz Highleyman)

Esquema dos fàrmacs dolutegravir i ben tolerat inhibidor de la transcriptasa inversa Analog Nucleosídea, lamivudina va conduir a la supressió viral sostinguda per la majoria de la gent la teràpia antiretroviral primera intervenció (HAART) en un petit estudi pilot, d'acord amb un altaveu presentació tardana a la XXI Conferència Internacional sobre la SIDA (SIDA 2016) la setmana passada a Durban.

Com que les persones amb VIH viuen un tractament prolongat, els investigadors continuen cercant teràpies més tolerades, més fàcils de prendre i més assequibles.

ViiV Healthcare dolutegravir (Tivicay també en l'únic comprimit esquema Triumeq) és un potent inhibidor de la integrasa amb una alta resistència de barrera. Lamivudina (3TC; Epivir) és un barat i ben tolerat anàlegs de la transcriptasa inversa anàlegs de nucleòsids (NRTI) amb efectes secundaris mínims d'interaccions de fàrmacs coneguts i les versions àmpliament disponibles de baix cost genèric.

Estudi GARDEL l anteriorment van mostrar resultats prometedors utilitzant una doble combinació de lopinavir / ritonavir (Kaletra) més lamivudina. Però dolutegravir és una opció més atractiva, com l'IT, té menys toxicitat i interaccions entre drogues i medicaments que els inhibidors de la proteasa.

Pedro Cahn de la Fundació Hoste va demostrar els resultats reportats a Buenos Aires l'estudi PADDLE prova "estudi concepte" avaluació de dolutegravir més lamivudina per al tractament inicial del VIH.

Aquesta fase 4 de l'estudi pilot té vint participants prèviament no tractats, adults amb baixa càrrega viral de referència (criteri <Còpies 100.000 / ml, tot i que 4 estava per sobre d'aquest llindar) i mutacions de resistència a les NRTI desconegudes. Tots menys un eren homes i l'edat mitjana era 34 anys. La càrrega viral mitjana de la línia mitjana era d'exemplars 24.000 / ml i el recompte de CD4 era aproximadament de cel·les 500 / mm3. Es van excloure persones amb hepatitis B (la lamivudina també actua contra el virus de l'hepatitis B).

Els participants en l'estudi obert actual van ser tractats amb 50 mg dolutegravir més 300 mg de lamivudina una vegada al dia durant 48 setmanes. Per garantir la seguretat, la càrrega viral es va mesurar inicialment cada pocs dies i després cada dues setmanes fins al tercer mes. Els primers deu participants van ser avaluats a les 8 setmanes abans que el pròxim grup de deu hagués iniciat la teràpia. El tractament s'ha interromput si els pacients

Ha de portar el seu dolutegravir a tot Àfrica immediatament
Ha de portar el seu dolutegravir a tot Àfrica immediatament

assolit almenys una reducció de 1 ingressi la càrrega viral en la setmana, i si la càrrega viral es va mantenir per sobre 1000 còpies / ml a la setmana 12 o per sobre de 400 còpies / ml a la setmana 24, o si la càrrega viral va tornar a sorgir després de esdevé indetectable.

Andrew Cahn presentar un informe preliminar de l'estudi després de 24 setmanes al Parlament de la Conferència sobre la SIDA el passat mes d'octubre i els resultats després de la setmana 48 a 2016 SIDA. L'estudi en curs té el termini de 96 setmanes.

Resultats

  • La càrrega viral disminuir ràpidament després de la iniciació de la teràpia, similar a la disminució observada amb el patró 3 als fàrmacs ART.
  • La majoria dels participants tenien ARN del VIH per sota de còpies 50 / ml durant la tercera setmana i tots - incloent 4 que es va iniciar amb la càrrega viral per sobre de 10.000 còpies / ml - també ho va fer després de la vuitena setmana d'ara endavant.
  • Mentre que tots tenien càrrega viral indetectable en setmanes 24 en 48 1 setmana persona experimentada en el protocol, la configuració de la línia de fracàs del tractament i 1 va suïcidar, resultant en una taxa de resposta del 90%.
  • El tractament generalment era segur i ben tolerat, amb pocs efectes secundaris o anomalies de laboratori.

Andrew Cahn va explicar que el pacient amb teràpia fracassada va suspendre l'estudi, però el metge va mantenir el mateix esquema i va aconseguir la supressió viral sense alterar la teràpia. Finalment, els investigadors el van convèncer d'inserir un esquema estàndard.

L'únic esdeveniment advers advers seria un suïcidi després d'un fet de vida traumàtica per part d'un individu que més tard va trobar haver tingut una història prèviament no revelada d'intents de suïcidi; això es va considerar no relacionat amb l'estudi de les drogues.

"En aquest concepte estudi pilot prova, doble teràpia amb lamivudina dolutegravir supressió viral més ràpida induïda obtinguda amb un perfil de seguretat / tolerabilitat favorable per al tractament d'ART VIH-1 verge -individus", els investigadors concloure:

ViralReservoir

"S'ha confirmat en un assaig clínic aleatoritzat ben alimentat que aquest règim de dos fàrmacs pot considerar-se com una estratègia senzilla, potent, ben tolerada i potencialment rendible per iniciar el tractament per a la infecció pel VIH".

Andrew Cahn va dir que es necessiten més dades d'assaigs més grans per determinar si la teràpia dual és una estratègia segura i eficaç. La fase 3 de l'estudi GEMINI (NCT02831673), Que va traçar el seu primer partit de la setmana passada, compararà dolutegravir més lamivudina en comparació amb el règim estàndard de dolutegravir més tenofovir / emtricitabina (Truvada drogues).

"Hem d'esperar i veure", va advertir Cahn. "No facis això a casa fins que tinguem els resultats".

Contingut Extra:

dolutegravir antiretroviral s'incorpora en el SUS

2016 medicament entra en la tercera línia de tractament de la infecció per VIH

El dolutegravir antiretroviral es va incorporar en el SUS des de la decisió de la Comissió Nacional de Tecnologia SEUS Incorporació (CONITEC) com a fàrmac de tercera línia en el tractament de la infecció per VIH.

La tercera línia de tractament es coneix com una línia de rescat. És a dir, la indicada en l'atenció del pacient amb insuficiència la primera i segona línies. .. llegir més

Oficina de Comunicacions
Departament d'ITS, Sida i Hepatitis Viral

Arribar a conèixer la pàgina DDAHV Facebook:
https://www.facebook.com/DSTAidsHV

Traducció d'originals de Claudio Souza Aidsmap: SIDA 2016: dolutegravir més lamivudina funciona bé com a primera línia de tractament del VIH

Claudio Souza - seropositius de 1994
Claudio Souza

Comentat per Mara Macedo

mara

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Revisió 1

Dolutegravir passa a formar part del grup dels antiretrovirals utilitzats per tractar la infecció per VIH / SIDA al Brasil Soropositivo.Org - Hi ha vida amb el VIH 15 15Àmerica / Sao_Paulo Octubre 15America / Sao_Paulo 2016 a 11: 46

[...] 30 Juliol 2016 a 2016 // AIDS 2016: Dolutegravir Més Lamivudina funciona bé com tracten ... [...]

Els comentaris estan suspesos

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: