Mea culpa. Ma Faute. La meva culpa més gran!

Et trobes Iniciació => Històries positives => Mea culpa. Ma Faute. La meva culpa més gran!
?>

La culpa era el que vaig sentir quan em van condemnar a morir de vergonya i remordiment, per haver-ho pensat bell morir de plaer!

Mea culpa. Ma Faute. La meva culpa més gran! Un remordiment remordedor, una vergonya sense final!

Em vaig rendir després de mirades creuades, de canvis intercanviats i de donacions de petons. Em vaig rendir fins al punt de sentir l'explosió i l'èxtasi. Em vaig rendir fins que l’alegria del plaer es va esvair davant la relaxació dels meus músculs i de la resta de l’esperit. Una experiència emocionant i deliciosa no és així? Sí, ho és!
Però mai no vaig pensar que aquest plaer pogués ser la frase, el càstig per a un simple descuit. De fet, el descobriment es realitza mitjançant un senzill examen mèdic. Aquest examen és indolor i no es produeix per dolor físic o malaltia manifestada, sinó per la curiositat per conèixer el meu estat clínic de salut. El jutge que tenia davant meu es va quedar tot en blanc (metge) va llegir i va mirar als meus ulls donant el veredicte:

- "Sou d'aquest resultat de la prova ... seropositiu, reactiu! AIDÉ.TICO "

Culpable!

SIS MESOS DE VIDA

El món es va aturar, el so va desaparèixer, es va obrir la terra i l'impacte en mi va ser tan fortament dolorosa, la cancel·lació de tots els plaers que fins i tot va portar al seu mr "Aquí, el moment del diagnòstic i, al mateix temps, d'adormir el dolor, i un altre respondre forma com un anestèsic per a l'anul·lació de plaer, la font!

Sorprenent aquest sentiment!

Una sensació indescriptible, redundància sense explicació.

La cel·la! Un coma físic i metafísic! El remordiment de la certesa, l'engany de la presumpció!

dolor solitari.

Solitari, el passeig d'un temps sense informar, sense vents, sense confiar aquestes horribles notícies rebudes. Les pel·lícules passen pensaments dels moments generals de la meva vida en pocs segons, perquè el jutge va tornar a condemnar-me a la meva presó.

La solitària fins jo em sentenciei allunyar-se de la gent, amics, familiars, miralls.

Sí miralls, perquè m'havia enganyat pel meu compte, on vaig sentir que la meva ànima estava eclosada eternament. Van passar dies i mesos, fins que em vaig enfrontar al pitjor enemic. Jo mateix! L'enemic íntim que et fa sentir els sentiments més dolorosos i prejudicis per tu mateix. Em vaig posar en la meva ment i en el cor que jo seria un feliç presoner, on em permetria tornar a mi mateix, d'on l'havia expulsat.

Sabent que la culpa de tot el que va passar, que era només jo, el malvat em va enfurismar.

Sabent que m'he permès denigren, contaminen al temple anomenat el cos que Déu em va donar perfecta ... i profanat d'una manera determinada.

Per què em vaig culpar per tot?

Nota de l'editor: Quan vaig rebre el meu diagnòstic va passar per un període extremadament paranoic en què vaig sentir que algú pogués saber que sóc VIH positiu paramim.Senti por, la vergonya, la culpa, l'auto-humiliació simplement enginyós i va pensar que si, i en suïcidi Un amic meu, quye em va fer el favor de notificar al meu ex, podria, però no era, infectat, va dir un segon més tard s'havia penedit deixar de parlar perquè ella va entrar en un brot paranoic complet i era difícil aconseguir la seva torna a la llum de la realitat. SIDA, aquesta malaltia té el do de bojos quan senten que poden haver estat tocats per ella. Mai he vist un report d'una persona que el va rebre comserenidade, en un cas extrem, un amic em va dir que el seu germà tenia SIDA i que, abans de confirmar el diagnòstic, va tenir "esperança era la leucèmia" i és un psicòleg! !!

Per què no culpar a la parella? Una resposta òbvia i senzilla, però difícil de veure en els primers moments. Mai he estat violada, mai es va veure forçada a tenir relacions sexuals, no imposada o em va ordenar el meu sexe ha de ser sense condó, mai es va apuntar amb una arma al capdavant dient que seria amb i sense punt.

Em vaig permetre, vaig autoritzar, me'n vaig anar ... jo volia!

Aprendre a acceptar el seu fracàs i no volen imputar a la parella, és la clau que obre la seva detenció, la cel·la en la que m'havia bloquejat mi.

La solitària!

La vida és senzilla de viure, és saludable per continuar i és benèfic per a aquells que respecten i cuiden el post-alliberament, la post-alliberament i l'autoacceptació. Doneu-vos valor, valoreu la vostra vida, la vida allà i la vida de tothom, esdevé l'alliberament perpètua on podeu perdonar-vos. Viure simple i intens és el que necessitava per ser feliç amb mi i preparat per fer front a la realitat.

La realitat és: Puc ser feliç, saludable i tenir una relació totalment normal amb un company. Tant si és VIH positiu com si no. Som normals, som capaços i som éssers humans com qualsevol altre. No més, ni més ni menys que un altre!

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.