Anuncis

Prep pot reduir encara més el risc d'infecció per VIH després de començar el tractament soci

Et trobes Iniciació => Antiretrovirals => tenofovir disoproxil fumarat => Prep pot reduir encara més el risc d'infecció per VIH després de començar el tractament soci
tenofovir disoproxil fumarat

Això va ser un moment terrible per veure i viure. Encara que no era "collit" en aquest moment de la història, d'una manera o altra, una vegada collit, vaig arribar a viure sota l'ègida de "si hi ha demà". I vaig veure escenes similars a aquesta "lluny que sovint"

Jared BAETEN presentar a AIDS 2016
Jared BAETEN. Foto al gener Brittenson, hivandhepatitis.com

Oferta Truvada en un pla de pre-exposició profilàctica (PrEP) per al soci negatiu del VIH en una parella serodiscordant durant els primers sis mesos després de el soci VIH positiu que comença la teràpia antiretroviral (ART) pot servir com un "pont" per proporcionar més protecció contra la infecció pel VIH, segons van informar els investigadors ahir 21 Conferència Internacional sobre la SIDA (SIDA 2016) a Durban, Sud-àfrica.

Els estudis han demostrat que l'eficàcia del tractament antiretroviral redueix dràsticament el risc de transmissió del VIH després - un concepte conegut com "el tractament i la prevenció" - Prep i reduir el risc d'infecció durant 90% es pren constantment.

Els socis negatius VIH inicials de l'estudi PrEP en heterodiscordes parelles heterosexuals que el Dr. Baeten inicialment presentat en la conferència de la conferència de la Societat Internacional de la SIDA a 2011, van ser assignats aleatòriament a Kenya i Uganda per rebre tenofovir / emtricitabina (components de Truvada), tenofovir sense co-formulació o placebo. (En aquest moment, això va passar amb les pautes de l'Organització Mundial de la Salut i el país va recomanar que iniciés l'ART basada en el recompte de cèl·lules CD4 i que no totes van diagnosticar amb VIH).

Seguiment de la Estudi de demostració parella i profilaxi pre-exposició, el propòsit de mostrar si a combinació integrada de PrEP els socis negatius més el soci positiu ART podrien reduir encara més el risc de transmissió del VIH. En el moment en què es va iniciar aquest estudi al novembre de 2012, hi va haver una àmplia evidència que tant PrEP com el tractament com a prevenció (Tasp - Acrònim de Tractament com a Prevenció) eren efectives, de manera que tots els participants rebien les dues intervencions de forma oberta (no aleatòria).

El projecte de demostració es va dur a terme en quatre centres a Kenya i Uganda, que va ser seu dels socis inicials de l'estudi aleatoritzat per PReP, però s'inscriu una nova cohort de 1013 parelles heterosexuals serodiscordants en què cap dels dos mai havia pres antiretrovirals.

L'edat mitjana dels participants va ser de 30 anys. En dos terços de les parelles, la dona era la parella VIH positiva. Els socis positius tenien un recompte de cèl·lules CD4 mitjanes de cel·les 436 / mm3 i la càrrega viral mitjana en més de 37.000 copies / ml. La majoria (65%) va dir que tenien un sexe sexualment desprotegit el mes passat.

Al moment d'inscriure, es va oferir a parella VIH positiva a la teràpia antiretroviral de combinació d'acord amb les directrius nacionals - menys de cèl·lules 350 / mm3 fins a mitjans de 2013 i tractament, posteriorment, universal, - mentre que la parella VIH negativa s'ofereix diàriament Truvada. PrEP es va continuar mentre el soci positiu va endarrerir la iniciació del tractament en els primers sis mesos després de l'inici del TARGA, permetent el pas del temps perquè la càrrega viral no es pugui detectar; PrEP es va allargar si el soci positiu va tenir interrupcions de tractament o mala adherència coneguda.

El projecte de demostració mesura les parelles seleccionades en base a un algoritme d'escales de risc que eren 1 10 que depenent predictors de risc d'infecció pel VIH, inclosos parelles joves en arranjaments de cohabitació en lloc de matrimoni, sexe recent desprotegit, socis masculins no circumscrits i socis positius amb una elevada càrrega viral; les parelles amb una puntuació igual a 5 o superior van ser elegibles per a l'estudi.

A la Conferència 2015 sobre retrovirus i infeccions oportunistes (finalitza) El Dr BAETEN va informar dels resultats provisionals, mostrant que dos socis negatius del VIH inicialment seroconvertits. En lloc d'un braç de placebo, els investigadors van utilitzar la taxa d'incidència en el braç original placebo de socis aleatoris de l'estudi PrEP per estimar que 40 noves infeccions haurien estat esperades en absència d'ART i PrEP, una reducció de risc de 96%.

Aquesta setmana el Dr. BAETEN va mostrar resultats actualitzats amb les dades definitives fins al juny 2016, el que reflecteix aproximadament el 1700 persona-anys de seguiment.

Mapa Globus del món amb icones de SIDA

En aquest moment, 91% dels socis positius havien iniciat ART i gairebé tots havien aconseguit la supressió viral (<400 copies / ml) - (Nota de l'editor: és un desconeixement visible del Tractat d'Hèlsinki que proporciona el tema de la investigació amb el millor tractament (20%) dels socis negatius als quals es va oferir PrEP ho va acceptar. Resultats en ART solitari (...) eren en 97% del temps de seguiment, solitari PrEP en 39%, superposició de TARV i PrEP per 20%, ni TARV ni PrEP per 33%.

Al final de quatre noves infeccions de seguiment del VIH es va produir en comparació amb esperat 83 prep o sense HAART per un parent 95 reducció del risc%. La protecció era similar independentment del gènere, l'edat o el tractament previ de la càrrega viral. L'adhesió tant a PrEP com a ART van ser bons durant el projecte de demostració. Entre les parelles dels pacients VIH negatius que van començar PReP i es van seleccionar aleatòriament per posar a prova la concentració de fàrmac en sèrum, 82% de les mostres de sang van mostrar nivells detectables de tenofovir

No obstant això, cap dels individus recentment infectats en realitat fan ús de TARGA i PReP consistentment - i de fet estaven en parelles que no van utilitzar aquestes recursosá

Una dona havia trencat amb la seva parella positiva i es va aturar prep, mentre que una segona dona tenia una parella que no ha volgut iniciar el tractament i la profilaxi pre-exposició es va aturar; ni la dona tenia un detectables concentracions sèriques de tenofovir en la mostra de sang en el moment de la infecció. Una tercera dona era treballadora sexual fent ús inconsistent de la prep. L'únic home que tenia la infecció havia disminuït l'ús de la profilaxi pre i tenia múltiples parelles sexuals.

"En aquest disseny obert per a demostrar la prestació integrada de tractament ARV i Prep per a la prevenció del VIH entre parelles discordants, Observem la virtual eliminació d'incidència del VIH, "Van concloure els investigadors.

"Les intervencions d'aquest tipus podrien tenir un efecte substancial en l'epidèmia del VIH", va dir el Dr. Baeten a la conferència de premsa de la Conferència sobre la SIDA a 2016:

"Pel que PREP ART són intervencions molt importants podria virtualment eliminar la transmissió del VIH (Sic). "

No hi ha més que veure aquest enllaç i us aconsello que llegeixi

Liz Highleyman

Produït en col · laboració amb hivandhepatitis.com

Publicat a AIDSMAP a: 21 Juliol 2016

Traduït Claudio Souza a l'agost 04 de 2016 de l'original a: Prep pot reduir encara més el risc d'infecció per VIH després d'una parella comença el tractament. Comentat per Mara Macedo

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: