Dades sobre la SIDA PREP Tractament com a prevenció (TasP)

mitjans indetectables no infecciosa?

El repte d'explicar els resultats de l'estudi de la transmissió no soferta del VIH de l'estudi de socis. Llegir i reflexionar molt ...

L'editorial i el comunicat de premsa que acompanya els recents resultats de l'estudi SOCI desperten preocupacions Campanya d'Accés prevenció.


Foto Bruce Richman
Bruce Richman

Com CEO i cofundador de la Campanya de Prevenció d'accés (PAC), Bruce Richman se centra en parlar amb tots sobre els beneficis del tractament del VIH no només per a les persones que viuen amb el virus, sinó també a les seves parelles sexuals - se centra específicament en les maneres en què els medicaments poden prevenir la propagació del VIH. Per continuar amb la seva militància, Richman POZ va llançar un blog. Fes un cop d'ull al seu discurs inaugural a la publicació ""Alt i clar: No detectable = no infecciós"Per aprendre com els sentiments de por i ansietat sobre el seu estat de VIH positiu al VIH ha donat lloc a una sensació de llibertat quan es va adonar que tenir una càrrega viral indetectable significava que no era un perill per al seu company / a / parella.

Mentre estàvem creant el lloc, POZ informes en SOCI estudi trobaQue dóna suport encara més el tractament i la prevenció del VIH (TASP). Richman va expressar les seves preocupacions sobre l'article i l'estudi de seguiment del to d'advertència i el comunicat de premsa, que sentia que hauria d'haver estat més propícia. Com discutim els reptes d'explicar i interpretar els resultats de l'estudi sobre el risc de transmissió del VIH, tots dos es van adonar que era una conversa important per compartir.

A continuació es mostra part del nostre intercanvi de correus electrònics, editat per major claredat i longitud.

La fam, la pobresa i la SIDA a l'Àfrica
Aquesta foto és de fa quinze anys (2002) i simplement no pot creure que va sobreviure a les atrocitats perpetrades pel "món civilitzat" per al dia d'avui. Mostra-les per revelar contextualització i, al meu entendre, Àfrica, 96% de seguretat és un excel·lent índex. Però ... En un país amb gairebé dos-cents milions colpejar-la crisi humanitària i desastres sense prescendentes

Bruce, gràcies per parlar dels resultats de l'estudi PARTNER, que es van presentar a la Conferència Internacional XXI la SIDA (AIDS 2016), celebrada a Durban, Sud-àfrica. L'estudi va seguir a les parelles heterosexuals i homosexuals en la qual una persona té VIH i l'altre no [parelles serodiscordants]. La Comissió no va trobar transmissions de VIH entre parelles en què la persona amb VIH tenia una càrrega viral indetectable. La nostra història sobre l'estudi es va anomenar "RESULTATS PARTNER, publicat provisionalment, reforça el poder antiretroviral per evitar la transmissió:

"Estic d'acord que hauríem d'haver estat més específic. Potser alguna cosa així com "Un estudi troba que les infeccions per VIH entre zero sorodivergentes parelles sexuals, en els quals el vehicle és indetectable."

Gràcies per estar tan obert a la resposta. Això realment va revisar les paraules del nostre títol. Destaca la importància de les troballes. Anant un pas més enllà, l'estudi és específicament sobre el risc de relacions sexuals sense protecció, de manera que podria ser més efectiu que dir, "Un estudi troba Zero infeccions pel VIH en les relacions sexuals sense protecció amb parelles no detectables".

Igual que un sexe més calent, bé. Però no deixar de condons
Igual que un sexe més calent, bé. Però no renunciar condó

Crec que es pot destacar el que és realment important d'aquest estudi per a les persones amb VIH, les seves parelles i els seus proveïdors.

Per exemple, l'article cita el nou anàlisi es va centrar en 888 parelles serodiscordants per al VIH i uns paràgrafs més endavant diu que no hi va haver incidents 22.000 sexuals sense protecció entre parelles homosexuals i heterosexuals 36.000. La combinació d'aquests nombres en algunes parts de l'article quedaria clar que no hi havia 58.000 actes sexuals sense condó. Es tracta d'un nombre significatiu, però, es pot ignorar si reportarmos actua per separat. I és important posar l'accent en el paper del sexe sense condó en l'estudi.

És un canvi mental, cultural i social profunda per reconèixer que les persones amb VIH que no són detectables poden tenir relacions sexuals amb VIH negatiu sense transmetre el virus.

Entenc el seu punt de vista en la seva major part. Però, de fet, veig la parella, estudi en un comunicat de premsa i editorial acompanyant inclou cites com "els metges han de tenir clar que tot i que el risc global de transmissió del VIH pot ser petit, el risc no és zero i el nombre real no es coneix, especialment per als grups d'alt risc com ara HSH [homes que tenen relacions sexuals amb homes] ".

L'editorial del comunicat de premsa, que no és oficialment l'estudi, és menys compatible i la peça més cautelosa de la informació que acompanya a l'estudi.

Per què creu que es necessita aquest to?

Objectiu de la Vida
Hi ha llum al final del túnel. Però el túnel és llarg ...

No és estrany que un estudi com a parella, la qual cosa indica que hi ha efectivament zero risc o risc insignificant per a la pràctica de relacions sexuals sense protecció entre sorodivergentes parelles d'estat serològic, serà colpejat per una pressió i contraatac significatiu a causa de la política, la cultura i preocupacions per la salut pública. Això tindrà impacte on i tan aviat com es publiqui, així com també com es publica i es publica. Treballo molt de prop amb Pietro Vernazza, MD, que està en el comitè executiu de PARTNER, l'autor de declaració suïssa i el consell d'administració de la PAC, que va acordar seguir el registre sobre el problema:

La publicació d'aquest manuscrit no va ser retardada per l'autor, sinó per un grup extremadament insegura del procés editorial, amb el temps de resposta extremadament llarga. Em semblava que molts editors i revisors eren reticents a tenir aquesta informació publicada. Aquest retard en el procés de publicació pot indicar que les raons no eren de caràcter científic sinó polític.

L'advertència de PARTNER al comunicat de premsa i editorial com "petit" apareix "pot ser petit" i "el risc no és zero", ja que molts subestimen i minimitzen la importància de l'estudi. L'elecció de paraules com "negligible", "risc efectiu de zero" o fins i tot "extremadament petit" seria més precís i significatiu, i altres experts han utilitzat per descriure aquest resultat de PARTNER.

Fàcilment podríem veiem en una discussió de la semàntica i com les persones interpreten les paraules específiques que transmeten el risc de tot, no hi ha un acord del mesurament del risc - però puc suposar que vostè creu que el comunicat de premsa del to és intencionadament provisional?

Fins i tot quan d'acord amb la prova de força entre el món real i experiència en assajos clínics, els professionals mèdics i de salut pública han estat reticents a comunicar la importància i significació de l'estudi a causa de dues raons principals:

  1. Un augment del sexe entre les persones amb VIH que són indetectables plom a un augment de malalties de transmissió sexual; i
  2. Les persones amb VIH no poden entendre que s'adhereixen fermament al tractament és essencial per mantenir una càrrega viral indetectable. Per exemple, poden interrompre el tractament per elecció personal o causa de circumstàncies fora del seu control i inconscientment experimentar un augment en la càrrega viral i el risc de transmissió del VIH.
Manifest contra el VPH
Aquesta és l'única foto "llum" sobre el VPH que puc mostrar sense que les persones deixen el text sense acabar-ho. Aquest és el VPH manifest i manté el condó, almenys en part, la transmissió dels mateixos. Malalties de transmissió sexual no pot ser tractat com insignificant. Són doloroses, estigmatitzant i, de vegades cruels perversament

Nota Soropositivo.Org l'editor: La setmana va publicar els resultats d'aquest estudi, hi va haver una tempesta torrencial dels e-mails de gent que estaven desitjosos de ser capaç d'aturar les drogues, a causa dels efectes secundaris i aclaparadora majoria dels que es queixen aquests efectes informat l'ús d'efavirenz. No cal dir, que va advertir a tots que no es va aturar en cap cas amb les seves teràpies i destruir tots els correus electrònics

Moltes organitzacions de serveis de la SIDA, grups basats en la comunitat i els proveïdors de serveis mèdics trien discuteixen de forma selectiva la ciència amb els pacients i els clients que considerin com a "responsable" (per exemple conjunta monògama i estable, per al tractament) en lloc de tractar directament impactes de compensació de risc i la desinhibició mitjançant l'educació i l'accés.

És la meva experiència que els investigadors s'oposen a parlar en termes absoluts. No els trobarà dient que no hi ha absolutament zero risc d'infecció per VIH - fins i tot si ningú ha contret l'estudi perquè, crec, els investigadors pensen de factors llunyans i desconeguts, així com el factor de risc a llarg termini (més llarg que el període de prova). Com afecta això a la vostra capacitat d'aconseguir càrrega viral indectable quan l'últim missatge és "= No infecciosa indetectable"?

No esperem que els investigadors diuen absolutament el risc zero, però alguns dels líders mundials indiscutibles en el tema va dir "risc insignificant", "no infecciosa", "no és contagiosa" i "pràcticament zero risc".

Estem contents amb tots aquests termes!

el moviment "No detectable = no infecciosa ' Ha estat construït per un llarg temps. Vostè escoltarà més sobre ell, de la Campanya d'Accés per Prevenir i el meu blog POZ. És un canvi mental, cultural i social profunda reconèixer que les persones amb VIH que no són detectables poden tenir relacions sexuals amb persones sense VIH i sense transmetre el virus.

Arribar a aquest punt vol dir 35 anys associats dels temors profundament arrelades contra el VIH i les persones que tenen VIH i desafien l'edat i no provat cas que els condons són sempre necessaris per prevenir la transmissió del VIH. I l'estigma de premisses polítiques i pràctiques d'influència fins i tot dins el camp de la prevenció del VIH.

També hi ha la por de ser el primer. En aquest punt, només el Terrence Higgins al Regne Unit, va dir "No detectable = no infecciosa" o "risc insignificant". Cap dels principals diaris sobre el VIH i les agències federals de salut pública en els Estats Units estan ni tan sols prop de dir-ho. Hi ha un nivell de confort molt més gran en la cautela i aversió al risc, i indiquen que hi ha un risc menor, però encara hi ha risc. Així, en cert sentit, les persones amb VIH encara són una magrana, més petita, però encara una magrana. I, per tant, la desinformació i l'estigma del VIH continuen!

Nota de l'editor: L'estigma existeix perquè va ser plantat pels científics com el principi, una malaltia de persones "El comportament Reprochável" i oportunista religiosa, que va dir que era la "Ira de Déu" ...

Mentre aquests missatges no es desfan i els mitjans de comunicació d'impressió, televisió o ràdio aquí a Brasil no semblen interessats a fer-ho, amb l'honorable excepció de MTV, aquest estigma no desapareixerà! Una mica més avall arriba una afirmació que el tractament també és prevenció. Però, en aquest cas, em pregunto: quants diners sortirà d'ella? Totes les persones tindrien accés a això? Qui pagaria? I qui no podia tolerar els remeis de manera orgànica? Què maleït infern?

Bruce Richman va fundar la Campanya per a l'accés a la prevenció

Hi va haver un gran avanç la setmana passada als Estats Units: el pioner Demeter Daskalakis, MD, MPH, Comissionat Adjunt de l'Oficina de Prevenció i Control del VIH / SIDA, Departament de Salut de la Ciutat de Nova York es va convertir en el primer funcionari públic al país per donar suport oficialment el "risc insignificant" quan va llegir l'opinió de la PAC. Primer indetectable /Declaració de consens juntament amb altres experts reconeguts a nivell mundial sobre aquest tema en els Estats Units, Austràlia, Suïssa i Dinamarca (incloent Myron Cohen, MD, Andrew Grulich, PhD, Jens Lundgren, MD, Sr. MSC, i dit Vermazza). Molts dels socis comunitaris de PAC canviaran les seves posicions per oferir missatges similars en els propers mesos.

Per què és tan important per a la divulgació company d'estudi? Altres estudis, com l'estudi HPTN 052 també van demostrar que el tractament és la prevenció?

"PARTNER és l'estudi més extens per incloure dades extensives sobre sexe vaginal i anal sense condó. També incloïa el sexe anal entre parelles heterosexuals, no només els MSM. Una altra troballa fonamental en la parella és tenir una malaltia de transmissió sexual (MTS) o probablement un rebot viral no afectar el risc, que també és una conclusió del tractament de Consens Canadenca en el context del dret penal - signada per més de 70 experts en VIH i la major associació de malalties infeccioses a Canadà.

La nostra discussió porta a les diferents funcions dels investigadors, periodistes i activistes.

Parlant per mi mateix, no em sento còmode dient a un lector: "Mira, aquests resultats vol dir que no tens cap risc i has de sentir-te segur que el VIH es transmet d'una persona indetectable". Però em sento còmode incloent aquesta perspectiva de què "A partir d'una font de confiança." o tractant de posar el nivell de risc en un context que els lectors puguin entendre millor.

Em sento de la mateixa manera. Cap de nosaltres està en condicions d'emetre un judici sobre la comoditat d'una altra persona i el nivell de risc acceptable. La Campanya per a l'Accés a la Prevenció assenyala i afegeix estudis i consensos elaborats per investigadors d'alt nivell, de manera que la gent pot prendre decisions basades en informació que també té sentit per a ells. I podem ajudar a assenyalar certs estudis, decisions o opinions que no poden ser impulsats per la ciència, sinó per altres factors. Una gran part del nostre paper és el d'investigar i trencar la política, l'estigma i fòbies que interfereix amb el lliure flux d'informació.

Si bé això no està en l'estudi, és important tenir en compte algunes coses:

  • Depenent de la droga utilitzada pot prendre fins a sis mesos o fins i tot més temps, per convertir-se en la càrrega viral indetectable.
  • El romandre indetectable requereix una excel·lent compliment.
  • Tenir una càrrega viral indetectable només prevé la transmissió del VIH i altres ITS sense o l'embaràs. Els condons protegeixen contra el VIH i altres MTS i l'embaràs.
  • Moltes persones amb VIH poden no estar en condicions d'arribar a la detectabilitat causa de diversos factors relacionats amb l'accés al tractament (per exemple, els sistemes d'atenció de salut, la pobresa, la negació, l'estigma, la discriminació, la penalització) o la toxicitat de la teràpia antiretroviral; o no pot ser preparat o punt per començar el tractament. Hi ha molts obstacles a les proves, el tractament i l'adherència a llarg termini més enllà del control de les persones que viuen amb el VIH i són vulnerables a la qual s'ha d'abordar.

Finalment, el soci és part d'un cos substancial i creixent dels fets en el "món real" i l'evidència clínica està demostrant que mentre que el VIH no es transmet sempre, fins i tot amb una càrrega viral detectable, quan una persona que viu amb el VIH és sota tractament i amb una càrrega viral indetectable, això tant protegeix la seva pròpia salut i impedeix noves infeccions pel VIH.

Jo de nou: contraure el VIH d'una dona jove a la qual anomenaré FRO: Ella era VIH positiu i ho sabia. Infectava a propòsit. Va ser el meu error no em guardin, perquè dos no punxeguda petó. Però va ser un aclaparador nombre de relacions sexuals durant mesos i mesos i vaig arribar a patir de falta de líquid seminal (espermatozoides) en les últimes relacions. Esgoto. L'aigua tova en roca dura, tant colpeja fins que s'enganxi ... Aquest infinitat de relacions de seqüència poden tenir un efecte similar. I si la transacció es produeix en un moment de "blip viral"?

Per obtenir més informació sobre la PAC, visiteu PreventionAccess.org, on també podeu obtenir informació sobre la vostra Indetectable = campanya no infecciós. I podeu llegir el blog inaugural de Bruce Richman POZ aqui.

Traduït de l'original a Indica que no es pot detectar sense infecciós? El repte d'explicar els resultats de l'estudi del VIH de Trenton Straube per Claudio Souza.

Revisat per Bob Volpe (Tantun Nominum Nulum Par Elogium). Visiteu 19 2016 a 16 entre 00: 19 i 00: XNUMX la versió obligatòria de memòria de Beto Volpe titulada: Mort i vida Posithiva <= Feu clic i garantieu el vostre!

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

3 Sembla que el debat comença a tenir lloc aquí. Participa

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: