Avís Sanació de la SIDA Nous remeis contra el VIH Recerca per a la cura de la sida

Sigues sensat i realista Pel que fa als riscos de participar en els estudis!

El sentit i el realisme són necessaris sobre els beneficis i els riscos de participar en la investigació de la cura del VIH

SIDA no té rostre
En aquesta multitud sense rostre certament hi ha una o dues persones amb pacients amb VIH o sida. Es pot dir que?

Una proporció significativa de persones que viuen amb el VIH estaria disposada a participar en un estudi cap a una cura per a la infecció pel VIH, ja que 21ª Conferència Internacional sobre la SIDA (AIDS 2016) a Durban, Sud-àfrica el mes passat.

No obstant això, alguns participants potencials poden no comprendre que participar en una fase primerenca d'un estudi és molt poc probable que condueixi a cap benefici clínic personal, però pot tenir el potencial de causar danys greus.

"Hi ha un imperatiu ètic per comprendre les motivacions de la presa de decisions, les expectatives i la comprensió dels possibles participants en el procés", diuen els investigadors. És necessari un millor compromís amb la comunitat i l'educació.

Austràlia

Voluntat per participar en estudis de cures VIH! El tir pot sortir de la gola

Segons un estudi australià, 82% de les persones que viuen amb el VIH estarien "disposades" o "molt disposades" a participar en un assaig clínic relacionat amb una cura per a la infecció pel VIH. No obstant això, els enquestats estarien menys disposats a participar si ho sabessin:

 • Augmentarien la seva susceptibilitat a la malaltia (87%),
 • Arriscaron a desenvolupar resistència creuada a les cadenes antiretrovirals existents (79).
 • Es va produir un augment imprevisible de la càrrega viral durant un any (63%), o
 • Es comprometien a la necessitat de visites setmanals a una clínica mèdica durant diversos mesos (40%).
En canvi, 31% estaria més disposat a participar si ajudaria a les generacions futures però que no oferien beneficis personals.

Quan es va preguntar sobre les possibles característiques o beneficis d'una cura, els enquestats van indicar que el més important era no passar el virus als altres. També és molt important no estar en risc de mala salut a causa d'una malaltia avançada contra el VIH.

Altres resultats van ser classificats per baix: aturar l'ús de medicaments antiretrovirals i es considera una persona sense infecció pel VIH, no contreure el VIH de nou per nota una segona (l'editor d'una nova contaminació pot ser un desastre en un tractament reeixit perquè pugui dur a soques resistents a aquest esquema de tractament ) i menys visites mèdiques.

Estats Units

Les conclusions més detallades provenen d'un qüestionari emplenat per 400 nord-americans que viuen amb el VIH, del qual 77% eren sexe masculí. Tenint en compte que 65% era blanc, motivar africà retro ètnica de la verema17% negre, 12% hispà, 4% mixt i 2% d'asiàtics. Juntament amb la investigació, es van realitzar entrevistes amb 36 persones amb VIH, metges, investigadors, bioètics i reguladors. Els resultats es van informar en una sèrie de cartells.

Si es tenien en compte les dades obtingudes d'Austràlia a partir d'una enquesta general entre persones VIH-positives que abasta una àmplia gamma de problemes, els participants nord-americans estaven connectats a les xarxes d'investigació per a la cura del VIH es van reclutar per fer una enquesta sobre aquesta cura. Podrien estar més informats sobre els problemes curatius i més interessats a participar en un estudi curatiu.

Malgrat això, 8% creu que ja existeix la cura del VIH. Més de 27% pensen que la cura probablement estarà disponible en un termini de cinc anys i 33% creu que haurien d'esperar altres deu anys. (L'autor d'aquest blog es reserva el dret de dir que no pensa en la curació i que viu un dia a la vegada i, en contradicció, fa plans vint-i-cinc anys en el futur ...)

Preguntat sobre els beneficis potencials de participar en la investigació relacionada amb la curació, els beneficis per al conjunt de la societat estaven molt classificats. Ajudar a trobar una cura per al VIH (95%), ajudant els altres amb VIH en el futur (90%) i contribuint al coneixement científic (88%) es trobaven entre els motius més citats.

Taquí i estarels beneficis socials podrien tenir un impacte emocional: "la sensació agradable d'haver contribuït d'una manera o altra a la investigació per a la cura del VIH" va ser un benefici personal significatiu (80%). Els enquestats també esperaven obtenir coneixement sobre la seva pròpia salut o sobre el VIH (78%) i noves opcions de tractament (77%). Aconseguir un millor accés a l'atenció mèdica va ser citat per diversos participants, però pocs es van veure motivats per la compensació financera.

Les cèl·lules assassines són glòbuls blancs del sistema immunològic que té la funció de matar les cèl·lules malaltes, com ara el càncer, per exemple, o per marcar ells són exteminadas per altres antígens. També se sap que les cèl·lules T assassines (T-Assssinas)
Les cèl·lules assassines són glòbuls blancs del sistema immunològic que té la funció de matar les cèl·lules malaltes, com ara el càncer, per exemple, o per marcar ells són exteminadas per altres antígens. També se sap que les cèl·lules T assassines (T-Assssinas)

En termes de beneficis clínics, molts dels enquestats van expressar l'esperança que puguin augmentar la capacitat del seu sistema immunològic per combatre el VIH (92%), reduir el reservori de VIH en el seu cos (85%), el control de càrrega (84%) o redueix el risc de transmissió del virus a una parella sexual (79%).

No obstant això, els investigadors van comentar que la "fase inicial de la investigació no confereix beneficis clínics directament projectables i hi ha una possibilitat de dany a mesura que avança el coneixement mèdic".

La investigació ha demostrat que els participants són menys conscients dels riscos que els beneficis. En preguntar sobre els riscos potencials que els dissuadien de participar en un estudi relacionat amb la cura del VIH, els enquestats van indicar una sèrie de possibles danys però menys.

En termes d'augment de risc clínic risc de càncer (49%), el desenvolupament de resistència als fàrmacs antiretrovirals (37%), efectes secundaris (30%) i els riscos coneguts per detenir els medicaments contra el VIH (30%) podria desanimar la participació.

Licor
Vaig passar un parell de vegades per aquest procediment. El reactiu per al diagnòstic del VIH va ser el resultat d'una meningitis vírica i em va passar per aquest procediment. Després, per raons de consulta externa Vaig anar a través d'ell dues vegades més, en seqüència vaig tenir un altre meningitis i el "doctor" que va fer la punció "perdut la mà" i l'agulla va tocar un nervi. El malson que va seguir, que va patir dolor, fogots, al·lucinacions i va plorar tant que no sé quant temps va passar. Bé, espero no haver de fer-ho de nou aquest procediment perquè vaig a fer-ho sota sedació. Creat real de la temen.

procediments de l'estudi van ser els principals obstacles que presenten puncions lumbars (26%), biòpsies de moll d'os (22%), biòpsies dels ganglis limfàtics (13%) i biòpsies rectals (13%). Els efectes secundaris específics com la pèrdua del cabell (32%) i el vòmit (23%) serien un motiu per deixar de fumar. Els problemes pràctics com ara la insuficiència d'aparcament a la clínica (20%) o aconseguir transport (17%) també podrien descoratjar la participació en un estudi.

Es va entrevistar a un petit grup de persones que vivien amb el VIH i va preguntar què és el risc de participar. Algunes de les seves respostes van ser:

Els micos rhesus. Totes aquestes imatges mostren clarament que tenen "concepte" que és la família. Considero absurd inhumà tractar aquestes criatures d'aquesta manera. Operen, per exemple, el virus de la SIDA SIV Simian aquests micos. Jo sé que la investigació s'ha de fer, però hi ha d'haver altres maneres. He vist conills sent utilitzats per a les proves femenines i masculines Cosmètics en condicions completament absurds i, ens agradi o no, em poso visceral contra l'experimentació animal. Trobar una altra manera. Obtenir l'infern i la merdaEls micos rhesus. Totes aquestes imatges mostren clarament que tenen "concepte" que és la família. Considero absurd inhumà tractar aquestes criatures d'aquesta manera. Operen, per exemple, el virus de la SIDA SIV Simian aquests micos. Jo sé que la investigació s'ha de fer, però hi ha d'haver altres maneres. He vist conills sent utilitzats per a les proves femenines i masculines Cosmètics en condicions completament absurds i, ens agradi o no, em poso visceral contra l'experimentació animal. Trobar una altra manera. Obtenir l'infern i la merdaRhesus micos. Aquesta imatge, la visió molt bogeria que mostra a la mare i al nen, ho considero un absurd inhumà per tractar aquestes criatures d'aquesta manera. Insereixen, per exemple, el virus de la sida Simian el SIV en aquests micos, de vegades de manera rectil ... Sé que cal fer una investigació, però hi ha d'haver altres maneres. He vist que els conills s'utilitzen per provar cosmètics masculins i femenins en condicions completament absurdes i, com o no, em vaig posar visceralment contra els estudis en animals. Trobeu una altra manera. Aconsegueixi l'infern si ho necessitinEls micos rhesus. Totes aquestes imatges mostren clarament que tenen "concepte" que és la família. Considero absurd inhumà tractar aquestes criatures d'aquesta manera. Operen, per exemple, el virus de la SIDA SIV Simian aquests micos. Jo sé que la investigació s'ha de fer, però hi ha d'haver altres maneres. He vist conills sent utilitzats per a les proves femenines i masculines Cosmètics en condicions completament absurds i, ens agradi o no, em poso visceral contra l'experimentació animal. Trobar una altra manera. Obtenir l'infern i la merdaMicos rhesus Totes aquestes imatges demostren clarament que tenen "noció" del que és una família. Em sembla inhumà absurd tractar aquestes criatures d'aquesta manera. Insereixen, per exemple, el virus de la sida Simian el SIV en aquests micos. Sé que cal fer investigacions, però hi ha d'haver altres maneres. He vist que els conills s'utilitzen per provar cosmètics masculins i femenins en condicions completament absurdes, i si m'agraden o no, oposo visceralment als estudis amb animals. Trobeu una altra manera. Aconsegueixi l'infern i mossegueu a RhesusMacacos. Totes aquestes imatges demostren clarament que tenen "noció" del que és una família. Em sembla inhumà absurd tractar aquestes criatures d'aquesta manera. Insereixen, per exemple, el virus de la sida Simian el SIV en aquests micos. Sé que cal fer investigacions, però hi ha d'haver altres maneres. He vist que els conills s'utilitzen per provar cosmètics masculins i femenins en condicions completament absurdes, i si m'agraden o no, oposo visceralment als estudis amb animals. Trobeu una altra manera. Aconsegueix l'infern i follar-te

"Intenta un enfocament mai provat en humans".

"Les manipulacions genètiques que podrien provocar el càncer probablement serien les més atemorizables i insuportables".

"Si em tornés resistent a les drogues que em salven la vida en el present".

"Un risc que hauria portat la meva salut a una situació irreversiblement pitjor que ara".

"El risc de mort és major que 1%".

Els metges i investigadors que van ser entrevistats també van tenir opinions sobre el que suposaria un risc "molt alt". La majoria va dir que els trasplantaments de cèl · lules mare insalubres en pacients no cancerosos o estables amb càrrega viral suprimida en teràpia antiretroviral seria massa arriscat. Un altre esmentat va ser la mort cel·lular antiprogramada de la proteïna-1 (apoptosi cel·lular) que ha mostrat toxicitats significatives en estudis animals.

De la mateixa manera, els reguladors que van ser entrevistats van dir que alguns estudis eren massa arriscats per continuar. Si no hi ha dades suficients per avaluar el risc o els possibles beneficis insuficients pel que fa a la superació dels riscos, no es dóna l'aprovació. Un estudi mal dissenyat no seria capaç d'acostar-nos a una cura, tot i que l'exposició dels participants al risc.

El meu nom no és la SIDA. Sóc Claudio Souza, VIH-positiu, ja que 1994
És ben allà ...

Un estudi específic amb el procediment que podria exposar els participants a danys és un tractament amb una interrupció analítica. Aturar el tractament antiretroviral per avaluar el temps dels pronòstics de rebot o repulsió vírica és també un factor de negativa. Dels entrevistats, 26% va informar que estaven molt disposats a això i 42% no estava disposat a discontinuar el seu tractament.

Durant les entrevistes, les motivacions a incloure per un desig d'ajudar a trobar una cura ("Sabent que ets part d'alguna cosa que pot ajudar a moltes persones en el futur"), experiències passades amb interrupcions de tractament ("Em van deixar sense medicaments durant tres anys i, en tres anys, el meu número de CD4 mai va baixar per sota de 550").

La prostitució femenina, la violació de la llei, un fan dels bitllets de banc, pagament de serveis, venda de cos per diners, el càstig per un crim, la joventut la immoralitat, els peus en mitges de niló.Diners ... L'eterna i maleït diners ... Això que fa que la gent es torna boja (...)

I beneficis financers ("Seria menys costós no haver de prendre medicaments durant mesos 6") Nota del traductor. No tots els països proporcionen un tractament front als costos financers d'un tractament contra la SIDA és una cosa que desafia el més sòlid dels béns de la família, que ve, ja que molts arribat, fallida, llavors no hi va haver interrupció de el tractament i la resta ... cadascun es pot imaginar per si mateix ...

Però altres participants van veure un discontinuïtat del tractament com una cosa que seria "massa arriscat". Estaven preocupats perquè podrien sentir un augment de la càrrega viral, podrien transmetre el VIH, desenvolupar resistència o tenir infeccions oportunistes.

Recomanacions

Atès algunes de les idees errònies i preocupacions que van sorgir de l'estudi, els investigadors nord-americans van dir que es necessiten una educació més àmplia i un compromís amb els grups d'interès. Realitzen una gran quantitat de recomanacions que inclouen:

 1. Les persones que viuen amb el VIH haurien de participar primerencament en la investigació de la cura del VIH mitjançant directrius per a una bona pràctica participativa (BPP).
 2. La transparència sobre els objectius, els processos i els resultats esperats de recerca és crucial per contrarestar els rumors i establir expectatives realistes per a la fase inicial de la recerca.
 3. Els investigadors tenen un deure ètic d'informar el risc als possibles participants de l'estudi i explicar la manca de beneficis clínics esperats.
 4. Els participants en investigacions sobre la cura del VIH haurien de saber que les intervencions són experiments que avaluen la seguretat bàsica i estan dissenyats per generar coneixement en benefici de la societat.
 5. La percepció que constitueix un "risc excessiu" s'ha de tenir en compte a l'hora de preparar i aprovar estudis; hi ha d'haver garanties per protegir els participants de prendre riscos inacceptables.
 6. Els riscos assumits pels participants de l'estudi haurien de ser mínims i raonables en relació amb la importància de la investigació científica i el coneixement que es pugui generar.
 7. La fatiga del tractament no s'ha d'utilitzar com a forma d'atreure voluntaris per a estudis que impliquen un tractament analògic de discontinuïtat.

Roger Pebody

Referències

Energia J et al. Investigació curativa del VIH: una investigació australiana de persones que viuen amb el VIH en les perspectives de beneficis percebuts i la disponibilitat per participar en els assaigs. XXI Conferència Internacional de la SIDA, Durban, resum THPDD0103, 2016.

Salzwedel J et al. Implicació amb la comunitat en recerca relacionada amb la cura del VIH: aplicar principis de bona pràctica participativa (GPP) als esforços d'educació comunitària. XXI Conferència Internacional de la SIDA, Durban, resum THPDD0102, 2016.

Sylla L et al. Beneficis percebuts de la recerca de cura del VIH relacionada amb la participació als Estats Units. XXI Conferència internacional sobre la sida, Durban, WEPED308 abstracte, 2016.

Taylor J et al. Els riscos percebuts pels participants en la investigació relacionada amb el VIH als Estats Units. XXI Conferència internacional sobre la sida, Durban, WEPED310 abstracte, 2016.

Dubé K et al. Què és el "risc excessiu" en la cura de la investigació clínica del VIH als Estats Units? XXI Conferència Internacional de la SIDA, Durban, resum THPEB076, 2016.

Evans D et al. Interrupcions del tractament en pacients amb VIH Curant estudis als Estats Units: percepcions, motivacions i consideracions ètiques dels possibles pacients amb VIH Voluntaris. XXI Conferència Internacional de la SIDA, Durban, resum THPDD0104, 2016.

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant