Anuncis

Hi ha noves teràpies per combatre l'hepatitis C, però amb preus inaccessibles als sistemes de salut i als individus.

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => Hi ha noves teràpies per combatre l'hepatitis C, però amb preus inaccessibles als sistemes de salut i als individus.
Medi 2º de 2016
feu la vostra donació a Seropositiu.Org

Els preus dels nous tractaments per al virus de l'hepatitis C (HCV) els fan inaccessibles per a molts sistemes de salut fins i tot en els països més rics, segons una anàlisi publicada a la Medicina PLoS.

Euro-163475_1280L'estudi calcula el cost potencial de proporcionar accés a Sofosbuvir i Ledipasvir / Sofosbuvir en 30 dels països membres de l'Organització per a la Cooperació i el Desenvolupament Econòmic (OCDE) i també quatre països d'ingressos baixos i mitjans. Als països de l'OCDE, el cost mitjà d'un curs d'una sola teràpia de sofosbuvir era de $ 42.000. El finançament de noves teràpies per a tothom amb VHC, representat almenys el 10% del pressupost total dels productes farmacèutics en cada un dels països de l'OCDE 30. També s'ha demostrat que és inassequible per al pressupost dels individus, ja que el cost del tractament excediria els ingressos anuals de més d'un any de treball en molts dels països de l'OCDE 21.

"La nostra anàlisi suggereix que Sofosbuvir i Ledipasvir / Sofosbuvir són" inaccessibles "per a la majoria dels països de l'OCDE ... amb els països d'Europa central i oriental als més afectats", comenten els autors. "Quan els pacients no tenen accés al tractament de subsidis, és probable que els individus paguen les drogues dels" diners de butxaca ".

Una estimació avalua que 80 milions de persones a tot el món tenen infecció crònica per VHC. El desenvolupament d'agents d'acció directa (DAA) va revolucionar el tractament i cura d'aquestes persones i ha aconseguit taxes de curació (RVS) en 99% en entorns d'assajos clínics, els resultats han estat replicats en la configuració "món real".

Les autoritats nord-americanes han aprovat sofosbuvir i la combinació de ledipasvir / sofosbuvir; i altres teràpies estan en desenvolupament. El cost d'aquestes teràpies és molt elevat. La llista de preus dels costos inicials amb 12 setmanes de tractament amb sofosbuvir i ledipasvir / sofosbuvir van ser de $ 84.000 i $ 94.500 UBE, respectivament. Els economistes de la salut han calculat que fins i tot a aquests preus les teràpies són rendibles. No obstant això, el cost estimat de produir un tractament únic s'ha estimat entre $ 68,00 i $ 136,00.

Les rajoles de 1001224_1920

Això ha plantejat preguntes sobre l'equitat dels preus d'aquests medicaments.

L'elevat cost de les noves teràpies contra l'hepatitis C ja ha motivat la seva racionament, fins i tot en països rics com els EUA. Diversos països també han aconseguit negociar rebaixes amb els fabricants.

Gairebé tres quartes parts de les persones amb hepatitis C crònica viuen en països de baixos i mitjans ingressos, i alguns han estat capaços de garantir un mecanisme de preus dels tractaments diferenciats (Mongòlia, Índia i el Pakistan s'han publicat els preus sobre una base d'US $ 900,00 durant dotze setmanes de curs de sofosbuvir) tenint en compte que altres països han garantit acords voluntaris de llicència.

Un equip d'investigadors austríacs va tenir com a objectiu comparar els preus dels països de forma sistemàtica i Sofosbuvir Ledipasvir / Sofosbuvir 30 a l'OCDE i quatre països d'ingressos baixos i mitjans (Brasil, Egipte, Índia, Mongòlia). Van avaluar la assequibilitat i l'impacte del pressupost per a aquests tractaments, tant per als sistemes de salut com per a les persones que pagaven els seus tractaments.

Els autors destaquen que els seus càlculs no inclouen el cost de la vigilància de la salut, les teràpies complementàries o el desemborsament addicional associat a les conseqüències de la cirrosi o el tractament de reinfecció.

Els examinadors van poder veure els preus de l'any 2015 i van assumir una taxa de descompte de 23% a tots els països. S'estima la quantitat de persones a cada país del port d'HCV.

Els preus de les teràpies es van analitzar i comparar entre països, ajustant les diferències de tipus de canvi i l'índex de riquesa de cada país. El cost probable per tractar persones amb infecció crònica per VHC es va calcular per a cada país i es va comparar amb la despesa total anual d'altres fàrmacs. Els investigadors també van calcular el temps que una persona de cada país hauria de treballar per pagar el tractament de la seva butxaca, en funció del salari mitjà de cada país.

Als països de l'OCDE, el preu mitjà del curs d'un tractament de sofosbuvir de dotze setmanes va ser de $ 42,017. Tanmateix, hi va haver una gran variació de preus entre països, que va des de $ 37,729 a Japó fins a $ 64,680 als Estats Units. Als països de renda baixa i mitjana, el cost de la teràpia costa entre $ 6875 a Brasil i $ 539 a l'Índia.

Ajustant les diferències de tipus de canvi que els països més rics, com Noruega, pagaven molt menys pel tractament (preu ajustat, $ 28,092), considerant que els països més pobres de l'OCDE pagaven més en termes reals. Per exemple: a Polònia, el cost ajustat d'un curs complet de teràpia era de més de $ 100.000. També es van observar costos ajustats en altres països, inclosos Turquia, Eslovàquia i Portugal. Els preus ajustados a l'intercanvi també van ser significativament més alts per càpita ($ 9708- $ 1861).

El preu nominal de ledipasvir / sofosbuvir va ser més alt als EUA ($ 72,765) i inferior al Regne Unit ($ 43,215). Després d'ajustar el poder adquisitiu monetari, la teràpia va tornar a ser més barata a Noruega ($ 31,255) i el cost més alt a Polònia ($ 118,754).

El pressupost individual de tractament individual, ajustat per l'impacte associat al tractament de totes les persones de cada país, va des de US $ 100,9 milions a Luxemburg fins a US $ 166,6 mil milions. Mentre que entre Polònia, Turquia, Espanya i Itàlia el pressupost total va causar un impacte al voltant de $ 20 mil milions a $ 35 mil milions.

A Polònia, el tractament de totes les persones amb HCV incorria en temps de despeses 1,6 (160%) del pressupost anual vigent de tots els productes de tots els altres productes farmacèutics. El tractament només 10% de les persones que significaria que Polònia, Nova Zelanda, Portugal, Itàlia i Espanya estarien gastant entre 16 10% i% del pressupost total anual de les teràpies amb medicaments contra el VHC. La disparitat va ser encara major si es va proporcionar la teràpia de ledipasvir / sofosbuvir.

El cost de la teràpia de la butxaca pròpia dels individus no era una opció viable en molts països. Als països 12, el curs de dotze setmanes de tractament era igual almenys un any del salari mitjà de cada país. A Polònia, el cost del tractament equival a 5,55 anys d'ingressos anuals. Als països de 21, els ingressos mitjans d'una persona necessitaran almenys un any dels ingressos per pagar el curs de 12 setí de ledipasvir / sofosbuvir.

"En molts països de l'OCDE, no es poden aconseguir preus assequibles, fins i tot si tenen sistemes de control de preus, que suggereixen la necessitat de sistemes de preus actualitzats", conclouen els autors. "Perquè els països poden augmentar la inversió i per reduir al mínim la càrrega de l'hepatitis C, els governs i les parts interessades en el sector hauran de desenvolupar i aplicar una càrrega i marcs que proporcionen més petit i més assequible just en conjunt."

Michael Carter

Traduït per Claudio Souza en l'original:

Amb tot això, aquí al Brasil, estem, almenys per ara, el 3 de setembre de 2016, d'aquesta manera:

Ens queda per saber quin serà el "impopulars mesures d'austeritat"

Ordre i progrés (...)

Referència

Iyengar S et al. Els preus, costos i assequibilitat dels nous medicaments per a l'hepatitis C en els països 30: una anàlisi econòmica. PLoS Medicine, DOI: 10.1371 / journal.pmed.1002032, 2016.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor dels millors


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?Anuncis

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa