homosexual Notícies diverses Més d'articles de 50 sense perjudici

Els drets transgènics són punts crítics per a la salut dels milions transnacionals de 25

Al voltant del món s’estinen els drets fonamentals i fonamentals de les persones transgèneres crítiques amb la salut de 25 milions de persones transsexuals amb impunitat

Dos i quinze van ser un any sense precedents en el reconeixement dels drets de transsexuals en alguns països amb ingressos elevats. Tanmateix, com es va publicar una nova sèrie a Lancet de El reconeixement públic encara no s'ha traduït en un esforç concertat per recolzar i millorar la salut i la qualitat de vida de les persones transgènere de tot el món.

La sèrie, llançada el dilluns 20 juny, amb la XXIV Biennal Simposi Científic de l'Associació de professionals de la salut (WPATH transgènere) que aquest any es va celebrar a Amsterdam [1], va ser compilat amb els membres de la comunitat transsexual d'entrada i proporciona una valoració de la salut dels transsexuals a tot el món. Tot i que l’estudi assenyala les grans mancances en la comprensió de la salut de les persones transgèneres, a causa de la manca de reconeixement de la diversitat de gènere en la salut pública, els autors diuen que no hi ha prou informació sobre aquest grup marginat per la societat en general. el temps per actuar és ara.

Les estimacions indiquen que hi ha prop de 25 milions de persones a tot el món que són transsexuals [2].

Amb els seus drets desallotjats de manera rutinària, les persones transsexuals sovint s'enfronten a estigmes, discriminacions i abusos que condueixen a la marginació que té els efectes més perjudicials sobre la seva salut física i mental.

Com a conseqüència d’aquest context social i jurídic, les persones transgèneres presenten taxes de depressió elevades (fins a 60%). Sovint exclosos de les seves famílies o llocs de treball (vegeu Laerte), els transsexuals corren un major risc de comportaments de risc (per exemple, el treball sexual o el consum de drogues), i els estudis han demostrat que les persones transgèneres corren el risc de contractar-se. VIH gairebé 50 vegades més gran que la població general (el que respira a la capa refrigerada i refredada de la normalitat presumpta).

La violència contra les persones trans és generalitzada i entre 2008 i 2016, 2115 va ser documentat assassinats transgènere arreu del món, amb molts altres assassinats probablement no declarats o declarats mal reportat en la documentació de la policia. (1). Nota de l'editor: Mentre era al carrer vist sovint les escenes truculència dels agents de la policia militar de l'estat d Sao Paulo, als anys setanta, no s'acontenta amb batre amb porres (He agafat amb un i saber el molt que fa mal) aquests cops es van brandar en els pits, ja sigui de silicona o resultat de hormonização, molts d'ells em van explicar en els moments de conversa entre desgraciats (tant ells com jo) que estaven colpejant a aquests llocs per saber que eren els punts més sensibles al dolor ; Avui, en veure les atrocitats que veig a la televisió, amb aerosols de pebre, res em porta a creure que la brutalitat policial ha disminuït i, per contra, és sofisticada, amb "teasers" màquines de descàrrega elèctrica, l'esmentada aerosol pebre i, per què no dir-ho (?), les bales de goma ... La dita força no letal (SIC).

Qui vol saber més sobre la força no letal, feu clic a aquest enllaç

"Molts dels reptes de les persones transgèneres es veuen agreujats per les lleis i les polítiques que insisteixen en negar dècades de recerca mèdica, psicològica i psiquiàtrica, que neguen el reconeixement de gènere. (Així va sorgir la connivència dels pilars religiosos) antagònica quan es va esforçar per establir una llei que resa "gènere" i va acabar escrivint la paraula "sexe", una lamentable disparitat en el tercer mil·lenni) En cap altra comunitat es troba tan clara la debilitat de l’enllaç entre els drets i la salut tan clarament visible com a la comunitat de transsexuals ", diu un dels autors de la sèrie, professor associat a Sam Winter University, Curtin, Austràlia.

transsexual_flickr_much-a-mi-consternació"Davant de l’estigma i la discriminació i l’abús, les persones transgènere es veuen empeses a la marginalitat de la societat; exclosos del món del treball, i les seves famílies, segueixen patint el menyspreu bo, el proveïdor d'atenció mèdica (això en tots els nivells, des de la recepcionista fins al plenatão metge, lamentablement. Molts se senten atrets a situacions de risc o comportaments de risc, com ara el sexe insegur o l’abús de substàncies, que els posen en risc de nous problemes de salut. "[3]

La sèrie va ser dirigida per autors de la Universitat de Sheffield (Regne Unit), Johns Hopkins University (EUA), Curtin University (Austràlia) i el United Nations Development Programme (PNUD).

La majoria dels països del món no tenen mesures legals ni administratives que permetin el reconeixement de gènere de les persones transgèneres. A Europa, vuit estats ja no oferiran reconeixement legal a transgènere Els estats de 17 segueixen imposant esterilització a aquells que busquen el reconeixement de gènere.

Les lleis d'Argentina, Dinamarca, Malta, Irlanda i Noruega (de juny 2016 [4]) són els més progressiva i van adoptar un model de 'declaració' en què les persones trans poden determinar el seu sexe a través d'un simple procediments administratius. Les lleis argentines i les lleis malteses també expressen explícitament el dret de les persones transgèneres a una atenció sanitària adequada.

Diversos països, incloent Nova Zelanda i Austràlia, Nepal, Pakistan i Índia, s'han mogut o es mouen cap al reconeixement de la diversitat de gènere, a més de masculí / femení. Nota del traductor: "l'expressió poc vulgar" ...

Els autors de les tres sèries d’acció són:

  • Les revisions del manual de diagnòstic de l'OMS [5], d'un màxim de 2018 d'eliminar els diagnòstics de les persones trans del capítol sobre "trastorns mentals i del comportament" a "condicions relacionades amb la salut sexual." Un diagnòstic de salut mental és àmpliament considerat inadequat i potencialment nociu mitjançant el reforç de l’estigma. Els autors diuen que aquest moviment seria "veritablement històric".
  • El que hauria de reconsiderar el molt controvertit diagnòstic de "incongruència articular de gènere en la infància" per als nens sota l'edat de la pubertat i centrar els esforços en proporcionar informació i suport a aquests nens, amb un millor accés a la informació i suport per a comprendre i expressar la seva identitat de gènere.
  • L'assistència sanitària a les persones transgèneres, inclòs l'accés a la feminització i la masculinització hormonal, s'hauria de finançar de la mateixa manera que altres serveis sanitaris.(Llei de Ciutadans, Deure de l'Estat)
  • Els metges haurien de ser entrenats per comprendre les necessitats sanitàries de les persones transgèneres, especialment en proporcionar atenció mèdica general, com ara la salut reproductiva i mental.
  • Els governs de tot el món han de posar fi a "Teràpies de reparació sexual per a nens, adolescents i adults, considerats i condemnats àmpliament com a no ètics". (Si obro la boca aquí ...)
  • És imprescindible que les lleis contra la discriminació siguin inclusives per a les persones transgèneres, on la legislació antidiscriminació estigui absent; El resultat pràctic d'això és que sovint és la discriminació és legal. (!!!)
  • Les escoles haurien de ser més integradores de la diversitat de gènere i tots els professors haurien de ser entrenats per treballar amb tots els gèneres i parlar-ne amb i sobre això amb les persones transgèneres i amb la diversitat de gènere.
  • Encara que la diversitat de gènere és un fenomen mundial de molta investigació fins ara, això s'ha produït en països de renda alta i en algunes parts d’Àsia. Les necessitats de les persones transgènere en gran part d’Àfrica, Orient Mitjà, Àsia Central i les repúbliques de l’antiga Unió Soviètica són insuficients i les persones transgèneres encara s'enfronten a una discriminació significativa en aquestes regions. (Recordar aquí que la mera possibilitat que algú - una mica fora del seu abast, però mostra cert potencial destructor - es comporten com "gai" genera pena de mort (la mort), mentre que la corrupció rampant com la verola a Europa Edat mitjana, però és una mena de verola selectiva, que nãoalcança els rics)

"Hi ha grans mancances en la nostra comprensió de la salut de les persones transgèneres derivades d'un repte fonamental per definir aquest grup divers i la incapacitat per reconèixer la diversitat de gènere.

No obstant això, sabem prou per actuar - alts índexs de depressió i el VIH estan vinculats al context en el qual les persones transsexuals es veuen obligats a viure ", diu el coautor Dr. Sari Reisner, Escola de Medicina de Harvard, l'Hospital de Nens de Boston i l'escola de salut pública Harvard TH Chan, EUA. "En els últims quinze anys hi ha hagut un canvi dramàtic de les persones transgènere pantalla com tenir un trastorn, a una millor comprensió de la diversitat de gènere, però encara queda molt per fer." [3] (Tinc un trastorn: límit de la personalitat o borderliner afortunadament controlada, el que és un trastorn mental que resulta d'una infància infernal i una adolescència _perdida_ carrers de Sao Paulo Aquest és un trastorn mental .. Tenir inclinació determinada comportar-se d'acord amb el gènere, que experimenta una persona mentalment, tot i dos camins morfològiques arbitràriament determinar el que és "ser un home" i el que és "ser una dona" no és un trastorn mental, és una una qüestió d’identitat, d’ésser "tan" i no "rostida")

"L'agenda 2030 es basa en el principi de" no deixar ningú enrere ". les lleis de protecció de l'arnès i polítiques que garanteixin el reconeixement de gènere són essencials per a la salut i el benestar de les persones trans "diu Magdy Martínez-Solimán, Secretari General Adjunt de l'Administrador de les Nacions Unides i Assistent del PNUD i el director de l'Oficina de Política. "Aquesta innovadora sèrie de Lancet sobre la salut de les persones transgèneres contribuirà al creixent índex de proves per satisfer les necessitats d’un grup que ha estat exclòs en termes de salut i salut pública, així com el desenvolupament social i l’elevació intel·lectual a la qual es dirigeix ​​cada ésser humà i mereix rebre, indignat per la seva identitat de gènere, fins i tot quan està "en desordre" amb el que els marcadors morfològics esmentats pretenen establir amb el correcte i el mal (és pqp).

Diversos membres de la comunitat transexuals van contribuir a la sèrie, inclosos com a autors en els papers. La sèrie també inclou perfils breus d'activistes transgènere i col·laboradors de Perú, Lesotho, Sud-àfrica, Austràlia i els Estats Units.

Tampose Mothopeng, cap de matriu de l'Associació Popular a Lesotho, i coautor de càrrecs globals sobre paper sanitari 3) escriu:

"Viu orgullós com a persones transsexuals masculines al petit país de l'Àfrica subsahariana de Lesotho van arribar a tenir preus molt greus. El meu activisme públic sobre qüestions d’orientació sexual i identitat de gènere i expressió em fa vulnerable a les amenaces a la meva seguretat personal. Els casos d'infracció "correcció generalitzada" contra transsexuals i lesbianes vol dir que ha d'estar constantment atent i vigilant a cada tipus d'espai públic, de llocs d'entreteniment passandos per caminhass senzilla camina cap a la casa o lloc de treball. El prejudici sexual és una norma a Lesotho, a part d’aquests temors i del treball que faig com a director de l’Associació Matrix, l’acceptació de la meva família és la meva pròpia càrrega ". [3]

Escrit en un comentari introductori, el Dr. Richard Horton, editor en cap de la revista Lancet i el Dr. Selina Lo, editor principal diu:

"El reconeixement legal és crucial per a les persones trans per aconseguir diversos objectius de desenvolupament sostenible, com una vida més saludable i la igualtat entre homes i dones ... L'assoliment de l'equitat en salut per a la comunitat mundial de les persones trans requerirà el tipus de determinació i enfocament l'accés a l'assistència sanitària que s’evoca en la resposta a la sida.

Aquest reconeixement requereix que el metge i el lideratge polític, així com la mobilització de la comunitat, i la creació de mecanismes legals recentment promulgats en paral·lel a la millor comprensió de la ciència, per proporcionar una atenció de salut afirmativa de gènere ... la comunitat la salut global ha de lliurar aquesta agenda.

No fer-ho descuidarà les persones amb valuoses contribucions a un món on la diversitat és un determinant fonamental del desenvolupament sostenible. "

The Lancet

Notes per als editors:

[1] WPATH reunió http://www.wpath.org/site_page.cfm?pk_association_webpage_menu=1350

[2]. Diversos estudis sobre la identitat de gènere entre mostres de la població general suggereixen taxes de transgènere entre 0,5% i 1,3% per al naixement masculí, assignat i 0,4% a 1,2% per al naixement de dones afectades. Si l’extrem inferior de l’estimació s’extrapola a una població global de 5,1 milions d’anys majors d’edat 15 o més, això provoca una estimació de 25 milions de persones a tot el món (persones transgeneres 1).

[3] cita directament als autors i no es pot trobar al text de la sèrie.

[4] http://www.coe.int/en/web/portal/-/secretary-general-welcomes-the-adoption-of-norwegian-law-on-legal-gender-recognition

[5] http://www.who.int/classifications/icd/en/

Exclusió de responsabilitat: AAAS i EurekAlert! No són responsables de la veracitat dels llançaments de notícies publicats a EurekAlert. Contribuir a institucions o per utilitzar qualsevol informació a través del sistema EurekAlert.

Així que amics, la següent notícia és: gestió MALALTIA CARDIOVASCULAR ENT entre les persones que viuen amb el VIH

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: