Anuncis

trivialització de la SIDA: "Tot això ho normal, és només vostè pren un comprimidinho"

Et trobes Iniciació => Jo, Claudio. Alguns articles i observacions personals! => trivialització de la SIDA: "Tot això ho normal, és només vostè pren un comprimidinho"
Jo, Claudio. Alguns articles i observacions personals!

La banalització de la sida: "Només un petit comprimit".

A vegades fago que no veig les coses i, de fet, fins i tot no ho veig. Però els meus lectors s'apropin a mi, em fan preguntes i veig coses que no puc llavors silencia el lloc aquí, poisme obligat a posar el vídeo en línia, en lloc de només al desembre, però, alguns fets van sortir i jo no ho van fer Vaig callar.

El fet és que he llegit que no mor més de la sida (i això és una "veritat a mitges perquè depèn gairebé de tenir"sorte"I ser diagnosticat prematurament) i que tot està bé.

Vaig a pegar una imatge d'un altre lloc que va ser el que em va portar a posar aquest text i el vídeo aquí.

El fet és que vaig veure a Google SNNIPET un missatge que va despertar la meva curiositat i vaig anar-hi per fer una ullada i el que vaig veure em va deixar perplex:

Dir tal cosa, sense una base científica, des de la plataforma blindada on s'amaga, darrere d'un avatar, implica una gran responsabilitat i jo, que sóc pacient de la casa SIDA i vaig allà cada sis mesos, sempre acaben trobar algú feble, o la situació en cadira de rodes, o una persona que va perdre la vista, per exemple, a causa d'una retinitis per citomegalovirus que si vostè ha estat "sort" s'han perdut la visió d ' "un ull" ... per altra banda, mai vaig a baixar, les retines de la meva memòria, rostre jove i feliç a aquesta noia, tan bella, que patia d'un bacteri que ningú podia desentranyar la seva naturalesa, resistents a tots el que es pretén és, els bacteris que s'havien allotjat en el seu laberint, que tenint la capacitat d'equilibrar ...

Jo era "nou per a això" i jo vaig preguntar tímidament,

- "I és per això que utilitza una cadira de rodes? - Vaig preguntar entristit

Jo era a baix i demano que va baixar el cap. Va prendre el meu cap, em miro als ulls i em va dir, somrient:

- "Això és només al carrer", i em va fer l'ullet - "A casa puc caminar recolzat en les parets" ...

Viure feliç, fins i tot amb problemes d'equilibri a causa de la infecció oportunista poc freqüent que sorgeix de la infecció per VIH
Dona feliç, tot i la balança inexacta, pel que va ser un d'aquests meus records

LA SIDA MALALITZADA ÉS RESPONSABLE

La realitat favorable i col·locat per a aquells que "tenir sort" que es diagnostica a temps i per tant pot arribar a viure sense convertir-se en un cas de SIDA, per desgràcia, aquest és un percentatge baix de diagnostica i s'ha de tenir en compte que entre l'any i 2000 2011 mor, a causa de complicacions generades per la SIDA, onze mil persones.

Sóc un cas de SIDA, ja que, en aquest moment jo estava en tractament, el fullet enviat que l'oració tractament de la prescripció quan el recompte CD4 va arribar a 350 per ml, independentment de la càrrega viral i, avui dia, el fullet es llegeix, i això és molt bo, que el tractament comença immediatament després del diagnòstic, basat en un llarg i extens estudi anomenat INICI (aquest enllaç obre una finestra a gairebé tot el que tinc en aquest estudi i puc entendre per què em gesto de copiar i enganxar imatges d'un altre lloc). El fet és que considero el text en qüestió com una exhortació al sexe sense protecció; Jo, com que una persona que viu amb el VIH i la sida no es pot detectar deu anys enrere, mai no arriscaria una relació sexual sense condó sota cap pretext perquè tinc coneixement (la informació és tot) d'un fenomen orgànic anomenat BLIPE VIRAL (tb obre una altra solapa).

Ipsis literis Banalització de la SIDA -

El nom "Ledos" ha de ser conjugat pel "ledo deutor"!

I, d'altra banda, una persona que "va al lloc, va deixar amb aquesta perla de definició de tractament contra el VIH:

reajustar

L'autor d'aquesta perla té un cervell consta de vuit llenties interconnectats per teranyines de cables? Seria això.

Us deixo el vídeo a continuació perquè tots ho vegin. Compta amb més minuts 40 i cal estar molt interessat en veure-ho.

Aquí poso un altre vídeo

i per sota, un document important.

Bona lectura i eliminació d'aquesta banalització de la SIDA

El ressorgiment de l'epidèmia de la SIDA al Brasil: Reptes i perspectives per resoldre'ls

Al desembre passat, quan es va celebrar el Dia Mundial de la lluita contra la SIDA, la propagació de les tendències epidèmiques mundo1 i Brasil2 per les Nacions Unides i el Ministeri de Salut va mostrar contradiccions i preguntes plantejades.

Contra l'escenari mundial, les dades brasilers indiquen que la SIDA està lluny de ser controlada i que va aconseguir els seus pitjors indicadors en aquests més de trenta anys de la malaltia. Des 2011 s'ha superat la barrera dels quaranta mil nous casos per any, sense signes de que tornarà a reduir en un curt període de temps.

La sida s'ha recuperat

Va tornar a créixer el nombre de casos entre els homosexuals, acompanyat per la major concentració de l'epidèmia en els centres urbans i l'augment de la relació home / dona, sobretot a causa de la reducció de la transmissió del VIH a través de l'ús de drogues injectables i la transmissió compartida desacceleració recta.

Una nova generació, nascuda després de la meitat de 1990 també va començar a mostrar taxes d'incidència més altes que les registrades entre els que van iniciar la seva vida sexual després que va començar l'epidèmia.

Un perfil epidemiològic que, d'alguna manera, tornar a prendre unes característiques similars a l'observada en els primers anys de 1980 quan la malaltia va començar a fer les seves primeres víctimes, i va presentar un enfocament fortament concentrat en els segments socials específics.

Ara, però, amb les taxes d'incidència i mortalitat més alarmant. Però què més mostra la reaparició de la malaltia al país és la tendència de la mortalitat. Després de la reducció, seguit anys el nombre de morts i la taxa de mortalitat van començar a créixer de nou.

Només en 2013 12.700 eren casos de morts per la malaltia, un nombre similar al dels anys 15 enrere, quan les drogues antiretrovirals accés es va implementar la política. En els últims set anys el creixement de la taxa nacional de mortalitat es va incrementar en poc més de 5%, de 5,9% per cada cent mil habitants en 2006, 6,2% per cada cent mil habitants, en 2013.

La sida és cosa seriosa

En les taxes Nord, Nord-est i Sud van arribar a ser fins a dues vegades més gran que en el període anterior a la política d'accés als medicaments antiretrovirals, contrarestant tots els avenços observats prèviament en aquestes ubicacions. El ressorgiment de la SIDA al Brasil es produeix en un moment en què el coneixement científic acumulat en el camp fos perspectives favorables per al control de l'epidèmia al món.

Els estudis sobre els efectes dels fàrmacs antiretrovirals utilitzats en els serveis saúde3 quotidianes mostren que les persones tractades en les primeres etapes de la infecció tenien una esperança de vida a prop de les persones no infectades. Això ens permet distingir un escenari on la mort per SIDA ha de ser un esdeveniment cada vegada més rar.

La gran entusiasme, però, va venir amb els estudis que van informar una reducció de més de 90% de la transmissió del VIH en les persones amb VIH i tractats amb antiretrovirals per la supressió completa de la replicació del virus.

SIDA

Una taxa de protecció més alt que en els programes de distribució de preservatius. Sobre la base d'aquest nou escenari, l'estudi de modelatge matemática6 han indicat que el diagnòstic i tractament universal de les persones infectades tindrien el potencial d'eliminar l'aparició de noves infeccions.

Això va estimular les Nacions Unides a convocar els països a aplicar programes ambiciosos a 2020 90% per diagnosticar a les persones amb VIH acord 90% d'ells amb antiretrovirals i causar 90% dels tractats tenen una càrrega viral indetectable.

Es diu meta-90 90-90, segons les Nacions Unides, podria portar fins al final de l'epidèmia en el món fins 2030.

90-90-90 Trata el desig de posar fi a l'epidèmia a 2030.

A més de la controvèrsia sobre la viabilitat de les estratègies de control epidemiològic, basat en el tractament de drogues aconseguir l'èxit complet - només observar la permanència de la tuberculosi i la lepra com els principals problemes de salut pública, tot i l'existència de tractaments eficaços per a la curació i evitar transmissió d'infeccions - la proposta de l'ONU portat al centre del debat sobre la capacitat dels sistemes de salut per absorbir un gran nombre de persones infectades i la qualitat de l'atenció prestada a ells.

I parleu amb la curació de 2020! Déu els beneeixi per ser honest.

Al Brasil, el Ministeri de dades Saúde2 en el "tractament continu" - amb el nombre estimat de persones infectades al país i el percentatge d'aquells que coneixen el tractament de la diagnosi i eficaç són - va assenyalar una foto sorprenent:

El nombre de persones infectades que coneixen el seu diagnòstic i estan fora dels serveis de salut o amb càrrega viral detectable (296000) és aproximadament el doble del nombre de persones (145000) que no coneixen el seu diagnòstic.

Una clara dificultat de polítiques per assegurar el seguiment clínic i l'adherència al tractament d'una manera sostenible en el temps. Des del començament de l'epidèmia, fins i tot en els anys 1980, una xarxa d'atenció a les persones infectades s'ha desplegat al país sobre la base dels principis d'integralitat i la interdisciplinarietat i les avaluacions de qualitat que mostren les estructures i processos de treball relativament satisfactori per a una part significativa de les unitats salut.

En els últims anys, però, part d'aquesta xarxa ha estat penalitzat causa de la falta de recursos del Sistema Únic de Salut (SUS) i el debilitament de la resposta a la sida al país.

La recent proposta del Ministeri de Salut que l'enfortiment de la xarxa mitjançant l'ampliació de l'atenció de les persones infectades en l'atenció primària deixa dubtes sobre la seva eficàcia. És cert que es van observar experiències positives en els serveis desplegats en aquest nivell d'atenció, però, les avaluacions també van mostrar que els indicadors de pitjor qualitat es van centrar en els serveis menys complexos.

Per a aquells que diuen que sóc "fuck em" amb el meu pessimisme he de respondre dient.

El sexe, però no fotis!

A continuació es presenten algunes dades d'un arxiu PDF, l'origen i vincle al document que vaig posar sota d'aquest text:

** DN - Programa Nacional d'ITS / SIDA i l'hepatitis viral - els casos de SIDA per part dels criteris dels CDC Adaptat - recompte de limfòcits T + CD4 menys de 350 cèl·lules / mm3 relació *** no es va dur a terme entre la base i les morts Sinan

boletim2013

DOI: 10.1590 / 1807 57622015.0038 6-editorial COMUNICACIÓ EDUCACIÓ PER A LA SALUT 2015; 19 (52): 5-6

I encara allà que diuen "gairebé seronegativa" QUE NINGÚ MORI DE LA SIDA I ALTRES MÉS ÚS EL DIR "poca medicina" Una mica més tard, PER ANAR A LA BALADA I LA SEVA SALUT, COM portador VIH recórrer per millorar

naomorremos
Sense subtítols.

Subscriviu-vos al nostre butlletí de notícies: és mensual, amb el millor del meu bloc


I tu? Què opines?

Moltes persones, "entrevistadores", miren amb menyspreu les persones amb VIH.

Un amic meu (antic amic que va prendre una clau ...) en el passat, conscient de la meva condició, es va referir a una altra persona, suposadament infectada pel VIH de la següent manera:

- "Aquest és un altre que és bichado".

Fins al dia d'avui, no entenc per què no el vaig pegar fins que no li fes un pastís de ruc, no ho sé.

Com que l’assumpció és seriosa i que les aclariments s’adapten, he fet aquest vídeo:

Durant les dècades era Tabú! Personalment he patit per això. I tu, tindríeu una relació serodivergent

Ets un portador del VIH? Si és així, heu rebut ajuts per a la jubilació o la malaltia a l’hora d’enviar-lo o heu de lluitar com un gos?

Cal xatejar, començar pels comentaris o aquíO costa la pàgina de fans del bloc!

Anuncis

Publicacions relacionades

Declaracions 3

%% - Reagente.Org 19 19Àmerica / Sao_Paulo Juliol 19America / Sao_Paulo 2018 a 23: 01

[...] Aquesta és la part greu perquè, com he dit al Post sobre la banalització de la sida, ni tan sols m'he confós ni [...]

Reactiu va donar !!! I ara? Calma ... Hi ha molt per fer! 2 02Àmerica / Sao_Paulo Juliol 02America / Sao_Paulo 2017 a 00: 51

[...] [...]

Reactiu va donar !!! I ara? Calma ... Hi ha molt per fer i que no van rebre una sentència de mort Soropositivo.Org - Hi ha vida amb el VIH 19 19Àmerica / Sao_Paulo Octubre 19America / Sao_Paulo 2016 a 10: 45

[...] [...]

Els comentaris estan suspesos

Soropositivo.Org, Wordpress.com i Automattic fan tot el que estem al nostre abast respecte a la vostra privadesa. Podeu obtenir més informació sobre aquesta política en aquest enllaç Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Llegiu tot a la política de privadesa

Cookies i política de privacitat

Aquest lloc utilitza cookies i podeu rebutjar aquest ús. Però potser sapigueu el que s'està gravant en consonància amb el nostre política de privadesa

%d Bloggers com aquest: