Un "respir" per a la teràpia antiretroviral en adolescents

Et trobes Iniciació => Medi 2º de 2016 => Un "respir" per a la teràpia antiretroviral en adolescents
?>
Vostès, les dones joves "que mai es perd aquesta àmplia somriure" (Guilherme Arantes) així que vés amb compte Fotos Llegir Mendes de Cook

L'escala mundial de teràpia antiretroviral (ART) ha donat lloc a la transformació de la infecció pel VIH com una malaltia inevitablement mortal transformada en una malaltia crònica, encara que incurable; una infecció que requereix un tractament permanent amb la tecnologia que tenim a principis del segle XXI.

Un nombre creixent de nens infectats per transmissió de la transmissió vertical de mare a fill del VIH, que Cuba va ser el primer país d'eradicar, que va morir en la infància en l'era pre-TARGA, ara estan arribant a l'adolescència ia punt de davant la perspectiva d'haver de portar ART diàriament amb una millor adhesió durant la resta de la seva vida2,, 3, 4

Em Lancet VIH, l'estudi PENTA 16 mostra les troballes de l'informe del grup d'estudi BREATHER, un estudi obert que compara imatges d'ART diàries i continus amb tractaments de cicle curt que permeten que 2 no tracti cada setmana.

Cent noranta-nou participants 8 edat i anys 24 havia suprimit la càrrega viral durant almenys dotze mesos anteriors a la inscripció i estaven prenent un règim TARGA que conté un tractament de efavirenz a llarg termini van ser reclutats de països 11 a tot el món. En setmanes 48, 6 (6%) de nens 99 en el grup de tractament curt cicle enfront de set (7%) de 100 en el grup de tractament continu tingut rebot virològic (càrrega viral del VIH> còpies 50 per ml; -1 diferència · 2% 90% CI - 7 · · 3 4 9 a), que mostra que el tractament amb un cicle curt no és inferior a un tractament continu.

No hi va haver una diferència estadística entre els grups en la proporció de participants que van desenvolupar mutacions de gran resistència o en la proporció d'esdeveniments adversos. Aquest és el primer estudi que demostra que la discontinuïtat controlada sembla ser segura tant pel que fa al manteniment de la supressió viral com a l'emergència de la resistència als fàrmacs. En particular, l'estudi es va realitzar en ubicacions de configuracions geogràfiques de diverses configuracions aconseguint una taxa de retenció impressionant amb un sol participant perdut en qualsevol seguiment.

Els nens tenen una expectativa de prendre la teràpia antiretroviral durant uns vint anys més que la mitjana dels adults i les estratègies que permeten que el temps fora de l'ART podria ser una manera eficaç de reduir la fatiga orgànica a causa del tractament.6

A més, la reducció de l'ús de l'ART a través d'un breu curs de tractament pot proporcionar estalvis potencials de costos. L'estratègia de curt cicle de tractament va ser molt acceptable per a la
els participants, sobretot perquè els permetien socialitzar els caps de setmana, que és contrari al principal obstacle per prendre els medicaments. Fins i tot els pacients que estan suprimits de forma virològica reporten un ús intermitent amb un període curt de drogues i un tractament de cicle curt proporciona un temps regulat sense medicació i una forma legítima de perdre dosis.7

La preocupació és que una estratègia d'aquest tipus pot donar el missatge que els trets perduts són acceptables i que no podia afectar la càrrega viral (nota del traductor: En la conversa amb una infermera en la SIDA el destí predeterminat casada està 90%, és a dir, es pot perdre una simple presa en el mes). Per tant, l'assessorament adequat és fonamental per garantir que els resultats no són mal interpretats i que els pacients entenen que hi ha un límit màxim de ruptura en el tractament de la fase específica de dies 2 una setmana.

És a dir, les troballes del present estudi són utilitzables només per a pacients estables i ben establerts en HAART.

El temps mitjà d'ART abans de l'assignació aleatòria d'aquest estudi va ser de 6 anys en nens que havien tingut càrrega viral suprimida durant almenys dotze mesos. A més, els resultats no es poden extrapolar als nens que havien fracassat el tractament previ amb teràpia HAART o que contenen dosis baixes d'Efavirenz (equivalent a 400 mg per a adults) o fins i tot a altres TARGA règims d'acció prolongada. El període de seguiment va ser curt i es va planificar una pròrroga de dos anys de l'estudi que proporcionaria dades sobre la sostenibilitat a llarg termini d'aquesta estratègia de tractament a curt termini. Altres preguntes que cal respondre abans del tractament curts poden ser una opció viable.

L'estudi es va dur a terme sota condicions estrictament controlades amb una intensa monitorització de la càrrega viral. Es necessita investigació per comprendre si l'estudi es podria implementar de manera segura en entorns limitats a recursos, on el control rutinari de la càrrega viral no està disponible o és poc freqüent.

Adolescents
Adolescents entre 14 29 i anys. Les majoria de vulnerávies. Prepareu les fotos Llegir Mendes

Altres investigacions també podrien avaluar si el tractament amb cicle curt amb els nous fàrmacs d'acció prolongada i posar a disposició que tenen una major barrera a la resistència i si són més tolerables, com ara tenofovir i dolutegravir alafenamide.8

La supressió viral és l'objectiu final de millorar els resultats sanitaris i reduir la transmissió del VIH, fet que li confereix els beneficis a la salut pública i individual.9, 10

Una bona adhesió al TARGA és crucial per garantir la supressió virològica sostinguda. L'adherència al tractament de malalties cròniques cau durant l'adolescència i malauradament el VIH no és una excepció.11 Els adolescents s'enfronten a diverses barreres d'adherència i la nostra experiència és que cap intervenció serà suficient per garantir els alts nivells d'adherència necessaris per mantenir la supressió virològica.12 Per tant, necessitem diversos enfocaments diferents en els nostres arsenals per recolzar l'adhesió en aquest grup d'edat.

Ara tenim un nou i prometedor enfocament innovador que es podria oferir als joves que s'enfronten a la perspectiva d'aprendre ART.

Declaro que no hi ha interessos competitius.

DOI: http://dx.doi.org/10.1016/S2352-3018(16)30056-X

Rashida A Ferrand

Referències

 1. Un ONUSIDA. Com la sida ha canviat tot-ODM6: Quinze anys, lliçons 15 de les respostes de l'esperança de la sida. ONUSIDA, Ginebra; 2015
 2. Newell, ML, Coovadia H, cortina-Borja, H, Rollins, C, P i Gaillard Dabis, F. mortalitat en nadons infectats i no infectats nascuts de mares infectades pel VIH a l'Àfrica: una anàlisi de la piscina. The Lancet.2004; 364: 1236-1243
 1. Hazra, R, Siberry, GK i Mofenson LM. Creixent amb el VIH: nens, adolescents i adults joves amb infecció adquirida pel VIH en el període perinatal. Annu Rev Med. 2010; 61: 169-185
 1. Foster, C, Judd, UMA, Tookey, P et al. Els joves del Regne Unit i Irlanda amb VIH adquirits en el període perinatal: el llegat de serveis per a adults pediàtrics. SIDA Atenció al pacient STDS. 2009; 23: 159-166
 1. Teràpia antiretroviral basada en efavirenz durant la setmana en infants infectats pel VIH, adolescents i adults joves (Respite): prova lenta, oberta, no inferioritària, fase 2 / 3. Lancet VIH.2016; (publicat a juny de juny 20).http://dx.doi.org/10.1016/S2352-3018(16)30054-6.
 2. Lowenthal, ED, Bakeera-Kitaka, S, Marukutira, T Chapman, J, Goldrath, K i Ferrand, infecció RA.adquirido perinatal del VIH entre els adolescents a l'Àfrica subsahariana: Una revisió dels desafiaments emergents. El Lancet infecta dis. 2014; 14: 627-639
 1. Bernays S, Seeley J, Paparini S, Rodes T. "Tinc por de quedar-me atrapada en la meva mentida": els desafiaments per l'adhesió als joves que viuen amb el VIH. Impacte de la SIDA; Amsterdam, Països Baixos; Juliol 28-31, 2015.
 2. Elliot, E, Amara, Jackson, et al. Elvitegravir Dolutegravir i concentracions plasmàtiques després del cessament de la ingestió de fàrmacs. J Antimicrob Chemother. 2016; 71: 1031-1036
 1. Attia, S, Egger, M, Muller, M, Zwahlen, M i Low, N. Transmissió sexual del VIH segons càrrega viral i teràpia antiretroviral: revisió sistemàtica i metaanàlisi. SIDA. 2009; 23: 1397-1404

 1. Mills, EJ, Bakanda, C, Birungi, J et al. Esperança de vida de les persones que reben tractament antiretroviral combinat en països de renda baixa: anàlisi d'una cohort d'Uganda. Ann Intern Med. 2011;155: 209-216

 1. Nachega, JB, Hislop, M, Nguyen, H et al. Adherència a la teràpia antiretroviral, resultats virològics i immunològics en adolescents en comparació amb els adults del sud d'Àfrica. J Immune Defic Syndr adquirirà Aõâ. 2009; 51: 65-71

 1. Adejumo, OA, Malee, KM, Ryscavage, P, Hunter, SJ i Taiwo, BO. Problemes contemporanis sobre epidemiologia i adherència antiretroviral d'adolescents infectats pel VIH a l'Àfrica subsahariana: una revisió narrativa. Soc J Int SIDA. 2015; 18: 20049

Anuncis

Publicacions relacionades

Comentar i socialitzar. La vida és millor amb els amics!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.