Notícies diverses Més d'articles de 50

Millor morir de "SIDA" o "vontAIDS"?

Pinoquio amb la SIDAAl novembre de 2015 a través d'un missatge de WhatsApp d'una vella amiga que acabava de descobrir que és VIH positiu, el meu pis va caure. Un feliç dilluns conduint el meu cotxe que ve a casa de la feina, la primera nit que va dormir a la casa d'una nova núvia després d'un diumenge d'una baralla i la reconciliació.

Per 27 anys, vaig rebre un advertiment d'alguna cosa que fins llavors vaig fer la diversió amb l'eslògan "Millor morir de SIDA que vontAIDS".

Així que em va posar a plorar, a través de tota la vida, tots els anys 27 15 minuts en el camí restant Dutra a casa meva, a Guarulhos. Sense saber si hi havia contret el virus, però ja demanar a Déu que desfer-se'n, i també per demanar-li que buscar la persona que va tenir el valor per notificar-me, alerta, anomenat un amic de la infància i va passar a casa seva.

Quan es va ficar al cotxe, cau en llàgrimes de desesperació, sense poder si més no parlar una paraula durant uns minuts mentre 10, ansiós i preocupat, tractant d'entendre el que va passar. Quan per fi vaig poder dir el que estava passant, va tractar de donar-me forces, tractant de no mostrar la desesperació i prontificando anar amb mi al dia següent per fer la prova, que fins llavors mai ho havia fet.

Va ser la nit més llarga de la meva vida. Arribar a casa, tancar-se en l'habitació i fer veure que tot estava bé amb tot al meu cap. Vaig començar a llegir sobre el VIH, els símptomes i tot, i em vaig adonar que el que sabia sobre el tema era simplement "la mort de Cazuza" i la forma en què és avorrit per la societat.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=WVbQ-oro1FQ]

Vaig començar a veure alguns dels símptomes de la infecció que es va reunir el que m'estava passant, moltes vegades desapercebuda, per tenir la mania invencible, a no tenir por de res, aquell dia jo tenia! Déu em va mostrar que jo hauria de ser més aviat por. I des de llavors s'ha convertit en la paraula constant en mi.

M'agrada imaginar a mi mateix i Mara com en aquesta foto. En un determinat moment de la vida vaig arribar a qüestionar-me sobre ell i gairebé corrent fets ... Algú amb molt bon sentit aadujou que em quedi "nostrilho i avui més que mai, estic més que segur que és la Mara última dona de la meva vida i el pas que està davant del CNSM, ningú més, perquè tinc un bon nivell molts estratègica de la relació i, com en el uo, a la vida, sempre BSCO el millor i no seria en la vida l'amor ho faria per menys ... no em, no em ...
M'agrada imaginar a mi mateix i Mara com en aquesta foto. En un determinat moment de la vida vaig arribar a qüestionar-me sobre ell i gairebé corrent fets ... Algú amb molt bon sentit aadujou que em quedi "nostrilho i avui més que mai, estic més que segur que Mara és l'última dona de la meva vida i el pas és abans de la CNSM, ningú més, perquè tinc un bon nivell molts estratègica de la relació i, com en el uo, a la vida, sempre BSCO el millor i no estaria a la vida que afectiva faria per menys ... no em, no em ...

Fins i tot en situacions que no haurien, ella segueix perseguint. L'endemà, vaig anar a una clínica i allà estava el meu "sentència" ... A l'interior del cotxe, l'amic va tractar de consolar com la meva frase més parlada en llàgrimes va ser "no vull morir." feliç joves, "sa", sempre sense por de res.

Tot d'una, res d'això tenia sentit. Mai oblidaré la cara de la infermera, "aspirar" sense saber com dir-me en cinc minuts quan de sobte dues "risquinhos" en la meva prova ràpida. Què tan difícil només recorda el dia d'avui ...

"Fada padrina" ... a vegades necessitem un. Una llàstima el fet marxaré al meu haver estat un puto padrina
"Fada padrina" ... a vegades necessitem un. Una llàstima el fet marxaré al meu haver estat un puto padrina

I des de llavors, les lluites són constants. En una setmana, vaig evitar veure a la meva xicota, que no dormir, no em alimenti, vaig perdre 7 kg (enlluernen per a aquells que ja són primes), em van dir que algunes persones en la família que m'han donat suport d'una manera fantàstica.

La meva padrina, sempre al meu costat, em va portar a l'estació especialitzada en una ciutat on resideix, es va encarregar de tot per a mi, que no tenia una estructura en absolut.

Em vaig dir a mi mateix com a home, la primera "batalla" va veure tot el que era només un nen, ple de temors. Però la vida i Déu em volien preparar-se per això.

Els propers FDS, van anar a la casa de la meva núvia, ella ja està pensant que era "putanhando" que era estrany durant tota la setmana.

Amb l'excusa que volia presentar-la a la meva madrina / tia, la vaig portar a aquesta ciutat de l'interior i quan arribes al capdavant no són reals, què és el sentiment de culpa i la donació de sang almenys una vegada? cada sis mesos i, sense entrar en el mèrit de la relació, sense acusar a ningú de res, hi ha espai en la meva consciència per a "altres lliçons"

I des de llavors, i moltes baralles i discussions, que estaven junts. Em va fer indetectable i ella, encara amb alta càrrega viral i CD4 considera "baixa" també va començar el tractament amb 3 1 ×, igual que jo.

Dia 13 juny, es descobreix que està embarassada. Un sentiment de felicitat i por al mateix temps, hem decidit casar-se, i el dia vint-i-mes, dissabte que ve anem a unir.

En part, em sento feliç. Vull una nova vida. Jo sé que Déu posa les coses a vegades per demostrar que estem caminant malament, aquesta no és la direcció correcta. Però no puc ser el mateix, sempre alegre, confiat, ple de vida actual no té molt sentit ... més

Hi va haver un temps més difícil a primera sospita d'una depressió i pel que sembla això era normal. Però tracte de prendre la vida. A vegades, el problema del VIH entra a les nostres converses, que sense dir-me clarament, encara senten incapaços d'acceptar, com em va dir aquella nit caminant "indignats" que no pot acceptar que vostè té "això".

A més, no em resigno a vegades. Però tracte a acceptar el que s'indica en la meva història, que potser podria haver estat diferent, però per desgràcia no va ser així.

Jo solc dir, "de tota la vida, que van morir mil morts." I, de fet, crec que ja he superat aquesta xifra i no puc separar en les prediccions, quantes morts que viu (...) fins que chegeu per l'addició misericòrdia, la mort del cotxe. El fet és que cada vegada que rebi un text que es refereix als danys que el VIH causa el cervell i la xarxa neuronal, argument en la seva pròpia causa, ja que, des del principi, quan mminha infecció primària per VIH s'ha configurat en un meningitis, ell, el virus s'ha actuat amb lentitud i en silenci en el meu cerbro (Veig el meu seny s'està escapant a poc a poc) i en la meva xarxa neuronal (...) i Déu sap el nivell de concentració que és necessària així que no faig errors tipogràfics, així que no perdo el fil del meu raonament i quant pateixo de dolor s, física i moral, de Neuroparia perifèrica que em corroeix el sistema nerviós. No obstant això, malgrat tot, i va morir en tant, m'agrada pensar que la mort dels cotxes vénen com ESA d'il·lustració i farà esforços herculis per arribar a mi, arrossegant-se com un cargol, cargol farsa ....
Jo solc dir, "al llarg de la vida, he mort mil morts." I, de fet, crec que ja he superat aquesta xifra i no puc separar en els presagis, el nombre de morts que viu (...) fins que arriba a mercè A més, la mort de la "unitat física". El fet és que cada vegada que publiqui un text que fa als danys que el VIH causa el cervell i la xarxa neuronal, que sostenen en la seva pròpia causa, ja que, des del principi, quan la meva malaltia oportunista s'ha configurat en la meningitis, va dir que el virus ha actuat lentament i en silenci al meu cervell (veig el meu lucidesa poc a la decoloració i poc) i en la meva xarxa neuronal (...) i Déu sap el nivell de concentració que no cal per a mi errors tipogràfics estel, així que no perden el fil dels meus raonaments i el molt que pateixen de mal s, física i moral, de la neuropatia perifèrica que em corroeix el sistema nerviós. No obstant això, malgrat tot, i va morir en tant, m'agrada pensar que la mort dels cotxes vénen com aquesta il·lustració, procurant esforços herculis per arribar a mi, s'arrossega com un cargol, cargol farsa ... rs rs rs,

Lluitar molt per tenir una vida normal, i "normal" no es tracta de la condició de salut en si mateix, però bon cap. Tenir el plaer de fer les coses com ho havia fet abans. Per veure un partit de futbol, ​​a riure amb els amics o per centrar-se en el treball. Sembla que no hi ha res més important, tot es va convertir en segon lloc, fer les coses en acte-no "deixar de viure."

Espero que això passi, hi ha dies que estan molt a prop de "normal" com abans. Sé que no cal victimitzar, ha d'anar a la recerca dels somnis i tot. Però confesso que el fet de tenir aquesta "càrrega" de la serologia la meva pròpia núvia, a vegades em destrueix.

Ella creu que la família no va a entendre i que serà vist com el "assassí". Tinc entès que també respecta la posició per en viu que fins i tot podria estar d'acord. Però de vegades no tenen a algú per compartir o almenys expressar sobre aquesta creu no és fàcil.

Ho sentim rs esclat. Espero realitat no he pres el temps i gràcies per compartir algunes de les seves experiències amb els lectors.

Déu els beneeixi molt. Llarga vida!

Si heu de parlar i no heu trobat amb mi o Beto Volpe, aquesta és una opció molt més equilibrada, Beto, també podeu enviar el vostre missatge. Potser puc trigar una estona. Reviso els missatges al migdia, poc després, de fet, a les 20:00.
Cada vegada és més difícil per a mi, tot això, escriure.
I acabo necessitant un interval entre un paràgraf i un altre.

Però estigueu segurs d’una cosa que he après:

El temps i la paciència resolen gairebé tot!
----------------------------Intimitat Quan envieu aquest missatge, és implícit que heu llegit i acceptat les nostres polítiques de privacitat i gestió de dades [/ acceptació]

Lectures recomanades en aquest bloc

Suggeriments de lectura

Hola! La vostra opinió sempre importa. teniu alguna cosa a dir? Ja és aquí Té alguna pregunta? Podem començar aquí!

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu no desitjat. Esbrineu com es processen les vostres dades de comentaris.

Automattic, Wordpress i Soropositivo.Org, i jo, fem tot el que estigui en el nostre poder pel que fa a la vostra privadesa. I sempre estem millorant, millorant, provant i implementant noves tecnologies de protecció de dades. Les vostres dades estan protegides i jo, Claudio Souza, treballo en aquest blog 18 hores o dia per, entre moltes altres coses, garantir la seguretat de la vostra informació, ja que conec les implicacions i complicacions de publicacions passades i intercanviades. Accepto la política de privadesa de Soropositivo.Org Coneix la nostra política de privadesa

Cal xerrar? Intento estar aquí en el moment que vaig mostrar. Si no contesto, va ser perquè no ho podria fer. Una cosa de la qual pots estar segur. SEMPRE acabo contestant
%d Bloggers com aquest: